Canım Bizim de 14 mart ama disimiz yok henuz geçen ay kontrolde doktor hepsi birden gelecek gözüküyor dedi bakalım beklemedeyimKizlar benim minnos 15 mart dogumlu disimiz cikmadi daha,gerci ablasi da ilk disini dokuz aylikken cikarmisti,yine de merak ediyorum bizim gibi disi cikmayan var mi?
Umarım düzelir ya :/ azı dişleri geliyor sanırımCanım diş ağrısı da iştahsızlık yapıyor benim gözlemim sonra düzeliyor bence geçici bir süreç bi kaç gün benimki de yaptı sonra düzeldi
Olabilir canım doktor üstten dişler gelmek üzere demişti son kontrolde azı dişleri galibaDönem dönem maalesef oluyor canım. Diş falan mi geliyor acaba
Çok üzüldüm yazdiklarini okurken hem bebegine hem de sana. Insallah bir an önce düzgünce yer yazik sana da bebegine deMerhaba kızlar nasılsınız???
Benim kızla başım dertte ya. Yemin ediyorum oğlum iştahsızdı çok zayıftı hamileyken dua ettim okadar kızım daha beter olduek gıdaya başladığım ilk 2-3 hafta azda olsa yiyordu yutuyordu da 1 haftadır kaşığı ağzına koyuyorum yutmuyor ağzını açık tutuyor asla yutmuyor bir saatte zar zor 1-2 yemek kaşığı çorba içiriyorum belim kopuyor resmen eğilmekten. Onu da geçtim yemediği için stres oluyorum. Oda çok stres oluyor çırpınıyor resmen yememek için elimi tutuyor kaşığı ağzına koymamyayım diye bu stresi ona yaşatmak istemiyorum ama çok zayıf 5200 gr daha doktora götürüyorum yedir diyor emzir bol bol diyor yahu emmiyor yemiyor ne yapayım ben yani. Elimde sihirli değnek yok ki sonuçta çok geri kalıyor ya boyu da düşük 61 cm daha. Saçlarım beyazladı baya ya stresten. Güzel güzel anlatıyorum yok, zorluyorum yok olmuyor. Bu yemekle nasıl kilo alsın ki. Tükenmiş hissediyorum ya. Sabah olsun istiyorum artık. Çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum hele sebze çorbasından nefret ediyor. yıldım bıktım çok zorlanıyorum artık. Annelik çok zor
Eşime gel oyalada yedireyim diyorum onu zar zor yapıyor, gözü hep kaçmakta.Başka birinin yedirme ihtimali hiç yok mu canım? Bizim stresimizden onlar da etkileniyor ve yemiyor. Oğlum eşim yedirdiği zaman daha güzel yiyor mesela.
Ne diyeceğimi bilemedim Allah kolaylık versin, yardımcın olsun canım
Yok yemiyor daha mama sandalyesine oturtmadım hiç. Biraz geriden geliyor 1-2 ay kadar. O kadar aktif değil henüz. Mama almıyor geçen doktora gittik zorla ver dedi almıyor dedim eds yap dedi yanında yaptık ağzına mam gidince hemen çekti memeden ağzını daha da almadı memeyi ne yaptıysak eve geldim uğraştım yok asla almıyor. Biz yerken çok istiyor ağlıyor eşimde biraz tattırınca tükürüyor atıyor ağzından. Çok uyanık ve çok iştahsız. Hele sebzelerdende nefret ediyor bir de yoğurttanÇok üzüldüm yazdiklarini okurken hem bebegine hem de sana. Insallah bir an önce düzgünce yer yazik sana da bebegine dekendi önüne koyunca da yemiyor mu acaba? Siz yemek yerken cani çekmiyor mu? Devam sütü de veriyor musun hepsini merak ettim. Insallah bir an önce iştahı açılır
Yok canım direk augmentin verdiler. Sana kabız diye yazmıştım şimdi de ilaç vs yüzünden ishalYaa kıyamam çok ağrı yapar oburnunu çok sık ve tazyikli yıkıyorsan ona dikkat et canim kulakta sıvı birikimi olduğu için kulakta enfeksiyon yaparmış. kulak damlasi mi verdi?
Ekin de sabit bir şeyin içinde asla durmak istemiyor düz duvara tirmanmaya çalışıyor
Hareketlendiyse zor durur gibi canim onun tadını alınca sabit durmak istemiyorlarEkin şuan yürüme arkadaşı ile çok güzel oynuyor onla da hareket edebildiği için tutunup pıtı pıtı geziyor evin içinde
Canım ben hep akşam yıkıyorum çalıştığım için ama 2-3 günde bir ama artık her gün yikamiyorum. Tulumunu giydirip yatiriyorum oda sıcaklığı da güzel olduğu için şükür hastalik vs olmadi. Ama ada çayı yağını iyi araştır canım çok dikkatli kullanılması gereken bir yağ bazı bebeklerde nöbetlere sebep olabiliyor
Hala sürüyor kuzum. 8. Ay başladı bizim 9. Ayı bitirdik özellikle gece uykularına geçerken çıldırıyor sanki. Mesela uyuyor gözleri kapalı kalkıp oturmaya çalışıyor falan direniyor böyle
Yemeyeb çocuk çok zor arkadaşım Allah yardımcın olsun. Benim oğlanla da ek gıda işinde çok zorlanıyorum ama benimki 1-2 kaşıkta olsa ağzına alıyor birşeyler. Bizim kurtarıcımız tarhana oldu. Denesen belki sever bebeğin. Biraz koyu kıvamlı yapıyorum içine şehriye de koyuyorum. Yoğun oluyor mama gibi. 1-2 kaşıkta olsa yiyorMerhaba kızlar nasılsınız???
Benim kızla başım dertte ya. Yemin ediyorum oğlum iştahsızdı çok zayıftı hamileyken dua ettim okadar kızım daha beter olduek gıdaya başladığım ilk 2-3 hafta azda olsa yiyordu yutuyordu da 1 haftadır kaşığı ağzına koyuyorum yutmuyor ağzını açık tutuyor asla yutmuyor bir saatte zar zor 1-2 yemek kaşığı çorba içiriyorum belim kopuyor resmen eğilmekten. Onu da geçtim yemediği için stres oluyorum. Oda çok stres oluyor çırpınıyor resmen yememek için elimi tutuyor kaşığı ağzına koymamyayım diye bu stresi ona yaşatmak istemiyorum ama çok zayıf 5200 gr daha doktora götürüyorum yedir diyor emzir bol bol diyor yahu emmiyor yemiyor ne yapayım ben yani. Elimde sihirli değnek yok ki sonuçta çok geri kalıyor ya boyu da düşük 61 cm daha. Saçlarım beyazladı baya ya stresten. Güzel güzel anlatıyorum yok, zorluyorum yok olmuyor. Bu yemekle nasıl kilo alsın ki. Tükenmiş hissediyorum ya. Sabah olsun istiyorum artık. Çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum hele sebze çorbasından nefret ediyor. yıldım bıktım çok zorlanıyorum artık. Annelik çok zor
Bende bir deneyeyim tarhanayı belki bizde de işe yararYemeyeb çocuk çok zor arkadaşım Allah yardımcın olsun. Benim oğlanla da ek gıda işinde çok zorlanıyorum ama benimki 1-2 kaşıkta olsa ağzına alıyor birşeyler. Bizim kurtarıcımız tarhana oldu. Denesen belki sever bebeğin. Biraz koyu kıvamlı yapıyorum içine şehriye de koyuyorum. Yoğun oluyor mama gibi. 1-2 kaşıkta olsa yiyor
Canim probiyotik kullanmayi ihmal etme ve çok sık altını değiştir bir de hamazinc, oksizinc tarzi çinko icerikli bir krem edinip bu süreçte her alt almada kullan. Antibiyogin ishali direk popoyu pişiriyorYok canım direk augmentin verdiler. Sana kabız diye yazmıştım şimdi de ilaç vs yüzünden ishalne yapacağım bilmiyorum huni takacağım artık
Öyle canım eskiden hane kalabalığının rahatlığı vardı. Vallahi eşlere verilecek en güzel cevap ben yokmuşum gibi davranResmen beni anlattin ama tek fark benim eşim ne kadar boş konuşsa da bakıyorama güzelmis evde yokmuşum gibi davran lafini bundan sonra ben de kullanicam diyorum bakan nasil bakiyor diyorsun da acaba bakabiliyorlar mi? Belki de ben gercekten iyi baktigim icin cok yoruluyorumdur. Eskiden millet dedigin gibi kalabalikta bakiyordu, bizim kadar dikkat ettiklerini de sanmiyorum yemesine icmesine ben de esim bir seydeb sikayet edince artik yapan nasil yapiyor diyorum sinir oluyor
Aman tövbe de benzemesin hiç. Yoksa çekersin vallahiMuhtemel sonumhep hareketliydi daha on bes yirmi günlüktü masada alt açarken ne o çırpı kolu bacağı duruyordu ne kafası hala da öyle
Çok kötü durum canım Alya’da bir dönem öyleydi.sanırım 20 gün veya 1 ay kadar yemesinde çok sıkıntı yaşadım 1/2 yaklaşık yedikten sonra ağzında bekletiyordu ağzı açık yutmuyordu inan 10/15 dk ağzını kapatmıyordu o süreçte hiç kilo almadı yani 3 ayda toplam 200/300 gr arası aldı bir ay kadar hiç almadı. Zayıfladı kuş gibi oldu çocuk. Elimi itiyordu kaşığı görünce. Ama sonra kendi kendine düzeldi kilo alımı başladı şuan da iyi ama. Bu seferde dişten dolayı yiyor ama çok midesi bulanıyor hemen hemen hergün kusuyor sürekli öksürüyor o yüzden azar azar yediriyorum. Dönem dönem bunlar olabiliyor stres yapma canım. Bi de ben emzirmiyordum bu süreci yaşarken.Merhaba kızlar nasılsınız???
Tamam arkadaşım öyle yapayım.Canim probiyotik kullanmayi ihmal etme ve çok sık altını değiştir bir de hamazinc, oksizinc tarzi çinko icerikli bir krem edinip bu süreçte her alt almada kullan. Antibiyogin ishali direk popoyu pişiriyor
fışkırarak mı kusuyor, antibiyotikten önce var mıydı ?Tamam arkadaşım öyle yapayım.bir iki kusmamız da var ya ne yapacağım böyle bilmiyorum. Delireceğim gerçekten çok yoruldum. İyi olsun istiyorum bebiş.
Canım üzüldüm gerçekten. Yemeyen çocuk nasıl çok iyi bilirim. Benim büyük oğlum böyleydi ağzında bekletirdi. Mama takviyesi yapsan olmaz mı acaba . Bı sure ek.gidaya ara versen, çünkü stres hormonu devreye giriyor bu kezMerhaba kızlar nasılsınız???
Ah canım ben 3 haftadır böyleyim artık uyudum mu, uyumadım mı anlamıyorum. Saat başı kalkıp ağlamak nedir ? Meme veriyorum almaz, yatırırım bi yerine iğne batmış gibi çığlık atar. Atak mıdır nedir artık bitsin ciddi mana da zorlanıyorum. 4. Ay atağı hiç bunun yanındaKızlar günaydın.
Dün gece felaket bir gece geçirdik. Ne yaşadım anlamadım. Zaten atak döneminden kaynaklı uyku gerilemesi hala devam saat 10 gibi zorla uyudu. Sonra tüm gece uykusunda söylendi, ağladı. Mama diye ağlıyor mama veriyorum içmiyor. Gece normalde 2 defa mama içerdi dün gece hiç içmedi. Calpol verdim hepsini tükürdü. Sabah işe gitmek için hazırlanırken hala uykusunda ah uh diye bağırıyordu.
Diş belası mı nedir anlamadım beynim aktı resmen.
Fışkırarark gibi değil arkadaşım. Ama biraz fazla kusuyor. Antibiyotikten önce yoktu. Acaba ateş varken ğstünü açtık, ılık duşa soktuk o ara üşüttük mü diyorum şimdi. Probiyotik olarak ne kullandın arkadaşım sen, önerin var mı?fışkırarak mı kusuyor, antibiyotikten önce var mıydı ?
kuzum antibiyotik kusturuyordur bence prospektüsten yan etkilerini bi okur musun mide bulantısı yapıyor olabilir.Fışkırarark gibi değil arkadaşım. Ama biraz fazla kusuyor. Antibiyotikten önce yoktu. Acaba ateş varken ğstünü açtık, ılık duşa soktuk o ara üşüttük mü diyorum şimdi. Probiyotik olarak ne kullandın arkadaşım sen, önerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?