2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar dr bize sap simplex verdi. 4*10 damla bana biraz fazla geldi. Bir de Nbl probiyotik. Kullanan var mı ?
Merhaba bebeğim 1 aylık bana doktor dört kez 15 damla önerdi sanki bebek bayıldı gibi emmedi bile ne yapmam lazım acaba uykudan gözünü açamadı bir kes verdim acaba benmi pimpirik yaptım

Merhaba bebeğim 1 aylık bana doktor dört kez 15 damla önerdi sanki bebek bayıldı gibi emmedi bile ne yapmam lazım acaba uykudan gözünü açamadı bir kes verdim acaba benmi pimpirik yaptım
Bana doktorom sap simplex hic onerdigim bir damla.degil demisti ben de bir kac defa baska doktor.onerisi ile kullanmistim hic memnun kalmadim bence en temiz en guvenilir Biogaia probiyotik.Iki oglumda da tek kullandigim sey oldu ve de memnun kaldigim

Cnm tulum alicam bende diger turlu ayaklari isitmaz zaten. Tek korkum benimki cok terleyen bi bebek cok kalin alsam terlermi acaba sisme montlar varya onlar bayq kalin mesela bi tik inceleri var ama bilemedim.
Bilmem canım benim kızda çok terliyor gece uyurken bile terliyor çocuk bunda da çok soğuksa giydiriyorum ama içine yelek vs giydirmiyorum öyle terlemiyor pek. Tulumların inceleri de var. LCW den baktım bende memnun kaldım açıkçası bu aldığımdan

Kızlar ek gıda yedirirken bebeğiniz kusuyor mu?
Alya sürekli istisnasız hergün kusuyor. Doktor muayene etti tahlillerine baktı temiz çıktı. Öğünleri fazla geliyordur dedi normalde 3 saatte bir veriyordum malum mama içmiyor gündüzleri. Yemek yerken kusuyo. Zaten midesi bulana bulana yiyor hep. Normalde koca kaseti bitirirdi şimdi yardımı zor yediriyorum. 4 saatte bir 100 cc ilk öğün versen ona yeter dedi. Fazlasını verme dedi doktor. Midesi taşıyor dedi. Sürekli kuru öksürüyor yerken sanki boğazına takılmış gibi oysaki püre şeklinde veriyorum. Reflüyü yok dedi. Olsaydı yemek yerken hemen kusmazdı diyor Alya hep yemek yerken kusuyor çünkü. Çok mu yeriyordum gerçekten de ya bilmiyorum ki. 4 saatte bir vereceğim artık zaten huzursuz gündüzleri hep ilgi istiyor kucak istiyor kucağıma alıyorum beni itiyo ne istiyor bende anlamadım. Tv açıyorum biraz izlesin diye izliyor sonra sıkılıyor yine kollarını açıyor bana. Gözü Tv de olsa da aklı bende gibi davranıyor. Sürekli mız mız oyun oynatmıyorum sıkılıyor anında. Ne versem eline atıyor istemem der gibi.
Çok uzun oldu ama dertler derya oldu bende bir sandal

Canim nasil kusuyor fiskirir tarzda mi. Yani canim bence hep kusmasi normal degil yemek istemiyorda sen zorluyorsan ondan kendini.ksuturuyor olabilir. Benim arkadasimin kizi ne yese fisirarak.kusardi gastrolojiye gitmislerdi çolyak hastasiymis meger. Bence sen bir gastrolojiye goster bu tarz seyleri onlar daha iyi anliyorlar

Ne yedirsem kusmuyor ama mutlaka hergün bi öğününde kusuyor. Yerken çıkartıyor verdiğimin hepsini. Dün akşam yatırmadan önce yedirirken kustu 6/7 kaşıktan sonra kustuktan sonra üzerini temizledim zaten önlüğü vardı ne ver ne yok çıkarttı ama kalanını yedirdim yedi öyle yatırdım. Diş etkiliyor olabilir dedi doktorda dişleri kabardı çünkü su toplamış gibi kabarıp beyazlaştı doktor fa baktı dişleri geliyor dedi.
Zaten normalde böyle yapmazdı kocam kaseyi bitirirdi 2 haftadır yarım kase veriyorum ve 6/7 kaşıktan sonra midesi bulanıyor. Zaten öyle kilolu çocukta değil ki. Hep zayıf gidiyor böyle de devam ederse gittikçe azaltacak yemeğini diye korkuyorum. Az önce yine yedirdim 3,5 saat geçmişti önceki öğününü az yemişti çünkü yedirirken 6/7 kaşıktan sonra kusacak gibi oldu bıraktım. Mana içse sıkıntı etmem bu kadar mamasını da gece içiyor kaçta uyanırsa artık bazen sabaha kafa tutuyor o zaman içiyor

Canım bizde doğduğumuzdan beri reflü vardı çok kusuyorduk ama ek gıda sürecinde çok çok azaldı şimdide bazen uyutup uyanınca çok az miktar genirirken çıkartıyor , ben de fazla yedirdiğini düşündüm canım midesi küçüktür onun 6-7 kaşık yetiyor demek ki

Ben acıkma belirtisi almadan diğer öğünü vermiyorum. Ekin doğduğundan beri kusan bebekti ama ek gıdaya geçince tamamen bitti bu durum, zaten normalde 6. Aydan sonra kusma olayının bitmesi gerekiyor. Tıka basa doyduğu vakit öğürüyor mesela o an bırakıyorum yedirmeyi. Farkında olmadan çok fazla yediriyorsan muhtemelen rahatsiz oluyor ve fazlalığı çıkarıyor. Senin yerinde olsam öğün porsiyonlarini azaltip gözlemlerdim. Zaten fazlasini kusarak çıkarıyor azaltmanda bir sorun olmaz eğer kusmazsa. Buna bir çözüm bul çünkü alışkanlık olursa allah korusun bu defa ne yese çıkarır. Ben yanlış porsiyon kaynaklı kustugunu düşünüyorum. (Doktorunun reflü olmadığı tanısını koymuş olmasına istinaden)

Nasıl oldu canım Demir ?
Canım yazamadım. Siteye hiç giremedim çünkü daha yeni yeni toparlıyoruz çok şükür ama antibiyotik içmekle başımız dertte. Bu ara ağzına aldığı herşeyi ağzında bekletip salyasıyla biriktirip ağzından dışarı atıyor. Ekmekte dahil, antibiyotikte dahil. Vallahi yıprandım ama çok şükür iyi teyzesi

Kızlar ocean damla şuan ne kadar verıyorsunuz o cekmeli damla aparatıyla 1 bucuk aparatı dolacak sekılde verıyorum dogru mu acaba

Geçmiş olsun canım, bulamaç şeklinde mi veriyorsun yemeğini? Elinle parçalayıp mı versen.. Allah kolaylık versin inşallah

Reflü olmuş olabilir mi acaba aklıma bu geldi? Kuru öksürük yapar reflü.

İşte 2 hafta öncesine kadar hep yiyordu bitiriyordu çöpü öğününü ne olduysa 2 haftada oldu sürekli bulantısı oluyor kuzumun. Az yedirsem bile bulanmaya başlıyor yine yedikten 1.5 saate kadar da hep bulanıyor gibi

Dün az az verdim yarım kase 3,5/4 saatte gir kusmadı ama bulandı yine midesi böğürdüpğ zaman bırakıyorum o böğürdükten sonra ısrarla veriyorsam mutlaka kusuyor canım. Ama. Niye böyle oldu merak ediyorum 2 hafta öncesine kadar yiyordu hep yavrum hiç küsmüyordu i. Alışmasından korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…