yemin ederim örnek kişilik yaOlabilir canim bakalim cunku Yigit baya erken agu falan diyodu. Alin de aniden acilir belki. Alin tum gelisimini kosturmaya verdigi icin dil kismini arka plana atmisGecen baktim abisi babasiyla.kavga dovus ne.oluyor diye gittim Cinar esim tv izlerken Yigit bakiyor diye babasinib uzerine tv fisini cekmis Yigit in konusmasi gerileyecek tv bakiyor izletmem sana demis
Evet canım kulak arkaları. Atopik demişti doktoru. Mustela atopia iyi geldiKulak arkasimi cnm benimkinin kulak arkalari kuruyor
Aaa bilmiyordum bende habire hametan suruyom gecsin diye diyorum neden gecmiyor tuh yaEvet canım kulak arkaları. Atopik demişti doktoru. Mustela atopia iyi geldi
Bir dene istersen alıpAaa bilmiyordum bende habire hametan suruyom gecsin diye diyorum neden gecmiyor tuh ya
Çınar haftada bir iki gün bize gelse keşkeDoktorumuz bakti da kokler olusmus ama 1 aya kadar cikmaz dedi. Kardes fark ediyor tabi canim onunla konusuyor falan baya etkisi var.
Ruh ikizi bunlar diyorum benYa bizimkiler hep aynımı olur Alp te eh eh diyip duruyor çok komik herşeye eh diyor
Kesinlikle yaaÇınar haftada bir iki gün bize gelse keşke
Ruh ikizi bunlar diyorum ben
Çok teşekkür ederim arkadaşımkuzum antibiyotik kusturuyordur bence prospektüsten yan etkilerini bi okur musun mide bulantısı yapıyor olabilir.
probiyotik bunu kullandım canım ben iyi geldi bence çünkü poposu kızaracak gibi oldu buna başlayınca geçti direk. o kaka ilaçlı çıktığı için tahriş ediyor tenlerini
Alinimm seni yerimmmKızlar alin in dişler çıkmaya başladı şüküraltta iki tane var çıkarken bizi de bitirdi birkaç gece uyumadık ama canı sağolsun gülüp duruyor devamlı
Çınar’ın benim kayınpedere vericeği çok ders varOlabilir canim bakalim cunku Yigit baya erken agu falan diyodu. Alin de aniden acilir belki. Alin tum gelisimini kosturmaya verdigi icin dil kismini arka plana atmisGecen baktim abisi babasiyla.kavga dovus ne.oluyor diye gittim Cinar esim tv izlerken Yigit bakiyor diye babasinib uzerine tv fisini cekmis Yigit in konusmasi gerileyecek tv bakiyor izletmem sana demis
Ay şiştim ya olmak istiyorum artık psikolojim bozuldu iyice spora yazıldım yarın başlıyorum belki bunun üstüne olurumBen de olmadım hâlâ. İlk oğlumda 6. Ayda olmuştum bunda gelen giden yok
Kiz kafan şiser durmadan soru soruyorÇınar haftada bir iki gün bize gelse keşke
Ruh ikizi bunlar diyorum ben
Nasıl oldu canım Demir ?Çok teşekkür ederim arkadaşım
Merhaba biogaia ve sab simplexle kullanılamaz bende, hangi saatlerde verdiniz? 9 16 22 sab simplex vereyim saat 18 de de biogaia diye düşündüm? Ağır gelir mi iki ilaç?Biz hala uyumadık kızlar öğlen 4ten beri uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Gazı da yok biogaia+sab simplex çok iyi geldi ama ne yaptıysam uyumadı. En son pes edip ayağımda sallayacağım diye korkuyorum
kullanıcı üyelik iptali yapmış size cevap veremezMerhaba biogaia ve sab simplexle kullanılamaz bende, hangi saatlerde verdiniz? 9 16 22 sab simplex vereyim saat 18 de de biogaia diye düşündüm? Ağır gelir mi iki ilaç?
Görmedim.. teşekkür ederimkullanıcı üyelik iptali yapmış size cevap veremez
Anlıyorum benzerini yaşıyorum..Yok canım desteksiz uyumaları için bence de çok erken gündüz aslında hiç bir sıkıntım yok memede kolayca dalıyor ama tek sıkıntı gece çok sık meme araması, uyku saatleri de az çok belli ben sadece gece bu kadar bağımlı olmasını istemiyorum çünkü verimli hiç uyuyamıyorum gece, şimdilik dişe bağladım inşallah daha iyi olur dişler çıktıkça diye umuyorum
Bende canım Allahtan çok tatlı şeylerde gündüz gece yaşadıklarımı unutuyorumAnlıyorum benzerini yaşıyorum..
umarım az kalkarlar diye umuttan başka çare yok pek şu an bana
Düzelir inşallah canım. Şu bebişker artık bizlerle oturup aynı şeyleri yeseler bizden mutlusu olmaz herhaldeBende emziriyorum ama sütüm nedense kilo yapmıyorbakalım bende az az vereyim, bebek tarhanası vereyim inşşş yer birazda bu denli çaresizlik yaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?