2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun cnm inşallah gecer gider bi daha da gelmez

Kızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız
Benim kızımdan kalan avent var yeni uç alicam ama ilk zamanlarda kullanmamistim ben ise başlayınca almistim kızımda yanlış hatirlamiyorsam

Eşim annem hepsui yanımda ama bırakamıyorum ki bişe olcakmıs gibi .. yıne sarılık var Sanki kolluyorum ama yarın kontrolumuz bugun goturebılırım

Kızlar bebekler için aldığınız birkaç parça giyim eşyasını paylaşabilir misiniz rica etsem?
Bugün e bebek'e girdik, hiçbir şey beğenemeden çıktık eşimle. Ne alacağımızı da bilmiyoruz kafam çorba oldu. Daha doğrusu 3 ay gözüme acayip küçük görünüyor sanki takımların altını sadece bebek bezi bile doldurur gibi

O küçük gördüğün şeyler bile büyük gelebiliyo

Ayy benim de öyle ya o yüzden 3 aya çok az eşya alcam Lazm olursa duruma göre alırım tekrar naslsa herşey internette hemen haloluyor
Yaa neden ben de çok severim leopar
Bende baya seviyorum bize minik kız bebekleri görüyorm öyle leoparlı giydirmisler faln. Çok çok beğeniyorum Zerrin de hep leopar giydiği için eşimde takılıyor öyle

Ben benn eşim dio ki kızı zerrine benzeticen. Yalan dünya izleyen varsa tanır zerrini
Ay ben hayatımda leopar giymiş bi insan değilim ama ben de kızıma almıştım çok minnoşlar siz geldiniz aklıma ahahahaha Zerrin ya tanınmaz mı
Ben bu akşama paylaşayım bişeyler aldım. E bebekte ben de pek beğenemedim babymallden aldık uyguna da geldi sevindim. Dün gece internetten bakmıştım bişeyler moralim bozulmuştu bu ne arkadas 200 tl altına mendil alamayacak mıyız diye. Lcw desen beğendiklerimde beden yoktu. Evde giymelikler uyguna geldi ama daha alınacak cok x2 olduğundan.sıra gezmeliklerde orda batırcam kocamı kısmetse büyük bile geliyor kıyafetler iri bebek değilse, benim kızım küçüktü hastane çıkışını 2 ay falan giydi bunlar ikiz daha minyon olur muhtemelen diye yenidoğan aldık.

Annem de sen gibiydi anne diyorum yenidoğan bebeğe 3 aylık kıyafet olmaaaz.
Mağazalarda dolaşıp orda gezinen annelere sora sora ikna oldu sonunda
Yenidoğan bebeğe yenidoğan ibareli şeyler almak şart. Kaç kişiye danıştık sorduk. Hastane çıkışları direkt onlara uygun zaten. 3’lü, 5’li, 10’lu setler şeklinde alınabilir. Kişiye kalmış.
Yine yenidoğan takım ve tulum, yenidoğan zıbın almalı. Tabii ki yanında 0-3 ay yazan kıyafetleri de almak lazım. Çünkü en küçük boyları daha az giyiyorlarmış.
Bu arada ebebekteki kıyafetleri ben de genelde hiç beğenmiyorum. Pazar yeri gibi dağınık oluşu da göz zevkini bozuyor zaten. Ama orada 3 tulum 1 takım 3 tane de beyaz zıbın aldım. Hepsi yenidoğan için.

Kızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız

Bunu aldım ben. Yenidoğana uygun. Özellikleri çok güzel. Yorumları çok iyi.bu cam. Bunun daha büyük olanından da aldım ama onu cam seçmedim. Kırılmaz özellikte olandan aldım
Bi büyük bir küçük boy var yani şu an

Ben Avent yenidoğan ve büyük boyundan aldım. Bir de yine avent’in orta boyu sanırım 270 ml antikolik özellikli olanı var, ondan aldım. Biberon alırken emzik numaralarına dikkat etmek lazım. Avent in emziklerinde üstünde yazıyor şeffaf şekilde 1-2-3 gibi, aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…