Biraz serbest birak bence, gözün üstünde olduğu sürece ne olacak ki? Benim oğlum sehpaya, sandalye ayaklarina, koltuga, tv unitesine ne bulsa çıkıyor. Ben hiç yürüme arkadasi almadim. Sehpada bir sey dikkatini çekiyor çıkmaya çalışıyor, dikkatini çeken şeyi sehpanin bir sol ucuna bir sag ucuna koyuyorum öyle öyle tutunarak sağa sola gidip geliyor. Sen de serbest birakirsan zamanla alisacaktir. Başta inmeyi de bilmiyordu 2 gündür tutunup aşağı da inmeyi ögrendiKızlar birçoğunuzun bebeği tutunup kalkıyormuş, maşallahbenim kiz 1 aydır emekliyor fakat tutunup kalkmaya çalışmadı yada benmi izin vermemiş oluyorum acaba, koltuk altlarinda halı yok oralara gittiğinde cogu zaman ben tutup oyun halisina koyuyorum, elbet oyun halisindan cikip normal haliyada geçiyor ama koltuk altina yaklasinca hemn çekiyorum, cekmemem mi lazim? Yürüme arkadaşı işe yarar mı? Sizin bebekleriniz nerelere tutunup kalkıyorlar?
Hele bir tanesi vardi karşı binada paso doğuruyordu çocuklari ilerde islamiyeti yayacakmış ondan çok çocuk yapıyormuşOnlar çocuğu gelir kaynağı görüyor. Hele de erkekse ortaokul sonrası hemen bir iş yerine yerleştirip çalıştırıyorlar. Ondan çok çocuk sevdası var Güneydoğudaçocuğun fizyolojik ve duygusal ihtiyaçları hiç önemli değil. Gerçi her orada yaşayanda öyle değil tabi. Genelde geçim sıkıntısı çekenler öyle diyeyim
Cnm hakiki lor için yoğurt da olmuyormuş, peynir altı suyu olması lazım diyorlar, yapımı şu videoda var. Benim böyle derecem de yok yapamam zaten bu tarifi.Canim ben yoğurtla sütü kestirip yapıyorum kalan peynir altı suyunu da çorbalara ekliyorum süt yoğurt karışimi güzel yiyor
cnm benim yaptığım aynı inek gibi oldu,ben de daha cıvık olur diye duymuştum ama olmadı, ama mayalaması zor bir saat sıcak fırında bekleterek çözüm buldum yoksa tutmuyor garip şekilde.Keçi yoğurdu biraz sıvı oluyor değil mi canım? Ben de manda inek karışık yapıyorum yoğurdu. Manda kaymağı veriyorum arada
Valla ben de kestirerek yapmayı planlıyordum arkadaşım ama bir faydası yoksa öyle yapmayayım barimelindamel_mavi sen yazınca bir araştırdım da fermente olmuş lor peyniri yapmak ne zor işmiş kolay lor dedikleri diğer süt kestirerek yapılanında sütten farkı yok bir faydası yok çocuğa. Sen hangisini yapacaksın?
Ya evet bana da hijyenik gelmiyor arkadaşım o yüzden emin olamıyordumLor yapmiyorum evde yapılan lor süt kesiği oluyor çünkü faydasi yok. Gerçek lor peyniri mayalama ile yapılıyor ve protein açısından çok zengin bir peynir çeşidi hazir alıyorum tuz orani düşük olanlardan. Yogurdu da hiç açık almadim hep pastörizeden mayaladim bana hijyenik gelmiyor diğer türlüsü...
Bende koltuktan nasıl inilir birkaç haftadir koltuktan kaydırıyorum aşağı dogru ama hala beceremiyorBiraz serbest birak bence, gözün üstünde olduğu sürece ne olacak ki? Benim oğlum sehpaya, sandalye ayaklarina, koltuga, tv unitesine ne bulsa çıkıyor. Ben hiç yürüme arkadasi almadim. Sehpada bir sey dikkatini çekiyor çıkmaya çalışıyor, dikkatini çeken şeyi sehpanin bir sol ucuna bir sag ucuna koyuyorum öyle öyle tutunarak sağa sola gidip geliyor. Sen de serbest birakirsan zamanla alisacaktir. Başta inmeyi de bilmiyordu 2 gündür tutunup aşağı da inmeyi ögrendi
Canım güzelmiş o ürün kullanıyorlar. Ben pınar kullanıyorum ama içim in de tuz oranı azmış bunlara bakabilirsin.Kızlar bebişlere verdiğiniz labne peynir markaları ne peki?benim arkadaşım file marketin organik labnesinfen veriyor ama hiç kullanan var mı aranızda?
Bizde de emeklemede yok tutunup kalkmada:) ben koltuk altlarindan tutup kaldirirsam duruyor oyle koltuga falan ben dayiyorum o sekilde bi sure duruyor ama hep destekli yani.Kızlar birçoğunuzun bebeği tutunup kalkıyormuş, maşallahbenim kiz 1 aydır emekliyor fakat tutunup kalkmaya çalışmadı yada benmi izin vermemiş oluyorum acaba, koltuk altlarinda halı yok oralara gittiğinde cogu zaman ben tutup oyun halisina koyuyorum, elbet oyun halisindan cikip normal haliyada geçiyor ama koltuk altina yaklasinca hemn çekiyorum, cekmemem mi lazim? Yürüme arkadaşı işe yarar mı? Sizin bebekleriniz nerelere tutunup kalkıyorlar?
Ben kullanıyorum canımKızlar bebişlere verdiğiniz labne peynir markaları ne peki?benim arkadaşım file marketin organik labnesinfen veriyor ama hiç kullanan var mı aranızda?
Ben de gördüm onu ama ya yan yüz üstü falan düşerse işe yaramaz bir de bazi kişilerin yorumlari okudum kambur yapabilir diye hiç almadımBende koltuktan nasıl inilir birkaç haftadir koltuktan kaydırıyorum aşağı dogru ama hala beceremiyorama bunu bir oyun gibi görüp cok eğleniyor. Dedigin gibi biraz daha özgür bırakmama gerekiyor sanırım canım, kafasına zarar gelmemesi icin o iki koldan sırta giyilen kafa koruyucular var onunla emeklesin artık
Kızlar çok kötü nezleyim ya bi türlü geçmiyor. Antibiyotik almadım ağrı kesici D vitamini burun boğaz spreyi yazdı doktor ama yok iyileşmiyorum sürekli hapşırıyorum ve gözlerim sulanıyor burun tıkalıüstüne oğlumda kızımda hastalandı benden geçti galiba. Ne yapsam iyileşebilirim bi fikriniz var mı???
Naptin canim nerdeyse 4 ay var dahaSelam kızlar iyi haftasonları nasılsınız herkes iyi miBu aralar bütün bebeler sıkıntılı sanırım yağız da aynı alttan iki diş patladı mahvolduk 8.ay atağıydı ayrılık kaygısıydı derken üstümüzden tır geçmiş gibiyiz
Bu arada artık şubat ayı yaklaşıyor 1 yaş çekimi yaptıracak mısınız? Ben yenidoğan çekimi yaptıramadığım için içimde kaldı yaptırmak istiyorum. Fotoğrafçı önerisi varsa alırım
Senin bu yazindan sonra önüme çıkan reklama bakSelam kızlar iyi haftasonları nasılsınız herkes iyi miBu aralar bütün bebeler sıkıntılı sanırım yağız da aynı alttan iki diş patladı mahvolduk 8.ay atağıydı ayrılık kaygısıydı derken üstümüzden tır geçmiş gibiyiz
Bu arada artık şubat ayı yaklaşıyor 1 yaş çekimi yaptıracak mısınız? Ben yenidoğan çekimi yaptıramadığım için içimde kaldı yaptırmak istiyorum. Fotoğrafçı önerisi varsa alırım
Pınar veriyorum kiril de iyiymiş canim. Bu ikisi her markette oluyor o yüzden kolay olur icerikleri de bebeğe uygun.Kızlar bebişlere verdiğiniz labne peynir markaları ne peki?benim arkadaşım file marketin organik labnesinfen veriyor ama hiç kullanan var mı aranızda?
Evet canim 24 aralikta cekimimiz varSelam kızlar iyi haftasonları nasılsınız herkes iyi miBu aralar bütün bebeler sıkıntılı sanırım yağız da aynı alttan iki diş patladı mahvolduk 8.ay atağıydı ayrılık kaygısıydı derken üstümüzden tır geçmiş gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?