2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar uyumuyor 3 gundur yahu ... Ne oluyoruz! Tam duzene giriyor hoppp uykusu var hemde nasil ama uyumuyor

Ya bise sorcam kizlar nerdeyse 1 haftadir dislerimizin ucu gozukuyor bu hala agri yaparmi? Yoksa bebegin baska bir sorunumu var anlayamiyorum. Sabah gene krize girdik calpol verdim simdi uyuyo ama ben dislerin ucu gozuktugu anda agrinin bittigini saniyordum yanlismi biliyorum. Internettede 3 4 gun surer diyor e bizim daha uzun bi sure 1 hafta oldu yani neden hala ciglik cigliga agliyor anlamiyorum ya. İstah iyi gecede iyi uyuyor ama gunduz aksam yatana kadar fena yani.

Tam cıkana kadar sürüyor bizim de iki diş aynı anda cıkıyor ucu cıkmıs ama yok ağlama krizleri huysuzlugu devam

Bu donemde anneye fazlaca ihtiyac duyuyorlar. Kucagina alip tenine temas ettirdin mi aglarken? Eger emiyor ise memede is gorur. Sakince burdayim, burdayim dersen iyi hisseder. Aglamasi azalir. Benimki de benzer bi hafta. Bu yuzden uyumak da istemiyor. Guven tazeliyorlar bana kalirsa... Bllossom

minseo canim sen yine de devam.ederse idrar testi de bence yaptir kiz cocuklarinda idrar yolu enfeksiyonu da cok oluyor. Bazen her seyi dişe yoruyoruz baska sey olabiliyor. Bebekleri anlamak zor ondan hep acaba sundan mi diye dusunuyor insan.

Evet sarkıyor çok tehlikeli. Bugün alt kademeye geçiricem yoksa kafa üstü düşerler böyle

Benim oglum 4 ay 3 haftalikken 2 alt disi birden cikardi. Suanda ust 2si patladi patlicak ama bi turlu patlayamadi
Ayy ne cabuk cikarmis sizinki dislerini biz 7 ayligimizi gectik bir jac gün oluyo daha hic birsey yok

Enfeksiyon olsa iştahi kalmaz, cok halsiz olur canim bence de enfeksiyon degil.
Ama şu da var canim bogazda.ufak bir kizariklik bile olsa ates yapabiliyor ben Çinarda onu kac defa yasadim ufak.kizariklik var demislerdi ve atesleniyordu. Ama Cinar dis vs degildi disleri tamamlanmisti. Sizin dis olma.ihtimali de var
canım şimdi doktor muaynesinden çıktık ciğerler,boğaz,kulak temiz. hafif öksürük var gece burnu tıkanmıştı serumla açmıştık burun tıkanıklığı geniz akıntısı yapar o da öksürük yapar dedi zaditene başladım. ateşlenirse calpol, calpolle düşmezse dolven. 3 gün süren ateş olursa diye de antibiyotik verdi ama çok kullanmak istemiyorum doktor da mecbur kalmadıkça tavsiye etmiyorum dedi. antibiyotiğin arkasını toparlamak inanılmaz zor tüm bağırsak florasını bozuyor ondan korkuyorum. idrar olayı aklımda 3 günden sonra geçmezse idrar testi isterim bi. evde kızılcık var kaynatıp içireyim öyle bir şey varsa fayda eder hem antioksidan.

Çalışmayıp evde olma şansına sahip olan anneler çok şanslısınız bebeklerinize sıkı sıkı sarılın. Çalışıp ayrı kalmak zorunda olanları da kalpten kucaklıyorum sanırım bugün benim için en zor günlerden biriydi, hastayken yanında olamamak çok zormuş.

Evet canim kizilcik iyi gelir. Iyi yapmissin hemen sarilma tabi ama elinde bulunsun. Cok gecmis olsun ihlamur kemik sulu corbalarda verirsin cabuk atlatir

Kizlar bu bilgilere bakin

Eklentiler

• Screenshot_20231018-125118.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20231018-125025.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 55
Canim cok gecmis olsun çok üzgünüm senin için, elinde olsa 1 saniye durmaz koşarsın yavruna. Allahtan çaresiz bir hastalık değil, içini ferah tut. Sen yokken bile ona bakacak birileri var, en azindan bu içini rahatlatsın. Ya onlar da olmasaydı

Çok geçmiş olsun size de Keşke hiç hasta olmasalar…

Kucakta susuyor cnm onda sikinti yok omuz agrim yuzunden kucagima cok alamiyorumki ama dediginde hakli olabilirsin baska bi derdi olsa kucakta da susmaz

Bakmamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye
Biz daha konforlu ortamda yetişmeleri için çabalarken oradaki anne babalar sadece hayatta kalmaları için uğraşıyor. Nereli, hangi dine mensup hiçbir önemi yok. Ortada resmen bir katliam var ve durmuş öylece izliyoruz

izlerken kendimi gördüm

Canım ben de senin gibiyim ne kadar kaçsam da maruz kalıyorum, bu kadar adaletsiz ve korkunç bir dünyaya çocuk getirmiş olmak korkutuyor beni, iyiler kötülerden daha fazla kuzum bu düşünceye tutunacağız yapacak başka bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…