Sen ancak ruyanda gorursunAyy keske benimde bir gun biri alsa goturse doyursa ben sabah guzelce uyusam ya.
Aynisi aynisi ama yorucu oluyor ya. aslinda bana da iyi geliyor ama evden çıkana kadar zulümBen cikariyor canim... Benimki sokakta yasasak cok mutlu
Allahtan annen var o zamanMecbur çıkıyor anneme gelip gidiyoruz çünkü
Ben konuşuyorum ciddi bi şekilde onunla canımın acıdığını söylüyorum ısırdığı anda da yüzüne üflüyorum ısırmayı bırakıyor. Benim ki ısırıp çekiyor birdeKızlar ben bu meme ısırmasından çok muzdarip olmaya başladım maalesef ya, çözüm bulan ya da çözümünü bilen var mı?
Her emzirmede mutlaka en az 2-3 kere ısırıyor. Önceleri canım yansa da dayanmaya çalışıyordum, şimdi zaten tek meme emzirdiğini için meme hassaslaştı ve çok canımı yakıyor. Uzadı da dişleri iyice canına okuyor memenin.
Bir iki ciddi bir şekilde uyaracak oldum bu seferde emmeye karşı tepki oluşturur diye korktum. Zaten 4 aya kadar meme reddi ile geldikbazen hem ısırıyor hem de yandan bana bakıp gülüyor ama tepkisiz kalmak artık çok zor
Ben pijamayla cikiyorum cnm ahahahahahaAnlasildi herkes çıkarıyor kendi kendimi teselli edemicem bari hazirlanayim1 gün de evinizde oturun be
Sen de 1 gun gotur 1 gun goturme canim vicdan yapma insan ger gun cikaramayabiliyor tabi. Bizim servise goturme işi olmasa her gun.cikaramam kiBen de çıkarıyorum da hazirlanma vs o kadar uzun sürüyor ki üşeniyorum. Şimdi de yarim saattir dışarıyı izliyor, vicdan yaptim. öf belki her gün çıkarmayan vardır da kendimi teselli ederim dedim
Sadece emzik agiz bezi alip cikiyoruz. Arabasi hazirda bekliyor zaten... 5dk surmuyor hazirlamak. Sen nasil hazirlaniyorsun ki?Aynisi aynisi ama yorucu oluyor ya. aslinda bana da iyi geliyor ama evden çıkana kadar zulüm
Ruyalarima da girmiyor kiz bari ruya da mutlu.olsamSen ancak ruyanda gorursunBen de tabii ki
Ben çıkarmaya çalışıyorum hergün yarım saatKizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Ruyamda hic oglumu gormedim. Bu cok ilginc geliyor bana. .. Sen Yigidi gordun mu hic?Ruyalarima da girmiyor kiz bari ruya da mutlu.olsam
Ben çıkaramıyorum ya 2-3 gün de bir anca çalışma var fabrika cok arabalar vızır vızır korkuyorumBen de çıkarıyorum da hazirlanma vs o kadar uzun sürüyor ki üşeniyorum. Şimdi de yarim saattir dışarıyı izliyor, vicdan yaptim. öf belki her gün çıkarmayan vardır da kendimi teselli ederim dedim
Ben kendimi hazirliyorumSadece emzik agiz bezi alip cikiyoruz. Arabasi hazirda bekliyor zaten... 5dk surmuyor hazirlamak. Sen nasil hazirlaniyorsun ki?
Ben dün gördüm Ekin i alakasiz biri onu seviyordu ben de rahatsiz olup götürüyordum o ortamdanRuyamda hic oglumu gormedim. Bu cok ilginc geliyor bana. .. Sen Yigidi gordun mu hic?
Gordum canim yurudugunu falan gordum konustugunuRuyamda hic oglumu gormedim. Bu cok ilginc geliyor bana. .. Sen Yigidi gordun mu hic?
Burasi da öyle hemen ana caddenin üstü ama ben arka taraflara yöneliyorum, sen de çıkar bir şey olmaz. Havalar soğuyacak hiç çıkaramicaksın sonraBen çıkaramıyorum ya 2-3 gün de bir anca çalışma var fabrika cok arabalar vızır vızır korkuyorum
Bir, iki, uc tipBen kendimi hazirliyorum5 dk sürüyor ama o benim gözümde büyüyor
Burasi da öyle hemen ana caddenin üstü ama ben arka taraflara yöneliyorum, sen de çıkar bir şey olmaz. Havalar soğuyacak hiç çıkaramicaksın sonra
Ben konuşuyorum ciddi bi şekilde onunla canımın acıdığını söylüyorum ısırdığı anda da yüzüne üflüyorum ısırmayı bırakıyor. Benim ki ısırıp çekiyor birde
Sadece emzik agiz bezi alip cikiyoruz. Arabasi hazirda bekliyor zaten... 5dk surmuyor hazirlamak. Sen nasil hazirlaniyorsun ki?
Evet valla haklısınBurasi da öyle hemen ana caddenin üstü ama ben arka taraflara yöneliyorum, sen de çıkar bir şey olmaz. Havalar soğuyacak hiç çıkaramicaksın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?