Yaaaa çok güzeller ama bunlar bayıldım.Bu ne ya çıldırıcamm
10 aylık olanını hiç bir yerde bulamadım kardeşlerimde baktıBirisi bana yeter ki bul desinrica ederim
Gelmiş olabilir canım oturunca kızlar içine doğru yayılıyor orayı özenle siliyorum o yüzden kız çocukları çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyor. Birde o arasına da hafif pişik kremi sür temizledikten sonra hemen kızarıyor Alyanın o kısmıda çok hassaslar yavrularım ya. Sıkıntı etme yani ben kaç defa kakasını temizledim oradan. Özellikle sıvı şeklinde yaptığı zaman orada bulaşıyor hemen.Kızlar birşey daha soracam. Kiz bebegi olanlar lutfen yardımcı olun.
Kizima oralac isminde bir kabızlık surubu vermiştim, 2. Gununde yaptı, kakasini yaptiktan sonra bezini actim ve vajinasinin içini sildikten sonra ikininca hala daha sıvı sari isal kaka şeklinde hala biraz daha geldiğini gördüm, vajinasinin içine kakasi mi doldu? Başına boyle bisey gelen var mi?
Senin montunu yerim benBen böyle aldım canım montu. Kullanmaya başladık güzel sıcak tutuyor
Hiç stoklarda kalmamis bitirmisler10 aylık olanını hiç bir yerde bulamadım kardeşlerimde baktı
AdilerHiç stoklarda kalmamis bitirmisler
Hemen bakayımmKizlar h&m de yüzde 20 indirim var tüm ürünlerde şuan haberiniz olsun. Bebişler için haber vereyim dedim
Maşallah canımCanım senin Alpin kilo durumu nasıl? Benimki 8 aylık oldu, 8.5 kilo, 73 cm. Ust dişlerden boğaz enfeksiyonu oldu. Dişi de 4 tane, 2si de çıktı çıkacak...
Maşallah canımKızlar dişsizler kervanından dün itibariyle ayrıldıkalt 2 disimiz çıktı 9. Ayda huysuzluk devam 1 aydır şartlar çok çetin geçiyor
Evet canım o yüzden sordum. Benimkinin de 6.aydan sonra sorun oldu. Ben de yazmıştım. Doğum kilosuna göre benimki yeni yakaladı. Sağlıklı olsun da kilo dert değil, 4 gündür ateşli çok zor ... Ağzına her şeyi aldığı için boğaz enfeksiyonu oldu. Şimdi antibiyotik başladı dontoru. 4.gun olduğu için demekki ihtiyacı var desteğe dedi... Haftaya tekrar çağırdı, iyiyse aşıları da yapicagiz. Bu ateşte çok korktum ne ki diye ... Aşıları yaptircam, karar verdim. Aminnn sağlıklı olsun bebislerCanım bahsetmiştim burdada bizim kilo durumu biraz sıkıntılı gidiyordu. Hiç 7 yi göremicez sanmıştım çok şükür ek gıdaya geçince toparladık 7 buçuk kilo 72 cm bizim Alp te. İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Maşallah diyelim kuzucuklaraBizim dişimiz henüz çıkmadı
Teşekkürler canımMaşallah canımbebişin bence çok iyi benimkisi 9,5 aylık 8600 kg boyda 72 cm boyu ve kilosu iyi dedi doktorlar. Dişleri Allah’ın izniyle çıkacak inşallah
iki bebeklilerden biriyim. okuyorum sizleri ama yazmak o kadar zor ki.. işe başladım. 3 gün evden 2 gün ofisten. Diş çıkarıyorlar, en son ne zaman 3 saat kesintisiz uyudum hatırlamıyorum , gözlerimin feri gitti.. ama çok tatlılarr :)
Hayalimdeki indirimi bulamadim cnm ben ya:)) lcw de %27 indirim var orayada bi bak istersenBu ne ya çıldırıcamm
Bu çok su geçiriyormuşBu ne ya çıldırıcamm
Bunun kırmızısına aşırı yükselmiştim de Doğu Anadolu’ya göre değilBjnu aldim bende 510 tl ye geldiEki Görüntüle 3340598
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?