Bazen beynimden gecen seylerin reklamini bile görüyorum:)))Senin bu yazindan sonra önüme çıkan reklama bak
Nerde yaptiracaksin ben de bir bakayim bilmiyorum hiç izmir'deEvet canim 24 aralikta cekimimiz var1 yaş cekimini 10 aylikken öneriyorlar yürümeye baslamadan önce düşünen varsa acele etsin ben büyük doğumgünü yapmayacağım bu yüzden ani kalsin diye çekim yaptirmak istedim
Çok üzüldüm bu şekilde İslamiyeti yaymak bir kenara insanları soğutuyorlar farkında değiller…Hele bir tanesi vardi karşı binada paso doğuruyordu çocuklari ilerde islamiyeti yayacakmış ondan çok çocuk yapıyormuşküçük kizlar vardi bana gelip bazen babalarimiz bizleri dövebilir normal bir sey bence demişlerdi, o kadar üzülmüştüm ki demek ki dayak yiyorlardı ve hepsi bunu normal karşılıyordu. Şiddet de şiddeti doğuruyor işte, o çocuklarin hepsi de sokakta gördüğü kediye köpege agaca her seye zarar veriyorlardı. Kaç kere kavga ettim kedileri kopekleri taşlarla, sopalarla kovaliyorlardi. Öf valla ne kavgalar ettim hepsinin suçlusu anneleri babaları.
Aman Ya Rabbim gözüm seyirdiGünaydin kısssslaaarrr anlıkkk
Ah ya çok geçmiş olsun on gün oldu hâlâ burun tıkanıklığım devam ediyor. Bu sene nasıl bir hastalık senesi anlamadım ben. Bir gece terledim de anca o şekilde biraz toparladımKızlar çok kötü nezleyim ya bi türlü geçmiyor. Antibiyotik almadım ağrı kesici D vitamini burun boğaz spreyi yazdı doktor ama yok iyileşmiyorum sürekli hapşırıyorum ve gözlerim sulanıyor burun tıkalıüstüne oğlumda kızımda hastalandı benden geçti galiba. Ne yapsam iyileşebilirim bi fikriniz var mı???
Evet ama 1 yaş çekimleri genelde 10-11 ayda oluyormuş bebek tam yürümeye başlamadan olması kontrol edebilme açısından daha iyiymiş bir fotoğrafçının sayfasında gördüm :)Naptin canim nerdeyse 4 ay var daha
Aynen canım şimdi onu yazdım ben de gördüm 10-11de öneriyolar bizim bir de taşınma işi var araya sıkıştırmam lazımEvet canim 24 aralikta cekimimiz var1 yaş cekimini 10 aylikken öneriyorlar yürümeye baslamadan önce düşünen varsa acele etsin ben büyük doğumgünü yapmayacağım bu yüzden ani kalsin diye çekim yaptirmak istedim
Bunlar hep amerikanın oyunuSenin bu yazindan sonra önüme çıkan reklama bak
Cok ilgincmisEvet ama 1 yaş çekimleri genelde 10-11 ayda oluyormuş bebek tam yürümeye başlamadan olması kontrol edebilme açısından daha iyiymiş bir fotoğrafçının sayfasında gördüm :)
Yav bu yarışlar çok komik değil miVee cannimm oglum "baba, abla" dediablasi ile babasi yarista idi, once abla mi baba mi diye ki ikisini pes pese desi cunku ikisi birden surekli diyordu, o sekilde ogrenmis
Canım güzelmiş o ürün kullanıyorlar. Ben pınar kullanıyorum ama içim in de tuz oranı azmış bunlara bakabilirsin.
Teşekkür ederim arkadaşlarımPınar veriyorum kiril de iyiymiş canim. Bu ikisi her markette oluyor o yüzden kolay olur icerikleri de bebeğe uygun.
Ay ne güzel gelişmeler ya bizim oğlanın da ilk kelimesi baba olduVee cannimm oglum "baba, abla" dediablasi ile babasi yarista idi, once abla mi baba mi diye ki ikisini pes pese desi cunku ikisi birden surekli diyordu, o sekilde ogrenmis
Emeklemeden de yürüyebilir canım, yada yakindir emeklemesi, emeklemesinin en güzel yani onu öyle giderken izlemesi cok zevkli:) oturunca öne dogru eğiliyorlar ya canım ben hep korkup duzeltiyordum, doktor duzeltmene gerek yok hic birşey olmaz deyince bıraktım ve o hafta emekledi.Bizde de emeklemede yok tutunup kalkmada:) ben koltuk altlarindan tutup kaldirirsam duruyor oyle koltuga falan ben dayiyorum o sekilde bi sure duruyor ama hep destekli yani.
Kask gibi olanlarda var canım içi sungerli onlarida tercih edebilirsin.Ben de gördüm onu ama ya yan yüz üstü falan düşerse işe yaramaz bir de bazi kişilerin yorumlari okudum kambur yapabilir diye hiç almadım
Ben burası ile anlaştım canım arkadaşım burda çektirmişti çok memnun kaldi fotoları da çok güzeldi o yüzden hiç heyecan aramadimNerde yaptiracaksin ben de bir bakayim bilmiyorum hiç izmir'de
Yürürken çok kazalar oluyormuş düşme çarpma gibi o yüzden erken öneriliyor aslında zaten durmuyorlar da çok zor oluyomus ve iyi fotolar çıkmıyormus suan bile aşırı zor foto cekmek tahmin edebiliyorum yürürken nasil olurAynen canım şimdi onu yazdım ben de gördüm 10-11de öneriyolar bizim bir de taşınma işi var araya sıkıştırmam lazımBizimki de her an yürüyecekmiş gibi bi his var içimde
Aa bende hep duzeltiodum bundan sonra duzeltmicem bakalim nolcak:)Emeklemeden de yürüyebilir canım, yada yakindir emeklemesi, emeklemesinin en güzel yani onu öyle giderken izlemesi cok zevkli:) oturunca öne dogru eğiliyorlar ya canım ben hep korkup duzeltiyordum, doktor duzeltmene gerek yok hic birşey olmaz deyince bıraktım ve o hafta emekledi.
Kask gibi olanlarda var canım içi sungerli onlarida tercih edebilirsin.
Ama yok ya kambur nasil yapsın çok hafif kafa kismi elyaf sanırım. Genelde arkaya düşünce sert vuruyorlar ve geneldede arkaya düşüyorlar ben işe yarayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?