Ben büyük oğlumu okula getir götür yaparken hergun çıkıyoruz diye astronot tulum aldımBu arada kizlar mont alsam mi bilemedim disari cikartirken falan siz neler aldiniz? Memnun kalanlariniz varmi?
Nasil bir tulum aldin ki şapkasi falan mi vardiarwengsd h&m den iki tulum aldim sekerim 86 cm rahat rahat olur dedim. Ay bi geldiki 4 yasinda cocuk sigar. Megersem kafa haric 86 cm mis. Hayir normalde kafa ile birlikte 86 cm olmasi gerekmiyormuydu:))) butun bebek kiyafetleri kafa ile olcu belirtiyor:))
Bunu almistim cnm:)) bi tane daha varda o bi kac aya olur gibi ahahahahNasil bir tulum aldin ki şapkasi falan mi vardibir de o markadan tam beden almak lazim ya. Ben 9-12 ay aldim 7 aylikken büyük geliyordu şimdi bile anca oluyor ama lcwden e bebekten aldiklarim kücük geliyor
Çok tatliBunu almistim cnm:)) bi tane daha varda o bi kac aya olur gibi ahahahahEki Görüntüle 3338711
24 kasim aklimda olsun cnm bende mont alirim:) tskrlerÇok tatlisen almadan yorumlara bak brn dr 24 kasimi bekliyorum indirimler başlayacakmis geçen sene çok uyguna kiyafet almistim hep
Ilk telefona indirilen uygulamada indirim başlayacak daha sonra internet sitesinde. Gün gectikce de indirim orani artacak tabi kalirsa24 kasim aklimda olsun cnm bende mont alirim:) tskrler
2yıl sonra edirneye dönüş canım sonrası 8 sene ıradayız zorunlu görebv hayırlısı inşllah naslsınız siz bu arada nasıl gidiyorÇok geçmiş olsun canım daha bağışıklıklari yeni yeni oluşuyor tan da kısa denk geldi hareketli zamanlarıdışardan da çok hastalık geliyor bu kış böyle düşe kalka geçecek galiba
Hamdu senalar olsun
Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin içinHer zorluğa onlar için katlaniyoruz başka amacimiz yok. Sen de dönünce baslarsin inşallah calismaya. Dönüş ne zaman belli mi?
Hay Allah şimdi nasıl oldu ?
Eminim seni çok güzel günler bekliyor canımgüzel haberlerini duyacağız senin bir meleğin var unutma. Seni ve kardeşini her daim koruyup kollayacak
Ayy çok geçmiş olsun canım böyle kazalar çok sık oluyor artık
Bizim suçumuz neeeeeeİyi gelir inşallah canımyok canim isitmiyorum banyonun peteği açık zaten sıcak oluyor direk sokuyorum ben
burda paylasmadim caniminstada takiplestiklerimiz gördüler
Bizimde öyleee arada atarsa işte seviniyoruz bizdeHalının piyanosu bizim de en sevdiğimiz oyuncak şuan, bul takta varda benim ki bi şeyi bi yere atmaktan çok herşeyi ağzına alıyor hatta daha vakti var diye kaldırdım onu
Bunu duyduğum iyi olduÇok tatlisen almadan yorumlara bak brn dr 24 kasimi bekliyorum indirimler başlayacakmis geçen sene çok uyguna kiyafet almistim hep
H&mnin kalıplar çok büyük canım yukarıdaki mesajına itafen yazayım dedim.Bu arada kizlar mont alsam mi bilemedim disari cikartirken falan siz neler aldiniz? Memnun kalanlariniz varmi?
Bilsem her şeyi haber veririm sen yeter ki isteBunu duyduğum iyi olduböyle bilgilerden mahrum bırakmayın bizi efenim
Hadi hayırlısı canim2yıl sonra edirneye dönüş canım sonrası 8 sene ıradayız zorunlu görebv hayırlısı inşllah naslsınız siz bu arada nasıl gidiyor
Ben hemen olmuştum, hatta bu ay geç gelerek kalbimi durduracaktıAy şiştim ya olmak istiyorum artık psikolojim bozuldu iyice spora yazıldım yarın başlıyorum belki bunun üstüne olurum
Ben dördüncü ayda olmaya başladım. Geçen aya kadar aşırı aşırı düzensizdi. İki aydır güzel gidiyor aman nazar değmesinBen hemen olmuştum, hatta bu ay geç gelerek kalbimi durduracaktıolsak bir dert olmasak bir dert
Canım mont giydirdim sürekli yukarıya toplanıyor tulum aldım battaniye gibi ondan çok rahat ettim yada tulumlu montlarda var onlar daha uygun olur. Çocuklar durmadığı için yerinde yukarıya toplanınca hiçbir anlamı kalmıyor montların sürekli aşağıya çekiştirmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok rahat ettim hem sıcak tutuyor hem de açılmıyor bir yerleriBu arada kizlar mont alsam mi bilemedim disari cikartirken falan siz neler aldiniz? Memnun kalanlariniz varmi?
12-18 şuan tam oluyor çocuklara benceNasil bir tulum aldin ki şapkasi falan mi vardibir de o markadan tam beden almak lazim ya. Ben 9-12 ay aldim 7 aylikken büyük geliyordu şimdi bile anca oluyor ama lcwden e bebekten aldiklarim kücük geliyor
Ben görüyorum ekin kuşumu aynı anası gibi güzel maşallah fıstığıma güleç yüzünü yerim onun benBizim suçumuz neeeeeeburadanda yüzünde kalp veya nazar boncuğu emojisi ile paylaşılsın lütfen bi tombiş görüp sevelim uzaktan konsept kopyası çekelim canımm
Bizimde öyleee arada atarsa işte seviniyoruz bizde
Cnm tulum alicam bende diger turlu ayaklari isitmaz zaten. Tek korkum benimki cok terleyen bi bebek cok kalin alsam terlermi acaba sisme montlar varya onlar bayq kalin mesela bi tik inceleri var ama bilemedim.Canım mont giydirdim sürekli yukarıya toplanıyor tulum aldım battaniye gibi ondan çok rahat ettim yada tulumlu montlarda var onlar daha uygun olur. Çocuklar durmadığı için yerinde yukarıya toplanınca hiçbir anlamı kalmıyor montların sürekli aşağıya çekiştirmek zorunda kalıyorum. Gerçekten çok rahat ettim hem sıcak tutuyor hem de açılmıyor bir yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?