2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kizlar bugun ilk defa kuzu kiyma verdim, ispanakla beraber yedi evladim icin o kötü kokulu ete tahammul edip verdim, işte ana yüreği ve fedakarlık
Bende nerdeyse 2 gündür labne yapmaya çalışıyorum şuan süzülüyor , başka kimse için bunu yapmam sanırıminşallah olmuştur

Evet hamileyken bana saglik ocaginda tavuk yeme kirmizi et ve balik tuket demislerdi hatta vermiyorum ya kirmizi et ve balik yeter. ben de esimin köyüne gittigimde annesi kessin versin, onun haricinde vermicem tavuk

Evet hamileyken bana saglik ocaginda tavuk yeme kirmizi et ve balik tuket demislerdi hatta vermiyorum ya kirmizi et ve balik yeter. ben de esimin köyüne gittigimde annesi kessin versin, onun haricinde vermicem tavuk
bende hamileyken marketten tüketmedim şimdi arada canım isteyince kendim yiyorum bide köy tavuğu işi de zor ben hamileyken bulmuştum bir kere pişmemişti eti de kırmızı et gibiydi yumuşacık olmamıştı, olmazsa olmaz değil bence de ya alternatifleri var şükür sanırım en güzeli de taze taze balık

Oy kuzucuğum benim çok geçmiş olsun ya, ateş yokken durumu iyi neyseki. Kuzum bu fitil olayını ben bilmiyorum evde bulunsun acil durum için adı markası falan nedir?
Yigitin LCW den bir ayakkabisi var abisinden kalma 17 numara ayagina tam oluyor hatta biraz kucuk 18 şuan ayak numarasi canim.
Cnm galiba lcw nin ayakkabı kalıpları hep farklı , yorumlarda büyük alın ya da küçük alın yazıyor ondan emin olamadım.

Tekrar geçmiş olsun canım ben de ateşle uğraşıyorum şu an ve düşmüyor kullandığın fitili öğrenebilir miyim?

Antibiyotik verdi isen atesi cikmaz artik canim antibiyotigi yeterli olanca hic cikmaz. Ben hic duymadim pisik mantar vs canim

Paranox S fitil kızlar MelodiminEsi kaç derece canım kac gündür devam ediyor?
38.2 yi iki defa gördük ikisinde de ılık duşa soktuk. Bizim daha bugün başladı ateş
Canim kac gundur hastaydi senin oglun kesin bogaz enfeksiyonu vardir cok gecmis olsun Allah sifa versin
Benim oğlum iki haftadır hasta ama geçti düzeldi derken başa sardı ve bu defa kötü durumda. Sağ olasın inşallah çabucak iyileşir

Bir şey olmadı diye hatırlıyorum canım, aksi bir durum olsa hatırlardım.

Antibiyotik verdi isen atesi cikmaz artik canim antibiyotigi yeterli olanca hic cikmaz. Ben hic duymadim pisik mantar vs canim
Canım vermedim daha cumaya kadar takip edicem bi vücut önce kendi savassin istiyorum enfeksiyonla bi bağışıklığı güçlensin eğer iyileşme olmazsa cuma günü başlayacağım
38.2 yi iki defa gördük ikisinde de ılık duşa soktuk. Bizim daha bugün başladı ateş
Canim 38.2 çok masum hemen düşer merak etme ben bugün 39.7 yi gördüm

Ayyy benim eşim hayatta o kadar beklemez kuzum. Şimdi bile çok tedirgin. Sizinki de çokmuş kuzuma çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşsun

38.2 den düşmüyor işte yarım saat sonra yine aynı. Suya sokmasak belki daha da çıkacak

Ayyy benim eşim hayatta o kadar beklemez kuzum. Şimdi bile çok tedirgin. Sizinki de çokmuş kuzuma çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşsun
Gerekeni yapıp beklemekten başka çare yok malesef bi şekilde düşüyor. Benim eşim sağlık çalışanı olduğu için daha mantıksal yaklaşıyor ben de soğuk kanliyim allahtan yoksa zor olurdu

Çok geçmiş olsun canım hemencecik iyileşsin Ekin kuşumuz Rabbim tüm evlatlarimiza sifa versin inşallah
kizlar bugun ilk defa kuzu kiyma verdim, ispanakla beraber yedi evladim icin o kötü kokulu ete tahammul edip verdim, işte ana yüreği ve fedakarlık
Bende katılıyorum bu yoruma kesinlikle hatta eşime kuzu kıyma siparişi verince şok oldu desem yeri ben hiç sevmem eşim bayılır

Gerekeni yapıp beklemekten başka çare yok malesef bi şekilde düşüyor. Benim eşim sağlık çalışanı olduğu için daha mantıksal yaklaşıyor ben de soğuk kanliyim allahtan yoksa zor olurdu
Canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten zaten bugünlerde çok hassasım ekintoşa da şifa diliyorum annesi anneannesi çok güzel bakar hemencecik iyileşir,aklının hep evde kalması çok normal bende kendimi hep bu konuda sorguluyorum acaba işe başlamasa mıydım diye ama sonra bir şekilde onun iyiliğini düşünerek yaptığıma kendimi inandırmaya çalışıyorum. Çok zor bir durum cidden Allah yardımcımız olsun daha beter ayrılıklarlarla sınamasın

Kizlar ikidir kuzey'in kakasinsa kan var daha dogrusu bezinde görüyorum. Yani besin alerjisi olsa daha önce verdigim şeyler. Her gün muz veriyorum ondan olabilir mi? Bir de demir ilacini degistirdim, sidefer kullaniyordum bestiron aldim acaba ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…