Benim eşim de senin söylediklerini hep söylüyorKesinlikle öyle düşünme bende oğlum tek bir kardeşi olsun oynarlar birbirlerine destek olurlar dedim, oğlum ağlıyordu arkadaş istiyorum tekim kardeş istiyorum diye eşimde ne olursun bir de kızımız olsun her zaman yardımcın olurum senin diyordu şimdi ben ayaktayım çocuk pışpışlıyorum kocamda oğlumda fosur fosur uyuyorkanma bunlara. Kızımı çok seviyorum ama gerçekten çok zor 2. çocuk. Hastayım nezle oldum ölüyorum ama çocuk hastalıktan anlamıyor işte
Insallah ömür boyu öyle olur canim benimSusa kiz eceline kardessiz olmaz 2. yi yine olsa yine yaparim simdiden abisinin kardesine destegini korumasini gordukce oyle hosuma gidiyor ki insallah hep.oyle gider bir ömur sirt sirta veririler bebeklerim.
Öyle bir hormon mu ne varmiş cocuk dogduktan sonra tüm acilari unutturuyormuş bir daha çocuk yapabilelim diyeCanım insan unutkan bir canlı zor günler geçince insan yine yapıyor aynı hatalarışaka bir yana ben bir kardeşi olmalı kafasında olduğumdan 2. Çocuğumu yaptım çokda mutluyum çok zor ama ilerde çok güzel olacak öyle düşünüyorum birde zaman çok hızlı geçiyor
Ha haaa sonucta annesi oyuna dahil olmusbu arada gormeyince panik olmadin mi, nerde nerde diye
Canim ulke ekonomisi bence 3 cocuk icin zorlar. Bu da madalyanin diger tarafiBenim eşim de senin söylediklerini hep söylüyorama benim eşim hep yardim ediyor aslında yardim etmiyor ebeveynlik yapiyor da bunu anlatmak zor oluyor insanlara zor ya zor teyzenin dedigi gibi 1 cocuk 1 dert 2 cocuk 2 dert
Benimki de sehpanin altina ilk girdiginde kalbime iniyordu. Nerde diye sok olmustumolmam mı odaya girdim yok oraya bak buraya bak . Uçmadı ya neree bu çocuk demiştim
Çok afacan bunlar yaaa bizimle nasıl da oyun oynuyorlarBenimki de sehpanin altina ilk girdiginde kalbime iniyordu. Nerde diye sok olmustumsehpanin altindan bana guluyordu
Ya sen yazmadan ben icimden soyledim 2. de erkek olur kesinInsallah ömür boyu öyle olur canim benimben de hep kizim olsun istiyordum erkek oldu kesin 2. olursa o da erkek olur eminim ben kafamdan sildim cocuk meselesini hep eşim kafama sokup duruyor. Aklima o acilar uykusuzluklar geldikce kalsin diyorum doktor 2 sene cocuk yapma dedi sen bosver doktorlari diyor inanma onlara
Kesinlikle öyle düşünme bende oğlum tek bir kardeşi olsun oynarlar birbirlerine destek olurlar dedim, oğlum ağlıyordu arkadaş istiyorum tekim kardeş istiyorum diye eşimde ne olursun bir de kızımız olsun her zaman yardımcın olurum senin diyordu şimdi ben ayaktayım çocuk pışpışlıyorum kocamda oğlumda fosur fosur uyuyorkanma bunlara. Kızımı çok seviyorum ama gerçekten çok zor 2. çocuk. Hastayım nezle oldum ölüyorum ama çocuk hastalıktan anlamıyor işte
Öyle bir hormon mu ne varmiş cocuk dogduktan sonra tüm acilari unutturuyormuş bir daha çocuk yapabilelim diyebir yerde görmüştüm keşke bulabilsem insan böyle de kendisine zaman ayiramiyor o zaman hiç ayıramaz
Canim ulke ekonomisi bence 3 cocuk icin zorlar. Bu da madalyanin diger tarafiBizim kizimiz 7 yasinda ama o kadar cok ki gideri... Yani lisede falan eminim cok daha fazladir...bence bebekken gider az
Batmandan cikman iyi olmus her seyde hevesini kiracaklardiBenim eşim de senin söylediklerini hep söylüyorama benim eşim hep yardim ediyor aslında yardim etmiyor ebeveynlik yapiyor da bunu anlatmak zor oluyor insanlara zor ya zor teyzenin dedigi gibi 1 cocuk 1 dert 2 cocuk 2 dert
Benim kızda sanki abisine aşık öyle bakıyor. Abisi yanında hapşırsa bile kahkahalar atıyor, Simay dediğinde kızımın bi bakışı var sanki sevgilisi karşısında resmen eriyorHaha aynı şeyleri yaşamışız. Ben 7 sene sonra tamam dedim bu duruma. Ama gel gör kızım abi baba gelince öyle bir seviniyor ki, onları görünce. Beni öyle larşıaşmıyortüm bakım her şey ben de ama aşkla bakışlar abiye babaya
7 sene sonra unuttum ben yaşadıklarımı ki oğlum uyku dışında kolay bir çocuktu. Tam oh , diyeceğim an da sil baştan başladım. 2. Çocuk düşünenler beklemeyin sakın. Rahata alışmadan yapın.
Maalesef öyle, oğlum 8 yaşına girecek. Sürekli bir ihtiyaç var. Kurslardan seçerek gönderdik mecbur. Daha büyüyünce birçok ihtiyaç olacak. Ben de ücretsiz izin vs olunca.
Vallahi bende. Ev karman çorman oluyor.Kizlar hafta sonlarini hic sevmiyorum. Simdi yarin Çinarla babasi duzenimi bozacaklar
4. Ayda basladi baya döküldü 1 ay falan surdu dokulmeler sonrasinda durdu cnm. Gebelikte kaybedilen vitaminlerin yerine gelmesi icin gebelik sonrasi decavit vitaminini kullaniyorum. Bide biotin 5000 gr kullaniyorum. Bide sac dökülmesini durdurmak icin sampuan aldim.Kızlar saçlarım çok dökülüyor
Son iki üç aydır böyle doğumdan hemen sonra başlamadı acaba geçer mi? Sizde durumlar nasıl?
Ay canım ya hiç öyle olmuyor . Benim araları 27 ay işte. Ve inanılmaz zorlanıyorum. Ve şu psikoloji oluyor hiç rahata eremeden yine zorluğa girdim bari biraz nefes alsaydım. 3 yıldır düzgün uyku uyumuyorım ve şimdi bu en az 3 yıl daha devam edecek7 sene sonra unuttum ben yaşadıklarımı ki oğlum uyku dışında kolay bir çocuktu. Tam oh , diyeceğim an da sil baştan başladım. 2. Çocuk düşünenler beklemeyin sakın. Rahata alışmadan yapın.
Benim de baya döküldü hatta bi ara önlerim açılma yapar gibi oldu . Aha dedim kelliğe doğru gidiş4. Ayda basladi baya döküldü 1 ay falan surdu dokulmeler sonrasinda durdu cnm. Gebelikte kaybedilen vitaminlerin yerine gelmesi icin gebelik sonrasi decavit vitaminini kullaniyorum. Bide biotin 5000 gr kullaniyorum. Bide sac dökülmesini durdurmak icin sampuan aldim.
Tamamlayicida aşılar kapsam dahilinde değil.Ozel sağlikta aşılar kapsam dahilindeYa evet bende geçen gün ilacın fiyatları ne kadar oldu diye bakarken bazı özel sağlık sigortalarının karşılayabildiğini okumuştum ama sigorta müşteri hizmetlerini bir türlü arayamadım.
Bizde iş yerimin bana yaptığı Mapfre tamamlayıcı sigorta var. Doğunca kızımı da dahil etmiştim.
Yarın unutmazsam sigortayı bir arayacağım buraya da yazarım.
Benim dokulme durdu cnm M miniktostos yazmista bende ona istinaden yazmistim. Dogumdan sonra ne kan tahlili yaptirdim ne usg ile rahmime baktirdim ya aslinda gidip topluca bi testten gecmem lazim ama icimden hic gelmiyor hastaneye gitmek. Surekli erteliyorum:)Benim de baya döküldü hatta bi ara önlerim açılma yapar gibi oldu . Aha dedim kelliğe doğru gidişsonra baktım oralardan baby saçlar çıktı. Şimdi dökülen yerlerden yeni saç çıkıyor onlar da malum kısa saçımı bi topluyorum her taraftan yülerik saç fırlıyor olsundu uzayınca geçer senin de düzelir ama beslenmene de dikkat et vitamin de kullanabilirsin. Keratin düzeyin ne seviyede acaba bakıldı mı ?
Nasıl ya benimki de hep ayağa kalkmak istiyor bundan sonra emekleme mi varAynısı, emeklemeden ayağa kalkmaya başladı. Tutundugu yerden sağa sola gidiyor şimdi. Bunlari yaptiktan sonra da emeklemeye başladıçok tehlikeli oldu şimdi ama ya sürekli düşüyor hep başındayım
Benim oğlumda öyle olduNasıl ya benimki de hep ayağa kalkmak istiyor bundan sonra emekleme mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?