Canım o kişi benim sanırım bir iki saatlik işim var ayrıntılı yazıcam sana. Benim kızım da minik doğmuştu şu an şükür ortalamada.Bu ay benim kız 110 gr almış şaka gibibu ay hastaydı bi 10 gün kadar iştahı hiç yoktu antibiyotik kullanmıştık burnu hep tıkalı salya sümük gani. İnşşşş düzelir bakalım. Biraz hızlı kilo alsa toparlardık. Bi arkadaş vardı onlarında kilo sorunu vardı ek gıdaya geçince düzeldi demişti. Ne yediriyorsun nasıl yediriyorsun cnm ? Biraz anlatır mısın ???
Kızlar ben sabah 10-11 gibi bir yumurta sarısı küçük bir dilim avokado bir tepeleme tatlı kaşığı irmık çok az zeytinyağı ve bir çay kaşığı pekmez karışımı yapıp yediriyorum ama ne zorluklarla. Zorlayarak yediriyorum iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum ama çok küçük bir bebek ya 9 aylık olduk 5310 gr hala
Akşamda kabak havuç pırasa patates zeytin yağında biraz tencerede solduruyorum 2 tatlı kaşığı kadar pirinç koyuyorum blendırdan geçirip geçiriyorum yarım kase zar zor yiyor. Kıymaya daha başlayamadım pütürlü yemiyor ama 3 defa çektirin diye yazmıştınız onu yapıcam. 2 öğün besliyorum genelde ama bazen azda olsa muz yoğurt yapıp arada yediriyorum cennet hurması yoğurt yada elma armut yoğurt vs…
Yanlış mı ilerliyorum acaba ???
Ay bayılıcam bu kombinlere ya
Peki ya minik ayaklarCanım o kişi benim sanırım bir iki saatlik işim var ayrıntılı yazıcam sana. Benim kızım da minik doğmuştu şu an şükür ortalamada.
Ay bayılıcam bu kombinlere yageldi bizimki de giydirdim çok tatlı oldu ya
Yok canım vermedi 30 derece hassasta yıkadım kurutmanın da hassas ayarında kuruttumPeki ya minik ayaklarallahim yicem ya ben de ayakkabiyi giydirdim ayakta durmayi unuttu duramiyor pantolonu da giydirmedim yıkamadim daha, renk verir mi acaba bilemedim sen yikadiginda renk verdi mi? Bu kadar guzel olacagini tahmin etmemistim keske diger rengini de alsaydim
Ben dedim ki bi kaç ay belki rahar ederim6 dısle kalacak mı sandın canımbır yandan guzel cabukcak tum dısler tamamlanacak bazıları sancısı ceket ceker bır turlu cıkmazlar.
Bu ay benim kız 110 gr almış şaka gibibu ay hastaydı bi 10 gün kadar iştahı hiç yoktu antibiyotik kullanmıştık burnu hep tıkalı salya sümük gani. İnşşşş düzelir bakalım. Biraz hızlı kilo alsa toparlardık. Bi arkadaş vardı onlarında kilo sorunu vardı ek gıdaya geçince düzeldi demişti. Ne yediriyorsun nasıl yediriyorsun cnm ? Biraz anlatır mısın ???
Kızlar ben sabah 10-11 gibi bir yumurta sarısı küçük bir dilim avokado bir tepeleme tatlı kaşığı irmık çok az zeytinyağı ve bir çay kaşığı pekmez karışımı yapıp yediriyorum ama ne zorluklarla. Zorlayarak yediriyorum iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum ama çok küçük bir bebek ya 9 aylık olduk 5310 gr hala
Akşamda kabak havuç pırasa patates zeytin yağında biraz tencerede solduruyorum 2 tatlı kaşığı kadar pirinç koyuyorum blendırdan geçirip geçiriyorum yarım kase zar zor yiyor. Kıymaya daha başlayamadım pütürlü yemiyor ama 3 defa çektirin diye yazmıştınız onu yapıcam. 2 öğün besliyorum genelde ama bazen azda olsa muz yoğurt yapıp arada yediriyorum cennet hurması yoğurt yada elma armut yoğurt vs…
Kızlar oğlumun kan değeri 1 birim düşük çıktı. Sabah akşam 8er damlaya çıkardı. Birde menenjit oldu ilk defa. 10. Ay ve 17 ay diğer dozları yapacak. 1700 tl ödedik hastanede yapıldı. 9.ay kızamığa da mutlaka yaptır Ocak'ta salgın olacak dedi, şimdiden başladı dedi
Ben dedim ki bi kaç ay belki rahar ederim
O sırada henüz yola çıkmamış oğlumun dişleri ve benŞimdi hepsi pıtır pıtır çıkacak canım, bazılarını anlamayacaksın bileen sancılıları geride kaldı bence
Canım bence kasık maması al corbalarına dahıl et yogurtuna vs muhallebılerıne daha cabuk toparlar.Sonuclarınız da ınsallah tertemız cıkar canımBu ay benim kız 110 gr almış şaka gibibu ay hastaydı bi 10 gün kadar iştahı hiç yoktu antibiyotik kullanmıştık burnu hep tıkalı salya sümük gani. İnşşşş düzelir bakalım. Biraz hızlı kilo alsa toparlardık. Bi arkadaş vardı onlarında kilo sorunu vardı ek gıdaya geçince düzeldi demişti. Ne yediriyorsun nasıl yediriyorsun cnm ? Biraz anlatır mısın ???
Aynen ben bi ogunu mutlaka karbonhidrata ayiriorum yoksa bu kdr saglikli beslenmeyle nasi kilo alacaklar:))) bu arada sen napion sesin soluguj cikmiyo kiz:))Canım bence kasık maması al corbalarına dahıl et yogurtuna vs muhallebılerıne daha cabuk toparlar.Sonuclarınız da ınsallah tertemız cıkar canım
O sırada henüz yola çıkmamış oğlumun dişleri ve ben
Canım bu kıs bızı sarstı ya abısı okuldan cesıt cesıt hastalıklar getiriyor onlarla ugrasıp duruyorum kış bıtsın dıye can atıyorum. Yıgıtın 2 dısı cıktı 28 Kasım daAynen ben bi ogunu mutlaka karbonhidrata ayiriorum yoksa bu kdr saglikli beslenmeyle nasi kilo alacaklar:))) bu arada sen napion sesin soluguj cikmiyo kiz:))
Aglamadan dolasiyorsa iyi gene:)Canım bu kıs bızı sarstı ya abısı okuldan cesıt cesıt hastalıklar getiriyor onlarla ugrasıp duruyorum kış bıtsın dıye can atıyorum. Yıgıtın 2 dısı cıktı 28 Kasım dadısın faydaları da cok mesela dun 2 dilim portakalı koparıp koparıp yedı. Onın harici bızde emekleme pek yok 3 adım sadece fakat tekerlek gıbı yuvarlanıp evın her yerınde dolasıyor.
Abısı var ya canım abısı oynarken o da etrafında yuvarlanıyor.Senın bebıs nasıl ne yapıyor canımAglamadan dolasiyorsa iyi gene:)
Emeklemeye calisiyor cnm beceremeyince agliyor surekli bu sekildeyiz.Abısı var ya canım abısı oynarken o da etrafında yuvarlanıyor.Senın bebıs nasıl ne yapıyor canım
Öyle bir gerçeklik var mı cidden?Hahaha
Sizin dişler de geç düşer işte ne güzel annesi
Canım 2 uykuya ne zaman geçtiniz?zeynep hatice canım ancak müsait olabildim kusura bakma. Ben günlük nasıl bi beslenme uyguluyorum onu anlatayım bilirkişi değilim ama aline iyi geldiğini düşünüyorum bu ek gıda sürecinin. Sabah peynirli (labne ya da dil peyniri) omlet yapıyorum yüzde seksen yanına üzüm özü (vitma) tahin üstüne ceviz rendeliyorum yanına üç tane zeytin. Eğer çok aç gibiyse biraz irmik pişirip yarım muz eziyorum. Değilse bu adımı yapmıyorum. Sabah sekiz gibi yiyor bunu sonra on gibi ilk uyku o zaman 120 cc mama içiyor uyuyor. Uyandığında sebze yemeği ya da çorbası yapıyorum içine mutlaka kıyma ya da et suyu koyuyorum yoğurtla veya kefirle yiyor hep. Bu öğün 12 gibi oluyor. Sonra saat iki üç gibi uyku saati o zaman da 120 cc bir mama içiyor. Kalkınca da irmikli yulaflı ya da yulaf unlu bir öğün veriyorum ben. Mesela yarım yemek kaşığı yulafı yarım çay bardağı suyla pişirip içine bir muz eziyorum ya da ne meyve varsa onu ekliyorum. Bunu yediği saat 6 gibi oluyor sonrasında 8 gibi uykuya geçiyor o zaman da bir 120 cc içiyor uyuyor. Gece de kaç kere kalkarsa yine 120 veya 150 cc veriyorum bazen bir kez kalkıyor bazen iki. Bence uykuda verilen öğün de ciddi kilo aldırıyor. Umarım her şey yolunda gider bebeğin ve senin için canım
Alin kaç kg şu an canım? Maşallah güzel besleniyorzeynep hatice canım ancak müsait olabildim kusura bakma. Ben günlük nasıl bi beslenme uyguluyorum onu anlatayım bilirkişi değilim ama aline iyi geldiğini düşünüyorum bu ek gıda sürecinin. Sabah peynirli (labne ya da dil peyniri) omlet yapıyorum yüzde seksen yanına üzüm özü (vitma) tahin üstüne ceviz rendeliyorum yanına üç tane zeytin. Eğer çok aç gibiyse biraz irmik pişirip yarım muz eziyorum. Değilse bu adımı yapmıyorum. Sabah sekiz gibi yiyor bunu sonra on gibi ilk uyku o zaman 120 cc mama içiyor uyuyor. Uyandığında sebze yemeği ya da çorbası yapıyorum içine mutlaka kıyma ya da et suyu koyuyorum yoğurtla veya kefirle yiyor hep. Bu öğün 12 gibi oluyor. Sonra saat iki üç gibi uyku saati o zaman da 120 cc bir mama içiyor. Kalkınca da irmikli yulaflı ya da yulaf unlu bir öğün veriyorum ben. Mesela yarım yemek kaşığı yulafı yarım çay bardağı suyla pişirip içine bir muz eziyorum ya da ne meyve varsa onu ekliyorum. Bunu yediği saat 6 gibi oluyor sonrasında 8 gibi uykuya geçiyor o zaman da bir 120 cc içiyor uyuyor. Gece de kaç kere kalkarsa yine 120 veya 150 cc veriyorum bazen bir kez kalkıyor bazen iki. Bence uykuda verilen öğün de ciddi kilo aldırıyor. Umarım her şey yolunda gider bebeğin ve senin için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?