- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.281
Gözün aydın cnm daim olsun inşallahKızlar kontrolüm güzel geçti, hamdolsun her şey yolunda
Göğüs ucundaki çatlaklar için lansinosh balm kullanabileceğimi söyledi
Geçmiş olsun cnm inşallah gecer gider bi daha da gelmezHepinize cok tesekkur ederim kizlar hayatimda sanirim ilk kes boyle hasta oldum oda hamilelik zamanima denk geldi. Bebegim saglikli cok sukur sabah acilde yine oksijen takviyesi yaptilar oksurugum artik sadece kriz seklinde gunde 3-4 kez gelip bastirip gidiyor ama grip cok fena sanirim bir iki gune daha iyi olurum. Oksuruk sesimi duyan hic tanimadigim komsularim bile karisim falan yapip getirdiler kapima zaten hormonlar fora salya sumuk agliyorum bidebu ara kimselerle gorusmeyin evinizden cikmayin herkes ama herkes hasta lutfen dikkat edin
Benim kızımdan kalan avent var yeni uç alicam ama ilk zamanlarda kullanmamistim ben ise başlayınca almistim kızımda yanlış hatirlamiyorsamKızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız
Eşim annem hepsui yanımda ama bırakamıyorum ki bişe olcakmıs gibi .. yıne sarılık var Sanki kolluyorum ama yarın kontrolumuz bugun goturebılırımGeçecek hiç merak etme, biraz zamana ihtiyaçları var, doktor zaten demiştir şu kadar günde bir gel bakalım diye. ilk 15 gün özellikle bu uyku hali devam eder insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten, çiş kaka yaptıkça rahatlayacak annesi. Bir yandan sarılık bir yandan uykusuzluk hayat kısır döngüye girmiş gibi geliyor çok iyi anlıyorum ama geçecek. Yanında yardımcı olabilecek birileri var mı bir mama saatinde sen uyu başkası beslesin eşin ya da annen ne bileyim kardeşin falan. Senin de dinlenmeye ihtiyacın var, sakin dinlenmiş kafayla daha sabırlı olursun hem.
Ben bennLeoparlı kıyafet isteyen kız bebiş anneleri e-bebekte bu güzelliği buldumEki Görüntüle 3177836
Yaa neden ben de çok severim leoparBen benneşim dio ki kızı zerrine benzeticen. Yalan dünya izleyen varsa tanır zerrini
O küçük gördüğün şeyler bile büyük gelebiliyoKızlar bebekler için aldığınız birkaç parça giyim eşyasını paylaşabilir misiniz rica etsem?
Bugün e bebek'e girdik, hiçbir şey beğenemeden çıktık eşimle. Ne alacağımızı da bilmiyoruz kafam çorba oldu. Daha doğrusu 3 ay gözüme acayip küçük görünüyorsanki takımların altını sadece bebek bezi bile doldurur gibi
Eşime diyorum ki bez bağlayınca bunu doldurur zatenO küçük gördüğün şeyler bile büyük gelebiliyo
emzik kuzum dün hepsiburada da indirimdeydi 2 li yenidoğan emzik 180 tl ye aldım. avent softCanım tanesi 199 nerden ikilisini 180 e aldın , emzik demiyorsun demi
Ayy benim de öyle ya o yüzden 3 aya çok az eşya alcam Lazm olursa duruma göre alırım tekrar naslsa herşey internette hemen haloluyorKızlar bebekler için aldığınız birkaç parça giyim eşyasını paylaşabilir misiniz rica etsem?
Bugün e bebek'e girdik, hiçbir şey beğenemeden çıktık eşimle. Ne alacağımızı da bilmiyoruz kafam çorba oldu. Daha doğrusu 3 ay gözüme acayip küçük görünüyorsanki takımların altını sadece bebek bezi bile doldurur gibi
Bende baya seviyorum bize minik kız bebekleri görüyorm öyle leoparlı giydirmisler faln. Çok çok beğeniyorumYaa neden ben de çok severim leopar
Ya çok iyi bu paylaşım teşekkür ederimDiyetisyen Buse Kemanoğlu'nun böyle bir paylaşımı var, denemek istersiniz belki
4 kilo ve üstü doğurcaksan küçükEşime diyorum ki bez bağlayınca bunu doldurur zatenvalla inanılmaz küçük görünüyor gözüme
Ay ben hayatımda leopar giymiş bi insan değilim ama ben de kızıma almıştım çok minnoşlar siz geldiniz aklımaBen benneşim dio ki kızı zerrine benzeticen. Yalan dünya izleyen varsa tanır zerrini
Ben bu akşama paylaşayım bişeyler aldım. E bebekte ben de pek beğenemedim babymallden aldık uyguna da geldi sevindim. Dün gece internetten bakmıştım bişeyler moralim bozulmuştu bu ne arkadas 200 tl altına mendil alamayacak mıyız diye. Lcw desen beğendiklerimde beden yoktu. Evde giymelikler uyguna geldi ama daha alınacak cok x2 olduğundan.sıra gezmeliklerde orda batırcam kocamı kısmetseKızlar bebekler için aldığınız birkaç parça giyim eşyasını paylaşabilir misiniz rica etsem?
Kızlar bebekler için aldığınız birkaç parça giyim eşyasını paylaşabilir misiniz rica etsem?
Kızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız
Ben Avent yenidoğan ve büyük boyundan aldım. Bir de yine avent’in orta boyu sanırım 270 ml antikolik özellikli olanı var, ondan aldım. Biberon alırken emzik numaralarına dikkat etmek lazım. Avent in emziklerinde üstünde yazıyor şeffaf şekilde 1-2-3 gibi, aklınızda olsun.Kızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız
Bende aldım aynındanemzik kuzum dün hepsiburada da indirimdeydi 2 li yenidoğan emzik 180 tl ye aldım. avent soft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?