2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya forumda arattım ama bulamadım içeriği temiz hangi bebek bisküvisi markasından memnun kalmıştınız? Birtane marka için çok sert taş gibi ezilmiyor falan yazılmıştı sanki?
Makarnalutfeninki taş gibiydi ben yazmistim bi arkadas hamm markaninkini onermisti

Çok geçmiş olsun canım, suçlu hissedecek bir şey yok ona en yakın sensin kaçınılmaz yani. Onlar çok çabuk toparlıyor sen kendine dikkat et, Allahım acil şifalar versin

Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef

Kuzum bu yeni mi oldu? Geçmiş olsun, ilaçların kullanımı açısından daha iyi olmuş olabilir. Sabır canım hepsi geride kalacak inşallah

Merhaba arkadaşım, 2 hafta önce biz de aynı durumdaydık. Benim de eşim bulaştırdı bize baya tepki göstermiştim. Bebeğimin ilk hastalığı covid oldu Bol bol emzirmeye çalış arkadaşım, mandalina suyu ya da portakal suyu bir de normal su içir bol bol. Temas önemli, ikiniz de hasta olduğunuz için teması kesme. Ben oğlumla yanyanaydım hep. Onları öyle hasta görmek kalbimizi çok yaralıyor biliyorum ama tahmin ettiğimizden de güçlüler. İçini ferah tut, sen de beslenmene dikkat et bol bol sıvı al arkadaşım. Çok geçmiş olsun

Aynı şeyleri yaşadık, bize de eşim bulaştırmıştı bol bol emzirmistim ben de. Doktor ne ilac yazarsam yazayim senin sütün kadar fayda etmez demişti

Canım okuyamadım ama kovit testi yapıldı mı? Çünkü ben de kovitmisim oğlana geçti
Canım kızda ateşle doktora gittiğimizde ya influenze yada covit dedi. Elinde covit test kiti olmadığından influenze yaptı bizde pozitif cikti. Ona göre tedaviye başladı. Negatif çıksaydı o zaman covittir demisti
Ama merak etmeyin ikisininde tedavi metodu aynı demişti.

Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef
Çok çok geçmiş olsun canım, bir an önce düzelir taburcu olursunuz inşallah.
Aha haa bir suru mu
Evet bende aynı tepkiyi verdim eveeet üç tane beş tane on tane olsun dedi üstüne hahaha. Kardeşin var diyorum olsun ben daha çok istiyorum gidip alalım hemen diyor birde.
Kizlar domates salcasi kullanan var mi? Ben kullandim gitti valla
Cnm normalde domates 1 yaş üstü deniyor sebebi de pişik yapması aslında. Elimdeki biber salcalari var onları kullanıyorum genelde ama gecen domates salçası kavanozunu açmışım ve onla yaptım yemekleri açıkçası pişik olmadı olsaydı Yarım bırakıp biberden devam edecektim o yüzden bir ondan bir bundan devam

Cok gecmis olsun canim Allah şifa versin tez zamanda grupta herkes hasta ya

Kızlar 6. Ay aşısında da ateş olmadı aşı yerinde kocaman kızarıklık oldu sonra küçüldü morardı ama orada sertlik ve ısı artışı var hemşireye sordum olabilir dedi ama tabi canım sıkıldı, yaşayan var mı

Yok canim bizde oyle bi sey... Hem baya uzun oldu eser kalmadi iz falan da yok

Yok canim bizde oyle bi sey... Hem baya uzun oldu eser kalmadi iz falan da yok
Vurulduğu gün akşamına oluştu hala da var kötü vurdu hemşire kesin ya bu aya kadar olmamıştı, 5 li karmada oluyor böyle bazen dedi hemşire

Ya kızlar ek gıda işinde ben herşeyi azar azar tattırıyorum benim oğluşa, süt alerjisi olduğu için o tarz ürünler hariç. Tüm sebze ve meyveleri denetiyorum. Kesinlikle bal yasak biliyorum. Ama ne bileyim geçen biri domates 9. Aydan sonra diye yazmış. Ben buharda pişirip taze fasülyenin içine koymuştum oğluma takip edemiyorum valla şu şu ay bu bu ay diye bildiğim bir bal var. Bir de kivi vs gibi alerjik olabilecek meyvelerden biraz çekiniyorum ama genel olarak tüm sebze ve meyveleri az az veriyorum. Yanlış mı yapıyorum ki ya şunu yap ya da yapma dediğiniz birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…