Özel sektör genelde kabul etmiyor canım. Ben anlaşmalı doğumdan sonra ücretsiz izin almıştım, izin bitimi ise başlayacaktım. Öğle arasini işyerinde değil eve gitmek istiyorum çocuğu emziricem demistim onu bile kabul etmediler. Bu arada ev ile iş yeri arasındaki mesafe max 300 metre falandı yani. Bir bahane bulup işten çıkarttılar haklarımı vermeden bende mahkemeye başvurdum orda da biz ise çağırdık kendi gelmek istemedi tüm olanakları sunduk dediler üstüneKızlar slm doğum sonrası çocuk okul çağına gelene kadar kısmi süreli çalışma hakkımız varmış bilgisi olan bu hakkı kullanan var mı ,?
Ben 9/6 çalışıyorum günlük 6 saat calismak gerekmiş. Haftalık toplam 30 saat oluyor.
O neymis kiz öyle:) gecmis olsun cnm yardima gelen oluyormu hastayken nasi basediosun?Kızlar bu arada hastalıktan yıkılıyorum. Çocuklar ve ben resmen pert. Enfeksiyon ciğere inmiş ve öksürmekten ciger ağzımdan çıkacak sanıyorum o dereceyiz . Doktor superenfeksiyon dedi artık o ne demekse...
Eee benimkide boyle mama sandalyesinde 15 dk iyimis kiz benimki max 3 dkBu tarif ettiğin benim oğlum
İyileşse de o sıkılgan hallerine dönse…
Mama sandalyesinde maç durduğu 5 dk benimki deEee benimkide boyle mama sandalyesinde 15 dk iyimis kiz benimki max 3 dk
Evet canım bnde baktım hatta dilekçeyi yazdım süt izni saati ve kısmı sure calisma saatinin net bisekilde yazmak istedim bekletiyorum. 20 Kasım da işbaşı görünüyo. Ben işten cikarsinlar diye çabalıyorum oldu ki kabul ettiler eşimle dönüşümlü bakicaz o akşam vardiyasina geçer diye düşündüm.analık izni bittikten sonra işyerine dilekçe veriyorsun reddetme şansları yok ama izin bitimi başla sebepler sunarak çıkışını verebilirler özel sektörde.
- İşçi, 5 inci maddede belirtilen analık izninin, 6 ncı maddede belirtilen ücretsiz iznin veya 7 nci maddede belirtilen altı aya kadar ücretsiz iznin bitiminden itibaren çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden ay başına kadar herhangi bir zamanda kısmi süreli çalışma talebinde bulunabilir.
- Kısmi süreli çalışma talebi, 7 nci maddede belirtilen altı aya kadar ücretsiz izin süresi kesilerek de yapılabilir. Ücretsiz iznin tamamının kullanılması şartı aranmaz.
- Kısmi süreli çalışma talebi, bu haktan faydalanmaya başlamadan en az bir ay önce işçi tarafından yazılı olarak işverene bildirilir.
Özel sektör işine gelmeyen hicbiseyi kabul etmiyo zaten ama bu kanunda zorunlu ibaresi var eğer şirket kabul etmezse işçinin haklı fesihle tazminat alma hakkı var. Ugrastiriyolar vazgecirmek için işte. Haram yiye yiye gideceklerÖzel sektör genelde kabul etmiyor canım. Ben anlaşmalı doğumdan sonra ücretsiz izin almıştım, izin bitimi ise başlayacaktım. Öğle arasini işyerinde değil eve gitmek istiyorum çocuğu emziricem demistim onu bile kabul etmediler. Bu arada ev ile iş yeri arasındaki mesafe max 300 metre falandı yani. Bir bahane bulup işten çıkarttılar haklarımı vermeden bende mahkemeye başvurdum orda da biz ise çağırdık kendi gelmek istemedi tüm olanakları sunduk dediler üstüne
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun 2 çocukla çok zor anneler hasta olmasınKızlar bu arada hastalıktan yıkılıyorum. Çocuklar ve ben resmen pert. Enfeksiyon ciğere inmiş ve öksürmekten ciger ağzımdan çıkacak sanıyorum o dereceyiz . Doktor superenfeksiyon dedi artık o ne demekse...
Maşallah canım kilosu gayet iyiyiymiş. Benim minnok da ek gıdadan sonra 1 ayda güzel kilo aldı. Yerken yedirmek gerek diye o yüzden düşünüyorum. Çünkü bir dönem geliyor iştahsızlık başlıyor. Hasta oldu mesela aldığı kiloyu hemen verdi yavrumBenimki artik yumurta yememeye basladi. Cok seviyordu oysa... pankek akimini baslatan olarak aynen canim dedigin gibi icinde yesin diye verdimcorbada, koftede her seye kiriyorum bu yuzden ... gecen ay kilo almadi oglum, bu ay da ishal oldu. Yani gerideyiz normali 7900 iken 6.ayda 7600 cikti. Doktor onemsemedi de acikcasi Ben 1 yasa kadar onemsiyorum. Hasta olunca suzulmesine dayanamiyorum
Not: Hesaplama dogum kilosuna gore yapiliyor arkadaslar. Kiyaslayip uzulmeyin. Benimki 3860 dogmustu masallah
Evet ben de klasik kahvaltıcıyım ama sıkılıyorlar, alternatif oluyor. Pankekin içine besleyici şeyler gizlenebiliyor kolaylıklasizin nasıldı canım Ekin gece 12 gibi bir uyandı sabaha kadar bir oturuyor bir emekliyor bi debeleniyor ne yaptığını kendi de bilmiyor piş piş yapıyorum poposuna gözleri kapalı tamam uyudu diyorum bıraktığım an tekrar dön kalk yat modu
hahahahyumurta yemeyen ya da yemek seçen bebekler için güzel bir alternatif pankek ama diğer türlü gereksiz geliyor bana ya sanki sırf moda olmuş diye pankek yapmak zorundayız gibi hissediyoruz hamur yiyeceğine 2 kaşık daha fazla peynir yemesi beni daha çok tatmin ediyor açıkçası mücver güzel mesala ama pankek çok mu gerekli değil, dışarı falan çıkarken yanına almaya iyi olabilir
Geçmiş olsun canımBen de şu hasta oldukları zaman zayıflamalarına çok üzülüyorum kilo almasını en çok o nedenle istiyorum
Şu an hasta ve asla ek gıda kabul etmiyor, serum fizyolojik ile burnunu açıp anca emzirebiliyorum. Onu da yine çok alamıyor yavrum nefes nefese
Size de çok geçmiş olsunKızlar bu arada hastalıktan yıkılıyorum. Çocuklar ve ben resmen pert. Enfeksiyon ciğere inmiş ve öksürmekten ciger ağzımdan çıkacak sanıyorum o dereceyiz . Doktor superenfeksiyon dedi artık o ne demekse...
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar bu arada hastalıktan yıkılıyorum. Çocuklar ve ben resmen pert. Enfeksiyon ciğere inmiş ve öksürmekten ciger ağzımdan çıkacak sanıyorum o dereceyiz . Doktor superenfeksiyon dedi artık o ne demekse...
Kac aylikki suan bebeginiz ne cabuk cikariyo disleri, biz daha hic cikarmadikKizlar bu diş mi ne zikkimsa ciglik cigliga susmuyor ya kafayi yicez bende kas gevsetici ictim uykumu getirdi oda ayilamiyom bi türlü:)) nerden ictim allah kahretmesin bide 2 tane ictim etkili olsun diye
babasi ugrasiyor icerde ama ciglik sesleri geliyor becerip uyutabilse bari. Calpol ve dentinox jel sürdük ama hic fayda etmedi
Merhaba cnm. Egg çıktı çok şükür temiz. Genetiği bekliyoruz hala. Oda çıksaydı hayırlı sonuçlarla inş bi rahat ederdim. Sen nasılsın cnm , bebişin nasıl???zeynep hatice kizinin.sonuclari cikti mi nasilsiniz?
Ella Bonna Kaydırmaz Taban, Bebek Pandufu, Ilkadım Ev Patiği, Terletmeyen Organik Pamuk Astarlı Pudra Fiyatı, Yorumları - Trendyol canım ben bunu aldım geçen ay da bu fiyat nedir ya 250 ye mi ne almıştımKız bebekler için aldığınız dışarda giymeye de uygun patik - ayakkabı paylaşır mısınız anneler?
OyyyyyAynaya bakıp kendisine gel gel gel diyor
Benımde boyle canım diş diye tahmın edıyorum calpol verdim ona ragmen aglıyorKızlar bu bebelere noluyor son günlerde, ağlaya ağlaya 2 saatte uyudu içim parçalandı, sürekli ağlayarak uyanıyor of bir sıkıntısı var ve anlayamıyorum
LCWaikiki.comKız bebekler için aldığınız dışarda giymeye de uygun patik - ayakkabı paylaşır mısınız anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?