Kendim kadar mutlu oldum ya çok şükürAyy ben dedim sabr edemem..arkadaşım bana dedi sen manyakmısın 6 günün embriyosu çoktan teste görünür..bende dün eşime dedim Allah yazmışsa yazmiş yapıcam
Aynen öyle dedim yazmış ya Allah böyle stresli evde gezmekten daha iyi..Korkunun ecele faydası yok dedin
Çok şükür Allahıma nelerden vazgeçtik çocuk için Allah gördü.Sizde hamiş olun bende sevineyim birlikte devam edekKendim kadar mutlu oldum ya çok şükür
Aynen öyle sende yap gitsin beklemeDoğru söylüyorsun Canım şimdi daha rahat beklersin
Her gün kasetle takip edicem koyuluğunu kanı 29 vericemAma çok sevindim inann ikiz olur inşallah kan için bekleyecekmisin peki
Ay inşallah ya Allah'ım görüyor halimiziÇok şükür Allahıma nelerden vazgeçtik çocuk için Allah gördü.Sizde hamiş olun bende sevineyim birlikte devam edek
Aynen öyle Allah büyükAy inşallah ya Allah'ım görüyor halimizi
GünaydınnGünaydın canım ay ben bugün o kadar çok negatif düşünceyle uyandım ki anlatamam sanki olmamış gibi hissettim
Ahah bende test alıp yarın cuma yüzü suyu hürmetine yapayım diyorum bakalım eşimde yarın gece gelecek ona sürpriz olur diye düşünüyorum ama hayırlısıHer gün kasetle takip edicem koyuluğunu kanı 29 vericem
Ay yeminle sanki ben yazdım bu iletiyi o kadar içinden geçenler kiGünaydınnBende test günü yaklaştıkça heyecandan stresten mi bilmiyorum hiç birşey düşünemiyorum ya belirti zaten olmuyor ama genelde gördüğüm pozifit olanlarda yerleşme kanaması oluyor oda yok zaten olmadı daha öyle birşey. oofff beklemek çok zor
Hayırlı olsunnnAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Şuana kadar pozitif cikanlarda pek olmadı yerleşme diye biliyorum benim ilk gebeliğimde hiç olmadı mesela bende belirtide olmadı şuanda yok olan şeyler aşırı ilaçtan ilk transferimde ben 2 tane ilaç kullanıyordum sadece şimdi iğnesi fitili ilacı vücud farklı tepkiler veriyor ister istemez.GünaydınnBende test günü yaklaştıkça heyecandan stresten mi bilmiyorum hiç birşey düşünemiyorum ya belirti zaten olmuyor ama genelde gördüğüm pozifit olanlarda yerleşme kanaması oluyor oda yok zaten olmadı daha öyle birşey. oofff beklemek çok zor
Yap canım yap gitsin valla bekledikçe daha stresliAhah bende test alıp yarın cuma yüzü suyu hürmetine yapayım diyorum bakalım eşimde yarın gece gelecek ona sürpriz olur diye düşünüyorum ama hayırlısı
Evet 6 gününCanım senin 6. Gün embriyosumuydu
Amin AllahHayırlı olsunnnAllah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım güzel haberler üst üste geliyor darısı başımıza inşallah
Arkadaşım olumlama yapıyoruz biliyorsun olacak inşaallah belirti yok diye benim kızda minikti zaten ancak tuttu hissetmedim hiç.Ay yeminle sanki ben yazdım bu iletiyi o kadar içinden geçenler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?