2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim eşim de senin söylediklerini hep söylüyor ama benim eşim hep yardim ediyor aslında yardim etmiyor ebeveynlik yapiyor da bunu anlatmak zor oluyor insanlara zor ya zor teyzenin dedigi gibi 1 cocuk 1 dert 2 cocuk 2 dert

Susa kiz eceline kardessiz olmaz 2. yi yine olsa yine yaparim simdiden abisinin kardesine destegini korumasini gordukce oyle hosuma gidiyor ki insallah hep.oyle gider bir ömur sirt sirta veririler bebeklerim.
Insallah ömür boyu öyle olur canim benim ben de hep kizim olsun istiyordum erkek oldu kesin 2. olursa o da erkek olur eminim ben kafamdan sildim cocuk meselesini hep eşim kafama sokup duruyor. Aklima o acilar uykusuzluklar geldikce kalsin diyorum doktor 2 sene cocuk yapma dedi sen bosver doktorlari diyor inanma onlara

Öyle bir hormon mu ne varmiş cocuk dogduktan sonra tüm acilari unutturuyormuş bir daha çocuk yapabilelim diye bir yerde görmüştüm keşke bulabilsem insan böyle de kendisine zaman ayiramiyor o zaman hiç ayıramaz

Benim eşim de senin söylediklerini hep söylüyor ama benim eşim hep yardim ediyor aslında yardim etmiyor ebeveynlik yapiyor da bunu anlatmak zor oluyor insanlara zor ya zor teyzenin dedigi gibi 1 cocuk 1 dert 2 cocuk 2 dert
Canim ulke ekonomisi bence 3 cocuk icin zorlar. Bu da madalyanin diger tarafi Bizim kizimiz 7 yasinda ama o kadar cok ki gideri... Yani lisede falan eminim cok daha fazladir...bence bebekken gider az

Ya sen yazmadan ben icimden soyledim 2. de erkek olur kesinAllah gonlune gore versin canim. Mesela hasta oluyorlar cok uzuluyoruz sonra ilk kez konusuyorlar, yuruyorlar seviniyoruz her seyde oldugu gibi ucunda hem uzulup yipranma var hem mutluluk. Hayat zaten oyle.2. de dusunursen en az 3 yasinda olmali hamile iken dogdugunda 4 yasinda tam ideal benim oyle oldu zorlanmadim simdi oyun oynamaya da basladilar

Haha aynı şeyleri yaşamışız. Ben 7 sene sonra tamam dedim bu duruma. Ama gel gör kızım abi baba gelince öyle bir seviniyor ki, onları görünce. Beni öyle larşıaşmıyor tüm bakım her şey ben de ama aşkla bakışlar abiye babaya

7 sene sonra unuttum ben yaşadıklarımı ki oğlum uyku dışında kolay bir çocuktu. Tam oh , diyeceğim an da sil baştan başladım. 2. Çocuk düşünenler beklemeyin sakın. Rahata alışmadan yapın.

Canim ulke ekonomisi bence 3 cocuk icin zorlar. Bu da madalyanin diger tarafi Bizim kizimiz 7 yasinda ama o kadar cok ki gideri... Yani lisede falan eminim cok daha fazladir...bence bebekken gider az

Maalesef öyle, oğlum 8 yaşına girecek. Sürekli bir ihtiyaç var. Kurslardan seçerek gönderdik mecbur. Daha büyüyünce birçok ihtiyaç olacak. Ben de ücretsiz izin vs olunca.

Batmandan cikman iyi olmus her seyde hevesini kiracaklardiBiri.normal dogumdan sogutur kemiklerin kirilacak derBiri cocuk dert der

Benim kızda sanki abisine aşık öyle bakıyor. Abisi yanında hapşırsa bile kahkahalar atıyor, Simay dediğinde kızımın bi bakışı var sanki sevgilisi karşısında resmen eriyor eşimde normalde çok yardımeder valla hakkını yiyemem bulaşığa çamaşıra ev süpürmesine yemeğe vs ama uyku onun hassas noktası dün akşam o kadar gözü dönmüştü ki hasta olmamı bile takamadı yastıkla buluşur buluşmaz uyudu. Oğlum akıllıymış bebekken kız bizi gece öldürüyor ya. Hani bi şarkı vardı ya “ uykular haram oldu “ komik bi şarkı resmen 3 aydır onu yaşıyoruz gece 10 defa kalkıyor. Hortlak gibi evde geziyorum şuan yine de elhamdulillah aman sağlıklı olsunlarda biz uykusuz kalalım. Bi de sınav belası var başımda ona çalışmaya çalışıyorum.

Kızlar saçlarım çok dökülüyor
Son iki üç aydır böyle doğumdan hemen sonra başlamadı acaba geçer mi? Sizde durumlar nasıl?
4. Ayda basladi baya döküldü 1 ay falan surdu dokulmeler sonrasinda durdu cnm. Gebelikte kaybedilen vitaminlerin yerine gelmesi icin gebelik sonrasi decavit vitaminini kullaniyorum. Bide biotin 5000 gr kullaniyorum. Bide sac dökülmesini durdurmak icin sampuan aldim.

Ay canım ya hiç öyle olmuyor . Benim araları 27 ay işte. Ve inanılmaz zorlanıyorum. Ve şu psikoloji oluyor hiç rahata eremeden yine zorluğa girdim bari biraz nefes alsaydım. 3 yıldır düzgün uyku uyumuyorım ve şimdi bu en az 3 yıl daha devam edecek

Benim de baya döküldü hatta bi ara önlerim açılma yapar gibi oldu . Aha dedim kelliğe doğru gidiş sonra baktım oralardan baby saçlar çıktı. Şimdi dökülen yerlerden yeni saç çıkıyor onlar da malum kısa saçımı bi topluyorum her taraftan yülerik saç fırlıyor olsundu uzayınca geçer senin de düzelir ama beslenmene de dikkat et vitamin de kullanabilirsin. Keratin düzeyin ne seviyede acaba bakıldı mı ?

Tamamlayicida aşılar kapsam dahilinde değil.Ozel sağlikta aşılar kapsam dahilinde

Benim dokulme durdu cnm M miniktostos yazmista bende ona istinaden yazmistim. Dogumdan sonra ne kan tahlili yaptirdim ne usg ile rahmime baktirdim ya aslinda gidip topluca bi testten gecmem lazim ama icimden hic gelmiyor hastaneye gitmek. Surekli erteliyorum:)

Aynısı, emeklemeden ayağa kalkmaya başladı. Tutundugu yerden sağa sola gidiyor şimdi. Bunlari yaptiktan sonra da emeklemeye başladı çok tehlikeli oldu şimdi ama ya sürekli düşüyor hep başındayım
Nasıl ya benimki de hep ayağa kalkmak istiyor bundan sonra emekleme mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…