2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım kimisi çok memnun ya çocuk sen bi iş yaparken duruyormuş iyi oluyormuş

İlkimbebe sitesinden alışveriş yapan oldu mu aranızda? hep reklamı çıkıyor karşıma. Güzel gibi de görünüyor ama bilmiyorum.

Canım instagramda mert baby diye bir sayfada beğenip bebeler Sarayı diye bi siteden bulup aldım
Teşekkür ederim canım
Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı
Kız düşürürüm ben bebeği koy fileye yıka
Anladımmm tamamdır
Biz de bebek arabası baktık. Aldınız mı siz?

Ayy valla bugün ilk kez alışveriş yaptım ya acayip bitim kanlandı bu gece de ordaki favorilerimi alayım bari şimdi de durduramıyorum kendimi
Ben daha turkiyeden bir sey almiycam malesef lcw filan adi ucuz kalmis emin ol yaa resmen kazikliyolarrr ( soyle bir seyler istersen denemelik olsun sana hem kalitesni kaliplarini gormus olursun canimm

Kizlar ilk aylar için tulumu cok fazla almayin çok çabuk büyüyorlar ve giydiremiyorsun. Ama çokta yakışıyor alın, ama bi iki tane
Evet bunu çok duydum

B bilemegec canım sen aldıklarının kalitesini beğendin değil mi? Eşimle baktık şimdi de diyor ki niye böyle ucuz kötü bir şey gelmesin

Alınacak listenizi paylaşırsanız belki aklımıza gelmeyen birşey vardır.Bendekini paylaşayim;

Yeni doğan bebek alışverişi

Müslin (3adet)
Kısa kollu Zıbın (en az 5
tane)
Uzun Kollu Zıbın (en az 5
tane)
Alt(2 Adet)
Üst(2 adet)
penye yelekler
Uyku tulumu (2adet)
Ağız mendili (10 adet)
İç zıbın (2adet)
Sling
Şapka/başlık
Dışarısı için tulum battaniye
tulum(3 adet)
Çorap
eldiven
Alt üst Takım (2 adet)
bebek pudrası
Alt açma bezi
Anne sütü toplayıcı
Yenidoğan için tarak
Süt saklama poşetleri
Kulak çöpü
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Önlük
Biberon yıkama fırçası ve deterjanı
Emzirme önlüğü
Emzirme sütyeni
Göğüs pedi
lohusa külodu
Emzirme yastığı
Bebek battaniyesi
bebek nevresimleri
bebek yastığı,
mevsimine göre yorgan
Ana kucağı
Kanguru
Ateş ölçer
Burun aspiratörü
Lohusa şekeri
Doğum Hediyeligi
Lavman
Meryem Ana otu
Hastane çıkışı (en az 2 tane)
Yenidoğan bebek bezi
bakım mendili
bebek losyonu
Bebek telsizi
Granül deterjan
Tırnak makası
Banyo küveti ve filesi
Banyo süngeri, şampuan ve
banyo havlusu
Bebek arabası ve puseti
Bebek çantası
Oyun parkı veya beşik

Son düzenleme:
Canım kimisi çok memnun ya çocuk sen bi iş yaparken duruyormuş iyi oluyormuş
Ben kızımda pusetten çok kullandım ana kucağını. beşik yatak odasındaydi ilk üç ay gündüz ona yatirdim uyuttum oturma odasinda

Teşekkür ederim canım

Kız düşürürüm ben bebeği koy fileye yıka

Anladımmm tamamdır

Biz de bebek arabası baktık. Aldınız mı siz?
Biz alamadık zaten 3 seçeneğimiz vardı ikiz arabası olduğundan, bi inglesina- bi peg perego bir de chicco. ikisi 16 civarı biri 6-7 evde de mis gibi arabamız duruyor ama kullanamayacağız.
Ben daha turkiyeden bir sey almiycam malesef lcw filan adi ucuz kalmis emin ol yaa resmen kazikliyolarrr ( soyle bir seyler istersen denemelik olsun sana hem kalitesni kaliplarini gormus olursun canimm
Çok doğru valla biraz araştırınca çok daha kalitelisi çok daha uyguna gelebiliyor.
Bi başladın mı geçmiş olsun diyebiliriz müthiş bir his ama ya
Ay evet ya, kızım uyusun çıkarıp sevcem kıyafetleri tek tek

Anakucağı maksimum 6 ay kullanırlar. Bence o kadar para vermeye gerek yok ama tercih meselesi tabii
Babybjorn almıştım 2 yaisna kadar kullandık çok huysuzdu bebeğim bir tek onda sakinlesiyordu kaldırdım düşünmediğimiz için çok çaresiz klan bir arkadasa verdi aylar önce şimdi yine aynısından bakıyorum

Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı
İlk 2 sinde file ve küvet kullandım sonra çok gereksiz buldum yer kaplıyor ayrıca bir daha kullanamıyorsun.Son bebeğimde araştırma yaptım Bebek yıkama kovaları var yeterli sıcaklıkta seviyeye dikkat ederek su dolduruyorsun bebeği basının iki yanından kavrayıp içinde tutuyorsun oturma pozisyonuna yakın oluyor zamanla elin alışıyor ve yuzdurebiliyorsun.Daha sonra eski legenlerin içinde köpürtup duruluyordum.İki malzemeyi de daha sonra kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…