- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Organik ruseymli irmik kullanıyorum canimkızlar hala organik irmik mi kullanıyorsunuz yoksa normale geçtiniz mi?
Hepsi birden gelecek gözüküyor dedi geçen ay ama daha gelen giden yok ya hemen çıksın ya 1 aya ciksin inşallah ameliyat ve sünnet var ayın 11 inde birde diş eklenirse vay halimizeDoktorunuz agzına bakıp ne zaman cıkaracagını soylemıyor mu. Ben bu aya hazırlıklıydımdoktorumuz soylemıstı 1 aya cıkar dıye
Organik kulanıyorum canımkızlar hala organik irmik mi kullanıyorsunuz yoksa normale geçtiniz mi?
Üstüne tişört geçiriyorlar saksının bitkinin gövdesi çıkıyor sadece. Esnek bir tişört ile dene.Kızlar bizim kız saksıdaki toprağı keşfetti, önerisi olan var mı? Dev bir bitkimiz var, saksısı da kocaman. Arada da yapraklara dalıyor
Canım bi süreliğine bir arkadaşına emanet edebilirsin. Ben o şekilde yapıyorum...Kızlar benim bütün çiçekler balkondadır zaten ama bu evin demirbaşı gibi kocaman bir deve tabanı çeşiti. Balkona koyarsam ölür heraldeacaba saksı üzeri kapamaya aparat var mıdır? Ya da kendim bir şeyler ayarlayayım..
Aslında ben bebeğin eve uyumundan yanayım, ama bazen olmuyor demek ki
Dök cnm dök burasi oyuzden var:) bizi bizden baska kim.anlicak:)Her kelimesi benim içinde geçerli. Asla tek durmuyor babasının kucağında bile bana bakıp ağlıyor beni al diyepsikolojik baskıya maruz kalıyorum. Evdeyim YDS ye çalışayım biraz dedim hayal oldu uyutmaya başlamam uyutmam yerine koymam toplam 40 dk tutuyor yerine koyuncada uyanıyor bitti bir öğünlük uyku serüveni. Ben nasıl dinlenicem hiç bilmiyorum çok yorgunum her anlamda. Geçen eşim okuldan geldi yedirmiştim uyutmuştum eşime dedim ben çıkıyorum yakındaki kafede bir kahve içip gelicem elim kolum boş istiyorum kafamı ve sessizliği dinlemek istiyorum dedim çıktım tam kafeye girecem aradı çabuk gel uyandı susturamıyorum diye ben gelemem siz gelin dedim çocuğu aldı geldi 15 dk da olsa elim kolum boşta oturdum ya ohhhhh be dedim geldiler hiç durur mu kıyamet kopardı kafede ağlıyor bağırıyor. Kahveler yarım kaldı eve döndük tabi acilen. Sincap asla dışarıyı ve bebek arabasını sevmiyor dışarda da bize kök söktürüyor oh be döktüm içimi biraz.
Kızlar benim kız mandave inek sütü karışımı yoğurdu itirazsız yedi. Yoğurt mayalamak için almıştık. Bilginiz olsun
Cnm ben direkt kalip sabunla.kopurtup oyle yikiyordum anca o sekilde cikiyor ilik suyla birazda yumusak sungerle ovalayarak:))Kızlar size bir sorum var, ben çok makyaj yapan biri değilim ama dudak renginde bir gloss ruj aldım bu Kasım indirimlerinde. Arkasında da şeffaf sabitleyici gibi bir şey var. Bilenleriniz vardır. Fakat normal makyaj temizleme suyu çıkarmıyor sanırım bunu :/ ne yapmak lazım, 12 saat kalıcı filan diyor inşallah o kadar değildir
Valla ben bizim köftelerden falan veriyorum gayet yiyor o yüzden 3 kere cektirmiyorumKizlar hâla kiymayi 3 kere çekilmiş mi aliyorsunuz? Ben tekrar alicam da merak ettim normal alsam yicek gibi
Ilkkez verirken cektirsemmi ben daha vermedimValla ben bizim köftelerden falan veriyorum gayet yiyor o yüzden 3 kere cektirmiyorum
O çok ilgi, bakım isteyen ve yerini mutlaka sevmesi gereken bir bitki. O yüzden ona da kafam yorulsun istemedim açıkçasıDaha güzelleri olsun inşallah
Yaa keşke onu bari ayırsaydın yüksek bir yere falan
Cnm ben direkt kalip sabunla.kopurtup oyle yikiyordum anca o sekilde cikiyor ilik suyla birazda yumusak sungerle ovalayarak:))
Kizlar hâla kiymayi 3 kere çekilmiş mi aliyorsunuz? Ben tekrar alicam da merak ettim normal alsam yicek gibi
Gir cnm rahatlarsin hem :)Ayy deme kızben de bir duşa girmeyi düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?