2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gelmiş olabilir canım oturunca kızlar içine doğru yayılıyor orayı özenle siliyorum o yüzden kız çocukları çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyor. Birde o arasına da hafif pişik kremi sür temizledikten sonra hemen kızarıyor Alyanın o kısmıda çok hassaslar yavrularım ya. Sıkıntı etme yani ben kaç defa kakasını temizledim oradan. Özellikle sıvı şeklinde yaptığı zaman orada bulaşıyor hemen.

Kızlar benim kızın böyle değişmesinin sebebi sanırım düş çıkarıyor olmadı bunların hepsini yaşıyoruz hemen hemen. 3 gecedir sürekli uyanıyor sanki yeni doğmuş bebek gibi. Ablası çıkarırken hiç belirti vermedi anlamadım bile ben. Ama bunda maşallah listeyi tamamen uyguluyoruz

Eklentiler

• b2bea16f-3822-4002-b2ee-eeb1099c5b63.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bizim grubun ismini üçüzlerş ne yapıyor acaba. Biz birisiyle zor uğraşıyoruz Allah yardımcısı olsun Q qizemli nerelerdesin canım.
İki bebekli olanlar kimlerdi neler yapıyorlar?

Canım senin Alpin kilo durumu nasıl? Benimki 8 aylık oldu, 8.5 kilo, 73 cm. Ust dişlerden boğaz enfeksiyonu oldu. Dişi de 4 tane, 2si de çıktı çıkacak...
Maşallah canım bebişin bence çok iyi benimkisi 9,5 aylık 8600 kg boyda 72 cm boyu ve kilosu iyi dedi doktorlar. Dişleri Allah’ın izniyle çıkacak inşallah

Evet canım o yüzden sordum. Benimkinin de 6.aydan sonra sorun oldu. Ben de yazmıştım. Doğum kilosuna göre benimki yeni yakaladı. Sağlıklı olsun da kilo dert değil, 4 gündür ateşli çok zor ... Ağzına her şeyi aldığı için boğaz enfeksiyonu oldu. Şimdi antibiyotik başladı dontoru. 4.gun olduğu için demekki ihtiyacı var desteğe dedi... Haftaya tekrar çağırdı, iyiyse aşıları da yapicagiz. Bu ateşte çok korktum ne ki diye ... Aşıları yaptircam, karar verdim. Aminnn sağlıklı olsun bebisler

Kızlar bizim grubun ismini üçüzlerş ne yapıyor acaba. Biz birisiyle zor uğraşıyoruz Allah yardımcısı olsun Q qizemli nerelerdesin canım.
İki bebekli olanlar kimlerdi neler yapıyorlar?
iki bebeklilerden biriyim. okuyorum sizleri ama yazmak o kadar zor ki.. işe başladım. 3 gün evden 2 gün ofisten. Diş çıkarıyorlar, en son ne zaman 3 saat kesintisiz uyudum hatırlamıyorum , gözlerimin feri gitti.. ama çok tatlılarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…