- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.001
Branşım beden eğitimi sınıf ortamına almıyorum çocukları dışardayız o yüzden maske takmak istemiyorum çok. Bugün nöbet olunca çok yanıma geldiler taksam olurdu aslında. Benim de son 2 nöbetim sonra tutmayacağım. Aile hekiminden rapor gibi bir şey mi alacağız idareye dilekçe mi yazacağız nasıl olacak?Ben okulda maskesiz dolaşmıyorum.
Çok büyük risk bence burnumuz açık gezmek okul ortamında. Çocuklar zaten hep hasta. Hep de onlardan bulaşıyor.
18 kişinin gelmediği günler oldu geçen hafta mesela. Ben bir kez farenjit oldum ama maskeyi hiç çıkarmıyorum diye hafif atlattım sanırım.
Bugün prof dr osman müftüoğlu soğuk havada burun içinin nemli kalmasının önemli olduğunu ve maske takarak bunu sağlayabildiğimizi belirtti. Maske harici atkı kaşkol vs. ağzı burnu korumak virüsleri bloke eder dedi.
Virüs burunla başlayıp boğaza inip vücuda yayılırmış.
Bu arada ben gelecek haftadan itibaren nöbet tutmayacağım. Bu hafta son. 24+2 oluyorum sanırım haftaya nöbet günü. 24.haftadan itibaren tutmama hakkımız var.
Aslinda emzirme uzmanlari mama ihtiyaci olmadan almayi onermiyor ozellikle hastaneye goturmeyi cunku mamanin varligina guvenip sutumuzun gelmesini geciktiriyormusuz cok cok ihtiyac oldugunda hastanede zaten verirler siz almayin demisti oyle aklimda kalmis benimdeBen ilk sezeryanda götürmemiştim, istememişti hastane, sanırım aptamil vermişlerdi şırınga ile, evde 2. Gün geldi sütüm, şimdi hiç bilemiyorum ne alsam, kızıma emzik vermemiştim biberon da almamıştı, şimdi bu konuda da kafam karışık, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Doktorum sorun yok kullan dedi ama yetiskin olanini bulamadik bir turku bende pediatrik buldum 2 kasik ictim bakalim umarim ise yararYetişkin olanını aldım ben ama kendi doktorunuza fotosunu atıp sorun muhakkak
Her hastanenin yakınında nöbetçi eczane vs oluyor genelde. Çok zorda kalınırsa alınabilir, ben de o psikolojiye girmemek adına yanıma almayı düşünmüyorum açıkçası.Aslinda emzirme uzmanlari mama ihtiyaci olmadan almayi onermiyor ozellikle hastaneye goturmeyi cunku mamanin varligina guvenip sutumuzun gelmesini geciktiriyormusuz cok cok ihtiyac oldugunda hastanede zaten verirler siz almayin demisti oyle aklimda kalmis benimde
Ya ben geçen hafta detaylıya gidince Recep Hoca öne çekti 5 gün. Önceki ultrasonlara da baktılar, erken döllenme dedi. Birden 5 gün büyümüş oldu bebişAramızda 1 gün mü var kz
Uzman doktor raporu gerekiyormuş. Şu hafta şu günlük gebedir diye.Branşım beden eğitimi sınıf ortamına almıyorum çocukları dışardayız o yüzden maske takmak istemiyorum çok. Bugün nöbet olunca çok yanıma geldiler taksam olurdu aslında. Benim de son 2 nöbetim sonra tutmayacağım. Aile hekiminden rapor gibi bir şey mi alacağız idareye dilekçe mi yazacağız nasıl olacak?
22+4 benim tup bebek olduğu için geç döllenme mevzusu yokYa ben geçen hafta detaylıya gidince Recep Hoca öne çekti 5 gün. Önceki ultrasonlara da baktılar, erken döllenme dedi. Birden 5 gün büyümüş oldu bebişseninki kaç?
Branşım beden eğitimi sınıf ortamına almıyorum çocukları dışardayız o yüzden maske takmak istemiyorum çok. Bugün nöbet olunca çok yanıma geldiler taksam olurdu aslında. Benim de son 2 nöbetim sonra tutmayacağım. Aile hekiminden rapor gibi bir şey mi alacağız idareye dilekçe mi yazacağız nasıl olacak?
Ben aldım. Hamur markasından. En yüksek beğeniye sahip olan marka buydu. Bi sürü deseni de var.Bebek bakım çantası alacak mısınız? Önerdiğiniz bir ürün var mı?
Harika bilgilendirmeler için teşekkür ederizKızlarr hepinize güzel bi gün diliyorum ve hasta olanlarınıza çok çok geçmiş olsun.Bugün bebişimin detaylı ultrasonu vardı. Ya 5 haftadır da gitmiyorum ultrasona gözüme ne kadar büyümüş geldi. Oysaki daha minicikler. Her şey yolunda, bize güzel de bi poz verdi sağolsun. Eğer gidecek olanınız varsa güzel bir kahvaltı yapın gidin ve öğleden önce gitmekte fayda var. Bebişin hareketli olmasını ve doğru pozisyona gelmesini bekliyorlar. Bizim kısa sürdü ama telefonda tüm gün sürebilir demişlerdi. Doktorumuz görüntüleri CD olarak da verdi, sıkıldıkça açar izleriz artık sjdhhdjd. Bir de tetanoz aşısını ben 2 gün önce oldum, beni de sağlık ocağından bilgilendirdiler kendi kadın doğum doktorum söylememişti. Fikrini aldım, o yaptırmamı istedi. Ben de hafif bir kol ağrısı dışında herhangi bir yan etki de olmadı. Olur da yaptırırsanız ilk gün o kolunuzu çok yormamaya ve gece üzerine yatmamaya özen gösterin. Hepinize benden kucak dolusu sevgiler.
Ben de dönem sonuna kadar çalışıcam. Nöbet konusunda kafam çok karıştı açıkcası napsam bilemiyorumBranşını da biliyorum. Unutmadımama soğuktan serin havadan da koruyor bizi maske. O açıdan da gerçekten harika oluyor bu havalarda. Faranjit olunca anladım. Ciddi korumuş beni. Yoksa ben biterdim. Çok uzun süre çekiyordum eskiden çünkü.
Tabi ki bana göre daha avantajlısın kapalı sınıfta kalmıyorsun.Ama bizi hassas hale getiren hastalıklara yol açan diğer etken de soğuk hava dediğim gibi. Yoksa ben de hiç istemiyorum maske takmayı. Hamile olmasam herhalde takmazdım her şeye rağmen.
İzin olayı bence tamamen idarenin tutumuna bağlı. Benim idarem hiçbir şey istemedi. Zaten haftaya nöbet listesi de komple değişecek. Gidip söyledim. Tamam listeden adını çıkarırız sorun değil dediler. Herhangi bi izin kağıdı rapor dilekçe yok.
Sadece 32.haftada çalışabilir raporu şart olacaktır. Herhalde 35.haftaya kadar çalışmam gerekecek ki haziran sonu gelmek zorunda kalmayayım. Yoksa 32.haftada ayrılıp raporla tamamlamayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. Bir aksilik olmaz da sağlıkla ilerlerse öyle yaparım.
sen o konuda napacaksın? 15 tatil sonrası 6 şubatta okul açılıyor
Konu açılmışken haziranın son haftasındaki semineri doğum iznine heba etmeyinBranşını da biliyorum. Unutmadımama soğuktan serin havadan da koruyor bizi maske. O açıdan da gerçekten harika oluyor bu havalarda. Faranjit olunca anladım. Ciddi korumuş beni. Yoksa ben biterdim. Çok uzun süre çekiyordum eskiden çünkü.
Tabi ki bana göre daha avantajlısın kapalı sınıfta kalmıyorsun.Ama bizi hassas hale getiren hastalıklara yol açan diğer etken de soğuk hava dediğim gibi. Yoksa ben de hiç istemiyorum maske takmayı. Hamile olmasam herhalde takmazdım her şeye rağmen.
İzin olayı bence tamamen idarenin tutumuna bağlı. Benim idarem hiçbir şey istemedi. Zaten haftaya nöbet listesi de komple değişecek. Gidip söyledim. Tamam listeden adını çıkarırız sorun değil dediler. Herhangi bi izin kağıdı rapor dilekçe yok.
Sadece 32.haftada çalışabilir raporu şart olacaktır. Herhalde 35.haftaya kadar çalışmam gerekecek ki haziran sonu gelmek zorunda kalmayayım. Yoksa 32.haftada ayrılıp raporla tamamlamayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. Bir aksilik olmaz da sağlıkla ilerlerse öyle yaparım.
sen o konuda napacaksın? 15 tatil sonrası 6 şubatta okul açılıyor
Benimde favorilerde eşimin maaşını almasını bekliyorum bu çantayı bide alt açma bezini takım yapıp Alcam. Elinize geçti mi acaba nasıl kullanışlı mi o cepleri çok küçük mü acaba merak ediyordmBen aldım. Hamur markasından. En yüksek beğeniye sahip olan marka buydu. Bi sürü deseni de var.
Eki Görüntüle 3177054
Eki Görüntüle 3177052
Tüp bebekte nasıl oluyor hesaplama. Transfer gününden mi sayılıyor gebelik?22+4 benim tup bebek olduğu için geç döllenme mevzusu yok
Ben de dönem sonuna kadar çalışıcam. Nöbet konusunda kafam çok karıştı açıkcası napsam bilemiyorummaske konusundada maskeyle asla ders anlatamıyorum ben ya denedüm bir kaç kere
Bunu almıştım memnun kalırsam takımını tamamlarım diyerek. Sonra hastane işleri girdi araya öyle kaldı. Diğer ürünlerini de almayı düşünüyorum. Evim küçük olduğu için elimden geldiğince derli toplu olmam lazım umarım başarabilirimBebek bakım çantası alacak mısınız? Önerdiğiniz bir ürün var mı?
Bir negatif aşılama bir negatif tüp bebek denemem var22+4 benim tup bebek olduğu için geç döllenme mevzusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?