Birisi bana yeter ki bul desinBen neden bulamadım çok teşekkür ederim canım
Canım çok fazla olacak ama 10.ayı da var mı?
Tamam canım teşekkür ederim, bende bugün alacam dün yapti aslinda, 2-3 güne veririm diye düşünüyorum, bizimki hep kabız nerdeyse, nasıl olacak ya ne zaman duzelir. Normalmi hep kabız olması onu da bilmiyorum, doktor kontrolune gitmedim henüz. Kafamda birsürü sorular.Yooo sabah öğününde verirsem akşam yapıyordu yumuşak yumuşak. Akşam verdiysem de sabah yapıyordu çocuktan çocuğa değişebilir canım. Ama ben rahat ediyorum onu verince
Bir dönem öyle oluyor nedenini bende bilmiyorum. Alya da sürekli kabızdı afedersin keçi gibi yapıyordu top top. Ben şeftali atmıştım buzluya rendeleyip arada onlardan veriyorum o da iyi geliyor. Şimdi kalmadı şeftali çocuk sürekli kabız oluyordu. Geçti şok şükür dönem dönem oluyot Alya da inan çok sık kabız oluyoTamam canım teşekkür ederim, bende bugün alacam dün yapti aslinda, 2-3 güne veririm diye düşünüyorum, bizimki hep kabız nerdeyse, nasıl olacak ya ne zaman duzelir. Normalmi hep kabız olması onu da bilmiyorum, doktor kontrolune gitmedim henüz. Kafamda birsürü sorular.
Canım dulcosoft iyi gelirse banada söylermisin. Alp te bu ara sanki kakası sert yapıyor. Rahatsız olmuyor yaparken ama sert yapıyor kakasını ara ara oluyor böyle. Dikkat ediyorum çoğu şeye zeytinyağı koyuyorum ama yinede oluyorTamam canım teşekkür ederim, bende bugün alacam dün yapti aslinda, 2-3 güne veririm diye düşünüyorum, bizimki hep kabız nerdeyse, nasıl olacak ya ne zaman duzelir. Normalmi hep kabız olması onu da bilmiyorum, doktor kontrolune gitmedim henüz. Kafamda birsürü sorular.
Baktim canim hicbir yerde kalmamışCanım çok fazla olacak ama 10.ayı da var mı?
Demekki 10.ay çok satılıyor bende bulamadım çünküBaktim canim hicbir yerde kalmamış
Teşekkür ederim cnm zahmet verdim sana daBaktim canim hicbir yerde kalmamış
Bunu bende gordum cok kalin degil boyle bisi ariyorum tskr ederim.cnmBen böyle aldım canım montu. Kullanmaya başladık güzel sıcak tutuyor
Her gun degilde 2 gunde bi siringayla veriyorum o sekilde yutuyor kasikla falan hep geri tukuruyor.Kızlar dulcosoft kullanan var mi?
Hergün mu veriliyor kaç ml veriyorsunuz?
Aynisi cnm yapiyor kaka ama findik findik yapiyor:)))Canım dulcosoft iyi gelirse banada söylermisin. Alp te bu ara sanki kakası sert yapıyor. Rahatsız olmuyor yaparken ama sert yapıyor kakasını ara ara oluyor böyle. Dikkat ediyorum çoğu şeye zeytinyağı koyuyorum ama yinede oluyor
Evet canım gayet güzel tercih edebilirsinBunu bende gordum cok kalin degil boyle bisi ariyorum tskr ederim.cnm
Tabiki haber ederim canım, ama daha bugün vermem sertte olsa kakasını yapti bugün.Canım dulcosoft iyi gelirse banada söylermisin. Alp te bu ara sanki kakası sert yapıyor. Rahatsız olmuyor yaparken ama sert yapıyor kakasını ara ara oluyor böyle. Dikkat ediyorum çoğu şeye zeytinyağı koyuyorum ama yinede oluyor
Kac ml veriyorsun canım? eczacı bana max 8 ml ver dedi minimum ne kadar soylemedi. 2 günde bir verdiginde normal mi yapiyor, civik mi? Ve vermesen seninki de mi hep kabiz? Offf ne b.ktan sorular sordumHer gun degilde 2 gunde bi siringayla veriyorum o sekilde yutuyor kasikla falan hep geri tukuruyor.
Tamam canım teşekkür ederim.Tabiki haber ederim canım, ama daha bugün vermem sertte olsa kakasını yapti bugün.
Kac ml veriyorsun canım? eczacı bana max 8 ml ver dedi minimum ne kadar soylemedi. 2 günde bir verdiginde normal mi yapiyor, civik mi? Ve vermesen seninki de mi hep kabiz? Offf ne b.ktan sorular sordum
Bizim ara ara öyle dediğin gibi fındık gibi yapıyor canımAynisi cnm yapiyor kaka ama findik findik yapiyor:)))minseo Saolsun onu onermisti. Biz surekli kabiz oldugumuz için kullaniyoruz:)) hemen etki ediyor.
Baslarda 8ml veriyordum ama hergun verince 8ml cok geldi daha az veriyorum. Gunde 3 4 kez kaka yapiyor cnm inanirmisin her kaka farkli yogunlukta:))) ama findik gibi degil en azindan:)Tabiki haber ederim canım, ama daha bugün vermem sertte olsa kakasını yapti bugün.
Kac ml veriyorsun canım? eczacı bana max 8 ml ver dedi minimum ne kadar soylemedi. 2 günde bir verdiginde normal mi yapiyor, civik mi? Ve vermesen seninki de mi hep kabiz? Offf ne b.ktan sorular sordum
Canım senin Alpin kilo durumu nasıl? Benimki 8 aylık oldu, 8.5 kilo, 73 cm. Ust dişlerden boğaz enfeksiyonu oldu. Dişi de 4 tane, 2si de çıktı çıkacak...Bizim ara ara öyle dediğin gibi fındık gibi yapıyor canım
Canım bahsetmiştim burdada bizim kilo durumu biraz sıkıntılı gidiyordu. Hiç 7 yi göremicez sanmıştım çok şükür ek gıdaya geçince toparladık 7 buçuk kilo 72 cm bizim Alp te. İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Maşallah diyelim kuzucuklaraCanım senin Alpin kilo durumu nasıl? Benimki 8 aylık oldu, 8.5 kilo, 73 cm. Ust dişlerden boğaz enfeksiyonu oldu. Dişi de 4 tane, 2si de çıktı çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?