2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar benim minnos 15 mart dogumlu disimiz cikmadi daha,gerci ablasi da ilk disini dokuz aylikken cikarmisti,yine de merak ediyorum bizim gibi disi cikmayan var mi?
Canım Bizim de 14 mart ama disimiz yok henuz geçen ay kontrolde doktor hepsi birden gelecek gözüküyor dedi bakalım beklemedeyim

Çok üzüldüm yazdiklarini okurken hem bebegine hem de sana. Insallah bir an önce düzgünce yer yazik sana da bebegine de kendi önüne koyunca da yemiyor mu acaba? Siz yemek yerken cani çekmiyor mu? Devam sütü de veriyor musun hepsini merak ettim. Insallah bir an önce iştahı açılır

Eşime gel oyalada yedireyim diyorum onu zar zor yapıyor, gözü hep kaçmakta.

Yok yemiyor daha mama sandalyesine oturtmadım hiç. Biraz geriden geliyor 1-2 ay kadar. O kadar aktif değil henüz. Mama almıyor geçen doktora gittik zorla ver dedi almıyor dedim eds yap dedi yanında yaptık ağzına mam gidince hemen çekti memeden ağzını daha da almadı memeyi ne yaptıysak eve geldim uğraştım yok asla almıyor. Biz yerken çok istiyor ağlıyor eşimde biraz tattırınca tükürüyor atıyor ağzından. Çok uyanık ve çok iştahsız. Hele sebzelerdende nefret ediyor bir de yoğurttan uğraş dur yani. Gece de saat başı uyanıp emiyor.

Yok canım direk augmentin verdiler. Sana kabız diye yazmıştım şimdi de ilaç vs yüzünden ishal ne yapacağım bilmiyorum huni takacağım artık

Yemeyeb çocuk çok zor arkadaşım Allah yardımcın olsun. Benim oğlanla da ek gıda işinde çok zorlanıyorum ama benimki 1-2 kaşıkta olsa ağzına alıyor birşeyler. Bizim kurtarıcımız tarhana oldu. Denesen belki sever bebeğin. Biraz koyu kıvamlı yapıyorum içine şehriye de koyuyorum. Yoğun oluyor mama gibi. 1-2 kaşıkta olsa yiyor

Bende bir deneyeyim tarhanayı belki bizde de işe yarar

Yok canım direk augmentin verdiler. Sana kabız diye yazmıştım şimdi de ilaç vs yüzünden ishal ne yapacağım bilmiyorum huni takacağım artık
Canim probiyotik kullanmayi ihmal etme ve çok sık altını değiştir bir de hamazinc, oksizinc tarzi çinko icerikli bir krem edinip bu süreçte her alt almada kullan. Antibiyogin ishali direk popoyu pişiriyor

Öyle canım eskiden hane kalabalığının rahatlığı vardı. Vallahi eşlere verilecek en güzel cevap ben yokmuşum gibi davran bu da alıyor oynuyor seviyor ama bakmay gelince yok bi mama vereyim altını değiştireyim vs. Yok. Bir de ağladığı zaman aşkım bu durmuyor demesi. Ya da uykusu gelince aşkım çok uykusu geldi. Bak işte sende evdesin anlıyorsun derdini bak bana ye sesleniyorsun İkidebir bir de buna bir kardeş lazım demez mi. Dedim sen benim cinnet geçirmemi istiyorsun herhalde. Ben bına zor bakıyotım deliridn herhalde iyi değilsin sen. Git bi uzmana gözük başka çocuk istiyorsan da git başkasıyla evlen beni karıştırma diyorum şaka yaptım diyor bu sefer de

Çok kötü durum canım Alya’da bir dönem öyleydi.sanırım 20 gün veya 1 ay kadar yemesinde çok sıkıntı yaşadım 1/2 yaklaşık yedikten sonra ağzında bekletiyordu ağzı açık yutmuyordu inan 10/15 dk ağzını kapatmıyordu o süreçte hiç kilo almadı yani 3 ayda toplam 200/300 gr arası aldı bir ay kadar hiç almadı. Zayıfladı kuş gibi oldu çocuk. Elimi itiyordu kaşığı görünce. Ama sonra kendi kendine düzeldi kilo alımı başladı şuan da iyi ama. Bu seferde dişten dolayı yiyor ama çok midesi bulanıyor hemen hemen hergün kusuyor sürekli öksürüyor o yüzden azar azar yediriyorum. Dönem dönem bunlar olabiliyor stres yapma canım. Bi de ben emzirmiyordum bu süreci yaşarken.

Kızlar günaydın.

Dün gece felaket bir gece geçirdik. Ne yaşadım anlamadım. Zaten atak döneminden kaynaklı uyku gerilemesi hala devam saat 10 gibi zorla uyudu. Sonra tüm gece uykusunda söylendi, ağladı. Mama diye ağlıyor mama veriyorum içmiyor. Gece normalde 2 defa mama içerdi dün gece hiç içmedi. Calpol verdim hepsini tükürdü. Sabah işe gitmek için hazırlanırken hala uykusunda ah uh diye bağırıyordu.

Diş belası mı nedir anlamadım beynim aktı resmen.

Canim probiyotik kullanmayi ihmal etme ve çok sık altını değiştir bir de hamazinc, oksizinc tarzi çinko icerikli bir krem edinip bu süreçte her alt almada kullan. Antibiyogin ishali direk popoyu pişiriyor
Tamam arkadaşım öyle yapayım. bir iki kusmamız da var ya ne yapacağım böyle bilmiyorum. Delireceğim gerçekten çok yoruldum. İyi olsun istiyorum bebiş.

Canım üzüldüm gerçekten. Yemeyen çocuk nasıl çok iyi bilirim. Benim büyük oğlum böyleydi ağzında bekletirdi. Mama takviyesi yapsan olmaz mı acaba . Bı sure ek.gidaya ara versen, çünkü stres hormonu devreye giriyor bu kez

Ah canım ben 3 haftadır böyleyim artık uyudum mu, uyumadım mı anlamıyorum. Saat başı kalkıp ağlamak nedir ? Meme veriyorum almaz, yatırırım bi yerine iğne batmış gibi çığlık atar. Atak mıdır nedir artık bitsin ciddi mana da zorlanıyorum. 4. Ay atağı hiç bunun yanında

fışkırarak mı kusuyor, antibiyotikten önce var mıydı ?
Fışkırarark gibi değil arkadaşım. Ama biraz fazla kusuyor. Antibiyotikten önce yoktu. Acaba ateş varken ğstünü açtık, ılık duşa soktuk o ara üşüttük mü diyorum şimdi. Probiyotik olarak ne kullandın arkadaşım sen, önerin var mı?

kuzum antibiyotik kusturuyordur bence prospektüsten yan etkilerini bi okur musun mide bulantısı yapıyor olabilir.

probiyotik bunu kullandım canım ben iyi geldi bence çünkü poposu kızaracak gibi oldu buna başlayınca geçti direk. o kaka ilaçlı çıktığı için tahriş ediyor tenlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…