2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım o kişi benim sanırım bir iki saatlik işim var ayrıntılı yazıcam sana. Benim kızım da minik doğmuştu şu an şükür ortalamada.
Ayni pantolonlari almistik peki bu ayakkabiyla bu pantolon şaka mı annewith
Ay bayılıcam bu kombinlere ya geldi bizimki de giydirdim çok tatlı oldu ya

Eklentiler

• AD810728-7272-4470-A722-31EA93441CB8.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 64
Peki ya minik ayaklar allahim yicem ya ben de ayakkabiyi giydirdim ayakta durmayi unuttu duramiyor pantolonu da giydirmedim yıkamadim daha, renk verir mi acaba bilemedim sen yikadiginda renk verdi mi? Bu kadar guzel olacagini tahmin etmemistim keske diger rengini de alsaydim

Yok canım vermedi 30 derece hassasta yıkadım kurutmanın da hassas ayarında kuruttum cidden ben de çok beğendim geçen baktım fiyatı artmış bile

Yedirirken daha kalorili şeyler yedirmeye çalış canım, avakadoyu çeyrek yemez mi.. ya da kaşarlı yumurta. Labne + tahin pekmez. Akşamları unlu çorba yapsan, mesela tavuk suyuna terbiyeli şehriyeli çorba. Karbonhidrat kilo yapar malum. Yoğurt içine muz, bebe bisküvisi ceviz ilave edebilirsin.

Anladığım kadarıyla pütürlü yemiyor henüz, ama bu dediklerimi de püre haline getirip verebilirsin. Bazen de ne yapsan olmaz, sağlığı yerinde olsun da varsın zayıf olsun üzme kendini

Ben yaptırmadım kızamık aşısını, doğum gününe bir şey kalmadı zaten. 2 aşının arası yakın geliyor bana

Canım bence kasık maması al corbalarına dahıl et yogurtuna vs muhallebılerıne daha cabuk toparlar.Sonuclarınız da ınsallah tertemız cıkar canım

Canım bence kasık maması al corbalarına dahıl et yogurtuna vs muhallebılerıne daha cabuk toparlar.Sonuclarınız da ınsallah tertemız cıkar canım
Aynen ben bi ogunu mutlaka karbonhidrata ayiriorum yoksa bu kdr saglikli beslenmeyle nasi kilo alacaklar:))) bu arada sen napion sesin soluguj cikmiyo kiz:))

Kızlar birşey soracağım. Annemde uçuk çıktı. Su içti benim oğlan da aynı bardaktan dayadı suyu ağzına her tarafını da diş kaşıma bahanesi ile yaladı bir güzel yani delireceğim. Bebeğinde uçuk çıkan ya da böyle bir durumda kalanınız ya da bir tanıdığınız varmı? Ne yapayım ben?

Aynen ben bi ogunu mutlaka karbonhidrata ayiriorum yoksa bu kdr saglikli beslenmeyle nasi kilo alacaklar:))) bu arada sen napion sesin soluguj cikmiyo kiz:))
Canım bu kıs bızı sarstı ya abısı okuldan cesıt cesıt hastalıklar getiriyor onlarla ugrasıp duruyorum kış bıtsın dıye can atıyorum. Yıgıtın 2 dısı cıktı 28 Kasım da dısın faydaları da cok mesela dun 2 dilim portakalı koparıp koparıp yedı. Onın harici bızde emekleme pek yok 3 adım sadece fakat tekerlek gıbı yuvarlanıp evın her yerınde dolasıyor.

Aglamadan dolasiyorsa iyi gene:)

zeynep hatice canım ancak müsait olabildim kusura bakma. Ben günlük nasıl bi beslenme uyguluyorum onu anlatayım bilirkişi değilim ama aline iyi geldiğini düşünüyorum bu ek gıda sürecinin. Sabah peynirli (labne ya da dil peyniri) omlet yapıyorum yüzde seksen yanına üzüm özü (vitma) tahin üstüne ceviz rendeliyorum yanına üç tane zeytin. Eğer çok aç gibiyse biraz irmik pişirip yarım muz eziyorum. Değilse bu adımı yapmıyorum. Sabah sekiz gibi yiyor bunu sonra on gibi ilk uyku o zaman 120 cc mama içiyor uyuyor. Uyandığında sebze yemeği ya da çorbası yapıyorum içine mutlaka kıyma ya da et suyu koyuyorum yoğurtla veya kefirle yiyor hep. Bu öğün 12 gibi oluyor. Sonra saat iki üç gibi uyku saati o zaman da 120 cc bir mama içiyor. Kalkınca da irmikli yulaflı ya da yulaf unlu bir öğün veriyorum ben. Mesela yarım yemek kaşığı yulafı yarım çay bardağı suyla pişirip içine bir muz eziyorum ya da ne meyve varsa onu ekliyorum. Bunu yediği saat 6 gibi oluyor sonrasında 8 gibi uykuya geçiyor o zaman da bir 120 cc içiyor uyuyor. Gece de kaç kere kalkarsa yine 120 veya 150 cc veriyorum bazen bir kez kalkıyor bazen iki. Bence uykuda verilen öğün de ciddi kilo aldırıyor. Umarım her şey yolunda gider bebeğin ve senin için canım

Canım 2 uykuya ne zaman geçtiniz?

Alin kaç kg şu an canım? Maşallah güzel besleniyor Diş çıkardı mı? Çıkarırken iştahsızlık oldu mu acaba?
Benimki bu aralar çok iştahsız ne bulursa ağzına atıp kaşıyor. Bardakla baktık beyazlık var ama kabarıklık pek yok
Öğün sıralaması dışında beslenme saatleri Alin’le aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…