Canim ben yoğurtla sütü kestirip yapıyorum kalan peynir altı suyunu da çorbalara ekliyorum süt yoğurt karışimi güzel yiyor@melindamel_mavi sen yazınca bir araştırdım da fermente olmuş lor peyniri yapmak ne zor işmişkolay lor dedikleri diğer süt kestirerek yapılanında sütten farkı yok bir faydası yok çocuğa. Sen hangisini yapacaksın?
Ablamızı kreşten almak için çıkıyoruz eğer hava güzelse parka gidiyoruz değilse eve dönüş en kötü 15 -20 dk çıkıyor her günKizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Canım ben emzirme atleti kullanıyorum günlük hayatta çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim hem gece emzirmesinde üşütmemiş oluyorumEmerken 2-3 saniye bir duruyor ya, Allah diyorum geliyor ısırık
Bana en zor gelen o sütyeni giymek, onu giydiysem hazırım demektir
Ben de gün aşırı dışarı çıkarıyorum genelde.
Arada onun için de dışarı çık bence biraz temiz hava alsın çevresini tanısın. Insan üşeniyor ama ikinize de iyi geliyor sonundaOna özel çıkmıyorum valla ama zaten her gün ablayı okuldan almaya çıkıyoruz araba ile. O sayılır mı kiSayılmaz bence. Oto koltuğunda gidip geliyo garibim.
Aynısı, emeklemeden ayağa kalkmaya başladı. Tutundugu yerden sağa sola gidiyor şimdi. Bunlari yaptiktan sonra da emeklemeye başladıKızlar bizimki bu akşam tutunup kalktı ilk kez bende tesadüf video çekiyordum çok güzel bir anı olduama kesinlikle emeklemiyor hiç sevmiyor sürekli yürütmemizi istiyor küçük bey ablası gibi emeklemeden yürüyecek herhalde babasıda öyleymiş bakalım minik kuş ne zaman yürüyecek
içli köfteBenim içli köftenin de gece uykusu çok kötüBazen öyle amansız ağlıyor, hiç susmuyor ki... Ben iki evlat daha büyüttüm böyle huysuzunu görmedim gece konusunda Gece eşim arabaya bindirip dolaştırıyor, arabada uyutup getiriyor. Bu olaylar saat üç civarı filan oluyor genelde Başka türlü kesinlikle uyumuyor, sakinleşmiyor.
Ablalardan garibime vakit kalmıyor, o biraz survivor gibi büyüyor arada yaArada onun için de dışarı çık bence biraz temiz hava alsın çevresini tanısın. Insan üşeniyor ama ikinize de iyi geliyor sonunda️
Senin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor muAblalardan garibime vakit kalmıyor, o biraz survivor gibi büyüyor arada ya
Tünelin ucundan bildiriyorum, bence en ideal çocuk sayısı kesinlikle birdir.Senin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor muben ikinciyi bile istemiyorum nasıl cesaret ettin yaşları kaç? Bazen diyorum insanin da bir kardeşi olmalı sonra diyorum eceline mi susadın
Sen benim eltim olabilir misin ya cocuk sayısına cinsiyete kadar aynıAblalardan garibime vakit kalmıyor, o biraz survivor gibi büyüyor arada ya
Sen benim eltim olabilir misin ya cocuk sayısına cinsiyete kadar aynı
Kesinlikle öyle düşünme bende oğlum tek bir kardeşi olsun oynarlar birbirlerine destek olurlar dedim, oğlum ağlıyordu arkadaş istiyorum tekim kardeş istiyorum diye eşimde ne olursun bir de kızımız olsun her zaman yardımcın olurum senin diyordu şimdi ben ayaktayım çocuk pışpışlıyorum kocamda oğlumda fosur fosur uyuyorSenin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor muben ikinciyi bile istemiyorum nasıl cesaret ettin yaşları kaç? Bazen diyorum insanin da bir kardeşi olmalı sonra diyorum eceline mi susadın
Susa kiz eceline kardessiz olmaz 2. yi yine olsa yine yaparim simdiden abisinin kardesine destegini korumasini gordukce oyle hosuma gidiyor ki insallah hep.oyle gider bir ömur sirt sirta veririler bebeklerim.Senin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor muben ikinciyi bile istemiyorum nasıl cesaret ettin yaşları kaç? Bazen diyorum insanin da bir kardeşi olmalı sonra diyorum eceline mi susadın
Ayy maşallah bakalım bizde süreç nasıl ilerleyecek ama kendini korumayı öğrenene kadar başından ayrılmamak gerek akşam bizimki kalkmayı öğrenince sürekli kalkmak istiyor ama ayaktayken eline birşey alıyor sonra sırt üstü yere Allah korusun kafayı falan bir yere çarpsa insan çok korkuyorAynısı, emeklemeden ayağa kalkmaya başladı. Tutundugu yerden sağa sola gidiyor şimdi. Bunlari yaptiktan sonra da emeklemeye başladıçok tehlikeli oldu şimdi ama ya sürekli düşüyor hep başındayım
Evet çok zor canım senin durumun Allah yardımcın olsun bende de 2 tane var ona rağmen çok zorlanıyorumTünelin ucundan bildiriyorum, bence en ideal çocuk sayısı kesinlikle birdir.Yaşları 6,3 ve 9 ay. İkiye kendim kaşındım, üç de sürpriz oldu valla ne bileyim işte. Olanlar oldu Boşver kardeşi ya sürekli kedi köpek gibi evde kavga dövüş. Tek çocukla insan gönlünce ilgilenir, çocuk sayısı arttıkça vicdan azabı da çoğalıyor.
Canım insan unutkan bir canlı zor günler geçince insan yine yapıyor aynı hatalarıSenin galiba üçüncü çocukmuş çok zor olmuyor muben ikinciyi bile istemiyorum nasıl cesaret ettin yaşları kaç? Bazen diyorum insanin da bir kardeşi olmalı sonra diyorum eceline mi susadın
Ha haaa sonucta annesi oyuna dahil olmusBenim kız komando gibi sürünerek emekliyor. Bi gün yemek masasını. Altına girdi sürünerek. Ben de eğilip küçülüp girip alamadım onu oradan. Gel diyorum gülüyor gelmiyor oyun yapıyor. En son çare telefonu gösterdim gel al diye , bana bir gelişi var speedy Gonzales
Benimki de ısırıyor. Hatta bazen gözümün içine bakıp ısırıyor ne tepki vereceğim diye. Ben bağırmadan ama ciddi ses tonuyla hayır ısırmak yok diyorum. Sonra yüzüme bakıp yine ısırıyor tepkimi ölçmek için yine aynı şekilde uyarıyorum bazen memeyi 10 sn kadar geri çekip tekrar veriyorum emiyor o zaman. Uyguladığım doğru mu yanlış mı bilemem ama böyle yapıyorum. Bazen memeyi emmek istemiyor ve ben vermeye çalışıyorsan da ısırıyor o zaman kaldırıyorum memeyi isteyince veriyorum .
Evet kesinlikle. Ama bu sefer de ben çok tedirgin uyuyorum yataktan düşerse diye. Uyuduğumdan hiçbir şey anlamıyorum.
Folik asit çocuğu bunlar ne kolayı
Taze keçi sütü alıyorum ben yoğurt için, lor yapmadım daha üşeniyorum
Kızlar saçlarım çok dökülüyor
Son iki üç aydır böyle doğumdan hemen sonra başlamadı acaba geçer mi? Sizde durumlar nasıl?
Kızlar kemik suyunu kuzu mu dana mi veriyorsunuz ben kuzu ilikli kemik kaynatıyorum ama onu da bulmak zor oluyor dana da olur mu
Ablamızı kreşten almak için çıkıyoruz eğer hava güzelse parka gidiyoruz değilse eve dönüş en kötü 15 -20 dk çıkıyor her gün
Canım ben emzirme atleti kullanıyorum günlük hayatta çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim hem gece emzirmesinde üşütmemiş oluyorum
Canım insan unutkan bir canlı zor günler geçince insan yine yapıyor aynı hatalarışaka bir yana ben bir kardeşi olmalı kafasında olduğumdan 2. Çocuğumu yaptım çokda mutluyum çok zor ama ilerde çok güzel olacak öyle düşünüyorum birde zaman çok hızlı geçiyor
Doğru diyorsun bak benim de kardesim var hala kedi köpek gibiyiz sürekli kavga ediyoruzTünelin ucundan bildiriyorum, bence en ideal çocuk sayısı kesinlikle birdir.Yaşları 6,3 ve 9 ay. İkiye kendim kaşındım, üç de sürpriz oldu valla ne bileyim işte. Olanlar oldu Boşver kardeşi ya sürekli kedi köpek gibi evde kavga dövüş. Tek çocukla insan gönlünce ilgilenir, çocuk sayısı arttıkça vicdan azabı da çoğalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?