Makarnalutfeninki taş gibiydi ben yazmistim bi arkadas hamm markaninkini onermistiKızlar ya forumda arattım ama bulamadım içeriği temiz hangi bebek bisküvisi markasından memnun kalmıştınız? Birtane marka için çok sert taş gibi ezilmiyor falan yazılmıştı sanki?
Aha haa bir suru muHazir 3. Demişken akşam benim bebe tutturdu anne ben yeni kardeş istiyorum birsuru istiyorum diyediyemedim evladım ben babanla odaları ayıralı çok oldu diye hahaha
Merhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ileşuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef
Merhaba arkadaşım, 2 hafta önce biz de aynı durumdaydık. Benim de eşim bulaştırdı bize baya tepki göstermiştim. Bebeğimin ilk hastalığı covid olduMerhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ileşuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Aynı şeyleri yaşadık, bize de eşim bulaştırmıştıMerhaba arkadaşım, 2 hafta önce biz de aynı durumdaydık. Benim de eşim bulaştırdı bize baya tepki göstermiştim. Bebeğimin ilk hastalığı covid olduBol bol emzirmeye çalış arkadaşım, mandalina suyu ya da portakal suyu bir de normal su içir bol bol. Temas önemli, ikiniz de hasta olduğunuz için teması kesme. Ben oğlumla yanyanaydım hep. Onları öyle hasta görmek kalbimizi çok yaralıyor biliyorum ama tahmin ettiğimizden de güçlüler. İçini ferah tut, sen de beslenmene dikkat et bol bol sıvı al arkadaşım. Çok geçmiş olsun
Ben kullanıyorum ya takılmıyorum pek shsjjx hep değil ama bizim yemeklerden verirken o da gidiyo sjsjsKizlar domates salcasi kullanan var mi? Ben kullandim gitti valla
Canım kızda ateşle doktora gittiğimizde ya influenze yada covit dedi. Elinde covit test kiti olmadığından influenze yaptı bizde pozitif cikti. Ona göre tedaviye başladı. Negatif çıksaydı o zaman covittir demistiCanım okuyamadım ama kovit testi yapıldı mı? Çünkü ben de kovitmisim oğlana geçti
Çok çok geçmiş olsun canım, bir an önce düzelir taburcu olursunuz inşallah.Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef
Evet bende aynı tepkiyi verdim eveeet üç tane beş tane on tane olsun dedi üstüne hahaha. Kardeşin var diyorum olsun ben daha çok istiyorum gidip alalım hemen diyor birde.Aha haa bir suru mu
Cnm normalde domates 1 yaş üstü deniyor sebebi de pişik yapması aslında. Elimdeki biber salcalari var onları kullanıyorum genelde ama gecen domates salçası kavanozunu açmışım ve onla yaptım yemekleri açıkçası pişik olmadı olsaydı Yarım bırakıp biberden devam edecektim o yüzden bir ondan bir bundan devamKizlar domates salcasi kullanan var mi? Ben kullandim gitti valla
Yaa yerim kucuk agzi vallahi vampir
Karadut mu var icinde ne var cok guzelKizlar şunun rengine bakınsanki oyun hamuru
Cok gecmis olsun canim Allah şifa versin tez zamanda grupta herkes hasta yaMerhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ileşuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Evet hepsi aynı anda geliyor çıldırmalık tamYaa yerim kucuk agzi vallahi vampir
Canım çok geçmiş olsun ya ne dediler nerden aldınız siz bu hastalığı ya kolit falan mı kiBiz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef
Yok canim bizde oyle bi sey... Hem baya uzun oldu eser kalmadi iz falan da yokKızlar 6. Ay aşısında da ateş olmadı aşı yerinde kocaman kızarıklık oldu sonra küçüldü morardı ama orada sertlik ve ısı artışı var hemşireye sordum olabilir dedi ama tabi canım sıkıldı, yaşayan var mı
Vurulduğu gün akşamına oluştu hala da var kötü vurdu hemşire kesin yaYok canim bizde oyle bi sey... Hem baya uzun oldu eser kalmadi iz falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?