2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
arwengsd h&m den iki tulum aldim sekerim 86 cm rahat rahat olur dedim. Ay bi geldiki 4 yasinda cocuk sigar. Megersem kafa haric 86 cm mis. Hayir normalde kafa ile birlikte 86 cm olmasi gerekmiyormuydu:))) butun bebek kiyafetleri kafa ile olcu belirtiyor:))

Nasil bir tulum aldin ki şapkasi falan mi vardi bir de o markadan tam beden almak lazim ya. Ben 9-12 ay aldim 7 aylikken büyük geliyordu şimdi bile anca oluyor ama lcwden e bebekten aldiklarim kücük geliyor

Nasil bir tulum aldin ki şapkasi falan mi vardi bir de o markadan tam beden almak lazim ya. Ben 9-12 ay aldim 7 aylikken büyük geliyordu şimdi bile anca oluyor ama lcwden e bebekten aldiklarim kücük geliyor
Bunu almistim cnm:)) bi tane daha varda o bi kac aya olur gibi ahahahah

24 kasim aklimda olsun cnm bende mont alirim:) tskrler
Ilk telefona indirilen uygulamada indirim başlayacak daha sonra internet sitesinde. Gün gectikce de indirim orani artacak tabi kalirsa zara'da da olacak indirim ben gecen sene 70 100 tlye sweat almistim kuzey'e 250ye de mont

2yıl sonra edirneye dönüş canım sonrası 8 sene ıradayız zorunlu görebv hayırlısı inşllah naslsınız siz bu arada nasıl gidiyor

İyi gelir inşallah canım yok canim isitmiyorum banyonun peteği açık zaten sıcak oluyor direk sokuyorum ben

burda paylasmadim canim instada takiplestiklerimiz gördüler
Bizim suçumuz neeeeee buradanda yüzünde kalp veya nazar boncuğu emojisi ile paylaşılsın lütfen bi tombiş görüp sevelim uzaktan konsept kopyası çekelim canımm
Halının piyanosu bizim de en sevdiğimiz oyuncak şuan, bul takta varda benim ki bi şeyi bi yere atmaktan çok herşeyi ağzına alıyor hatta daha vakti var diye kaldırdım onu
Bizimde öyleee arada atarsa işte seviniyoruz bizde

Bu arada kizlar mont alsam mi bilemedim disari cikartirken falan siz neler aldiniz? Memnun kalanlariniz varmi?
H&mnin kalıplar çok büyük canım yukarıdaki mesajına itafen yazayım dedim. Montu da ben ebebekten aldım şu ucuz olanlardan. Bir polar ayıcık tulum var. Yeter.

Ben hemen olmuştum, hatta bu ay geç gelerek kalbimi durduracaktı olsak bir dert olmasak bir dert
Ben dördüncü ayda olmaya başladım. Geçen aya kadar aşırı aşırı düzensizdi. İki aydır güzel gidiyor aman nazar değmesin
Ağrılar geri gelir mi diye korkuyorum ben de

Bu arada kizlar mont alsam mi bilemedim disari cikartirken falan siz neler aldiniz? Memnun kalanlariniz varmi?
Canım mont giydirdim sürekli yukarıya toplanıyor tulum aldım battaniye gibi ondan çok rahat ettim yada tulumlu montlarda var onlar daha uygun olur. Çocuklar durmadığı için yerinde yukarıya toplanınca hiçbir anlamı kalmıyor montların sürekli aşağıya çekiştirmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok rahat ettim hem sıcak tutuyor hem de açılmıyor bir yerleri

Eklentiler

• 4674B4ED-A0B8-4369-B6E3-5381AE7247DF.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 53
  • EF249F2D-7BD3-4626-B1B9-A7A7ADC42182.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 51
12-18 şuan tam oluyor çocuklara bence

Ben görüyorum ekin kuşumu aynı anası gibi güzel maşallah fıstığıma güleç yüzünü yerim onun ben siz de özelden yazın instaları takipleşelim ordan bebekleri takip etmek daha kolay oluyor ben bişi olduğunda yazıyorum direk minseo ya burda dönüşler uzun olabiliyor sürekli giremiyorum konular birikiyor ben 1 hafta önceki konuya cevap veriyorum utanıyorum da genel konuşmalar burdan devam der yine. İstanbulda olanlar beni eklesin bebeğim

Cnm tulum alicam bende diger turlu ayaklari isitmaz zaten. Tek korkum benimki cok terleyen bi bebek cok kalin alsam terlermi acaba sisme montlar varya onlar bayq kalin mesela bi tik inceleri var ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…