2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Özel sektör genelde kabul etmiyor canım. Ben anlaşmalı doğumdan sonra ücretsiz izin almıştım, izin bitimi ise başlayacaktım. Öğle arasini işyerinde değil eve gitmek istiyorum çocuğu emziricem demistim onu bile kabul etmediler. Bu arada ev ile iş yeri arasındaki mesafe max 300 metre falandı yani. Bir bahane bulup işten çıkarttılar haklarımı vermeden bende mahkemeye başvurdum orda da biz ise çağırdık kendi gelmek istemedi tüm olanakları sunduk dediler üstüne

O neymis kiz öyle:) gecmis olsun cnm yardima gelen oluyormu hastayken nasi basediosun?

Evet canım bnde baktım hatta dilekçeyi yazdım süt izni saati ve kısmı sure calisma saatinin net bisekilde yazmak istedim bekletiyorum. 20 Kasım da işbaşı görünüyo. Ben işten cikarsinlar diye çabalıyorum oldu ki kabul ettiler eşimle dönüşümlü bakicaz o akşam vardiyasina geçer diye düşündüm.
Özel sektör işine gelmeyen hicbiseyi kabul etmiyo zaten ama bu kanunda zorunlu ibaresi var eğer şirket kabul etmezse işçinin haklı fesihle tazminat alma hakkı var. Ugrastiriyolar vazgecirmek için işte. Haram yiye yiye gidecekler

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun 2 çocukla çok zor anneler hasta olmasın inşallah bir an önce iyileşirsniz

Maşallah canım kilosu gayet iyiyiymiş. Benim minnok da ek gıdadan sonra 1 ayda güzel kilo aldı. Yerken yedirmek gerek diye o yüzden düşünüyorum. Çünkü bir dönem geliyor iştahsızlık başlıyor. Hasta oldu mesela aldığı kiloyu hemen verdi yavrum Kilolu olması o yüzden iyi oluyor azıcık.
Evet ben de klasik kahvaltıcıyım ama sıkılıyorlar, alternatif oluyor. Pankekin içine besleyici şeyler gizlenebiliyor kolaylıkla
Geçmiş olsun canım
Size de çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Aayy bende bi mart annesiyim unutuyorum buraya yazmaya kizlar bebeislerimiz nasillar kilo boy, yemeleri neler veriyosunuz

Kizlar bu diş mi ne zikkimsa ciglik cigliga susmuyor ya kafayi yicez bende kas gevsetici ictim uykumu getirdi oda ayilamiyom bi türlü:)) nerden ictim allah kahretmesin bide 2 tane ictim etkili olsun diye
babasi ugrasiyor icerde ama ciglik sesleri geliyor becerip uyutabilse bari. Calpol ve dentinox jel sürdük ama hic fayda etmedi

Kac aylikki suan bebeginiz ne cabuk cikariyo disleri, biz daha hic cikarmadik

Aynaya bakıp kendisine gel gel gel diyor
Oyyyyy annesi artık park yatagı alt kademeye alman gerekıyor gibi görunuyor cok tehlıkeli 2 gun önce aldım bende sarkıyorlar artık allah muhafaza
Kızlar bu bebelere noluyor son günlerde, ağlaya ağlaya 2 saatte uyudu içim parçalandı, sürekli ağlayarak uyanıyor of bir sıkıntısı var ve anlayamıyorum
Benımde boyle canım diş diye tahmın edıyorum calpol verdim ona ragmen aglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…