2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar birşey daha soracam. Kiz bebegi olanlar lutfen yardımcı olun.
Kizima oralac isminde bir kabızlık surubu vermiştim, 2. Gununde yaptı, kakasini yaptiktan sonra bezini actim ve vajinasinin içini sildikten sonra ikininca hala daha sıvı sari isal kaka şeklinde hala biraz daha geldiğini gördüm, vajinasinin içine kakasi mi doldu? Başına boyle bisey gelen var mi?

Geçmiş olsun canım, bulamaç şeklinde mi veriyorsun yemeğini? Elinle parçalayıp mı versen.. Allah kolaylık versin inşallah
Bulamaç şeklinde yiyor elimle parçalayın ufalayıp verdiğimde 2/3 sefer yiyor sonra yemiyor açmıyor ağzını. Meraktan yiyor sanki. Dün mesela eline patates verdim dişleri yok ama çiğnedi yine de yedi bir parça koparıp zor yurtu az kaldın kusacaktı

Reflü olmuş olabilir mi acaba aklıma bu geldi? Kuru öksürük yapar reflü.
Kuru öksürük yapıyor doktor reflü değil dedi o yüzden bişi diyemedim. Atak dönemi olabilir dedi gece de huzursuz 2 gündür 3/4 kes uyanıyor normalde kesintisiz sabaha kaarşı uyuyan bebekti. Diş gelecek ha geldi gelecek dediler hala çıkmadı ama çok kabarmış her şeyi çiğneme hissi artttı çocukta

Kızlar bu arada tanıdık bir baş pedagog vardı özel eğitim hastanesinde kadın orada müdürdü. Benim çalıştığım hastanede çalışmıştı kısa bir dönem. Ona Tv olayını sordum. Çocuk durmuyor sürekli ilgi istiyor oyun oynatıyorum oynamıyor kucağıma alıyorum durmuyor. Geziniyorum evde sıkılıyor gündüz oyalayamıyorım dedim. O da bana en iyi eğitim setinden bahsetti. 12 pedagog bunları hazırlamış. Ve çocukların gelişiminde çok faydalı olduğunu görmüşler. Bu yüzden bu setleri tabsiye ediyorlarmış hep. Ay ay 36.aya kadar varmış bana yolladı ama 9.ve 10.ayını bulamadım sizden rica etsem bizde bi bakabilir misiniz bulursanız eğer bana link yollar mısınız?
Özellikle evde çocuklarıyla vakit geçirenler size de tavsiye ederim. Konuşma yürüme anlama becerileri daha hızlı ilerliyormuş. Dikkat dağınıklığı olmasın diye önüne geçiyormuş. Şimdi her ay sırasına göre alacağım fiyatı da çok makul geldi.
Ama. Bulamadım işte YouTube de örnek videolarına baktım paylaşmışlar çok hoşuma gitti. Orada kitapçıklarda var yapmamız gerekenler nelerdir diye. İsterseniz siz de bi göz atın

Eklentiler

• IMG_8978.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 83
Olur cnm benim kız ağzını açmıyor artık anlıyor herhalde sadece verince de midesi bulanıyor o yüzden öyle veriyorum istediğin gibi ver tabikide
Kullanici yoeumlarinda 3 günde etkisini gosterdigi yazıyor canım, sizde nasil oldu hemen mi etki gosterdi, sonrasında vermeye devam ettin mi?

Kullanici yoeumlarinda 3 günde etkisini gosterdigi yazıyor canım, sizde nasil oldu hemen mi etki gosterdi, sonrasında vermeye devam ettin mi?
Yooo sabah öğününde verirsem akşam yapıyordu yumuşak yumuşak. Akşam verdiysem de sabah yapıyordu çocuktan çocuğa değişebilir canım. Ama ben rahat ediyorum onu verince

https://www.hepsiburada.com/adim-ad...?magaza=dodokitap.&url_src=and-product-detail bu mu?

Şunlari bi dene canım o zaman

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-22-21-39-34-643_com.android.chrome.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-11-22-21-39-14-818_com.android.chrome.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2023-11-22-21-39-10-143_com.android.chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2023-11-22-21-39-04-231_com.android.chrome.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2023-11-22-21-39-00-487_com.android.chrome.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2023-11-22-21-38-58-693_com.android.chrome.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 57
Canım ya alerjisi mi var ki o kadar olmaması lazım sanki çokta yedirmiyorsan bide ne değişti yani sonradan

Canım çok hoşuma gitti bulursam bende alayım

Patates nişastalı ya zaten, boğazında çoğalmıştır yutamaması normal. Haşlanmış yumurta sarısı da öyle yapar. Kusmasının önüne geçecekse varsın yavaş yesin, belki demeyebilirsin bu şekilde. Yanında su hazır et, tutamazsa desteklersin

Bu arada kizlar mont alsam mi bilemedim disari cikartirken falan siz neler aldiniz? Memnun kalanlariniz varmi?
Ben böyle aldım canım montu. Kullanmaya başladık güzel sıcak tutuyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-23-12-31-25-495_com.android.chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 69
Kesinlikle öyle sanki boğazına yapışıyor gibi ama sadece patatese değil bu aralar her şeye öyle midesi bulanıyor gibi sürekli hep. 1 hafta dah geçmezse gastronomi bölümüne götürürüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…