Ay sabah kurt gibi acıkmış uyandım onun gerginlği vardı üstümde galibaArkadaşım olumlama yapıyoruz biliyorsun olacak inşaallah belirti yok diye benim kızda minikti zaten ancak tuttu hissetmedim hiç.
Erken gebelik predictorTesti erken gebelik testi almainmi daha iyi olur.
Evet kan sulandirici. Kullanan çok var ama neden veriyorlar hiç bilmiyorum vardır bi sebebi amaCoraspin ne amaçla veriliyor ki
Bana verdi ama o kan sulandırıcı değil mi
Ayyy maşallah kuzum ya çok sevindimAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Coraspin ben kullanıyorumEvet kan sulandirici. Kullanan çok var ama neden veriyorlar hiç bilmiyorum vardır bi sebebi ama
Negatif düşünceleri aaattt düşünme oyleGünaydın canım ay ben bugün o kadar çok negatif düşünceyle uyandım ki anlatamam sanki olmamış gibi hissettim
Aaayyyy harika yaaaaaaaa çok mutlu oldum Allah kucağına almayida nasip etsin çok çok mutlu oldum, darısı tüm isteyenlerin başınaAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Kız yok acıktım dedim artık iyi beslenmeliyiz hem ilaclarımi edeyim düşük riski hiç olmasınTesti yaptın kaçtım kııııız gel buraya bu yolda beraberdik hani duramadın yaptın bizi burda neşeye heyecana soktun
Galiba yapacağım böyle beklemek daha çok geriyor.Ay sabah kurt gibi acıkmış uyandım onun gerginlği vardı üstümde galibasen de yapıcaan mı yarııııın
Amin Allah canım.Allah olmayanlara nasip etsinAaayyyy harika yaaaaaaaa çok mutlu oldum Allah kucağına almayida nasip etsin çok çok mutlu oldum, darısı tüm isteyenlerin başına
Sağol canımAyyy maşallah kuzum ya çok sevindim
Hayırlı Olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağına al çok sevindimAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Amin canım Amin.Sende sağ salim kucağına al İn şa AllahHayırlı Olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağına al çok sevindim
Amin canım.Allah sizlerede nasip etsin canımhayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahamin darısı bizlere olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?