2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben konuşuyorum ciddi bi şekilde onunla canımın acıdığını söylüyorum ısırdığı anda da yüzüne üflüyorum ısırmayı bırakıyor. Benim ki ısırıp çekiyor birde

Ben de çıkarıyorum da hazirlanma vs o kadar uzun sürüyor ki üşeniyorum. Şimdi de yarim saattir dışarıyı izliyor, vicdan yaptim. öf belki her gün çıkarmayan vardır da kendimi teselli ederim dedim
Sen de 1 gun gotur 1 gun goturme canim vicdan yapma insan ger gun cikaramayabiliyor tabi. Bizim servise goturme işi olmasa her gun.cikaramam ki

Aynisi aynisi ama yorucu oluyor ya. aslinda bana da iyi geliyor ama evden çıkana kadar zulüm
Sadece emzik agiz bezi alip cikiyoruz. Arabasi hazirda bekliyor zaten... 5dk surmuyor hazirlamak. Sen nasil hazirlaniyorsun ki?

Ben de çıkarıyorum da hazirlanma vs o kadar uzun sürüyor ki üşeniyorum. Şimdi de yarim saattir dışarıyı izliyor, vicdan yaptim. öf belki her gün çıkarmayan vardır da kendimi teselli ederim dedim
Ben çıkaramıyorum ya 2-3 gün de bir anca çalışma var fabrika cok arabalar vızır vızır korkuyorum

Sadece emzik agiz bezi alip cikiyoruz. Arabasi hazirda bekliyor zaten... 5dk surmuyor hazirlamak. Sen nasil hazirlaniyorsun ki?
Ben kendimi hazirliyorum 5 dk sürüyor ama o benim gözümde büyüyor

Ben çıkaramıyorum ya 2-3 gün de bir anca çalışma var fabrika cok arabalar vızır vızır korkuyorum
Burasi da öyle hemen ana caddenin üstü ama ben arka taraflara yöneliyorum, sen de çıkar bir şey olmaz. Havalar soğuyacak hiç çıkaramicaksın sonra

Ben konuşuyorum ciddi bi şekilde onunla canımın acıdığını söylüyorum ısırdığı anda da yüzüne üflüyorum ısırmayı bırakıyor. Benim ki ısırıp çekiyor birde

Emerken 2-3 saniye bir duruyor ya, Allah diyorum geliyor ısırık

Bana en zor gelen o sütyeni giymek, onu giydiysem hazırım demektir
Ben de gün aşırı dışarı çıkarıyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…