Senin bebiş ne kadar oldu bilmiyorum ama altı aylık olmadıysa çok uzun süre oturtma bence de, biz altı ayı geçtik şimdi mama sandalyesinde oturuyor kızlar zaten üç 4 dakika sürüyor yeme işlemi yemek istemediklerinde kaldırıyorumKızlar az önce yukarıda sordum ama yinede görmezsiniz diye tekrardan yazıyorum haftaya ek gıdaya başlayacağım kabak havuç patates dedi doktor üç gün kuralını uygulayacağım kabak ede başlarım değilim üç gün kabak vereceğim sonra üç gün havuç üç gün patates mi?
Bir de defne oturuyor ama cok uzun değil yani mama sandalyesinde oturup yemek yiyebilecek kadar değil devriliyor bir süre sonraonu nasıl yapacağız yanına destek minderi falan mı koyarım otursun diye
Aa öyle mi kesin ikinci bi ateş ölçer almalıyımGeçmiş olsun canım geçen hafta ben de doymadı diye düşündüm mama verdim ilk defa yemedi zaten 445 gr almış dişten dolayı azaldı bence sizin de öyle bir durum var mı bu ay doktor mama ver demedi bir dahaki haftaya ek gıda başlayacağım
Ya ne güzel afiyet olsun minnoşa biz de haftaya başlayacağız kabak patates havuç ile ben anlamadım yalnız bunları bir gün birini bir gün birini mi vereceğiz üç gün kuralı nasıl uygulayacağız ben anlamadım ya bir anlatabilir misin
Canım ben de braun aldım hastaneye gittiğimizde defne ateşlendiğinde o markalar biraz yüksek ölçü 1.02 derece altını düşünün dedi
evet canım hepsi üçer gün. Ana kucağı var mi ben alini onun üstünde doyuruyorum şu an. Bir on gün sonra mama sandalyesine gecicemKızlar az önce yukarıda sordum ama yinede görmezsiniz diye tekrardan yazıyorum haftaya ek gıdaya başlayacağım kabak havuç patates dedi doktor üç gün kuralını uygulayacağım kabak ede başlarım değilim üç gün kabak vereceğim sonra üç gün havuç üç gün patates mi?
Bir de defne oturuyor ama cok uzun değil yani mama sandalyesinde oturup yemek yiyebilecek kadar değil devriliyor bir süre sonraonu nasıl yapacağız yanına destek minderi falan mı koyarım otursun diye
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım geçen hafta ben de doymadı diye düşündüm mama verdim ilk defa yemedi zaten 445 gr almış dişten dolayı azaldı bence sizin de öyle bir durum var mı bu ay doktor mama ver demedi bir dahaki haftaya ek gıda başlayacağım
Ben böyle yaptımBenim doktorum yogurdu üç gün deneyin alerji yaparsa gözlemleyin dedi sebzeleri de üç gün denemenize gerek yok her gün farklı bir sebze verebilirsin dedi biz her gün farklı bir şey deniyoruz sebzelerden sonra da meyvelere geçeceğiz
25 gün sürüyor canımKızlar bu atak uyku gerilemesi ne zaman bitecek çok yıprandım sıcakta da hiç çekilmiyor ne gece ne gündüz uyumuyor bebeğim yatırıyorum en geç bir saat sonra ağlamaya başliyor ve şuan malesef elde sallamaya alıştı başka türlü uyumuyor
Hesaba göre 4 gün kalmış ama biz 5 haftadır neredeyse böyleyiz gerçi 3 hafta annemlerin yanına gittim düzeni değişti ondan oldu galiba tam oraya alıştı eve geldik. Eve geldiğimizden beride çok kötü son bir haftadır da uyku problemi had safhada25 gün sürüyor canım
Çok emin olmamakla birlikte ağustos maaşından sizden izinli olduğunuz süreyi geri alırlar 15 ağustos 15 Eylül arası maaşı olduğu için ben rapor alacağım 3 ay sonra ücretsiz izne ayrılabilirim emin değilim tamKızlar selam umarım herkes iyidir öğretmen arkadaşlardan ücretsiz izne çıkacak olanlar ne zaman dilekçe vereceksiniz acaba ayın 4’ünde mi yoksa birinde mi vermeyi düşünüyorsunuz ya da nasıl yapacaksınız
Beş ay bir hafta canım haftaya hes bucuk olunca başlatacağızSenin bebiş ne kadar oldu bilmiyorum ama altı aylık olmadıysa çok uzun süre oturtma bence de, biz altı ayı geçtik şimdi mama sandalyesinde oturuyor kızlar zaten üç 4 dakika sürüyor yeme işlemi yemek istemediklerinde kaldırıyorum
Onlarınkini sordum medikal bunlar hastane alıyor dedi zsten baya güzel bir şeydi otomatik kulağa değen şeyi değiştirdi tabanca gibiAa öyle mi kesin ikinci bi ateş ölçer almalıyım
Tamam canım deniyeyim ben de öyle sonra sandalyeye koyarımevet canım hepsi üçer gün. Ana kucağı var mi ben alini onun üstünde doyuruyorum şu an. Bir on gün sonra mama sandalyesine gecicem
Anladım canım hadi bakalım inşallah toplar minnoşSağol canım benimMemeyi doğru düzgün emmiyo canım niye emmiyo hala cozemedim anca uykulu emiyo. Ek gıdayı sordum hayır daha değil dedi ama bn yavaştan tattiricam artık. Mamayla biraz toparlayayim sonrası ek gıda zaten
Dün bizde de başladı ben düne özgü bir şey sanmıştım bugünde olunca sanırım atak dönemi falan diye düşündüm öyle uzun sürüyor demek haKızlar bu atak uyku gerilemesi ne zaman bitecek çok yıprandım sıcakta da hiç çekilmiyor ne gece ne gündüz uyumuyor bebeğim yatırıyorum en geç bir saat sonra ağlamaya başliyor ve şuan malesef elde sallamaya alıştı başka türlü uyumuyor
Bende bundan aldim çok memnunum hem alindan hem kulaktan ölçüyor ortam sıcaklığı falan da ölçüyorOnlarınkini sordum medikal bunlar hastane alıyor dedi zsten baya güzel bir şeydi otomatik kulağa değen şeyi değiştirdi tabanca gibi
O zaman 4 Eylül mantıklı olabilir dimi hocam, ben kızımda ücretsize çıkarken aldığım maaştan daha fazla ödemiştimÇok emin olmamakla birlikte ağustos maaşından sizden izinli olduğunuz süreyi geri alırlar 15 ağustos 15 Eylül arası maaşı olduğu için ben rapor alacağım 3 ay sonra ücretsiz izne ayrılabilirim emin değilim tam
2. Doz benim oğlum da çok ateş ve huysuzluk yaptıSağol canımbizde menenjit ilk doz 2-3 gün ateş yapmıştı. Ağır bı aşı deniliyor ama ateş olacak diye aşıyı aksatma bnce belki ateş olmaz bile çünkü iki aşı farklı zaten. 2.ayda yapılanların ikinci dozu 4.ayda oluyo ve 2.doz bazen yüksek ateş yapıyormuş.
Aynen öyle yapacağım canım kilosu yerine gelsin de mama içmiş meme emmiş çok onemsemem
Benimki de çok sevmiştiKizlar bugun kabak denemesi vardi catalla ezdim verdim esek sipasi nasil sevdi kabagimememi o kadar sevmedi Verseydim yerdi vermedim 1 cay cagindan fazla verdim ama.
Merhaba canım, ben kendi adıma hasladim biraz da zeytinyağı koydumMasallahKabagi ben de yarin vericem. Tuz koydun mu?
Ay bu meme reddiIyi yapiyorsun canim zsten 1 yasina kadar mama, sut temel besinleri olacak. Ama bir muhallebi yaptim ya da corba sevdi yemek istiyorsa tam veririm hani tabi besinlere alistiktan sonra. Ozel durum dedigim mesela biz de sik meme reddi oldugundan erken baslatti ki tadimlardan sonra kasik mamalari falan verebileyim bu tarz iste.
Ben 3 gün hepsini ayrı ayrı verdim. Şimdi ikili karışım yapacağım ve yoğurt ama doktor bana sadece dilinin ucu ile tadına baksın şimdilik dediKızlar az önce yukarıda sordum ama yinede görmezsiniz diye tekrardan yazıyorum haftaya ek gıdaya başlayacağım kabak havuç patates dedi doktor üç gün kuralını uygulayacağım kabak ede başlarım değilim üç gün kabak vereceğim sonra üç gün havuç üç gün patates mi?
Canım biberon kullanımı var mı? Emzirme danışmanı ilk bunu sordu sonra onlar yoksa sütün tazyikli mi onu soruyor bazı bebekler ki bu benim oğlum süt akışı yavaş diye red etmişti biberon gibi ağzına aksın istiyorduSağol canım benimMemeyi doğru düzgün emmiyo canım niye emmiyo hala cozemedim anca uykulu emiyo. Ek gıdayı sordum hayır daha değil dedi ama bn yavaştan tattiricam artık. Mamayla biraz toparlayayim sonrası ek gıda zaten
Yok canım. Bazı zamanlar biraz çekip ağzından cikardiginda süt kendiliginden akiyo o zaman yatarak veriyodum. Bı sure de çek bırak yaptı sürekli hatta buraya da yazdım gogsumde sertlik oldu mastit oluyodum iki kere oldu bu.Canım biberon kullanımı var mı? Emzirme danışmanı ilk bunu sordu sonra onlar yoksa sütün tazyikli mi onu soruyor bazı bebekler ki bu benim oğlum süt akışı yavaş diye red etmişti biberon gibi ağzına aksın istiyordu
Biz şuan iyi gidiyoruz bakalım. İlk dozun ateşi aşıdan 2-3 gün sonra olmuştu onu bekliyorum inşallah olmaz.2. Doz benim oğlum da çok ateş ve huysuzluk yaptı
Benimki de çok sevmiştişaşırdım hatta kesin yemez dedim
Merhaba canım, ben kendi adıma hasladim biraz da zeytinyağı koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?