2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biraz serbest birak bence, gözün üstünde olduğu sürece ne olacak ki? Benim oğlum sehpaya, sandalye ayaklarina, koltuga, tv unitesine ne bulsa çıkıyor. Ben hiç yürüme arkadasi almadim. Sehpada bir sey dikkatini çekiyor çıkmaya çalışıyor, dikkatini çeken şeyi sehpanin bir sol ucuna bir sag ucuna koyuyorum öyle öyle tutunarak sağa sola gidip geliyor. Sen de serbest birakirsan zamanla alisacaktir. Başta inmeyi de bilmiyordu 2 gündür tutunup aşağı da inmeyi ögrendi

Hele bir tanesi vardi karşı binada paso doğuruyordu çocuklari ilerde islamiyeti yayacakmış ondan çok çocuk yapıyormuş küçük kizlar vardi bana gelip bazen babalarimiz bizleri dövebilir normal bir sey bence demişlerdi, o kadar üzülmüştüm ki demek ki dayak yiyorlardı ve hepsi bunu normal karşılıyordu. Şiddet de şiddeti doğuruyor işte, o çocuklarin hepsi de sokakta gördüğü kediye köpege agaca her seye zarar veriyorlardı. Kaç kere kavga ettim kedileri kopekleri taşlarla, sopalarla kovaliyorlardi. Öf valla ne kavgalar ettim hepsinin suçlusu anneleri babaları.

Canim ben yoğurtla sütü kestirip yapıyorum kalan peynir altı suyunu da çorbalara ekliyorum süt yoğurt karışimi güzel yiyor
Cnm hakiki lor için yoğurt da olmuyormuş, peynir altı suyu olması lazım diyorlar, yapımı şu videoda var. Benim böyle derecem de yok yapamam zaten bu tarifi.

Keçi yoğurdu biraz sıvı oluyor değil mi canım? Ben de manda inek karışık yapıyorum yoğurdu. Manda kaymağı veriyorum arada
cnm benim yaptığım aynı inek gibi oldu,ben de daha cıvık olur diye duymuştum ama olmadı, ama mayalaması zor bir saat sıcak fırında bekleterek çözüm buldum yoksa tutmuyor garip şekilde.

Valla ben de kestirerek yapmayı planlıyordum arkadaşım ama bir faydası yoksa öyle yapmayayım bari satın almam daha iyi olur sanırım
Ya evet bana da hijyenik gelmiyor arkadaşım o yüzden emin olamıyordum sanırım ben de pastorizeden yapacağım

Bende koltuktan nasıl inilir birkaç haftadir koltuktan kaydırıyorum aşağı dogru ama hala beceremiyor ama bunu bir oyun gibi görüp cok eğleniyor. Dedigin gibi biraz daha özgür bırakmama gerekiyor sanırım canım, kafasına zarar gelmemesi icin o iki koldan sırta giyilen kafa koruyucular var onunla emeklesin artık

Bizde de emeklemede yok tutunup kalkmada:) ben koltuk altlarindan tutup kaldirirsam duruyor oyle koltuga falan ben dayiyorum o sekilde bi sure duruyor ama hep destekli yani.

Ben de gördüm onu ama ya yan yüz üstü falan düşerse işe yaramaz bir de bazi kişilerin yorumlari okudum kambur yapabilir diye hiç almadım

Kızlar çok kötü nezleyim ya bi türlü geçmiyor. Antibiyotik almadım ağrı kesici D vitamini burun boğaz spreyi yazdı doktor ama yok iyileşmiyorum sürekli hapşırıyorum ve gözlerim sulanıyor burun tıkalı üstüne oğlumda kızımda hastalandı benden geçti galiba. Ne yapsam iyileşebilirim bi fikriniz var mı???

Geçmiş olsun, kendine güzel bir tavuk çorbası yap. Bol karabiber limon sıcak sıcak iç. Greyfurt bana hep iyi gelir, bol c vit meyveleri tüket, ihlamur

Selam kızlar iyi haftasonları nasılsınız herkes iyi mi Bu aralar bütün bebeler sıkıntılı sanırım yağız da aynı alttan iki diş patladı mahvolduk 8.ay atağıydı ayrılık kaygısıydı derken üstümüzden tır geçmiş gibiyiz

Bu arada artık şubat ayı yaklaşıyor 1 yaş çekimi yaptıracak mısınız? Ben yenidoğan çekimi yaptıramadığım için içimde kaldı yaptırmak istiyorum. Fotoğrafçı önerisi varsa alırım

Naptin canim nerdeyse 4 ay var daha

Senin bu yazindan sonra önüme çıkan reklama bak

Eklentiler

• Screenshot_20231104_151751_Instagram.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
Evet canim 24 aralikta cekimimiz var 1 yaş cekimini 10 aylikken öneriyorlar yürümeye baslamadan önce düşünen varsa acele etsin ben büyük doğumgünü yapmayacağım bu yüzden ani kalsin diye çekim yaptirmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…