Kizlar bebegim gun boyu uyumadi aksam 6 da uyuyakaldi dayanamadi uykusuzluga besige koyduğum an uyudu:) ne guzel duzenliydi gunduz uykulari ya. Bide kizlar cok hareketli oldugu zamanlar hep kusuyor. Bazen yedikleri agzina geliyor geri yutuyor farkediyorum suratini eksitiyor cok mu yediriyorum ondanmi acaba sizdede boyle bi durum oluyormu? Yani emeklemeye calisiyor mesela o an kusuyor yada ayaklarini kaldirip yere vuruyor ya o zamanda kusuyor yataktan kaldiriyorum mesela o zamanda yedikleri agzina geliyor.
Offf benimki de öyle yapıyor hiç yoktu bu ağızdan çıkarma işiÇok doymuştur tabiki annesi. Zaten 9. aya kadar ne versen yiyorlar. Meraktan mıdır nedir her şeye ağızlarını açabiliyorlar. 9.aydan sonra damak tadları gelişiyor ve artık seçmeye başlıyorlar bence. Bugünlerde bizim kız da ağzından çıkarıyor, başını kaçırıyor filan
BendensinValla ben bizim köftelerden falan veriyorum gayet yiyor o yüzden 3 kere cektirmiyorum
Benim oğlum hariçÇok doymuştur tabiki annesi. Zaten 9. aya kadar ne versen yiyorlar. Meraktan mıdır nedir her şeye ağızlarını açabiliyorlar. 9.aydan sonra damak tadları gelişiyor ve artık seçmeye başlıyorlar bence. Bugünlerde bizim kız da ağzından çıkarıyor, başını kaçırıyor filan
Bu hafta benimki de aynıydı. İştahı gitti, verdiğimi dışarı atıp durdu. Hasta değil çok şükür. Sebebini anlayamıyorum.Bugün bir lokma yemedi kızlar...haftasonu antibiyotik sonrası kontrol var. Kilo verdiyse şaşırmam
Ben de öyle yapayım sağol canim. Yani parça et yiyor kiyma neden 3 kere çekilsinValla ben bizim köftelerden falan veriyorum gayet yiyor o yüzden 3 kere cektirmiyorum
Gecmis olsun canim neyi var? Üzme kendini iyi olsun da kilo yine alir bebişinBugün bir lokma yemedi kızlar...haftasonu antibiyotik sonrası kontrol var. Kilo verdiyse şaşırmam
Nasil yapiyorsun köfteyi bebege? Ben hep kiyma şeklinde verdim ben de yapip buzluğa atayımBizim de köfte stoğu bitti, yapacağım yeniden inşallah. Yine kuzu kıyma alırım sanırım ama bizim kasap çok işgüzar, hayır abla 3 çekeceğiz diye uyarmıştı geçen sefer. Bunda ne uygun görürse artık
Sırrını veriyorum ilgilenmemekAloeveralar çok iyi ama maşallah
Canım dulcosoft iyi geldi sanrim, hiç 8 ml vermedim, ilk 4 ml diger gün 5 ml verdim ertesi günü yapti ilaç vermedim, kakasini yapmaya başladı diye ilaç vermedim ama bu günler icinde hep avokado yedi, yağlı bir meyve olduğu için acaba avokado ile desteklendi mi diye düşünüyorum.Canım dulcosoft iyi gelirse banada söylermisin. Alp te bu ara sanki kakası sert yapıyor. Rahatsız olmuyor yaparken ama sert yapıyor kakasını ara ara oluyor böyle. Dikkat ediyorum çoğu şeye zeytinyağı koyuyorum ama yinede oluyor
Ilgisizlikte iyi geliyor demek kiSırrını veriyorum ilgilenmemekvalla varlıklarını unutuyorum su bile veremiyorum doğru düzgün ve böyleler demek ki ilgisiz kalmaktan hoşlanıyorlar diye yorumladım
Saolasın canım. Bu ara katı yapmıyor. Aaa bende avakado veriyorum bikaç gündür oda iyi gelmiş olabilirCanım dulcosoft iyi geldi sanrim, hiç 8 ml vermedim, ilk 4 ml diger gün 5 ml verdim ertesi günü yapti ilaç vermedim, kakasini yapmaya başladı diye ilaç vermedim ama bu günler icinde hep avokado yedi, yağlı bir meyve olduğu için acaba avokado ile desteklendi mi diye düşünüyorum.
Hiç vermediysen, pütürlü gıdaya karşı öğürme vs. Varsa 3 kere cektirmen daha iyi olur. neden vermemistin kac aylik suan?Ilkkez verirken cektirsemmi ben daha vermedim
Ekin'in de hiç iştahı yok canim. Hastalık dönemleri böyle malesef inşallah düzeleceklerBugün bir lokma yemedi kızlar...haftasonu antibiyotik sonrası kontrol var. Kilo verdiyse şaşırmam
Bi de Kuzeyin baya dişi var artik ya güzelce çiğner sorun olacağını hiç sanmamBen de öyle yapayım sağol canim. Yani parça et yiyor kiyma neden 3 kere çekilsin
Puturlu cok yiyemiyor diye korktum acikcasi veremedim bi turlu kiymaHiç vermediysen, pütürlü gıdaya karşı öğürme vs. Varsa 3 kere cektirmen daha iyi olur. neden vermemistin kac aylik suan?
Ekin'in de hiç iştahı yok canim. Hastalık dönemleri böyle malesef inşallah düzelecekler
Bi de Kuzeyin baya dişi var artik ya güzelce çiğner sorun olacağını hiç sanmam
Gecmis olsun cnm sen hangi ilaclari kullandin pekiSelam kızlar tekrar. Benim hemşire modu açık yineEkin dün baya kötüydü göğsü çok balgam doluydu. Nefes alırken zorlandığını farkedince hemen doktora götürdük. Doktor 2 doz ventolin reçete etti acilde uygulattik. Ventolini alınca baya balgam attı akşam da bir kere kusarak çıkardı. Çok şükür bir nebze daha iyi en azından gece rahat uyudu yavrum Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Herhangi bir ilaç vermedi ateşlenirse ver dedi ama ben verdiğim ilaçları vermeye devam ediyorum çünkü verince rahatlıyor nefessiz kalmasını psikolojik olarak kaldiramiyorum. Onun harici üst iki diş patladi patlayacak bembeyaz ve kabarik doktor bugün yarın patlar dedi. Dün gece ilk defa uykusunda dişlerini gicirdattigini duydum Benden haberler böyle, inşallah hızlıca toparlar.
Amınn canım inşallahBu hafta benimki de aynıydı. İştahı gitti, verdiğimi dışarı atıp durdu. Hasta değil çok şükür. Sebebini anlayamıyorum.
En azından hastalık bahaneniz var sizin. İnşallah tamamen iyileşince keyfi yerine gelir, yemeye başlar. Bizim öyle olmuştu
Dişe bağlı boğazı enfekte olmuştu. TeşekkürlerGecmis olsun canim neyi var? Üzme kendini iyi olsun da kilo yine alir bebişinhastalik bulaşınca yemeden icmeden kesiliyorlar
İnşallah canımHiç vermediysen, pütürlü gıdaya karşı öğürme vs. Varsa 3 kere cektirmen daha iyi olur. neden vermemistin kac aylik suan?
Ekin'in de hiç iştahı yok canim. Hastalık dönemleri böyle malesef inşallah düzelecekler
Bi de Kuzeyin baya dişi var artik ya güzelce çiğner sorun olacağını hiç sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?