- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.341
O kadar haklısın ki anca reklam yapıyorlarBen artik turkiyedeki hic bir indirime guvenmiyorum maleseffiyati sisirip geri indiriyolar o yuzden almak istedigim seyleri aliyorum hemen
Ayy valla bugün ilk kez alışveriş yaptım ya acayip bitim kanlandı bu gece de ordaki favorilerimi alayım bari150 euroyu gecmedigi surece bir sikinti olmuyor canim.Kaliplar bence normal ne cok buyuk ne kucuk
Canım kimisi çok memnun ya çocuk sen bi iş yaparken duruyormuş iyi oluyormuşbenim de anakucağını boşuna yer kaplıyor diye alasım gelmiyor. işe yaramaz gibi geliyor hiç de araştırmadım gerçi. Evim küçük.
Ama banyo yaptırmak o küvet ve file olmadan tehlikeli olur. O yüzden mecburiyet hissediyorum.
Bi başladın mı geçmiş olsun diyebilirizAyy valla bugün ilk kez alışveriş yaptım ya acayip bitim kanlandı bu gece de ordaki favorilerimi alayım barişimdi de durduramıyorum kendimi
Canım ürünler güzel ama aynısı daha ucuza var, ordan beğenip internette aramayı deneİlkimbebe sitesinden alışveriş yapan oldu mu aranızda? hep reklamı çıkıyor karşıma. Güzel gibi de görünüyor ama bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3178006
Teşekkür ederim canımCanım instagramda mert baby diye bir sayfada beğenip bebeler Sarayı diye bi siteden bulup aldım
Kız düşürürüm ben bebeğiOnları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı
Anladımmm tamamdırCani
Kizlar kendi sitesinden siparisinizi yapin normal uyelik olusturup sonra size bir mail gelicek vergi odemeyi kabul ediyor musunuz diye.Ona yes i do deseniz yeter tarzancasizinle kargo firmasi iletisime geciyor zaten o mesajdan sonra turkce olarak bir mail gelicek vergi su kadar iban bu buna gonderip dekontu mail atin bize diye.Bu kadar vergi odendikten sonra geliyor 1 hafta 10 gun icinde
Biz de bebek arabası baktık. Aldınız mı siz?Ben de cam almıştım inanılmaz sağlam camı bizimki 3 yılda bin kere düşmeye anca kırılmıştı
İlk bebekte öyle oluyor bugün biz bile baya bocaladık eşimle son 1 saatte atağa geçtik aldık bişilermesela bebek arabası bakmaya gittik satıcı en son oto koltuğu satıyodu bi ara bize
Ben daha turkiyeden bir sey almiycam malesef lcw filan adi ucuz kalmis emin ol yaa resmen kazikliyolarrrAyy valla bugün ilk kez alışveriş yaptım ya acayip bitim kanlandı bu gece de ordaki favorilerimi alayım barişimdi de durduramıyorum kendimi
Akakçe uygulamasını indirip ürünü takip edin, fiyat inince bildirim geliyorAy bu çok iyi oldu bekliyorum o zaman
Olmaz kuzuOnları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı
Anakucağı maksimum 6 ay kullanırlar. Bence o kadar para vermeye gerek yok ama tercih meselesi tabiiAy şuan 5000
Ben kızımda pusetten çok kullandım ana kucağını. beşik yatak odasındaydi ilk üç ay gündüz ona yatirdim uyuttum oturma odasindaCanım kimisi çok memnun ya çocuk sen bi iş yaparken duruyormuş iyi oluyormuş
Biz alamadık zaten 3 seçeneğimiz vardı ikiz arabası olduğundan, bi inglesina- bi peg perego bir de chicco. ikisi 16 civarı biri 6-7Teşekkür ederim canım
Kız düşürürüm ben bebeğikoy fileye yıka
Anladımmm tamamdır
Biz de bebek arabası baktık. Aldınız mı siz?
Çok doğru valla biraz araştırınca çok daha kalitelisi çok daha uyguna gelebiliyor.Ben daha turkiyeden bir sey almiycam malesef lcw filan adi ucuz kalmis emin ol yaa resmen kazikliyolarrr( soyle bir seyler istersen denemelik olsun sana hem kalitesni kaliplarini gormus olursun canimm
Ay evet ya, kızım uyusun çıkarıp sevcem kıyafetleri tek tekBi başladın mı geçmiş olsun diyebilirizmüthiş bir his ama ya
Babybjorn almıştım 2 yaisna kadar kullandık çok huysuzdu bebeğim bir tek onda sakinlesiyordu kaldırdım düşünmediğimiz için çok çaresiz klan bir arkadasa verdi aylar önce şimdi yine aynısından bakıyorumAnakucağı maksimum 6 ay kullanırlar. Bence o kadar para vermeye gerek yok ama tercih meselesi tabii
İlk 2 sinde file ve küvet kullandım sonra çok gereksiz buldum yer kaplıyor ayrıca bir daha kullanamıyorsun.Son bebeğimde araştırma yaptım Bebek yıkama kovaları var yeterli sıcaklıkta seviyeye dikkat ederek su dolduruyorsun bebeği basının iki yanından kavrayıp içinde tutuyorsun oturma pozisyonuna yakın oluyor zamanla elin alışıyor ve yuzdurebiliyorsun.Daha sonra eski legenlerin içinde köpürtup duruluyordum.İki malzemeyi de daha sonra kullanabilirsin.Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı
Yatiyorum ya tedirginim baya yarın bir idrar tahlili vereceğim umarım geçici bir durumdurB Birdurumvar sen nasıl oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?