Nasil yapiyorsun köfteyi bebege? Ben hep kiyma şeklinde verdim ben de yapip buzluğa atayım
Bu hafta benimki de aynıydı. İştahı gitti, verdiğimi dışarı atıp durdu. Hasta değil çok şükür. Sebebini anlayamıyorum.
En azından hastalık bahaneniz var sizin. İnşallah tamamen iyileşince keyfi yerine gelir, yemeye başlar. Bizim öyle olmuştu
Selam kızlar tekrar. Benim hemşire modu açık yineEkin dün baya kötüydü göğsü çok balgam doluydu. Nefes alırken zorlandığını farkedince hemen doktora götürdük. Doktor 2 doz ventolin reçete etti acilde uygulattik. Ventolini alınca baya balgam attı akşam da bir kere kusarak çıkardı. Çok şükür bir nebze daha iyi en azından gece rahat uyudu yavrum Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Herhangi bir ilaç vermedi ateşlenirse ver dedi ama ben verdiğim ilaçları vermeye devam ediyorum çünkü verince rahatlıyor nefessiz kalmasını psikolojik olarak kaldiramiyorum. Onun harici üst iki diş patladi patlayacak bembeyaz ve kabarik doktor bugün yarın patlar dedi. Dün gece ilk defa uykusunda dişlerini gicirdattigini duydum Benden haberler böyle, inşallah hızlıca toparlar.
Ayy onlar da çok zorlarBizimkinin de köpek dişleri geliyor ondan dolayı biraz iştahsiz. Çok aç değilse ağzından çıkarıyor hemen
Ay benimki doğdundan beri seçiyorÇok doymuştur tabiki annesi. Zaten 9. aya kadar ne versen yiyorlar. Meraktan mıdır nedir her şeye ağızlarını açabiliyorlar. 9.aydan sonra damak tadları gelişiyor ve artık seçmeye başlıyorlar bence. Bugünlerde bizim kız da ağzından çıkarıyor, başını kaçırıyor filan
Bizim de sıfır dişAyy onlar da çok zorlarbizimkinde gelen giden yok
Ben de canım aslında öyle blender filan da yapmadım ama hala boğaza takılıyor . Hiç dişi yok.Puturlu cok yiyemiyor diye korktum acikcasi veremedim bi turlu kiyma
8 aylik suan
Benim bir haftadır neredeyse hiçbir şey yemiyor eğer bu durum son bulacaksa gelsin artık. Diş yok ama sıkıntısı var çok saçmaBizim de sıfır dişay gelmesin ateş filan oluyor mümkünse 10. Ayında fikan beklerim abisinin de çok geç çıktı
Sevdiği şeyleri bile dışarı atıyor ya ne olacak böyleAy benimki doğdundan beri seçiyorah güzel yiyor derken tükürmeye başladı. Çok hoşuna gidiyor benim hiç gitmiyor maalesef hala.
Bogazı kızarınca öyle yapıyorlar canım. İstersen sağlık ocağına bi götür...Sevdiği şeyleri bile dışarı atıyor ya ne olacak böyle
Hemen bugün yapicam canim çok teşekkür ederim uzun uzun yazmissinGünaydın canım,
Ben 250-300 gr kadar kuzu kıymaya orta boy bir soğan doğruyorum. Rendelemiyorum sulanıyor ama çok küçük doğruyorum. 1 yumurta, ruşeym koydum göz kararı (belki yarım su bardağı) maydanoz doğradım biraz, tuz karabiber ve kimyon koydum biraz. Bu kadar..elle ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp yassılttım. Tepsiye dizip dondurdum sonra da kilitli poşete koydum.
Yedireceğim zaman da, yarım saat önce çıkarıp oda sıcaklığında çözülmesini bekledim. Artık yemekleri sadece çelik tencere tavalarda yaptığım için çelik tavamı güzelce ısıttım, biraz zeytinyağı koyup köftenin her iki yüzeyini 2-3 dk hızlı pişirme/mühürleme yaptım. Sonra altını kısıp iyice içini çekene kadar pişirdim. Yapacak olanlara afiyet olsun
Ben genelde öğlen saatlerinde verdim, önce 1le başladık sonradan 3’e kadar yemeye başladıdiğer çocuklar da bu köfte daha güzel bize de bundan yap diyor bazen ama bence pişirmeyi tavada yaptığım için ızgara gibi oluyor. Evin genel köfte pişirmesini fırında yaparız çünkü. Yanına brokoli havuç patates haşlamak da çok güzel oluyor
Hiçbir belirti yok aslındaBogazı kızarınca öyle yapıyorlar canım. İstersen sağlık ocağına bi götür...
Niye bayılacaksın kuzucumKızlar bu dis mi? Dis olsa düsüp bayılıcam yoksaM miniktostos deneyimlisin sen
Eki Görüntüle 3344478
Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatır inşallah ekinkuş nasıl simdiSelam kızlar tekrar. Benim hemşire modu açık yineEkin dün baya kötüydü göğsü çok balgam doluydu. Nefes alırken zorlandığını farkedince hemen doktora götürdük. Doktor 2 doz ventolin reçete etti acilde uygulattik. Ventolini alınca baya balgam attı akşam da bir kere kusarak çıkardı. Çok şükür bir nebze daha iyi en azından gece rahat uyudu yavrum Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Herhangi bir ilaç vermedi ateşlenirse ver dedi ama ben verdiğim ilaçları vermeye devam ediyorum çünkü verince rahatlıyor nefessiz kalmasını psikolojik olarak kaldiramiyorum. Onun harici üst iki diş patladi patlayacak bembeyaz ve kabarik doktor bugün yarın patlar dedi. Dün gece ilk defa uykusunda dişlerini gicirdattigini duydum Benden haberler böyle, inşallah hızlıca toparlar.
O discikler cıkana kadar göbeğim çatlıyorNiye bayılacaksın kuzucummis gibi dişler geliyor beyazlamış patlayacak yani buradan öyle gözüküyor
Bizim çıkmayan dişler sizde galibaKızlar bu dis mi? Dis olsa düsüp bayılıcam yoksaM miniktostos deneyimlisin sen
Eki Görüntüle 3344478
SanırımBizim çıkmayan dişler sizde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?