2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İnan anlamadım ben de diş, büyüme atağı hepsi birbirine karıştı. Sabahta hiç bir şey yaşanmamış gibi gülerek uyandı gayet normal bir şekilde. 8-11 Ay Arası gerçekten çok sancılı bir süreç. 10. ayın ortalarında bitiyormuş sözde bu atak duy da inanma

Bende emziriyorum ama sütüm nedense kilo yapmıyor bakalım bende az az vereyim, bebek tarhanası vereyim inşşş yer birazda bu denli çaresizlik yaşamam.

Kizlar bisi sorcam burunda gecmeyen bi hirilti var temizliyorum aspire ediyorum sumuk cikmiyor. Ama sanki burnunda sumuk varmis gibi nefes aliyor. Ne verilebilir ne yapabilirim? Baska bisey yok sadece bu var.

Teşekkür ederim canım krem tavsiyesi için. Öyle şişlik yada morarma hiç olmadı çok şükür bu zamana kadar ama kafasını vuruyor genelde arka üstü düşüyor

Kizlar bisi sorcam burunda gecmeyen bi hirilti var temizliyorum aspire ediyorum sumuk cikmiyor. Ama sanki burnunda sumuk varmis gibi nefes aliyor. Ne verilebilir ne yapabilirim? Baska bisey yok sadece bu var.
Genzinde balgam vardir ya da geri akıntı. Bol su içir mutlaka. Zaditen şurup vermişti bize bunun için dr una sorabilirsin.

Kızlar ya Alp in yanakları kup kuru oldu birazda kızarık gibi görüntü var. Salya sümük aktığında yıkıyorum sulardan mı oluyor acaba diyorum birde havalar soğudu artık ona bağladım ben. Ne kullanabilirim yüzü için Varmı Bi öneriniz??

Canim o genizinde vardir iste bizimde oyle basladi ilerledi. Aman bol bol temizle diyorlar da pek bir seye yariyor mu bilmiyorum ilerliyor her defasinda.Zaditen kullaniyorum

Genzinde balgam vardir ya da geri akıntı. Bol su içir mutlaka. Zaditen şurup vermişti bize bunun için dr una sorabilirsin.
Canim o genizinde vardir iste bizimde oyle basladi ilerledi. Aman bol bol temizle diyorlar da pek bir seye yariyor mu bilmiyorum ilerliyor her defasinda.Zaditen kullaniyorum
Tskler kizlar

Mustela atopia diye krem vardı. Benim oğlumun da kulakları kuruydu doktor önermişti

Aa benim oglumun da ilk kelimesi gel gel cok tatli soyluyor ama yaOglum apacik gel gel.diyor duyanlar gel gel dediklerini anliyorlar. Bu aralar agzi laf dolu zaten konusuyor konusuyor ama anlasilmiyor
Alin sadece eh diyor her şeye eh. Anne de diyorum eh bir kere ağlarken enne dedi kucağıma alayım diye o kadar
Yiğit erken konuşacak demek ki

Alin sadece eh diyor her şeye eh. Anne de diyorum eh bir kere ağlarken enne dedi kucağıma alayım diye o kadar
Olabilir canim bakalim cunku Yigit baya erken agu falan diyodu. Alin de aniden acilir belki. Alin tum gelisimini kosturmaya verdigi icin dil kismini arka plana atmisGecen baktim abisi babasiyla.kavga dovus ne.oluyor diye gittim Cinar esim tv izlerken Yigit bakiyor diye babasinib uzerine tv fisini cekmis Yigit in konusmasi gerileyecek tv bakiyor izletmem sana demis

Çınar gibi abimiz olsaydı bizim için de bazı şeyler farklı olurdu bence yiğit çok şanslı alin yürüme calısmalarına tam gaz devam ediyor canım aynen konuşmayla falan pek ilgisi yok
Ilk dis mi canim biz de halen dis yok. Masllah kibar agizliya
Evet bebiş ilk diş sizin de yakındır

Doktorumuz bakti da kokler olusmus ama 1 aya kadar cikmaz dedi. Kardes fark ediyor tabi canim onunla konusuyor falan baya etkisi var.

Ya bizimkiler hep aynımı olur Alp te eh eh diyip duruyor çok komik herşeye eh diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…