Teşekkür ederim cnm bilgi için. Demek ki benim kız yemediği için kilo almıyor. İstekli Yemiyorda zaten. Ben zorla yediriyorum. Bakalım haftaya doktor değerlerine bakacak inşşş düzelir de kilo almaya başlar. Çok yıpratıcı gerçektenzeynep hatice canım ancak müsait olabildim kusura bakma. Ben günlük nasıl bi beslenme uyguluyorum onu anlatayım bilirkişi değilim ama aline iyi geldiğini düşünüyorum bu ek gıda sürecinin. Sabah peynirli (labne ya da dil peyniri) omlet yapıyorum yüzde seksen yanına üzüm özü (vitma) tahin üstüne ceviz rendeliyorum yanına üç tane zeytin. Eğer çok aç gibiyse biraz irmik pişirip yarım muz eziyorum. Değilse bu adımı yapmıyorum. Sabah sekiz gibi yiyor bunu sonra on gibi ilk uyku o zaman 120 cc mama içiyor uyuyor. Uyandığında sebze yemeği ya da çorbası yapıyorum içine mutlaka kıyma ya da et suyu koyuyorum yoğurtla veya kefirle yiyor hep. Bu öğün 12 gibi oluyor. Sonra saat iki üç gibi uyku saati o zaman da 120 cc bir mama içiyor. Kalkınca da irmikli yulaflı ya da yulaf unlu bir öğün veriyorum ben. Mesela yarım yemek kaşığı yulafı yarım çay bardağı suyla pişirip içine bir muz eziyorum ya da ne meyve varsa onu ekliyorum. Bunu yediği saat 6 gibi oluyor sonrasında 8 gibi uykuya geçiyor o zaman da bir 120 cc içiyor uyuyor. Gece de kaç kere kalkarsa yine 120 veya 150 cc veriyorum bazen bir kez kalkıyor bazen iki. Bence uykuda verilen öğün de ciddi kilo aldırıyor. Umarım her şey yolunda gider bebeğin ve senin için canım
Canım hep iki uykudaydı uzun zamandır üç uyku yapmıyorCanım 2 uykuya ne zaman geçtiniz?
Canım su an 8 buçuk civarı tahminen. 2760 doğmuştu. İki dişi çıktı üsttekiler zorluyor bu ara iştahı da pek yok o yüzden maalesef ama yedirmek için çok acıkmasını bekliyorum iki gündür o zaman daha iyi yiyor. Çok sevdiği bazı şeyler var mesela onları vermeye çalışıyorum sık sık muz, yoğurt vs. Senin bebiş de çıkartacak yakın gibi duruyorAlin kaç kg şu an canım? Maşallah güzel besleniyorDiş çıkardı mı? Çıkarırken iştahsızlık oldu mu acaba?
Benimki bu aralar çok iştahsız ne bulursa ağzına atıp kaşıyor. Bardakla baktık beyazlık var ama kabarıklık pek yok
Öğün sıralaması dışında beslenme saatleri Alin’le aynı
Canım yedirmek için çok acıkmasını bekle bak onu yazmayı unutmuşum. Ve gece beslenmesine dikkat et gün içinde de kalorili şeyler vermeye çalış. Yumurta,tahin,muz,yoğurt bunları her gün vermeye çalış. İnsallah düzelir canım benim.Teşekkür ederim cnm bilgi için. Demek ki benim kız yemediği için kilo almıyor. İstekli Yemiyorda zaten. Ben zorla yediriyorum. Bakalım haftaya doktor değerlerine bakacak inşşş düzelir de kilo almaya başlar. Çok yıpratıcı gerçekten
Canım bilmiyorum öyle bir zorunluluk var mı ama kıyma yemese bile et suyu koyuyorum her gün yemeğine.Kızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
Sabah 8 gibi emziriyorum, 10’da kahvaltı, 12’de emzirme şeklinde devam ediyor. Çok çok benzer programımız.Canım su an 8 buçuk civarı tahminen. 2760 doğmuştu. İki dişi çıktı üsttekiler zorluyor bu ara iştahı da pek yok o yüzden maalesef ama yedirmek için çok acıkmasını bekliyorum iki gündür o zaman daha iyi yiyor. Çok sevdiği bazı şeyler var mesela onları vermeye çalışıyorum sık sık muz, yoğurt vs. Senin bebiş de çıkartacak yakın gibi duruyor
Bunu ben de çok merak ediyorumKızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
bilmiyorum ama ben her gün veriyorum, vermedigim günler balik veriyorum.Kızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
Bunu bilmiyordum arastiricamKızlar kaç tane sayfada denk geldim. Hindistan cevizi yağı bağırsak mikrobiyatası için çok önemliymiş. Wefood’dan aldım, haftada iki kez ya da üç kez bir çay kaşığı veriyorum bebeğime. İsterseniz bir araştırın sizler de
Bizim evde gün aşırı et oluyor csnım canım ama kan değeri düşük çıktıKızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
Hergun baligi nasi veriyon 1 tane hamsimi pisiriyon:))bilmiyorum ama ben her gün veriyorum, vermedigim günler balik veriyorum.
Ya sorma öğrenince ben de öyle söylemiştimBunu bilmiyordum arastiricambu çocuklar da ne yesin ne yemesin valla çok şey var ben sacima sürüyordum onu zamaninda
Kaç çıktı değeri, bir de hangi demir damlasını kullanıyordunuz? Bestiron kullanıyorum değeri çok güzel, tavsiye ederim. İçeriği temiz. Umarım kısa sürede değerleri düzelir miniğinBizim evde gün aşırı et oluyor csnım canım ama kan değeri düşük çıktı
Hergun baligi nasi veriyon 1 tane hamsimi pisiriyon:))
Benimkide 1 ay sonra yer belki:)Haşlaması daha iyi oluyor. Islak olduğu için yemesi rahat oluyor. Benim ki 5-6 hamsi yiyebiliyor. Bende mutlaka her gün bir öğün sebze bir öğün et veriyorum. Hatta ciğer var bir se menüde.
Her gun et veriyorum anlaminda yazdim kirmizi et vermedigim zamanlarda da balik veriyorumHergun baligi nasi veriyon 1 tane hamsimi pisiriyon:))
İnşallah canımEkin nasıl oldu? Diğer üst dişi de patladı mı?
Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bağışıklık için çocukluk hastalıkları çok önemli. Hasta olmasından korkma, inşallah ilerde daha güçlü bir bağışıklığı olacak diye düşün. Nefes daralması bana da çok ağır geliyor ama ciğerlerinden onu atmayı öğreniyor/öğrenecek. Tıpkı yenidoğduğunda ağlasın ciğerleri açılır dedikleri gibi.
Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatır inşallah ekinkuş nasıl simdi
Sağolun kızlar daha iyi evde ventolin veriyoruz o çok rahatlattı. Umarım hiç biri hasta olmadan atlatır bu kışı diyeceğim ama biraz imkansız görünüyorÇok geçmiş olsun canım inşallah toparlar hemencik. İlaçları vermekle iyi yapmışsın bence bazı doktorlar ilaç konusunda çok katı mesela bizim doktorTabiki gereksiz ilaç kullanımı yapmak istemeyiz hiçbirimiz ama insan kıyamıyor. Yağıza da ilaç vermemişti bol bol emzir sadece dedi ee çocuk ek gıda da alıyor ne kadar sık emzirebilirim ki yani neyseki toparladı bi kaç güne
Benim fikrimce hayır. Ben her gün et yemek istemeyecegim için Ekin'e de her gün et vermiyorum. Önemli olan dengeli olmak bence. Ama et suyunu sık kullanıyorum lezzet verdiğini düşünüyorum yemeklere çorbalara. Sebzeye de aşina olsun istiyorum ben o yüzden dengeli vermeye çalışıyorum.Kızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
0.8 birim düşük canım. Doktor newvit verdi. Günde 2 defa veriyoruz... TeşekkürlerYa sorma öğrenince ben de öyle söylemiştim
Kaç çıktı değeri, bir de hangi demir damlasını kullanıyordunuz? Bestiron kullanıyorum değeri çok güzel, tavsiye ederim. İçeriği temiz. Umarım kısa sürede değerleri düzelir miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?