Ya bizde ankaradayiz ama cok terleyen bi bebek diye özellikle biraz ince olsun istedim.Bunun kırmızısına aşırı yükselmiştim de Doğu Anadolu’ya göre değil
İngilizce versiyonları da var bunların ben onlardan aldim10 aylık olanını hiç bir yerde bulamadım kardeşlerimde baktı
Çok geçmiş olsun canım ya hastalıkta eklenince zor oluyor bebelerle maalesef  Bi ara alpte 3 gün ateşlenmişti geçti kendiliğinden çok şükürEvet canım o yüzden sordum. Benimkinin de 6.aydan sonra sorun oldu. Ben de yazmıştım. Doğum kilosuna göre benimki yeni yakaladı. Sağlıklı olsun da kilo dert değil, 4 gündür ateşli çok zor ... Ağzına her şeyi aldığı için boğaz enfeksiyonu oldu. Şimdi antibiyotik başladı dontoru. 4.gun olduğu için demekki ihtiyacı var desteğe dedi... Haftaya tekrar çağırdı, iyiyse aşıları da yapicagiz. Bu ateşte çok korktum ne ki diye ... Aşıları yaptircam, karar verdim. Aminnn sağlıklı olsun bebisler
Merhaba benim kızımda boğaz enfeksiyonu geçirdi geçen hafta çok ateşlendi hangi asilari yaptiracaksiniz ben kızamık.asisi için emin olamıyorum ek dozu 9. Ayda yapılan daEvet canım o yüzden sordum. Benimkinin de 6.aydan sonra sorun oldu. Ben de yazmıştım. Doğum kilosuna göre benimki yeni yakaladı. Sağlıklı olsun da kilo dert değil, 4 gündür ateşli çok zor ... Ağzına her şeyi aldığı için boğaz enfeksiyonu oldu. Şimdi antibiyotik başladı dontoru. 4.gun olduğu için demekki ihtiyacı var desteğe dedi... Haftaya tekrar çağırdı, iyiyse aşıları da yapicagiz. Bu ateşte çok korktum ne ki diye ... Aşıları yaptircam, karar verdim. Aminnn sağlıklı olsun bebisler
Sağolun. Menenjit canım. Karar verememiştim de...9.ayı da yaptırıcam sanırım... Şuan 8 aylık bizimkiMerhaba benim kızımda boğaz enfeksiyonu geçirdi geçen hafta çok ateşlendi hangi asilari yaptiracaksiniz ben kızamık.asisi için emin olamıyorum ek dozu 9. Ayda yapılan da
7’nin üzerine atınca gerisi kolay geliyor canım ben de bir ara hiç 7 kg olmayacak sanmıştımCanım bahsetmiştim burdada bizim kilo durumu biraz sıkıntılı gidiyordu. Hiç 7 yi göremicez sanmıştım çok şükür ek gıdaya geçince toparladık 7 buçuk kilo 72 cm bizim Alp te. İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Maşallah diyelim kuzucuklaraBizim dişimiz henüz çıkmadı
Canım ya hele ki çalışan anneler içinde zordur hem ayrı kalmak hem de geve uykusuzluk. Ama mecbur kalınca insan bakacak birileride varsa çalışmak en iyisi. Bende bakacak birisini bulsam çalışacağım. Ancak 1,5/2 yaşından sonra çalışabilirim büyük ihtimalle. Vallahi sizle gurur duyuyorum ben tekiyle zor uğraşıyorum. Deliksiz uykuya hasret kalmış bütün anneler. Büyüdü büyüyecek düzelecek derken bazen daha da huzursuz oluyorlar. Benimki de diş çıkarıyor nelerle uğraştığımı bir ben bir de Allah bilir. İşinde güzel 3 gün ev 2 gün ofis. Çocuklarda yokluğunu hissetmez bile böylelikle. Ama ikiz olarak söylüyorum. Anneme çok üzülüyorumiki bebeklilerden biriyim. okuyorum sizleri ama yazmak o kadar zor ki.. işe başladım. 3 gün evden 2 gün ofisten. Diş çıkarıyorlar, en son ne zaman 3 saat kesintisiz uyudum hatırlamıyorum , gözlerimin feri gitti.. ama çok tatlılarr :)
Bu gün indirim var heryerde herhalde bizim burda Marmara park avm var kuyruk 500 metre uzadı resmenkızlar hepsiburadada da kotonda %50 indirim var. çok uyguna şeyler aldım büyük yaşlardan mutlaka bakın sweatler taytlar eşofman altları çok güzel düşmüş
Ah ya çok geçmiş olsunCanım yazamadım. Siteye hiç giremedim çünküdaha yeni yeni toparlıyoruz çok şükür ama antibiyotik içmekle başımız dertte. Bu ara ağzına aldığı herşeyi ağzında bekletip salyasıyla biriktirip ağzından dışarı atıyor. Ekmekte dahil, antibiyotikte dahil. Vallahi yıprandım ama çok şükür iyi teyzesi
Ankara’nın ayazı da ayaz yaniYa bizde ankaradayiz ama cok terleyen bi bebek diye özellikle biraz ince olsun istedim.
Ben şimdilik İngilizce versiyonlarını istemedim hoca da önermedi açıkçası ama çok istiyorum bulamıyorum. Neyse yarın dışarıya çıkacağım çocuğu anneme bırakıp kitap evlerine bakacağım artık canım.İngilizce versiyonları da var bunların ben onlardan aldim
Aynen öyle canım ya7’nin üzerine atınca gerisi kolay geliyor canım ben de bir ara hiç 7 kg olmayacak sanmıştım6800 de çakılı kalmıştık
Canım size de çok geçmiş olsun. Hastalık ayrı zor sonradan huy değiştirmeleri ayrı zor. Çabuk geçsin inşallahEvet canım o yüzden sordum. Benimkinin de 6.aydan sonra sorun oldu. Ben de yazmıştım. Doğum kilosuna göre benimki yeni yakaladı. Sağlıklı olsun da kilo dert değil, 4 gündür ateşli çok zor ... Ağzına her şeyi aldığı için boğaz enfeksiyonu oldu. Şimdi antibiyotik başladı dontoru. 4.gun olduğu için demekki ihtiyacı var desteğe dedi... Haftaya tekrar çağırdı, iyiyse aşıları da yapicagiz. Bu ateşte çok korktum ne ki diye ... Aşıları yaptircam, karar verdim. Aminnn sağlıklı olsun bebisler
Ben sepete begendiklerimi gece yukledim sabah digerlerine de bakar alirim dedim. Sabah kalktim sepette olan her sey tükenmisBizim hm ve zara ganimetleri
Woow hemen bakayim:))kızlar hepsiburadada da kotonda %50 indirim var. çok uyguna şeyler aldım büyük yaşlardan mutlaka bakın sweatler taytlar eşofman altları çok güzel düşmüş
valla canım Ekin uykusunda bile alkış yapıyorSelam kızlar arkadan okuyarak geliyorum uğrayamadım siteye bu ara oğlumu evde tutmak çok zor, soğuklar gelmeden alıp alıp çıkıyorum avm park mahallenin delisi gibi geziyoruz herkes ay ne güzel geziyorsun diyorlar bilmiyorlar ki evde peşinden koşmaktan öldüm dışarda arabada duruyor en azından ben yine yoruluyorum amakızlar bişey sorucam oğlum uykuya geçerken sürekli oturur pozisyona geçip alkış yapıyor ne yapmam lazım ya 40 dkyı buluyor uyuması ellemiyim yorulsun uyur mu her seferinde tutup geri yatırayım mı bilemedim?
Kız ne deli bunlar ya uyku akıyor gözlerinden uyu işte evladım, ben de odada yatağın tepesinde çıt ses çıkarmadan cansız manken vahe gibi duruyorum yıldım yavalla canım Ekin uykusunda bile alkış yapıyorbu ara aşırı zor uykuya geçiyor ben artık zorlamıyorum baktım direniyor koyuyorum beşiğine beşiğinde tutunup kalkıyor kendini atıyor falan oyun oynuyor baya, sonra odaya oyuncaklarına götürüyorum orda da oyalanıp yoruluyor öyle uyutuyorum artık saatlerce uğraşmaktan yıldım, ve bu süreç 10,5 aylıkken falan bitiyormuş yürümesine çok az kaldı onun çilesi gibi geliyor bana yürüse sanki rahatlayacak. yürüme arkadaşı ile geziyor evde koltuklara tutunup yürüyor ellerini bırakıp 5 saniye kadar ayakta duruyor ne zaman yürür acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?