2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doktorunuz agzına bakıp ne zaman cıkaracagını soylemıyor mu. Ben bu aya hazırlıklıydım doktorumuz soylemıstı 1 aya cıkar dıye
Hepsi birden gelecek gözüküyor dedi geçen ay ama daha gelen giden yok ya hemen çıksın ya 1 aya ciksin inşallah ameliyat ve sünnet var ayın 11 inde birde diş eklenirse vay halimize

Kızlar bizim kız saksıdaki toprağı keşfetti, önerisi olan var mı? Dev bir bitkimiz var, saksısı da kocaman. Arada da yapraklara dalıyor
Üstüne tişört geçiriyorlar saksının bitkinin gövdesi çıkıyor sadece. Esnek bir tişört ile dene.

Canım bi süreliğine bir arkadaşına emanet edebilirsin. Ben o şekilde yapıyorum...

Kizlar hâla kiymayi 3 kere çekilmiş mi aliyorsunuz? Ben tekrar alicam da merak ettim normal alsam yicek gibi

Dök cnm dök burasi oyuzden var:) bizi bizden baska kim.anlicak:)

Kızlar size bir sorum var, ben çok makyaj yapan biri değilim ama dudak renginde bir gloss ruj aldım bu Kasım indirimlerinde. Arkasında da şeffaf sabitleyici gibi bir şey var. Bilenleriniz vardır. Fakat normal makyaj temizleme suyu çıkarmıyor sanırım bunu :/ ne yapmak lazım, 12 saat kalıcı filan diyor inşallah o kadar değildir

Kızlar benim kız mandave inek sütü karışımı yoğurdu itirazsız yedi. Yoğurt mayalamak için almıştık. Bilginiz olsun

Canım ben de bir kaç aydır manda+inek şeklinde mayalıyorum, kalık kaşık çok daha kıvamlı oluyor. Benim kızım da çok sever bu şekilde yoğurdu

Cnm ben direkt kalip sabunla.kopurtup oyle yikiyordum anca o sekilde cikiyor ilik suyla birazda yumusak sungerle ovalayarak:))

Kizlar bebegim gun boyu uyumadi aksam 6 da uyuyakaldi dayanamadi uykusuzluga besige koyduğum an uyudu:) ne guzel duzenliydi gunduz uykulari ya. Bide kizlar cok hareketli oldugu zamanlar hep kusuyor. Bazen yedikleri agzina geliyor geri yutuyor farkediyorum suratini eksitiyor cok mu yediriyorum ondanmi acaba sizdede boyle bi durum oluyormu? Yani emeklemeye calisiyor mesela o an kusuyor yada ayaklarini kaldirip yere vuruyor ya o zamanda kusuyor yataktan kaldiriyorum mesela o zamanda yedikleri agzina geliyor.

Kizlar hâla kiymayi 3 kere çekilmiş mi aliyorsunuz? Ben tekrar alicam da merak ettim normal alsam yicek gibi

Bizim de köfte stoğu bitti, yapacağım yeniden inşallah. Yine kuzu kıyma alırım sanırım ama bizim kasap çok işgüzar, hayır abla 3 çekeceğiz diye uyarmıştı geçen sefer. Bunda ne uygun görürse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…