2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayy ben dedim sabr edemem..arkadaşım bana dedi sen manyakmısın 6 günün embriyosu çoktan teste görünür..bende dün eşime dedim Allah yazmışsa yazmiş yapıcam
Kendim kadar mutlu oldum ya çok şükür

Günaydın canım ay ben bugün o kadar çok negatif düşünceyle uyandım ki anlatamam sanki olmamış gibi hissettim
GünaydınnBende test günü yaklaştıkça heyecandan stresten mi bilmiyorum hiç birşey düşünemiyorum ya belirti zaten olmuyor ama genelde gördüğüm pozifit olanlarda yerleşme kanaması oluyor oda yok zaten olmadı daha öyle birşey. oofff beklemek çok zor

Ay yeminle sanki ben yazdım bu iletiyi o kadar içinden geçenler ki

Hayırlı olsunnnAllah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım güzel haberler üst üste geliyor darısı başımıza inşallah

Şuana kadar pozitif cikanlarda pek olmadı yerleşme diye biliyorum benim ilk gebeliğimde hiç olmadı mesela bende belirtide olmadı şuanda yok olan şeyler aşırı ilaçtan ilk transferimde ben 2 tane ilaç kullanıyordum sadece şimdi iğnesi fitili ilacı vücud farklı tepkiler veriyor ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…