2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım çok geçmiş olsun ya ne dediler nerden aldınız siz bu hastalığı ya kolit falan mı ki
Covid değil canım hastalık üç haftadır evin içinde dönüp duruyor en sonunda oğlum birini atlatmadan diğerine yakalanınca bitkin düştü işte. Şu an ben tekrar hastalandım mesela öyle bir kısır döngü

Evet gece nefes alışverişi çok hızlıydı ses kaydı attık doktora. Sabah düzelmezse gelin dedi. Gittik muayene etti dünden kötü gördüm yatış yapalım oksijen tedavisine başlayalım dedi işte. Şu ana kadar pek bir gelişme yok

Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifasını versin

Kızlar emziriyorum hiçbir grip ilacı kullanamaz mıyım? Bu hastalık bitince aşı olacağım bu seneyi böyle geçiremem ben, hastalık evden çıkmayacak bu gidişle.

Kızlar ıspanak verdiniz mi veriliyor mu bu ay bilemedim bazı yerler 8-9 diyor bazıları 7. Ay

Serum falan veriliyor mu canim?Şuan sen tek kaliyorsun degil mi nasil cok uzuldum ya haberdar et bizleri. Covit testi yapildi mi

Kızlar bebeklere yapılan yoğurdu kaç gün dolapta saklayabiliyoruz? Keçi sütü buldum bir çobandan Adam uzakta sürekli almam zor olacak. Hiç yapan oldu mu acaba inekten farklı mıdır yoğurt prosedürü bilen var mı ?

Serum falan veriliyor mu canim?Şuan sen tek kaliyorsun degil mi nasil cok uzuldum ya haberdar et bizleri. Covit testi yapildi mi
Serum verdiler, ilaçlı hava veriliyor onun dışında emzirme harici zamanlarda sürekli oksijen tedavisi.
Eşim yanımda canım. Yok covid değil bu eşimin ailesinde alerjik olarak var olan bir şeymiş hastalık ile birleşince tamamen yıktı bizi

Cnm domates alerji yapabilirdi evet ama yapmamış ne güzel. En yüksek alerjikler süt ve süt ürünleri, yumurta, fındık fıstık badem, soya, tahıllar, balık ve deniz ürünleri ve susam (tahin) bunların dışındakiler daha az riskli ama tropikal meyve sebzelere mango avokado gibi dikkat edebilirsin, çilek kavun karpuzu da daha ileriki aylarda deneyebilirsin, tüylü meyvelere dikkat edebilirsin yani ver ama 3 gün kuralını uygulayabilirsin. Patlıcan, bakla, lahana da verilmemesi önerilenlerden. Aslında amerikan pediatri derneği bir yaştan önce tüm alerjenlerle tanıştırılması gerektiğini söylüyor bebeklerin acele etmeden denemeye devam et.

Cnm benim oğlum da yenidoğanken vermişlerdi hastanede kucağımda maskeyle ilaçlı hava tedavisi ertesi gün iyi olmuştu çok geçmiş olsun, solunum yolları açılır rahatlar çabucak iyileşir cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…