2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynıyız cnm uyuyana kadar ağlamalar feryat figan bugün daha iyi gibi benimki ama akşam belli oluyor durum, senin de geçer çabucak inşallah

minseo kuzum üzülme bugün düzelir inşallah hem neyse ki annen bakıyor kuş gibi titriyordur üstüne yabancı birine emanet etmek zorunda değilsin öyle düşün.

2. Ay 4. Ay aşısında 39-40 derece ateşlenen oğlumun 6. Ay aşısını yaptırdım kızlar tetikte bekliyorum inşallah olmaz ateş ama umutsuzum akşam 5 gibi başlar diye tahmin ediyorum

minseo Ekin nasil canim keyfi yerinde ise sıkma canini
minseo kuzum üzülme bugün düzelir inşallah hem neyse ki annen bakıyor kuş gibi titriyordur üstüne yabancı birine emanet etmek zorunda değilsin öyle düşün.
Akşamüstü 4 gibi titremeye başlamış annem aradi hemen eve geldim ben gelmeden önce annem calpol vermiş ama fayda etmemiş hemen bi tane fitil attim zaten baygın haldeydi ağlamaklı yarım saatte falan düştü ateşi ateşi yokken iyi görünüyor burun akıntısı öksürük vs. De yok mikrobik galiba kızlar her şeyi ağzına götürüyor çünkü bakalim cuma da devam ederse ates antibiyotik baslayacagiz. Zimaks vermiş dr daha önce kullandiniz mi yan etkisi oldu mu tecrübeli anneler?

Çok gecmis olsun canım benim

Canim cok gecmis olsun atesten vucut titriyor istw gecen ay Cinar ateslendi ya o zaman asiri titiriyordu. Yigite isal kusma da doktorumiz Zimaks verdi canim doktorumuzin ilaclarina da guvenirim ben ateslenirse bu antibiyotigi kullan demisti ama gerek kalmamisti atesi cikmamisti Yigitin. Ben gecen hafta agri grip oldum halen uzerimde var bogazim asiri agriyinca Zimaksi kendim ictim hemen fayda gordum.

Canım ben bunu geçen sene favladığımda 60-70 lira bir şeydi, inanılır gibi değil gerçekten

Canım biz kullanmıştık çocuklara bu ilaci, biraz daha bebek versiyon diyebilirim. Bundan sonra zaten amoklavin ile devam ediyorlar. Çok geçmiş olsun; anneliğin hangi aşaması kolay ki.. çabucak geçecek inşallah canını sıkma. Bizimki de dünden beri öksürüyor biraz ama burun akıntısı ateş vs yok. Göğsüne su döküyor bazen, o üzerinde mi kurudu acaba diyorum ben de

Geçmiş olsun canım, bebeğe verileni sen içtin doğru mu anlamışım? Peki emzirirken sorun olmadı mı?

Geçmiş olsun canım, bebeğe verileni sen içtin doğru mu anlamışım? Peki emzirirken sorun olmadı mı?
Evet ben ictim canim.Gece bir uyandim asiri kotuydum Ben de gece ictim. Kalktim ilk emzirdim sonra ictim zaten uzun sure kalkmadi emmeye kalkarsa da dolapta sagilmis sutum vsr nasilsa diye dusundum

Çok geçmiş olsun keşke bebekler hiç hasta olmasam çok zormuş cidden anne için Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlar umarım

Kızlar bebişlere tavuk veriyor musunuz? Az önce tavuk suyu kaynattım buzluk için de pişen tavuktan da yarın için ayırsam mı biraz yağıza diye düşündüm daha hiç vermedim

Kızlar bebişlere tavuk veriyor musunuz? Az önce tavuk suyu kaynattım buzluk için de pişen tavuktan da yarın için ayırsam mı biraz yağıza diye düşündüm daha hiç vermedim
Ben verdim canim hem tavugundan hem suyundan. Koy tavugu idi ama digerini veresim gelmiyor. Koy tavugu oldukca veririm

Sagolun kizlar hepinize şuan genel durumu iyi inşallah tekrarlamaz ateş herhangi bir yan etki yapmadi di mi antibiyotik pişik mantar vs? Rande bebekler çok kolay kapiyor mikrobu bir de her şeyi ağızlarına götürmeleri süreci hızlandırıyor inşallah toparlarlar hizlica

Ben hiç vermedim. doktor köy tavugu degilse hiç verme daha iyi demisti bana

Çok geçmiş olsun canım hemencecik iyilessin Ekin kuş

Ben hiç vermedim. doktor köy tavugu degilse hiç verme daha iyi demisti bana
Bence de verilmemeli bi yakınımın çocuğunda gelişim geriliği var doktoru asla tavuk yemesin demiş, maalesef market ürünü tavuklar tamamen hormon ,güneş görmeden büyüyen hayvanlar, köy tavuğu bulup biraz daha büyüyünce onu vereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…