canım yakın zamanda hatayda deprem yasamıs biri olarak duygularını paylasıyorum cocugumu nasıl bir dünyaya gelmiş olabileceğini sorgularken buluyorum kendimi. savasın ve şiddetin her türü cok etkılıyor benı iki tarafında birbirlerine yaptıkları mesela israilli anne cocuk esirler gazzeli cocuklar anneleri hepsi etkılıyor beni taraf olmadan hepsi. bu nedenle bende hiç twittera girmıyorum instagramda maruz kaldıgım oluyor ama direkt gecmeye bakmamaya calısıyorum üstümdede bu olaylardan kaynaklı oldugunu dusundugum bir yorgunluk var hiçbir sey yapasım gelmıyor enerjım cekılmıs gibi.birde savas cıgırtkanlıgı yapan türk askeri filistine diyenlerede sinir oluyorumKızlar bir de birşey soracağım? Sizler gündemde olanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? İzlemeyeceğim diyorum bakmayacağım diyorum sosyal medyada olan herşey artık ilk sırada. Bende gelişen “çocuğumu nasıl koruyacağım” anksiyetesi ile ne yapacağım bilmiyorum. Kesinlikle psikolojik destek almaya karar verdim. Deprem olursa ne yaparım, savaş çıkarsa ne yaparım anksiyetesi tavan oldu. Sakın twittera girmeyin arkadaşlarım sakın. Lütfen. İnstagram daha steril. Ben twittera girmeyip gördüklerimi geri alabilmeyi çok isterdim…
Çok geçmiş olsun. Süperenfeksiyonda bir viral enfeksiyon geçirirken başka bir enfeksiyon daha üzerine eklenmiş oluyor. Duble yani acil şifalar diliyorumKızlar bu arada hastalıktan yıkılıyorum. Çocuklar ve ben resmen pert. Enfeksiyon ciğere inmiş ve öksürmekten ciger ağzımdan çıkacak sanıyorum o dereceyiz . Doktor superenfeksiyon dedi artık o ne demekse...
Malesef basa cikamiyorum gunlerdir ne yedigimden,ne ictigimden zevk aliyorum Ne yattigim sicak yatakta huzurluyum. Cocuklarimin karnini guzelce doyururken bile icim aciyor. En cokta cocuklar öluyor. Bu kotu dunyadan kurtulup gidiyorlar ama giderken de aci ve korkuyla.Kızlar bir de birşey soracağım? Sizler gündemde olanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? İzlemeyeceğim diyorum bakmayacağım diyorum sosyal medyada olan herşey artık ilk sırada. Bende gelişen “çocuğumu nasıl koruyacağım” anksiyetesi ile ne yapacağım bilmiyorum. Kesinlikle psikolojik destek almaya karar verdim. Deprem olursa ne yaparım, savaş çıkarsa ne yaparım anksiyetesi tavan oldu. Sakın twittera girmeyin arkadaşlarım sakın. Lütfen. İnstagram daha steril. Ben twittera girmeyip gördüklerimi geri alabilmeyi çok isterdim…
Aynen bende çok özledim neyse çoğu gitti azı kaldıBenimde zaten 3 senelik emzirme surecimde 2 veya 3 kez olduama bira vs değilde laf aramızda rakı sofrasını, o saatler suren muhabbet sohbeti felaket derecede özledim ve burnumda tütüyor resmen
canım yakın zamanda hatayda deprem yasamıs biri olarak duygularını paylasıyorum cocugumu nasıl bir dünyaya gelmiş olabileceğini sorgularken buluyorum kendimi. savasın ve şiddetin her türü cok etkılıyor benı iki tarafında birbirlerine yaptıkları mesela israilli anne cocuk esirler gazzeli cocuklar anneleri hepsi etkılıyor beni taraf olmadan hepsi. bu nedenle bende hiç twittera girmıyorum instagramda maruz kaldıgım oluyor ama direkt gecmeye bakmamaya calısıyorum üstümdede bu olaylardan kaynaklı oldugunu dusundugum bir yorgunluk var hiçbir sey yapasım gelmıyor enerjım cekılmıs gibi.birde savas cıgırtkanlıgı yapan türk askeri filistine diyenlerede sinir oluyorum
Korkunç videolar gördüm. Gözümün önünden gitmiyorlar. Oğluma bakarken kalbim sızlıyor. Ne yapacağım nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Kafamda acil durum senaryoları. İyi değilim. Psikolojik destek alacağım ama bu durum geçmeyecek sanırım. Nasıl anlatırım bilmiyorum. İçime işledi. Güvenli değil hiçbir yer paniğindeyimMalesef basa cikamiyorum gunlerdir ne yedigimden,ne ictigimden zevk aliyorum Ne yattigim sicak yatakta huzurluyum. Cocuklarimin karnini guzelce doyururken bile icim aciyor. En cokta cocuklar öluyor. Bu kotu dunyadan kurtulup gidiyorlar ama giderken de aci ve korkuyla.
Canim benimki de oyle. Gelisimsel bence. Surekli de uyanip duruyor. 3 gundur boyle...Kızlar bu bebelere noluyor son günlerde, ağlaya ağlaya 2 saatte uyudu içim parçalandı, sürekli ağlayarak uyanıyor of bir sıkıntısı var ve anlayamıyorum
8.ay uyku gerilemesi welcomeKızlar bu bebelere noluyor son günlerde, ağlaya ağlaya 2 saatte uyudu içim parçalandı, sürekli ağlayarak uyanıyor of bir sıkıntısı var ve anlayamıyorum
twittera girmiyorum canım bakmıyorum cidden twitter çok acımasız ayan beyan her şey ortada kafası kopmuş bir çocuk bedenini görmeyi psikolojik olarak kaldıramam, normal bir insanın kaldırabileceği şeyler değilKızlar bir de birşey soracağım? Sizler gündemde olanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? İzlemeyeceğim diyorum bakmayacağım diyorum sosyal medyada olan herşey artık ilk sırada. Bende gelişen “çocuğumu nasıl koruyacağım” anksiyetesi ile ne yapacağım bilmiyorum. Kesinlikle psikolojik destek almaya karar verdim. Deprem olursa ne yaparım, savaş çıkarsa ne yaparım anksiyetesi tavan oldu. Sakın twittera girmeyin arkadaşlarım sakın. Lütfen. İnstagram daha steril. Ben twittera girmeyip gördüklerimi geri alabilmeyi çok isterdim…
Yani bir daha cikmaz ise diş atesidir canim. Ama hani dis atesi 38 u gecmez derlerdi. Dişte anlinda bir sicaklik olur ates olmasa da. 3 saat cok az ya umarim isleriniz bugun yogun degildirKızlar bizim dün gece yine bol gerilimli geçti. Ekin gece uyandı kucağıma gelmek istedi kucağıma aldım uyudu baktım titriyor hemen ateşini ölçtüm 37 elleri buz gibiydi dedim ateşi çıkacak uykusunda sayıklıyordu zaten 15 dk içinde ateşi 39 oldu hemen calpol verdim soydum altını açtım soğuk mendille eklem yerlerini sildim 15 dk içinde düştü ateşi fakat genel durumu iyi yani hasta değil galiba diş ateşiydi diyorum. Bugün 3 saat uyumuşum düne göre iyi bir rakam
canım dün alnı hep sıcaktı hatta dedim ateşi mi var 37 ydi, gece de ateşlendi. Geçen diş çıkaracağında da 38,8 oldu Ekinin ateşiYani bir daha cikmaz ise diş atesidir canim. Ama hani dis atesi 38 u gecmez derlerdi. Dişte anlinda bir sicaklik olur ates olmasa da. 3 saat cok az ya umarim isleriniz bugun yogun degildir
6.5 cicimKac aylikki suan bebeginiz ne cabuk cikariyo disleri, biz daha hic cikarmadik
Benim oglum 4 ay 3 haftalikken 2 alt disi birden cikardi. Suanda ust 2si patladi patlicak ama bi turlu patlayamadiKac aylikki suan bebeginiz ne cabuk cikariyo disleri, biz daha hic cikarmadik
Bagisikligi saglam canim. 39 ates bedenin calisma kosullari icin fazla. Buna ragmen iyiyse bagisikligi guclu demekkiAkilvar ama şöyle de enteresan bir şey var normalde 39 derecede çocuklar baygın yatar ya Ekin gayet normal oyuncakları ile oynadı güldü falan o yüzden enfeksiyon kaynaklı olmadığını düşünüyorum
Bakma canim, ben depremde de bakmadim simdi de. Bebegimiz var hala sut de veriyorsan hormanlarin duygusallastiriyor, hassasiz. Bakmiyorum ben. Yaninda olsa yardim edersin, ekrandan sadece maruz kaliyorsun. Buyuk bir caresizlik, aci. ..Kızlar bir de birşey soracağım? Sizler gündemde olanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? İzlemeyeceğim diyorum bakmayacağım diyorum sosyal medyada olan herşey artık ilk sırada. Bende gelişen “çocuğumu nasıl koruyacağım” anksiyetesi ile ne yapacağım bilmiyorum. Kesinlikle psikolojik destek almaya karar verdim. Deprem olursa ne yaparım, savaş çıkarsa ne yaparım anksiyetesi tavan oldu. Sakın twittera girmeyin arkadaşlarım sakın. Lütfen. İnstagram daha steril. Ben twittera girmeyip gördüklerimi geri alabilmeyi çok isterdim…
inşallah öyledir canım. sabah eşim doktora sormuş o da yanlış ölçmüş olabilir misiniz 39 derece ateşte çocuklar oyun oynayamaz gülüp konuşamaz demiş. ama iki derece ile ölçtüm ve yanıyordu çocuk yani 39 olduğu çok belliydi. doktor boğaz ya da kulak enfeksiyonu olabilir demiş bu arada. son durumu normaldi gün içinde kötü olursa bi muayne ettiririm ama bana hasta gibi gelmiyor bence geçici bir şeydiBagisikligi saglam canim. 39 ates bedenin calisma kosullari icin fazla. Buna ragmen iyiyse bagisikligi guclu demekki
Benim kizim 40larda dedigin gibi. Hatta birinde anlamadik yakin zamanda, doktora sohbet ederek gittik, bi olctu 39.6 cikti. Hemen acie mudahaleye yolladi. Biz de daha yuksekti bu iyi hali dedik. Doktor sasirdiinşallah öyledir canım. sabah eşim doktora sormuş o da yanlış ölçmüş olabilir misiniz 39 derece ateşte çocuklar oyun oynayamaz gülüp konuşamaz demiş. ama iki derece ile ölçtüm ve yanıyordu çocuk yani 39 olduğu çok belliydi. doktor boğaz ya da kulak enfeksiyonu olabilir demiş bu arada. son durumu normaldi gün içinde kötü olursa bi muayne ettiririm ama bana hasta gibi gelmiyor bence geçici bir şeydi
Enfeksiyon olsa iştahi kalmaz, cok halsiz olur canim bence de enfeksiyon degil.Akilvar ama şöyle de enteresan bir şey var normalde 39 derecede çocuklar baygın yatar ya Ekin gayet normal oyuncakları ile oynadı güldü falan o yüzden enfeksiyon kaynaklı olmadığını düşünüyorum
Ama şu da var canim bogazda.ufak bir kizariklik bile olsa ates yapabiliyor ben Çinarda onu kac defa yasadim ufak.kizariklik var demislerdi ve atesleniyordu. Ama Cinar dis vs degildi disleri tamamlanmisti. Sizin dis olma.ihtimali de varinşallah öyledir canım. sabah eşim doktora sormuş o da yanlış ölçmüş olabilir misiniz 39 derece ateşte çocuklar oyun oynayamaz gülüp konuşamaz demiş. ama iki derece ile ölçtüm ve yanıyordu çocuk yani 39 olduğu çok belliydi. doktor boğaz ya da kulak enfeksiyonu olabilir demiş bu arada. son durumu normaldi gün içinde kötü olursa bi muayne ettiririm ama bana hasta gibi gelmiyor bence geçici bir şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?