2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ilk doğumum sezaryendi. sütüm 3. gün geldi. araştırarak SMA mama almıştım. şimdi de ne olur ne olmaz 1 tane götüreceğim yanımda
Ben ilk sezeryanda götürmemiştim, istememişti hastane, sanırım aptamil vermişlerdi şırınga ile, evde 2. Gün geldi sütüm, şimdi hiç bilemiyorum ne alsam, kızıma emzik vermemiştim biberon da almamıştı, şimdi bu konuda da kafam karışık, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

ben de hissetmiyordum canım.24+5 haftadayım. ancak şimdi hafiften hissediyo gibiyim.hatta emin bile değilim gerçekten hissediyo muyum yoksa bana mı öyle geliyo diye

Bence her hamilelik kişiye özeldir o yüzden strese girmeye gerek yok ben 19. Haftada falan başladım o kabarcıkları hissetmeye. Şimdi 23. Haftadayım baya şiddetlendi hareketler önce akşamları hissediyordum sadece yatınca şimdi gündüzde otururken falan hissetmeye başladım senin bebişte artık belli eder kendini hiç merak etme sen

Merhaba arkadaslar sat tarihim 25 temmuz geç döllenme . Sat a göre 20+3 ama gelişim 19+3 haftaya Çarşamba 4 boyutlu ultrason var . Geçen hafta bebek hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım ancak dün bugün hiç hissetmedim normal mi durum

Daha erken canim ben 21. Haftamdayim hala bazi gun bi kere hissedip ertesi gun hissetmiyorum cok normal

Ben de hastaydim gecen hafta dolaba ufak kavanoza limon suyu zencefil rendesi bal karistirip koydum sabah aksam ilac niyetine 1 kasik iciyorum ( siz de yapin koyun muhakkak bagisikligimiz kuvvetli kalmali

Kızlar henüz erken ama aklıma mama konusu takılıyor, sezeryanda hemen süt gelmezse diye tedbir amaçlı mama almak gerekecek, mamaları araştırdınız mı?
Ben de bunu aralık annelerinden öğrendim. Meğerse mama mutlaka hazırda olmalıymış. Hatta biri demişti ki sarılık geçiren bebeğine sütü yetmemiş ztn sarılık diye de bebek çok güçsüzmüş emmekte de sorun yaşamış. Ama doktor sadece anne sütü ver dedi diye bu kişi mama vermemiş. Bebeğinin sarılığı iyice artmış. Besinsiz kalmış çünkü. Sütü yeterli alamıyormuş. Doktoru suçluyordu. Orada ne kadar önemli olduğunu anladım.
Önerilerde de anne sütüne en yakın hipp demişlerdi. Sma yazan da gördüm.

sarılık yeterli beslensede olabiliyor bu arada. yaşarsanız korkmayın diye yazıyorum. benim maşallah diyeyim sütüm baya çoktu kilo alımıda çok iyiydi. ama uzamış sarılık oldu oğlum. yani sarılık değeri düşüklerdeydi ama bitmiyordu. 45. gün geçmişti. şuan farkettimde her olayla ilgili birşey yaşamışım bende

Ben de bilmiyorum işte yazan kişinin yorumu buydu hepsinden bi şey öğreniyor insan.

Biberon verecek misiniz gerekirse? Yada emzik?

Ben de hep Golden Goat markasini duyuyorum keci sutu bazli oldugundan anne sutune en yakin ve hazimsizlik vs yapmayan mama oymus insallah ihtiyac olmaz ama ben hastanedeki yenidogan hemsiresi ve cocuk doktoruyla dogumdan once gorusup planlayacagim zaten :))

Ben 22+5 im bugün. 2 haftam daha var nöbet için. Yani ihtiyaç da yok aslında ama kimseye ağız eğip beni çıkarın demem. Aralığın sonunda 24’e giriyorum. Götürüp raporu koycam önlerine

Recep toraman var YouTube ben oradan hatim yapıyorum tavsiye ederim yavaşlama özelliği var videonun okumak isterseniz

Biberon verecek misiniz gerekirse? Yada emzik?

Ben yenidoğan için uygun avent biberon da emzik de aldım.
Hep çevremdeki annelerin tecrübelerinden sonra edindim bunları.
süt sağma makinesi de biberon ve emzik de, mama da hepsine ihtiyaç olabildiğini gördüm. Her bebek başka.
Gönül ister ki hemen gelsinler yanımıza ve sadece sütümüzü alsınlar. İnşallah da öyle olur hepimiz için

Recep toraman var YouTube ben oradan hatim yapıyorum tavsiye ederim yavaşlama özelliği var videonun okumak isterseniz

Ben bilmiyorum hiç. Okuyamıyorum. Ama telaffuz açısından arapça anadili olan birinden dinlemeyi tercih ediyorum. Din kültürü öğretmeni bir arkadaşım çokça teleffuz hataları olduğunu söylemişti. O açıdan. Yoksa bilgim yok pek

Bende dinlemeye çalışıyorum okuyorum inşallah kuzularımıza şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…