Ben hiç bebek zeytinyağı almadım aldığımız yağların asidik oranı 0.3 gibi bir şeydi onu verdim hep asit oranı önemli zaten doktorum da onaylanmıştır kullan demistiKizlar zeytinyagini organik mi aliyorsunuz? Ben aliyordum ama bitti şimdi organik siparis edip gelmesini bekleyemicem. Evde de var aslinda tanidiklarin yaptigi ama tadi sert marketten alsak ne olur yani bilemedimşunu gözüme kestirdim daha önce de almistim tadi ayni bu aldigim organik gibi valla ne yapsam kafam çorba. bir emoji olsam sanirim bu olurdum
Anneme de bunlari aldirtmistim zeytinyagi sanip translateden baktim kolza yagiymis ne alaka yayani almanya da bebeklere kolza yagi mi veriyorlar anlamadim bununla da bir ara yemek yaptim tadina baktim sıfır tat ayni aycicek yagi gibi internette baktim zararli diyen de var faydali diyen de elimde kaldi öyle
6 dısle kalacak mı sandın canımKızlar bu dis mi? Dis olsa düsüp bayılıcam yoksa@miniktostos deneyimlisin sen
Eki Görüntüle 3344478
Sağol canim ben de bakayim asidik değeri düşük bulamadim henüzBen hiç bebek zeytinyağı almadım aldığımız yağların asidik oranı 0.3 gibi bir şeydi onu verdim hep asit oranı önemli zaten doktorum da onaylanmıştır kullan demisti
Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar hemencik. İlaçları vermekle iyi yapmışsın bence bazı doktorlar ilaç konusunda çok katı mesela bizim doktorSelam kızlar tekrar. Benim hemşire modu açık yineEkin dün baya kötüydü göğsü çok balgam doluydu. Nefes alırken zorlandığını farkedince hemen doktora götürdük. Doktor 2 doz ventolin reçete etti acilde uygulattik. Ventolini alınca baya balgam attı akşam da bir kere kusarak çıkardı. Çok şükür bir nebze daha iyi en azından gece rahat uyudu yavrum Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Herhangi bir ilaç vermedi ateşlenirse ver dedi ama ben verdiğim ilaçları vermeye devam ediyorum çünkü verince rahatlıyor nefessiz kalmasını psikolojik olarak kaldiramiyorum. Onun harici üst iki diş patladi patlayacak bembeyaz ve kabarik doktor bugün yarın patlar dedi. Dün gece ilk defa uykusunda dişlerini gicirdattigini duydum Benden haberler böyle, inşallah hızlıca toparlar.
Ben simdi makarna lutfene baktim asidik oran 0.8 diyor onu alcam bendeSağol canim ben de bakayim asidik değeri düşük bulamadim henüz
Doktor ne dedi peki cnm bu duruma?Bu ay benim kız 110 gr almış şaka gibibu ay hastaydı bi 10 gün kadar iştahı hiç yoktu antibiyotik kullanmıştık burnu hep tıkalı salya sümük gani. İnşşşş düzelir bakalım. Biraz hızlı kilo alsa toparlardık. Bi arkadaş vardı onlarında kilo sorunu vardı ek gıdaya geçince düzeldi demişti. Ne yediriyorsun nasıl yediriyorsun cnm ? Biraz anlatır mısın ???
Kızlar ben sabah 10-11 gibi bir yumurta sarısı küçük bir dilim avokado bir tepeleme tatlı kaşığı irmık çok az zeytinyağı ve bir çay kaşığı pekmez karışımı yapıp yediriyorum ama ne zorluklarla. Zorlayarak yediriyorum iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum ama çok küçük bir bebek ya 9 aylık olduk 5310 gr hala
Akşamda kabak havuç pırasa patates zeytin yağında biraz tencerede solduruyorum 2 tatlı kaşığı kadar pirinç koyuyorum blendırdan geçirip geçiriyorum yarım kase zar zor yiyor. Kıymaya daha başlayamadım pütürlü yemiyor ama 3 defa çektirin diye yazmıştınız onu yapıcam. 2 öğün besliyorum genelde ama bazen azda olsa muz yoğurt yapıp arada yediriyorum cennet hurması yoğurt yada elma armut yoğurt vs…
Yanlış mı ilerliyorum acaba ???
Canim ben og natural aliyordum 0.4 ona da bir bak istersenBen simdi makarna lutfene baktim asidik oran 0.8 diyor onu alcam bende
Dün yine doktora gittik gastroentrolojiye, bir sürü kan aldılar, idrar kaka örneği aldılar kaka kaldı daha veremedik sonuca göre doktor bir şey der galiba. Çocuk endokrine de gönlendirdi ve çocuk nörolojisine. Randevu aldık gidicez. Bakalım genetik sonucumuzda çıktı eşim Salı gidecek inşşşş temizdir sonuç. Yani çocuğumda hiçbir problem görmüyorum sadece biraz geriden geliyor. Kasları zayıf biraz onu da gözlemliyorum. Benim kızım daha yeni yeni oturmaya başladı ki arada yine de devriliyor. Ama genel anlamda oturuyor diyebilirim. Fizik tedaviye de gidicem hep hareket ettirmemiz gerekiyor kaşlarının güçlenmesi için bende unutuyorum. Çok yoruluyoruz gece hiç uyumuyor zırt bırt uyanıyor emiyor, gündüz de çok uyumuyor yani hep yorgunum açıkçası 2-3 saat belki uyuyorumdur.Doktor ne dedi peki cnm bu duruma?
Aa tskr ederim cnm onada bi bakayimCanim ben og natural aliyordum 0.4 ona da bir bak istersen
Doktor sadece bi menenjit asisinimi onerdi cnm merak ettim bize ikisinide yaptirin demistiKızlar oğlumun kan değeri 1 birim düşük çıktı. Sabah akşam 8er damlaya çıkardı. Birde menenjit oldu ilk defa. 10. Ay ve 17 ay diğer dozları yapacak. 1700 tl ödedik hastanede yapıldı. 9.ay kızamığa da mutlaka yaptır Ocak'ta salgın olacak dedi, şimdiden başladı dedi
Biride 1 yaşında tek doz canım... Kızıma da yapacağız. Kızım da 7.5 yaşında...Doktor sadece bi menenjit asisinimi onerdi cnm merak ettim bize ikisinide yaptirin demisti
Bebeklere fizik tedavi isi gercekten cok zor ya ins bi cozumu vardir kolaylikla atlatir bu sureci.Dün yine doktora gittik gastroentrolojiye, bir sürü kan aldılar, idrar kaka örneği aldılar kaka kaldı daha veremedik sonuca göre doktor bir şey der galiba. Çocuk endokrine de gönlendirdi ve çocuk nörolojisine. Randevu aldık gidicez. Bakalım genetik sonucumuzda çıktı eşim Salı gidecek inşşşş temizdir sonuç. Yani çocuğumda hiçbir problem görmüyorum sadece biraz geriden geliyor. Kasları zayıf biraz onu da gözlemliyorum. Benim kızım daha yeni yeni oturmaya başladı ki arada yine de devriliyor. Ama genel anlamda oturuyor diyebilirim. Fizik tedaviye de gidicem hep hareket ettirmemiz gerekiyor kaşlarının güçlenmesi için bende unutuyorum. Çok yoruluyoruz gece hiç uyumuyor zırt bırt uyanıyor emiyor, gündüz de çok uyumuyor yani hep yorgunum açıkçası 2-3 saat belki uyuyorumdur.
Haa anladim cnm. Gecmis olsun.Biride 1 yaşında tek doz canım... Kızıma da yapacağız. Kızım da 7.5 yaşında...
Kiz menenjit oldu diyince hasta oldu sandim allah korusunBiride 1 yaşında tek doz canım... Kızıma da yapacağız. Kızım da 7.5 yaşında...
Ay Allah'ım korusunKiz menenjit oldu diyince hasta oldu sandim allah korusunkaç aylikken menenjit oldu bize 1 yasina kadar bekle çok agır bir aşı dedi doktor ama herkes yaptiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?