2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben sepete begendiklerimi gece yukledim sabah digerlerine de bakar alirim dedim. Sabah kalktim sepette olan her sey tükenmis pantolonu kac beden aldin ben de onu almak istiyorum ama ne zaman giydirecegime karar veremedim
Ben 12-18 aldım baharda giydiririm diye. Yumuşakmış tam beden alın yazmışlar

Çözümü yok canım, aramıza hoş geldin

Seninki bir aya kalmaz yürür bence kuş

Gözümde canlandı kahkaha attım Bu çocuklar bize neler ediyor ya resmen uykuyla inatlaşıyorlar bi de kaçıyor kaçarken arkasına dönüp yüzüme gülüyor aferin çok iş becerdin diyorum ben de
Seninki bir aya kalmaz yürür bence kuş
Artık yürümeli yoksa ben kanatlanıp uçucam

Merhaba kızlar kızım 2023 Mart doğumlu. Aranızda işe başlayanlar var mı ya da sağlıkçı olanlar var mı ben 1 yaş sonrası işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilemiyorum akıl danışalım birbirimize

Kızım 6.5 aylıkken başladım ben özel sektörde çalışıyorum

Kızım 6.5 aylıkken başladım ben özel sektörde çalışıyorum
Nasıl ayarladınız canım siz gündüz mü çalışıyorsun kim bakıyor şu an ne kadarlık oldu bebiş benim kv var ama ona bırakasın gelmiyor bakıcıda asla düşünmüyorum ücretsize ayrılanilirim ama evde çok çok bunaldım

Benim bebek dokuz aylık oldu sekiz kilo doktor bir kilo zayif dedi mamada içmedi emiyor ama nazlı biraz gece daha çok emiyor. Sizin bebişler kaç kilo

Yemeklerine bal kabağı koyun çok iyi geliyor

Benim de o civarda ama dr zayıf demedi
Bana niye öyle dediki. Dedim bir yaşında olunca doğum kilosunun üç katı olmucakmi. Üç kilo doğdu bir yaşında dokuz kilo olsa yeter diyorum. Öyle hesaplama diyor normal bir çocuk 3.300 kilo dogarmiş ona göre hesapla diyor. Yani bir yaşında on kilo olmaliymiş. Birde bizim kan degerlerimize baktı demir damlasını günde iki kere ver dedi

Yani bilemedim benim cocuk 4 diş çıkardı peş peşe zaten kıcı durmuyor kilo nasıl alabilir ki şükür yiyorda ama

Yani bilemedim benim cocuk 4 diş çıkardı peş peşe zaten kıcı durmuyor kilo nasıl alabilir ki şükür yiyorda ama
Bizim altı diş çıktı. Bizimkide yiyor ama bilemedim. Balık çorbası yap dedi onu yaptım beğendi yedi daha fazla tikayim diyorum da doyunca çocuk yemiyor zorlada olmazki

affet ama kahkaha attım okurken

Aynı dert bizde de var bekliyoruz sadece mayısınca hemen iki sallıyorum dalmıs oluyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…