Bende nerdeyse 2 gündür labne yapmaya çalışıyorum şuan süzülüyor , başka kimse için bunu yapmam sanırımkizlar bugun ilk defa kuzu kiyma verdim, ispanakla beraber yedievladim icin o kötü kokulu ete tahammul edip verdim, işte ana yüreği ve fedakarlık
Evet hamileyken bana saglik ocaginda tavuk yeme kirmizi et ve balik tuket demislerdi hattaBence de verilmemeli bi yakınımın çocuğunda gelişim geriliği var doktoru asla tavuk yemesin demiş, maalesef market ürünü tavuklar tamamen hormon ,güneş görmeden büyüyen hayvanlar, köy tavuğu bulup biraz daha büyüyünce onu vereceğim inşallah
bende hamileyken marketten tüketmedim şimdi arada canım isteyince kendim yiyorum bide köy tavuğu işi de zor ben hamileyken bulmuştum bir kere pişmemişti eti de kırmızı et gibiydi yumuşacık olmamıştı, olmazsa olmaz değil bence de ya alternatifleri var şükür sanırım en güzeli de taze taze balıkEvet hamileyken bana saglik ocaginda tavuk yeme kirmizi et ve balik tuket demislerdi hattavermiyorum ya kirmizi et ve balik yeter. ben de esimin köyüne gittigimde annesi kessin versin, onun haricinde vermicem tavuk
Oy kuzucuğum benim çok geçmiş olsun ya, ateş yokken durumu iyi neyseki. Kuzum bu fitil olayını ben bilmiyorum evde bulunsun acil durum için adı markası falan nedir?Akşamüstü 4 gibi titremeye başlamış annem aradi hemen eve geldim ben gelmeden önce annem calpol vermiş ama fayda etmemiş hemen bi tane fitil attim zaten baygın haldeydi ağlamaklı yarım saatte falan düştü ateşi ateşi yokken iyi görünüyor burun akıntısı öksürük vs. De yok mikrobik galiba kızlar her şeyi ağzına götürüyor çünkü bakalim cuma da devam ederse ates antibiyotik baslayacagiz. Zimaks vermiş dr daha önce kullandiniz mi yan etkisi oldu mu tecrübeli anneler?
Cnm galiba lcw nin ayakkabı kalıpları hep farklı , yorumlarda büyük alın ya da küçük alın yazıyor ondan emin olamadım.Yigitin LCW den bir ayakkabisi var abisinden kalma 17 numara ayagina tam oluyor hatta biraz kucuk 18 şuan ayak numarasi canim.
Olmasa da yesin 2 günlük emek var ortadaBende nerdeyse 2 gündür labne yapmaya çalışıyorum şuan süzülüyor , başka kimse için bunu yapmam sanırıminşallah olmuştur
Tekrar geçmiş olsun canım ben de ateşle uğraşıyorum şu an ve düşmüyorAkşamüstü 4 gibi titremeye başlamış annem aradi hemen eve geldim ben gelmeden önce annem calpol vermiş ama fayda etmemiş hemen bi tane fitil attim zaten baygın haldeydi ağlamaklı yarım saatte falan düştü ateşi ateşi yokken iyi görünüyor burun akıntısı öksürük vs. De yok mikrobik galiba kızlar her şeyi ağzına götürüyor çünkü bakalim cuma da devam ederse ates antibiyotik baslayacagiz. Zimaks vermiş dr daha önce kullandiniz mi yan etkisi oldu mu tecrübeli anneler?
Oy kuzucuğum benim çok geçmiş olsun ya, ateş yokken durumu iyi neyseki. Kuzum bu fitil olayını ben bilmiyorum evde bulunsun acil durum için adı markası falan nedir?
Paranox S fitil kızlarTekrar geçmiş olsun canım ben de ateşle uğraşıyorum şu an ve düşmüyorkullandığın fitili öğrenebilir miyim?
Canim kac gundur hastaydi senin oglun kesin bogaz enfeksiyonu vardir cok gecmis olsun Allah sifa versinTekrar geçmiş olsun canım ben de ateşle uğraşıyorum şu an ve düşmüyorkullandığın fitili öğrenebilir miyim?
Antibiyotik verdi isen atesi cikmaz artik canim antibiyotigi yeterli olanca hic cikmaz. Ben hic duymadim pisik mantar vs canimSagolun kizlar hepinize şuan genel durumu iyi inşallah tekrarlamaz ateşherhangi bir yan etki yapmadi di mi antibiyotik pişik mantar vs? Rande bebekler çok kolay kapiyor mikrobu bir de her şeyi ağızlarına götürmeleri süreci hızlandırıyor inşallah toparlarlar hizlica
38.2 yi iki defa gördük ikisinde de ılık duşa soktuk. Bizim daha bugün başladı ateşParanox S fitil kızlarMelodiminEsi kaç derece canım kac gündür devam ediyor?
Benim oğlum iki haftadır hastaCanim kac gundur hastaydi senin oglun kesin bogaz enfeksiyonu vardir cok gecmis olsun Allah sifa versin
Sagolun kizlar hepinize şuan genel durumu iyi inşallah tekrarlamaz ateşherhangi bir yan etki yapmadi di mi antibiyotik pişik mantar vs? Rande bebekler çok kolay kapiyor mikrobu bir de her şeyi ağızlarına götürmeleri süreci hızlandırıyor inşallah toparlarlar hizlica
Canım vermedim daha cumaya kadar takip edicem bi vücut önce kendi savassin istiyorum enfeksiyonla bi bağışıklığı güçlensin eğer iyileşme olmazsa cuma günü başlayacağımAntibiyotik verdi isen atesi cikmaz artik canim antibiyotigi yeterli olanca hic cikmaz. Ben hic duymadim pisik mantar vs canim
Canim 38.2 çok masum hemen düşer merak etme ben bugün 39.7 yi gördüm38.2 yi iki defa gördük ikisinde de ılık duşa soktuk. Bizim daha bugün başladı ateş
Ayyy benim eşim hayatta o kadar beklemez kuzum. Şimdi bile çok tedirgin. Sizinki de çokmuş kuzuma çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşsunCanım vermedim daha cumaya kadar takip edicem bi vücut önce kendi savassin istiyorum enfeksiyonla bi bağışıklığı güçlensin eğer iyileşme olmazsa cuma günü başlayacağım
Canim 38.2 çok masum hemen düşer merak etme ben bugün 39.7 yi gördüm
38.2 den düşmüyor işte yarım saat sonra yine aynı. Suya sokmasak belki daha da çıkacakCanım vermedim daha cumaya kadar takip edicem bi vücut önce kendi savassin istiyorum enfeksiyonla bi bağışıklığı güçlensin eğer iyileşme olmazsa cuma günü başlayacağım
Canim 38.2 çok masum hemen düşer merak etme ben bugün 39.7 yi gördüm
Gerekeni yapıp beklemekten başka çare yok malesef bi şekilde düşüyor. Benim eşim sağlık çalışanı olduğu için daha mantıksal yaklaşıyor ben de soğuk kanliyim allahtan yoksa zor olurduAyyy benim eşim hayatta o kadar beklemez kuzum. Şimdi bile çok tedirgin. Sizinki de çokmuş kuzuma çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşsun
Çok geçmiş olsun canım hemencecik iyileşsin Ekin kuşumuzAkşamüstü 4 gibi titremeye başlamış annem aradi hemen eve geldim ben gelmeden önce annem calpol vermiş ama fayda etmemiş hemen bi tane fitil attim zaten baygın haldeydi ağlamaklı yarım saatte falan düştü ateşi ateşi yokken iyi görünüyor burun akıntısı öksürük vs. De yok mikrobik galiba kızlar her şeyi ağzına götürüyor çünkü bakalim cuma da devam ederse ates antibiyotik baslayacagiz. Zimaks vermiş dr daha önce kullandiniz mi yan etkisi oldu mu tecrübeli anneler?
Bende katılıyorum bu yoruma kesinliklekizlar bugun ilk defa kuzu kiyma verdim, ispanakla beraber yedievladim icin o kötü kokulu ete tahammul edip verdim, işte ana yüreği ve fedakarlık
Canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçektenGerekeni yapıp beklemekten başka çare yok malesef bi şekilde düşüyor. Benim eşim sağlık çalışanı olduğu için daha mantıksal yaklaşıyor ben de soğuk kanliyim allahtan yoksa zor olurdu
ben de hiç sevmem eşim dinazor eti olsa ona bile bayılır yeter ki et olsunBende katılıyorum bu yoruma kesinliklehatta eşime kuzu kıyma siparişi verince şok oldu desem yeri ben hiç sevmem eşim bayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?