- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.981
Ben ilk sezeryanda götürmemiştim, istememişti hastane, sanırım aptamil vermişlerdi şırınga ile, evde 2. Gün geldi sütüm, şimdi hiç bilemiyorum ne alsam, kızıma emzik vermemiştim biberon da almamıştı, şimdi bu konuda da kafam karışık, siz ne düşünüyorsunuz bu konudailk doğumum sezaryendi. sütüm 3. gün geldi. araştırarak SMA mama almıştım. şimdi de ne olur ne olmaz 1 tane götüreceğim yanımda
ben de hissetmiyordum canım.24+5 haftadayım. ancak şimdi hafiften hissediyo gibiyim.hatta emin bile değilim gerçekten hissediyo muyum yoksa bana mı öyle geliyo diyeYa kızlar bebeğin hareketlerini hissetme konusuna iyice kafayı taktım 20+3 teyim. Hala bikaç ufak gaz kabarcığı benzeri şeyler hariç adam akıllı bi hareket hissedemedim. Plasentam önde olduğu için mi böyle oluyor anlamadım. Bu haftalarınızda net bi şekilde hissediyor muydunuz siz?
Bende vermeyeceğim dedim yine verdim hastanenin kan ücretlerinden çok üzücü keşke düzgün yapsalar.Bende bu yüzden vermek istemiyordum bunu biliyordum ama tüm tahliller özelde 2000 geçiyor mecbur verdim ama tsh değerine özelde ayrı baktircam
Keske yaBende vermeyeceğim dedim yine verdim hastanenin kan ücretlerinden çok üzücü keşke düzgün yapsalar.
Bence her hamilelik kişiye özeldir o yüzden strese girmeye gerek yokYa kızlar bebeğin hareketlerini hissetme konusuna iyice kafayı taktım 20+3 teyim. Hala bikaç ufak gaz kabarcığı benzeri şeyler hariç adam akıllı bi hareket hissedemedim. Plasentam önde olduğu için mi böyle oluyor anlamadım. Bu haftalarınızda net bi şekilde hissediyor muydunuz siz?
Daha erken canim ben 21. Haftamdayim hala bazi gun bi kere hissedip ertesi gun hissetmiyorum cok normalMerhaba arkadaslar sat tarihim 25 temmuz geç döllenme . Sat a göre 20+3 ama gelişim 19+3 haftaya Çarşamba 4 boyutlu ultrason var . Geçen hafta bebek hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım ancak dün bugün hiç hissetmedim normal mi durum
Ben de hastaydim gecen hafta dolaba ufak kavanoza limon suyu zencefil rendesi bal karistirip koydum sabah aksam ilac niyetine 1 kasik iciyorumBen okulda maskesiz dolaşmıyorum.
Çok büyük risk bence burnumuz açık gezmek okul ortamında. Çocuklar zaten hep hasta. Hep de onlardan bulaşıyor.
18 kişinin gelmediği günler oldu geçen hafta mesela. Ben bir kez farenjit oldum ama maskeyi hiç çıkarmıyorum diye hafif atlattım sanırım.
Bugün prof dr osman müftüoğlu soğuk havada burun içinin nemli kalmasının önemli olduğunu ve maske takarak bunu sağlayabildiğimizi belirtti. Maske harici atkı kaşkol vs. ağzı burnu korumak virüsleri bloke eder dedi.
Virüs burunla başlayıp boğaza inip vücuda yayılırmış.
Bu arada ben gelecek haftadan itibaren nöbet tutmayacağım. Bu hafta son. 24+2 oluyorum sanırım haftaya nöbet günü. 24.haftadan itibaren tutmama hakkımız var.
Ben de bunu aralık annelerinden öğrendim. Meğerse mama mutlaka hazırda olmalıymış. Hatta biri demişti ki sarılık geçiren bebeğine sütü yetmemiş ztn sarılık diye de bebek çok güçsüzmüş emmekte de sorun yaşamış. Ama doktor sadece anne sütü ver dedi diye bu kişi mama vermemiş. Bebeğinin sarılığı iyice artmış. Besinsiz kalmış çünkü. Sütü yeterli alamıyormuş. Doktoru suçluyordu. Orada ne kadar önemli olduğunu anladım.Kızlar henüz erken ama aklıma mama konusu takılıyor, sezeryanda hemen süt gelmezse diye tedbir amaçlı mama almak gerekecek, mamaları araştırdınız mı?
sarılık yeterli beslensede olabiliyor bu arada. yaşarsanız korkmayın diye yazıyorum. benim maşallah diyeyim sütüm baya çoktu kilo alımıda çok iyiydi. ama uzamış sarılık oldu oğlum. yani sarılık değeri düşüklerdeydi ama bitmiyordu. 45. gün geçmişti. şuan farkettimde her olayla ilgili birşey yaşamışım bendeBen de bunu aralık annelerinden öğrendim. Meğerse mama mutlaka hazırda olmalıymış. Hatta biri demişti ki sarılık geçiren bebeğine sütü yetmemiş ztn sarılık diye de bebek çok güçsüzmüş emmekte de sorun yaşamış. Ama doktor sadece anne sütü ver dedi diye bu kişi mama vermemiş. Bebeğinin sarılığı iyice artmış. Besinsiz kalmış çünkü. Sütü yeterli alamıyormuş. Doktoru suçluyordu. Orada ne kadar önemli olduğunu anladım.
Önerilerde de anne sütüne en yakın hipp demişlerdi. Sma yazan da gördüm.
Ben de bilmiyorum işte yazan kişinin yorumu buydusarılık yeterli beslensede olabiliyor bu arada. yaşarsanız korkmayın diye yazıyorum. benim maşallah diyeyim sütüm baya çoktu kilo alımıda çok iyiydi. ama uzamış sarılık oldu oğlum. yani sarılık değeri düşüklerdeydi ama bitmiyordu. 45. gün geçmişti. şuan farkettimde her olayla ilgili birşey yaşamışım bende
Biberon verecek misiniz gerekirse? Yada emzik?Ben de bunu aralık annelerinden öğrendim. Meğerse mama mutlaka hazırda olmalıymış. Hatta biri demişti ki sarılık geçiren bebeğine sütü yetmemiş ztn sarılık diye de bebek çok güçsüzmüş emmekte de sorun yaşamış. Ama doktor sadece anne sütü ver dedi diye bu kişi mama vermemiş. Bebeğinin sarılığı iyice artmış. Besinsiz kalmış çünkü. Sütü yeterli alamıyormuş. Doktoru suçluyordu. Orada ne kadar önemli olduğunu anladım.
Ben de hep Golden Goat markasini duyuyorum keci sutu bazli oldugundan anne sutune en yakin ve hazimsizlik vs yapmayan mama oymus insallah ihtiyac olmaz ama ben hastanedeki yenidogan hemsiresi ve cocuk doktoruyla dogumdan once gorusup planlayacagim zaten :))Ben de bunu aralık annelerinden öğrendim. Meğerse mama mutlaka hazırda olmalıymış. Hatta biri demişti ki sarılık geçiren bebeğine sütü yetmemiş ztn sarılık diye de bebek çok güçsüzmüş emmekte de sorun yaşamış. Ama doktor sadece anne sütü ver dedi diye bu kişi mama vermemiş. Bebeğinin sarılığı iyice artmış. Besinsiz kalmış çünkü. Sütü yeterli alamıyormuş. Doktoru suçluyordu. Orada ne kadar önemli olduğunu anladım.
Ben 22+5 im bugün. 2 haftam daha var nöbet için. Yani ihtiyaç da yok aslında ama kimseye ağız eğip beni çıkarın demem. Aralığın sonunda 24’e giriyorum. Götürüp raporu koycam önlerineBen okulda maskesiz dolaşmıyorum.
Çok büyük risk bence burnumuz açık gezmek okul ortamında. Çocuklar zaten hep hasta. Hep de onlardan bulaşıyor.
18 kişinin gelmediği günler oldu geçen hafta mesela. Ben bir kez farenjit oldum ama maskeyi hiç çıkarmıyorum diye hafif atlattım sanırım.
Bugün prof dr osman müftüoğlu soğuk havada burun içinin nemli kalmasının önemli olduğunu ve maske takarak bunu sağlayabildiğimizi belirtti. Maske harici atkı kaşkol vs. ağzı burnu korumak virüsleri bloke eder dedi.
Virüs burunla başlayıp boğaza inip vücuda yayılırmış.
Bu arada ben gelecek haftadan itibaren nöbet tutmayacağım. Bu hafta son. 24+2 oluyorum sanırım haftaya nöbet günü. 24.haftadan itibaren tutmama hakkımız var.
Canım 22 haftalık benim net hissediyorum.ama benimki ikiz ondan olabilirben de hissetmiyordum canım.24+5 haftadayım. ancak şimdi hafiften hissediyo gibiyim.hatta emin bile değilim gerçekten hissediyo muyum yoksa bana mı öyle geliyo diye
Recep toraman var YouTube ben oradan hatim yapıyorum tavsiye ederim yavaşlama özelliği var videonun okumak istersenizBen de kuran açıyorum. En baştan dinletmeye başladım. Kendim okumayı bilmiyorum.
Spotifydan açıyorum. Bir süre dinletip bırakıyorum. Sonra kaldığım yerden devam. Tüm sureleri bu şekilde dinletip bitirmek istiyorum. Her güne yayarak. Mishary Rashid Alafasy’den. Onu da bir yakınım önerdi. Çok iyi okuyor diye. Gerçekten etkileyici
Renkli fotosuna bakıp ben de ağzını burnunu tipini yerim diye diye seviyorum.mis kokulu bal kızım diyorum. Anneannen gibi mis kokulu bir bal olacaksın diyip annemi de işin içine katıyorum.
Aramızda 1 gün mü var kzBen 22+5 im bugün. 2 haftam daha var nöbet için. Yani ihtiyaç da yok aslında ama kimseye ağız eğip beni çıkarın demem. Aralığın sonunda 24’e giriyorum. Götürüp raporu koycam önlerine
Biberon verecek misiniz gerekirse? Yada emzik?
Recep toraman var YouTube ben oradan hatim yapıyorum tavsiye ederim yavaşlama özelliği var videonun okumak isterseniz
Bende dinlemeye çalışıyorum okuyorum inşallah kuzularımıza şifa olurBen bilmiyorum hiç. Okuyamıyorum. Ama telaffuz açısından arapça anadili olan birinden dinlemeyi tercih ediyorum. Din kültürü öğretmeni bir arkadaşım çokça teleffuz hataları olduğunu söylemişti. O açıdan. Yoksa bilgim yok pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?