2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Çok doymuştur tabiki annesi. Zaten 9. aya kadar ne versen yiyorlar. Meraktan mıdır nedir her şeye ağızlarını açabiliyorlar. 9.aydan sonra damak tadları gelişiyor ve artık seçmeye başlıyorlar bence. Bugünlerde bizim kız da ağzından çıkarıyor, başını kaçırıyor filan

Offf benimki de öyle yapıyor hiç yoktu bu ağızdan çıkarma işi

Benim oğlum hariç

Bugün bir lokma yemedi kızlar... haftasonu antibiyotik sonrası kontrol var. Kilo verdiyse şaşırmam
Bu hafta benimki de aynıydı. İştahı gitti, verdiğimi dışarı atıp durdu. Hasta değil çok şükür. Sebebini anlayamıyorum.
En azından hastalık bahaneniz var sizin. İnşallah tamamen iyileşince keyfi yerine gelir, yemeye başlar. Bizim öyle olmuştu

Bugün bir lokma yemedi kızlar... haftasonu antibiyotik sonrası kontrol var. Kilo verdiyse şaşırmam
Gecmis olsun canim neyi var? Üzme kendini iyi olsun da kilo yine alir bebişin hastalik bulaşınca yemeden icmeden kesiliyorlar

Nasil yapiyorsun köfteyi bebege? Ben hep kiyma şeklinde verdim ben de yapip buzluğa atayım

Canım dulcosoft iyi geldi sanrim, hiç 8 ml vermedim, ilk 4 ml diger gün 5 ml verdim ertesi günü yapti ilaç vermedim, kakasini yapmaya başladı diye ilaç vermedim ama bu günler icinde hep avokado yedi, yağlı bir meyve olduğu için acaba avokado ile desteklendi mi diye düşünüyorum.

Saolasın canım. Bu ara katı yapmıyor. Aaa bende avakado veriyorum bikaç gündür oda iyi gelmiş olabilir

Ilkkez verirken cektirsemmi ben daha vermedim
Hiç vermediysen, pütürlü gıdaya karşı öğürme vs. Varsa 3 kere cektirmen daha iyi olur. neden vermemistin kac aylik suan?
Ekin'in de hiç iştahı yok canim. Hastalık dönemleri böyle malesef inşallah düzelecekler
Ben de öyle yapayım sağol canim. Yani parça et yiyor kiyma neden 3 kere çekilsin
Bi de Kuzeyin baya dişi var artik ya güzelce çiğner sorun olacağını hiç sanmam

Selam kızlar tekrar. Benim hemşire modu açık yine Ekin dün baya kötüydü göğsü çok balgam doluydu. Nefes alırken zorlandığını farkedince hemen doktora götürdük. Doktor 2 doz ventolin reçete etti acilde uygulattik. Ventolini alınca baya balgam attı akşam da bir kere kusarak çıkardı. Çok şükür bir nebze daha iyi en azından gece rahat uyudu yavrum Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Herhangi bir ilaç vermedi ateşlenirse ver dedi ama ben verdiğim ilaçları vermeye devam ediyorum çünkü verince rahatlıyor nefessiz kalmasını psikolojik olarak kaldiramiyorum. Onun harici üst iki diş patladi patlayacak bembeyaz ve kabarik doktor bugün yarın patlar dedi. Dün gece ilk defa uykusunda dişlerini gicirdattigini duydum Benden haberler böyle, inşallah hızlıca toparlar.

Puturlu cok yiyemiyor diye korktum acikcasi veremedim bi turlu kiyma
8 aylik suan

Gecmis olsun cnm sen hangi ilaclari kullandin peki

Amınn canım inşallah ikimizin bebişi de yesin

İnşallah canım Ekin nasıl oldu? Diğer üst dişi de patladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…