2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Nerde yaptiracaksin ben de bir bakayim bilmiyorum hiç izmir'de

Çok üzüldüm bu şekilde İslamiyeti yaymak bir kenara insanları soğutuyorlar farkında değiller…

Ah ya çok geçmiş olsun on gün oldu hâlâ burun tıkanıklığım devam ediyor. Bu sene nasıl bir hastalık senesi anlamadım ben. Bir gece terledim de anca o şekilde biraz toparladım

Aynen canım şimdi onu yazdım ben de gördüm 10-11de öneriyolar bizim bir de taşınma işi var araya sıkıştırmam lazım Bizimki de her an yürüyecekmiş gibi bi his var içimde

Vee cannimm oglum "baba, abla" dedi ablasi ile babasi yarista idi, once abla mi baba mi diye ki ikisini pes pese desi cunku ikisi birden surekli diyordu, o sekilde ogrenmis
Yav bu yarışlar çok komik değil mi Ben de bazen kendimce trip atıyorum anca ağlarken anneee anneee diye cidden her gelişimleri çok özel ama dil gelişimi bir başka mutlu ediyor insanı

Vee cannimm oglum "baba, abla" dedi ablasi ile babasi yarista idi, once abla mi baba mi diye ki ikisini pes pese desi cunku ikisi birden surekli diyordu, o sekilde ogrenmis
Ay ne güzel gelişmeler ya bizim oğlanın da ilk kelimesi baba oldu babamız uzakta ama gelince yanındayken söylediğinde nasıl tepki verecek görmek için sabırsızlanıyorum. Arada dede de çıkıyor ama en çok baba

Kızlar ben sürekli soru soruyorum ama aklıma takılan bir durum var sizde de öyle mi bilemiyorum da. Benim oğlanın kafası inanılmaz terliyor. Demir takviyesi ve d vitamini kullanıyoruz. Emerken oyun oynarken acayip terliyor. Yazın sorun yoktu da şimdi kış geldi üşüteceğim diye çok korkuyorum.

Bizde de emeklemede yok tutunup kalkmada:) ben koltuk altlarindan tutup kaldirirsam duruyor oyle koltuga falan ben dayiyorum o sekilde bi sure duruyor ama hep destekli yani.
Emeklemeden de yürüyebilir canım, yada yakindir emeklemesi, emeklemesinin en güzel yani onu öyle giderken izlemesi cok zevkli:) oturunca öne dogru eğiliyorlar ya canım ben hep korkup duzeltiyordum, doktor duzeltmene gerek yok hic birşey olmaz deyince bıraktım ve o hafta emekledi.
Ben de gördüm onu ama ya yan yüz üstü falan düşerse işe yaramaz bir de bazi kişilerin yorumlari okudum kambur yapabilir diye hiç almadım
Kask gibi olanlarda var canım içi sungerli onlarida tercih edebilirsin.
Ama yok ya kambur nasil yapsın çok hafif kafa kismi elyaf sanırım. Genelde arkaya düşünce sert vuruyorlar ve geneldede arkaya düşüyorlar ben işe yarayacağını düşünüyorum.

Nerde yaptiracaksin ben de bir bakayim bilmiyorum hiç izmir'de
Ben burası ile anlaştım canım arkadaşım burda çektirmişti çok memnun kaldi fotoları da çok güzeldi o yüzden hiç heyecan aramadim

Aynen canım şimdi onu yazdım ben de gördüm 10-11de öneriyolar bizim bir de taşınma işi var araya sıkıştırmam lazım Bizimki de her an yürüyecekmiş gibi bi his var içimde
Yürürken çok kazalar oluyormuş düşme çarpma gibi o yüzden erken öneriliyor aslında zaten durmuyorlar da çok zor oluyomus ve iyi fotolar çıkmıyormus suan bile aşırı zor foto cekmek tahmin edebiliyorum yürürken nasil olur Kesinlikle sıkıştır bir gün halledin biz aile çekimi de yaptıracağız inşallah çok güzel anı kalır

Ben yine gece nöbetindeyim Ayarı bozuldu çocuuumunnn yaaa. Uyuyamadı dönüp duruyor, ağlıyor habire. Sallanan beşiğe yatırdım, sabaha kadar sallarım artık heralde. Yoksa babasıyla dışarı yolları gözükecek.

Aa bende hep duzeltiodum bundan sonra duzeltmicem bakalim nolcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…