2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Senin bebiş ne kadar oldu bilmiyorum ama altı aylık olmadıysa çok uzun süre oturtma bence de, biz altı ayı geçtik şimdi mama sandalyesinde oturuyor kızlar zaten üç 4 dakika sürüyor yeme işlemi yemek istemediklerinde kaldırıyorum

Aa öyle mi kesin ikinci bi ateş ölçer almalıyım

evet canım hepsi üçer gün. Ana kucağı var mi ben alini onun üstünde doyuruyorum şu an. Bir on gün sonra mama sandalyesine gecicem

Sağol canım benim Memeyi doğru düzgün emmiyo canım niye emmiyo hala cozemedim anca uykulu emiyo. Ek gıdayı sordum hayır daha değil dedi ama bn yavaştan tattiricam artık. Mamayla biraz toparlayayim sonrası ek gıda zaten

Ben böyle yaptım

Kızlar bu atak uyku gerilemesi ne zaman bitecek çok yıprandım sıcakta da hiç çekilmiyor ne gece ne gündüz uyumuyor bebeğim yatırıyorum en geç bir saat sonra ağlamaya başliyor ve şuan malesef elde sallamaya alıştı başka türlü uyumuyor

25 gün sürüyor canım

Çok emin olmamakla birlikte ağustos maaşından sizden izinli olduğunuz süreyi geri alırlar 15 ağustos 15 Eylül arası maaşı olduğu için ben rapor alacağım 3 ay sonra ücretsiz izne ayrılabilirim emin değilim tam

Beş ay bir hafta canım haftaya hes bucuk olunca başlatacağız
Aa öyle mi kesin ikinci bi ateş ölçer almalıyım
Onlarınkini sordum medikal bunlar hastane alıyor dedi zsten baya güzel bir şeydi otomatik kulağa değen şeyi değiştirdi tabanca gibi
evet canım hepsi üçer gün. Ana kucağı var mi ben alini onun üstünde doyuruyorum şu an. Bir on gün sonra mama sandalyesine gecicem
Tamam canım deniyeyim ben de öyle sonra sandalyeye koyarım
Anladım canım hadi bakalım inşallah toplar minnoş

Dün bizde de başladı ben düne özgü bir şey sanmıştım bugünde olunca sanırım atak dönemi falan diye düşündüm öyle uzun sürüyor demek ha

Onlarınkini sordum medikal bunlar hastane alıyor dedi zsten baya güzel bir şeydi otomatik kulağa değen şeyi değiştirdi tabanca gibi
Bende bundan aldim çok memnunum hem alindan hem kulaktan ölçüyor ortam sıcaklığı falan da ölçüyor

O zaman 4 Eylül mantıklı olabilir dimi hocam, ben kızımda ücretsize çıkarken aldığım maaştan daha fazla ödemiştim yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden sordum

2. Doz benim oğlum da çok ateş ve huysuzluk yaptı
Kizlar bugun kabak denemesi vardi catalla ezdim verdim esek sipasi nasil sevdi kabagimememi o kadar sevmediVerseydim yerdi vermedim 1 cay cagindan fazla verdim ama.
Benimki de çok sevmişti şaşırdım hatta kesin yemez dedim
Masallah Kabagi ben de yarin vericem. Tuz koydun mu?
Merhaba canım, ben kendi adıma hasladim biraz da zeytinyağı koydum

Ay bu meme reddi neyi reddersin ki iç işte hazır mama
Ben 3 gün hepsini ayrı ayrı verdim. Şimdi ikili karışım yapacağım ve yoğurt ama doktor bana sadece dilinin ucu ile tadına baksın şimdilik dedi

Canım biberon kullanımı var mı? Emzirme danışmanı ilk bunu sordu sonra onlar yoksa sütün tazyikli mi onu soruyor bazı bebekler ki bu benim oğlum süt akışı yavaş diye red etmişti biberon gibi ağzına aksın istiyordu

Kızlar doktorum sebzeleri buharda haşlama mı söyledi havuç patates gibi koyu kıvamlılaru zeytinyağ ile biraz karıştırıp verebilirsin dedi tuz koyma diye de belirtti

Kızlar slm. Eskişehirde yaşayan var mı ve Eskişehir’de bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Aylık götüreceğim ilgili bi çocuk doktoru.

Yok canım. Bazı zamanlar biraz çekip ağzından cikardiginda süt kendiliginden akiyo o zaman yatarak veriyodum. Bı sure de çek bırak yaptı sürekli hatta buraya da yazdım gogsumde sertlik oldu mastit oluyodum iki kere oldu bu.
Bnde farkettim ki çekmek istemiyo gibi çünkü memeye geliyo bakiyo ağzına bişey gelmiyo ağlamaya basliyo sütün varlığını hatırlatıyorum ağzına biraz sıkıyorum hemen tutuyo. Bebemin dksı dksını tutmuyo değişik bişey doğurmuşum

2. Doz benim oğlum da çok ateş ve huysuzluk yaptı

Benimki de çok sevmişti şaşırdım hatta kesin yemez dedim

Merhaba canım, ben kendi adıma hasladim biraz da zeytinyağı koydum
Biz şuan iyi gidiyoruz bakalım. İlk dozun ateşi aşıdan 2-3 gün sonra olmuştu onu bekliyorum inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…