2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
yemin ederim örnek kişilik ya hepimizin çınardan öğreneceği çok şey var

Kızlar alin in dişler çıkmaya başladı şükür altta iki tane var çıkarken bizi de bitirdi birkaç gece uyumadık ama canı sağolsun gülüp duruyor devamlı
Alinimm seni yerimmm
Çınar’ın benim kayınpedere vericeği çok ders var

Koton Basic Ribanalı Pamuklu Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol kiz bebesi olanlar için 60 tlye kotonda tayt son 1 tane kalmış önüme çıktı isteyen bir baksın bayagi ucuz

Biz hala uyumadık kızlar öğlen 4ten beri uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Gazı da yok biogaia+sab simplex çok iyi geldi ama ne yaptıysam uyumadı. En son pes edip ayağımda sallayacağım diye korkuyorum
Merhaba biogaia ve sab simplexle kullanılamaz bende, hangi saatlerde verdiniz? 9 16 22 sab simplex vereyim saat 18 de de biogaia diye düşündüm? Ağır gelir mi iki ilaç?

Merhaba biogaia ve sab simplexle kullanılamaz bende, hangi saatlerde verdiniz? 9 16 22 sab simplex vereyim saat 18 de de biogaia diye düşündüm? Ağır gelir mi iki ilaç?
kullanıcı üyelik iptali yapmış size cevap veremez

Kızlar ya benim oğlan dün diş gıcırdatma keşfetti üst diş çıkınca ikisini gıcırdattı en az 10 kez gördüm çok şaşırdım hem dişine de zararı olur heralde nerden çıkardı bunu ya

Anlıyorum benzerini yaşıyorum..
umarım az kalkarlar diye umuttan başka çare yok pek şu an bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…