Tamam o zaman tavsiye hakkin varben üşeniyorum ama yine de çıkıyorum
Ayy her şey çok heyecanlı , yeni güncelleme ne olacak acabaKesinlikle onu ben de farkettim yaninda ben yokken sık uyanıyor yanina yatinca daha huzurlu uyumaya başlıyor ben de yanımda yatırıyorum Allah'tan yatak büyük
8. Ay atağı canimEkin de 4-5 gün yapti bunu sanki bi yeri kopmuş gibi ağlıyordu. Ayrılık kaygısı yükleniyor bu ay çocuklara bir de yeni güncellemeler de gelince emekleme,tutunup kalkma, sıralama falan iyice manyak oluyorlar uyku gerilemesi yapıyor
Emeklemiyorsa emekleme emekliyorsa tutunup kalkma olacak muhtemelenAyy her şey çok heyecanlı , yeni güncelleme ne olacak acaba
Ben her gün çıkarıyorumKizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Bizim sırtımızda döküntüler oluştu bir de kanlı kaka olmuştu. 3 ay tam katı diyet yaptım. Sonrasında döküntülerimiz için kortizonlu krem kullandık, kanlı kakamız katı gıdaya geçtikten sonra olmadı çok şükür bin şükür.Ne kadar süre ara verdiniz acaba bir de alerji belirtileriniz neydi
İnşallah hiçbir sorun yaşamazsınız biz ek gida sonrası farkettik öncesinde belirtin bir belirti yoktu devamlılığı olan bize de doktor 3 ay ara vermemizi söyledi az kaldı umarım biz de sorun yaşamadan açarız çok zor çünküBizim sırtımızda döküntüler oluştu bir de kanlı kaka olmuştu. 3 ay tam katı diyet yaptım. Sonrasında döküntülerimiz için kortizoblu ilaç kullandık, kanlı kakamız katı gıdaya geçtikten sonra olmadı çok şükür bin şükür. Süreçte yakın takipteydik. Hem hacettepe hem de oğluşun doktoruyla. Açmaya karar verdik, ilk ben sonra oğluş. Sırayla deneme yaptık. Şimdi ben peynir ve yoğurt yedim, sırada süt var. Sonra oğluşa yoğurt sonra da peynir vereceğimçok heyecanlıyım
Lor yapmadım ama diğerini pastörize den yapamadım. Çocuk da yemedi. Kendi yaptığımızdan verdim. Onu yedi. Ama içim rahay değilKızlar siz yoğurt ve lor peynirini pastorize sütten mi yapıyorsunuz taze inek sütünden mi?
Kendim inek sütü alıp yapıyorum benKızlar siz yoğurt ve lor peynirini pastorize sütten mi yapıyorsunuz taze inek sütünden mi?
Taze keçi sütü alıyorum ben yoğurt için, lor yapmadım daha üşeniyorumKızlar siz yoğurt ve lor peynirini pastorize sütten mi yapıyorsunuz taze inek sütünden mi?
Oyy canım benim mesajına döndüm şimdiKizlarSunrseee ile ozelden gorusen var miydi coktandir girmemis merak ettim
Evet ben de böyleyim. Hesap yapa yapa geziyorum ortalıktaBen eğer sabah ilk uykusunu 1.5-2 saat yaparsa 2 uyku yaptırıyorum ama 40 dk fln yaparsa 3 uyku, o günün ilk uykusunda belli oluyor durum. Ama manyak gibi sürekli saat hesaplıyorum çünkü akşam uykuya geçişi çok zor oluyor sabah uykularını iyi yapmazsa.
Coktandir girmeyince merak ettim ya valla sevindim yazdiginaOyy canım benim mesajına döndüm şimdi
Bayağı girmedim durumlar iyi çok şükür
Ona özel çıkmıyorum valla ama zaten her gün ablayı okuldan almaya çıkıyoruz araba ile. O sayılır mı kiAnlasildi herkes çıkarıyor kendi kendimi teselli edemicem bari hazirlanayim1 gün de evinizde oturun be
Benim kız komando gibi sürünerek emekliyor. Bi gün yemek masasını. Altına girdi sürünerek. Ben de eğilip küçülüp girip alamadım onu oradan. Gel diyorum gülüyor gelmiyor oyun yapıyor. En son çare telefonu gösterdim gel al diye , bana bir gelişi var speedy GonzalesKizlar gunaydin,
Hep ciddi seyler yaziliyor. Komik seyler hic olmuyor mupaylassak da biraz gulsek suan cok komik seyler oluyordur eminim... Benim suan aklima gelmedi. Gelsin yazicam
Benimki de ısırıyor. Hatta bazen gözümün içine bakıp ısırıyor ne tepki vereceğim diye. Ben bağırmadan ama ciddi ses tonuyla hayır ısırmak yok diyorum. Sonra yüzüme bakıp yine ısırıyor tepkimi ölçmek için yine aynı şekilde uyarıyorum bazen memeyi 10 sn kadar geri çekip tekrar veriyorum emiyor o zaman. Uyguladığım doğru mu yanlış mı bilemem ama böyle yapıyorum. Bazen memeyi emmek istemiyor ve ben vermeye çalışıyorsan da ısırıyor o zaman kaldırıyorum memeyi isteyince veriyorum .Kızlar ben bu meme ısırmasından çok muzdarip olmaya başladım maalesef ya, çözüm bulan ya da çözümünü bilen var mı?
Her emzirmede mutlaka en az 2-3 kere ısırıyor. Önceleri canım yansa da dayanmaya çalışıyordum, şimdi zaten tek meme emzirdiğini için meme hassaslaştı ve çok canımı yakıyor. Uzadı da dişleri iyice canına okuyor memenin.
Bir iki ciddi bir şekilde uyaracak oldum bu seferde emmeye karşı tepki oluşturur diye korktum. Zaten 4 aya kadar meme reddi ile geldikbazen hem ısırıyor hem de yandan bana bakıp gülüyor ama tepkisiz kalmak artık çok zor
Evet kesinlikle. Ama bu sefer de ben çok tedirgin uyuyorum yataktan düşerse diye. Uyuduğumdan hiçbir şey anlamıyorum.Yanima alinca bir tik daha iyi uyuyor sanki. Kendi yataginda aynen dedigin gibi
Folik asit çocuğu bunlar ne kolayıGünaydın canımevet değil gerçekten yoruluyorum. Bu devirde çocuk bakmanın nesi zor derler bide gayet de zor yani
Uyusak belki görürüz de rüya için de uyumak lazımSen ancak ruyanda gorursunBen de tabii ki
Ben ya bim altın süt yada şok bakraç sütle yapıyorum hem yoğurt hem loru canımKızlar siz yoğurt ve lor peynirini pastorize sütten mi yapıyorsunuz taze inek sütünden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?