2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim ben yoğurtla sütü kestirip yapıyorum kalan peynir altı suyunu da çorbalara ekliyorum süt yoğurt karışimi güzel yiyor

Benim içli köftenin de gece uykusu çok kötü Bazen öyle amansız ağlıyor, hiç susmuyor ki... Ben iki evlat daha büyüttüm böyle huysuzunu görmedim gece konusunda Gece eşim arabaya bindirip dolaştırıyor, arabada uyutup getiriyor. Bu olaylar saat üç civarı filan oluyor genelde Başka türlü kesinlikle uyumuyor, sakinleşmiyor.

Kizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Ablamızı kreşten almak için çıkıyoruz eğer hava güzelse parka gidiyoruz değilse eve dönüş en kötü 15 -20 dk çıkıyor her gün
Emerken 2-3 saniye bir duruyor ya, Allah diyorum geliyor ısırık

Bana en zor gelen o sütyeni giymek, onu giydiysem hazırım demektir
Ben de gün aşırı dışarı çıkarıyorum genelde.
Canım ben emzirme atleti kullanıyorum günlük hayatta çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim hem gece emzirmesinde üşütmemiş oluyorum

Kızlar bizimki bu akşam tutunup kalktı ilk kez bende tesadüf video çekiyordum çok güzel bir anı oldu ama kesinlikle emeklemiyor hiç sevmiyor sürekli yürütmemizi istiyor küçük bey ablası gibi emeklemeden yürüyecek herhalde babasıda öyleymiş bakalım minik kuş ne zaman yürüyecek

Ona özel çıkmıyorum valla ama zaten her gün ablayı okuldan almaya çıkıyoruz araba ile. O sayılır mı ki Sayılmaz bence. Oto koltuğunda gidip geliyo garibim.
Arada onun için de dışarı çık bence biraz temiz hava alsın çevresini tanısın. Insan üşeniyor ama ikinize de iyi geliyor sonunda

Aynısı, emeklemeden ayağa kalkmaya başladı. Tutundugu yerden sağa sola gidiyor şimdi. Bunlari yaptiktan sonra da emeklemeye başladı çok tehlikeli oldu şimdi ama ya sürekli düşüyor hep başındayım

içli köfte

Arada onun için de dışarı çık bence biraz temiz hava alsın çevresini tanısın. Insan üşeniyor ama ikinize de iyi geliyor sonunda
Ablalardan garibime vakit kalmıyor, o biraz survivor gibi büyüyor arada ya

Ablalardan garibime vakit kalmıyor, o biraz survivor gibi büyüyor arada ya
Senin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor mu ben ikinciyi bile istemiyorum nasıl cesaret ettin yaşları kaç? Bazen diyorum insanin da bir kardeşi olmalı sonra diyorum eceline mi susadın

Senin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor mu ben ikinciyi bile istemiyorum nasıl cesaret ettin yaşları kaç? Bazen diyorum insanin da bir kardeşi olmalı sonra diyorum eceline mi susadın
Tünelin ucundan bildiriyorum, bence en ideal çocuk sayısı kesinlikle birdir. Yaşları 6,3 ve 9 ay. İkiye kendim kaşındım, üç de sürpriz oldu valla ne bileyim işte. Olanlar oldu Boşver kardeşi ya sürekli kedi köpek gibi evde kavga dövüş. Tek çocukla insan gönlünce ilgilenir, çocuk sayısı arttıkça vicdan azabı da çoğalıyor.

Kesinlikle öyle düşünme bende oğlum tek bir kardeşi olsun oynarlar birbirlerine destek olurlar dedim, oğlum ağlıyordu arkadaş istiyorum tekim kardeş istiyorum diye eşimde ne olursun bir de kızımız olsun her zaman yardımcın olurum senin diyordu şimdi ben ayaktayım çocuk pışpışlıyorum kocamda oğlumda fosur fosur uyuyor kanma bunlara. Kızımı çok seviyorum ama gerçekten çok zor 2. çocuk. Hastayım nezle oldum ölüyorum ama çocuk hastalıktan anlamıyor işte

Susa kiz eceline kardessiz olmaz 2. yi yine olsa yine yaparim simdiden abisinin kardesine destegini korumasini gordukce oyle hosuma gidiyor ki insallah hep.oyle gider bir ömur sirt sirta veririler bebeklerim.

Aynısı, emeklemeden ayağa kalkmaya başladı. Tutundugu yerden sağa sola gidiyor şimdi. Bunlari yaptiktan sonra da emeklemeye başladı çok tehlikeli oldu şimdi ama ya sürekli düşüyor hep başındayım
Ayy maşallah bakalım bizde süreç nasıl ilerleyecek ama kendini korumayı öğrenene kadar başından ayrılmamak gerek akşam bizimki kalkmayı öğrenince sürekli kalkmak istiyor ama ayaktayken eline birşey alıyor sonra sırt üstü yere Allah korusun kafayı falan bir yere çarpsa insan çok korkuyor
Evet çok zor canım senin durumun Allah yardımcın olsun bende de 2 tane var ona rağmen çok zorlanıyorum ama kardeş önemli diye düşünüyorum genelde 30 yaş üstü anne oluyoruz belki de çocuklarımızın bir çok şeyine tanık olamayacağız ya da çok yaşlanmış olacağız birbirlerine destek olurlar kan bağı farklı bir şey tabiki tercih meselesi sonuçta kolay bir olay değil topluma bir birey yetiştiriyorsun hep kendinden veriyorsun yetemediğin için senin de dediğin gibi vicdan azabi çekiyorsun ama yine de büyüyünce çok güzel olacak ileriyi düşün

Canım insan unutkan bir canlı zor günler geçince insan yine yapıyor aynı hataları şaka bir yana ben bir kardeşi olmalı kafasında olduğumdan 2. Çocuğumu yaptım çokda mutluyum çok zor ama ilerde çok güzel olacak öyle düşünüyorum birde zaman çok hızlı geçiyor

Ha haaa sonucta annesi oyuna dahil olmus bu arada gormeyince panik olmadin mi, nerde nerde diye

Taze keçi sütü alıyorum ben yoğurt için, lor yapmadım daha üşeniyorum

Keçi yoğurdu biraz sıvı oluyor değil mi canım? Ben de manda inek karışık yapıyorum yoğurdu. Manda kaymağı veriyorum arada

Kızlar saçlarım çok dökülüyor
Son iki üç aydır böyle doğumdan hemen sonra başlamadı acaba geçer mi? Sizde durumlar nasıl?

Doğumdan sonra takviye kullandın şimdi kestiysen ondan olabilir. Ben kendi durumumu bildiğim için doğumdan sonra 3 ay üst üste kestim kendim evde. Uçlarından azıcık. Ben ay takvimine göre ayarlıyorum bakımlarımı, tavsiye ederim. Şuan maşallah dökülme yok

Kızlar kemik suyunu kuzu mu dana mi veriyorsunuz ben kuzu ilikli kemik kaynatıyorum ama onu da bulmak zor oluyor dana da olur mu

Kuzudan da yaptım danadan da. Dana olan kurban kemiği idi, şifa olacağını düşünüyorum inşallah ama özellikle dana kemiği alıp yapmam heralde

Benim memintolar o atletlere çıkmıyor pek, rahat edemedim gelinimize verdim. O da doğum yapacak şu sıralar

Geçen babymall e gittim, Allahım o Yenidoğanlar insani tekrar tekrar çağırıyor ama sonra suni sancıyı hatırlayıp kendime geldim Buarada kardeşsiz olmaz

Doğru diyorsun bak benim de kardesim var hala kedi köpek gibiyiz sürekli kavga ediyoruz olan olmuş artik belki de ilerde keşke dördüncüyü de yapsaydim dersin belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…