2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım ya hastalıkta eklenince zor oluyor bebelerle maalesef  Bi ara alpte 3 gün ateşlenmişti geçti kendiliğinden çok şükür

Merhaba benim kızımda boğaz enfeksiyonu geçirdi geçen hafta çok ateşlendi hangi asilari yaptiracaksiniz ben kızamık.asisi için emin olamıyorum ek dozu 9. Ayda yapılan da

Merhaba benim kızımda boğaz enfeksiyonu geçirdi geçen hafta çok ateşlendi hangi asilari yaptiracaksiniz ben kızamık.asisi için emin olamıyorum ek dozu 9. Ayda yapılan da
Sağolun. Menenjit canım. Karar verememiştim de...9.ayı da yaptırıcam sanırım... Şuan 8 aylık bizimki

kızlar hepsiburadada da kotonda %50 indirim var. çok uyguna şeyler aldım büyük yaşlardan mutlaka bakın sweatler taytlar eşofman altları çok güzel düşmüş

7’nin üzerine atınca gerisi kolay geliyor canım ben de bir ara hiç 7 kg olmayacak sanmıştım 6800 de çakılı kalmıştık

Canım ya hele ki çalışan anneler içinde zordur hem ayrı kalmak hem de geve uykusuzluk. Ama mecbur kalınca insan bakacak birileride varsa çalışmak en iyisi. Bende bakacak birisini bulsam çalışacağım. Ancak 1,5/2 yaşından sonra çalışabilirim büyük ihtimalle. Vallahi sizle gurur duyuyorum ben tekiyle zor uğraşıyorum. Deliksiz uykuya hasret kalmış bütün anneler. Büyüdü büyüyecek düzelecek derken bazen daha da huzursuz oluyorlar. Benimki de diş çıkarıyor nelerle uğraştığımı bir ben bir de Allah bilir. İşinde güzel 3 gün ev 2 gün ofis. Çocuklarda yokluğunu hissetmez bile böylelikle. Ama ikiz olarak söylüyorum. Anneme çok üzülüyorum ablam 1,5 yaşındayken ikiz kardeşimle ben doğmuşum 3 bebek neler çekmiş anlıyorum.

kızlar hepsiburadada da kotonda %50 indirim var. çok uyguna şeyler aldım büyük yaşlardan mutlaka bakın sweatler taytlar eşofman altları çok güzel düşmüş
Bu gün indirim var heryerde herhalde bizim burda Marmara park avm var kuyruk 500 metre uzadı resmen

Ah ya çok geçmiş olsun şu an nasıl bebeğin? Biz de zorla veriyorduk antibiyotiği, beraberinde kaşık görünce kafasını çevirmeler başladı tabi. Çabucak atlatırsınız inşallah

İngilizce versiyonları da var bunların ben onlardan aldim
Ben şimdilik İngilizce versiyonlarını istemedim hoca da önermedi açıkçası ama çok istiyorum bulamıyorum. Neyse yarın dışarıya çıkacağım çocuğu anneme bırakıp kitap evlerine bakacağım artık canım.

Canım size de çok geçmiş olsun. Hastalık ayrı zor sonradan huy değiştirmeleri ayrı zor. Çabuk geçsin inşallah

Bizim hm ve zara ganimetleri
Ben sepete begendiklerimi gece yukledim sabah digerlerine de bakar alirim dedim. Sabah kalktim sepette olan her sey tükenmis pantolonu kac beden aldin ben de onu almak istiyorum ama ne zaman giydirecegime karar veremedim

Selam kızlar arkadan okuyarak geliyorum uğrayamadım siteye bu ara oğlumu evde tutmak çok zor, soğuklar gelmeden alıp alıp çıkıyorum avm park mahallenin delisi gibi geziyoruz herkes ay ne güzel geziyorsun diyorlar bilmiyorlar ki evde peşinden koşmaktan öldüm dışarda arabada duruyor en azından ben yine yoruluyorum ama kızlar bişey sorucam oğlum uykuya geçerken sürekli oturur pozisyona geçip alkış yapıyor ne yapmam lazım ya 40 dkyı buluyor uyuması ellemiyim yorulsun uyur mu her seferinde tutup geri yatırayım mı bilemedim?

valla canım Ekin uykusunda bile alkış yapıyor bu ara aşırı zor uykuya geçiyor ben artık zorlamıyorum baktım direniyor koyuyorum beşiğine beşiğinde tutunup kalkıyor kendini atıyor falan oyun oynuyor baya, sonra odaya oyuncaklarına götürüyorum orda da oyalanıp yoruluyor öyle uyutuyorum artık saatlerce uğraşmaktan yıldım, ve bu süreç 10,5 aylıkken falan bitiyormuş yürümesine çok az kaldı onun çilesi gibi geliyor bana yürüse sanki rahatlayacak. yürüme arkadaşı ile geziyor evde koltuklara tutunup yürüyor ellerini bırakıp 5 saniye kadar ayakta duruyor ne zaman yürür acaba

Kız ne deli bunlar ya uyku akıyor gözlerinden uyu işte evladım, ben de odada yatağın tepesinde çıt ses çıkarmadan cansız manken vahe gibi duruyorum yıldım ya oyyy ağzından bal damlıyor 10.5 ay mı tansiyonum çıktı bdjdjdkxnn Ekin bence kesin erken yürür az kaldı senin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…