2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim cnm bilgi için. Demek ki benim kız yemediği için kilo almıyor. İstekli Yemiyorda zaten. Ben zorla yediriyorum. Bakalım haftaya doktor değerlerine bakacak inşşş düzelir de kilo almaya başlar. Çok yıpratıcı gerçekten

Canım 2 uykuya ne zaman geçtiniz?
Canım hep iki uykudaydı uzun zamandır üç uyku yapmıyor o kadar uzun zaman ki hatırlamıyorum bile
Canım su an 8 buçuk civarı tahminen. 2760 doğmuştu. İki dişi çıktı üsttekiler zorluyor bu ara iştahı da pek yok o yüzden maalesef ama yedirmek için çok acıkmasını bekliyorum iki gündür o zaman daha iyi yiyor. Çok sevdiği bazı şeyler var mesela onları vermeye çalışıyorum sık sık muz, yoğurt vs. Senin bebiş de çıkartacak yakın gibi duruyor
Canım yedirmek için çok acıkmasını bekle bak onu yazmayı unutmuşum. Ve gece beslenmesine dikkat et gün içinde de kalorili şeyler vermeye çalış. Yumurta,tahin,muz,yoğurt bunları her gün vermeye çalış. İnsallah düzelir canım benim.

Sabah 8 gibi emziriyorum, 10’da kahvaltı, 12’de emzirme şeklinde devam ediyor. Çok çok benzer programımız.
Bir hastalık süreci oldu orda yemedi tamam normal ama bu hafta boyu sadece iki gün düzgün kahvaltı yaptırabildim. O yüzden sordum dişiniz çıktı mı diye
Ayy yakın mı diyorsun valla eli hep ağzında
Benimki de muz ve yoğurt çok seviyor şu an muza bile mesafeli

Kızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
Bunu ben de çok merak ediyorum Her gün olmasa da gün aşırı vermeye çalışıyorum. Et/kıyma yemediyse ilik suyu katıyorum yemeğine. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama
Mantıken protein, karbonhidrat, sebze açısından dengeli beslemek lazım. Mesela kahvaltıda yumurtasını güzel yediyse akşam çorbasına yumurtalı terbiye yapmak mantıklı mı sizce? Bana ağır olur gibi geliyor

Kızlar kaç tane sayfada denk geldim. Hindistan cevizi yağı bağırsak mikrobiyatası için çok önemliymiş. Wefood’dan aldım, haftada iki kez ya da üç kez bir çay kaşığı veriyorum bebeğime. İsterseniz bir araştırın sizler de

Bunu bilmiyordum arastiricam bu çocuklar da ne yesin ne yemesin valla çok şey var ben sacima sürüyordum onu zamaninda

Bunu bilmiyordum arastiricam bu çocuklar da ne yesin ne yemesin valla çok şey var ben sacima sürüyordum onu zamaninda
Ya sorma öğrenince ben de öyle söylemiştim
Bizim evde gün aşırı et oluyor csnım canım ama kan değeri düşük çıktı
Kaç çıktı değeri, bir de hangi demir damlasını kullanıyordunuz? Bestiron kullanıyorum değeri çok güzel, tavsiye ederim. İçeriği temiz. Umarım kısa sürede değerleri düzelir miniğin

Haşlaması daha iyi oluyor. Islak olduğu için yemesi rahat oluyor. Benim ki 5-6 hamsi yiyebiliyor. Bende mutlaka her gün bir öğün sebze bir öğün et veriyorum. Hatta ciğer var bir se menüde.
Hergun baligi nasi veriyon 1 tane hamsimi pisiriyon:))

Hergun baligi nasi veriyon 1 tane hamsimi pisiriyon:))
Her gun et veriyorum anlaminda yazdim kirmizi et vermedigim zamanlarda da balik veriyorum ben bütün somon aldim dilim dilim kestim buzluğa attım. Verecegim zaman 1 dilim çıkariyorum ona yetiyor

İnşallah canım Ekin nasıl oldu? Diğer üst dişi de patladı mı?
Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatır inşallah ekinkuş nasıl simdi
Sağolun kızlar daha iyi evde ventolin veriyoruz o çok rahatlattı. Umarım hiç biri hasta olmadan atlatır bu kışı diyeceğim ama biraz imkansız görünüyor

Kızlar bebişler her gün mutlaka et yemeli mi?
Benim fikrimce hayır. Ben her gün et yemek istemeyecegim için Ekin'e de her gün et vermiyorum. Önemli olan dengeli olmak bence. Ama et suyunu sık kullanıyorum lezzet verdiğini düşünüyorum yemeklere çorbalara. Sebzeye de aşina olsun istiyorum ben o yüzden dengeli vermeye çalışıyorum.

Selam kızlar epeydir girememisim herkes çok iyidir inşallah benim kızım 9 aylık oldu dişi çıkmadı henüz emeklemiyorda yerde oturuyor sadece pediatrisi tatile çıkmış 6 ay yok yeni doktor randevusu 5 ay sonraya bulabildim diğer bı sorunda ne yedirecegimi bilemiyorum resmen çocuğa bana menünuz varsa yazarmisiniz rica etsem

0.8 birim düşük canım. Doktor newvit verdi. Günde 2 defa veriyoruz... Teşekkürler

Kızlar benim oğlan gece uyumadı dün sabah aniden ateşlendi calpol falanda çok düşürmedi acile götürdüm boğaz kızarık faranjit dedi dolvenle düşürüp soğuk uygulama yaptırarak eve yolladılar , görünürde ishal ve ateş var, solvent i veriyorum 2-3 saat sonra tekrar ateş yükseliyor, antibiyotik te verdi doktor önce kullanmak istemedim ama baktım kötü sabah verdim gene ateşi 39 a çıktı, bide acilde hiçbişe yapmadılar yani ateş ölçerleri bile bozuk doktor o ateş ölçümüne güvenmiyorum zaten dedi, küçük bi yerdeyim tek devlet hastanesi var, bide çocuk kaç zamandır evdeydi kimseyi görmedi kimse hasta değil nerden aldı bu hastalığı anlamadım, tekrar acile mi götüreyim fitil falan mı isteyeyim bi akıl verin ne kötüymüş hastalık ilk kez olduk 3 e oldu duşa soktuğum en iyi duş düşürüyor 6 saat geçemeden de ateş düşürücü vermemeye çalışıyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…