2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aşkım belki de muz kabız yapar ya zorluyordur makatından geliyordur o kan

Çok verme muzu bence bizim kıza hic yaramıyor ya kayısı ver yarın iyi gelir insallah
Bir sure ara vericem ya da 2 3 günde bir veririm. Kayisi verim biraz bakalim ins duzelir. Ben de demirdendir belki diye vermedim bugun hic

Canım çok gecmıs olsun
Canım kakada kan problemi bende yasadım kabak nedenıyle olmustu benım hala kabak deneyemıyorum korkuyorum besn alerjisi ise cocukta ates asırı normal halinden fazla belirgin huysuzluk huzursuzluk yok ise besin alerjisidir korkma , kan ilacıda yapar dıyor bazıları ama taze kırmızı ise rengi besin alerjisidir cunku demir ilacı daha koyu renk siyah renge boyar gibi

Popoda catlak olabilir canim ona bir bak.

Çok geçmiş olsun canımm çabucak iyileşsin
Bu ara bu grubun bebelerinde uyku fırtınası yasaniyo hayırdır inşallah.
Enfeksiyonun da süperi varmış çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım yaa valla bu herşeyi yalama isteği yok mu sinir oluyorum

Günaydın herkese. Nasıl bir geceydi bilemiyorum Benzer durumu yaşayan olursa anlatmak istiyorum aklının bir köşesinde olur belki bunlar. Gece vücudu soğudu yine ateslenecegini anladim 38 de dolven verecektim bekledim 38 oldu hemen verdim dolveni üstünü çıkardım. Ama ateşi hızla yükselmeye devam etti. 40.1 i görünce Ekini kucagima alip atletiyle balkona çıktım 10 dk falan durduk. İlacını da yeni verdiğim için başka bir ilaç veremedim. Bu arada nöbet belirtisi var mi diye sürekli kontrol edip uyumamasi için sürekli konuştum. 39.5 lara indi hemen soyduk duşa girdik. Ilık su ile 10 dk kadar duşta kaldik duştan çıktığımızda kulak ateşi 37.5 tu. Benim için kritik eşik 40 ti 40 ı görünce antibiyotiğe başladım. Demek ki ciddi bir enfeksiyon var vücudunda ve bunu tolere edemiyor. Gece çok şükür ateslenmedi uyudu dinlendi. Bakalım bugün nasıl geçecek. İlk ciddi ateslenmemizi bu şekilde atlatmış olduk...

Bu arada havale nöbeti belirtileri
-vücutta kasılma
-tek bir yere odaklanarak bakma
-bilinç kaybı

Noldu bir anda ekin e ya en çok korktuğum sey ateş

Noldu bir anda ekin e ya en çok korktuğum sey ateş
Hiç anlamadım evde hasta olan hiç kimse yok canım. Elleri ve eşyaları hep ağzına sokuyor mikrobik gibi geliyor bana. Çünkü boğaz ve kulaklar temiz grip belirtileri yok. Umarım kimse yaşamaz ama yaşarsa da evde yapılan ilk yardımın önemi çok büyük. Yaptıklarımıza rağmen düşmeseydi ateşi o zaman acile götürecektim.

Geçmiş olsun canım zimaks çok kullandım bi yan etkisi olmadı çocuklarda. Bu arada aile hekimi bir arkadaşım var. Onun kızı da böyle odaksız ateş dedi buna. Başka belirti yok ateşten başka.

minseo csnım bu arada her ateş düşürücü her çocuğun ateşini düşürmüyor. Aklında bulunsun. Pedifen dene bir de bebiş için.

Benim ilk kızımın ateşini calpol düşürürdü, ikinciyi pedifen.

Geçmiş olsun canım zimaks çok kullandım bi yan etkisi olmadı çocuklarda. Bu arada aile hekimi bir arkadaşım var. Onun kızı da böyle odaksız ateş dedi buna. Başka belirti yok ateşten başka.
Sağol canim yan etki yapmamasina sevindim çok korkuyorum çünkü bazı antibiyotikler yoğun pişik ve mantar yapıyor çocuklarda pişik fobim oluştu bizim ishal kusma hastalığından sonra. Odaksiz ateş ilk kez duydum arastiricam bunu. Cidden başka hiç belirti yok çocuğun ateşi düşüyor oynamaya devam ediyor ne bi halsizlik burun akıntısı öksürük hiç bişey yok. Baksana 40 dereceden sonra cirt cirtli kitabi ile oynadi yarim saat

Eklentiler

• IMG_20231019_084839.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 64
minseo csnım bu arada her ateş düşürücü her çocuğun ateşini düşürmüyor. Aklında bulunsun. Pedifen dene bir de bebiş için.
Benim ilk kızımın ateşini calpol düşürürdü, ikinciyi pedifen.
pedifen/dolven ibuprofen
calpol parasetamol

Ekine bence calpol daha çok etki etti. Dolven çok işe yaramadı gibi hissettim ben. Galiba parasetamole daha iyi cevap veriyor. Ben de soğuk algınlığı olduğumda nurofen alırım hep o iyi geliyor ibufrofen o da. Parasetamol iyi gelmiyor mesela bana da A-ferin içsem hiç içmemiş gibi oluyorum.

Kıyamam kuzum benim ❤ Bir sor doktoruna istersen, öyle bir şey varmış ama tabi 40 derece ciddi bir derece muhakkak enfeksiyon vardır.

Anladım canım denediysen Enfeksiyonda yetersiz kalıyor ateş düşürücü etkisi ondan belki de.

Anladım canım denediysen Enfeksiyonda yetersiz kalıyor ateş düşürücü etkisi ondan belki de.
çok hızlı yükselmesi kötü oldu. önceki ateşlerinde hiç böyle değildi mesela o yüzden ilacın yetersiz kaldığını düşünüyorum ben de. bu arada 39-40 derecede fitil öneriyor doktorlar ama ben dolven vermiş bulundum o yüzden uygulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…