- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.301
Hiiiç sanmıyorum minyon bir bebiş dedi doktorum4 kilo ve üstü doğurcaksan küçük
Paylaş canım sana zahmet, ben işin içinden çıkamadımAy ben hayatımda leopar giymiş bi insan değilim ama ben de kızıma almıştım çok minnoşlar siz geldiniz aklımaahahahaha Zerrin ya tanınmaz mı
Ben bu akşama paylaşayım bişeyler aldım. E bebekte ben de pek beğenemedim babymallden aldık uyguna da geldi sevindim. Dün gece internetten bakmıştım bişeyler moralim bozulmuştu bu ne arkadas 200 tl altına mendil alamayacak mıyız diye. Lcw desen beğendiklerimde beden yoktu. Evde giymelikler uyguna geldi ama daha alınacak cok x2 olduğundan.sıra gezmeliklerde orda batırcam kocamı kısmetsebüyük bile geliyor kıyafetler iri bebek değilse, benim kızım küçüktü hastane çıkışını 2 ay falan giydi bunlar ikiz daha minyon olur muhtemelen diye yenidoğan aldık.
Yok ya e bebekte ne nerde onu bile bulamıyorum ben, pazar standı gibi karıştırıp karıştırıp bulmak lazımAnnem de sen gibiydianne diyorum yenidoğan bebeğe 3 aylık kıyafet olmaaaz.
Mağazalarda dolaşıp orda gezinen annelere sora sora ikna oldu sonunda
Yenidoğan bebeğe yenidoğan ibareli şeyler almak şart. Kaç kişiye danıştık sorduk. Hastane çıkışları direkt onlara uygun zaten. 3’lü, 5’li, 10’lu setler şeklinde alınabilir. Kişiye kalmış.
Yine yenidoğan takım ve tulum, yenidoğan zıbın almalı. Tabii ki yanında 0-3 ay yazan kıyafetleri de almak lazım. Çünkü en küçük boyları daha az giyiyorlarmış.
Bu arada ebebekteki kıyafetleri ben de genelde hiç beğenmiyorum. Pazar yeri gibi dağınık oluşu da göz zevkini bozuyor zaten. Ama orada 3 tulum 1 takım 3 tane de beyaz zıbın aldım. Hepsi yenidoğan için.
Oyyy maşAllahLeoparlandik
Bende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyorBen Avent yenidoğan ve büyük boyundan aldım. Bir de yine avent’in orta boyu sanırım 270 ml antikolik özellikli olanı var, ondan aldım. Biberon alırken emzik numaralarına dikkat etmek lazım. Avent in emziklerinde üstünde yazıyor şeffaf şekilde 1-2-3 gibi, aklınızda olsun.
Aynını aldım canım senin yazdığını görmeden, bu ay ben maaş da yatınca baya bişe aldım bakalımEki Görüntüle 3177948
Bunu aldım ben. Yenidoğana uygun. Özellikleri çok güzel. Yorumları çok iyi.bu cam. Bunun daha büyük olanından da aldım ama onu cam seçmedim. Kırılmaz özellikte olandan aldım
Bi büyük bir küçük boy var yani şu an
Eşime diyorum iki cahil biz niye alışverişe çıktık ki yanımızda bir bilen olsaydıBende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyor
Canım ben şunu aldım bi sitede 650 idi 450 ye buldum başka sitede 0 ay 50 cm biraz küçüğüme geldi bide yenidoğan için bio organic in 5 li setini ve takım battaniyesini aldım, daha giyim çok aldım da hastane çantasına koymayı planladıklarım bunlarKızlar bebekler için aldığınız birkaç parça giyim eşyasını paylaşabilir misiniz rica etsem?
Bugün e bebek'e girdik, hiçbir şey beğenemeden çıktık eşimle. Ne alacağımızı da bilmiyoruz kafam çorba oldu. Daha doğrusu 3 ay gözüme acayip küçük görünüyorsanki takımların altını sadece bebek bezi bile doldurur gibi
Bi yanım da diyor babyjörn mü alsam kumaşı fln hiç terletmiyor diyorlar ana kucağı için ama değer mi o kadar bilmiyorumAna kucağı şunu düşünüyorum bide bu fisher ın halısını çok övüyorlar, sizce gereksiz pahalı mı
Ben ingilterede next diye bir marka var ordan siparis verdim harika urunler var 450 tl uzeri ucretsiz kargo gonderiyorlar.Sadece mail geliyor %30 gumruk vergisi onu gonderiyorsunuz ibanla.lc waikikiden 2li atlet takimi 80 liraya almistim burdan 7li paket 160 tl geldi hemde kumaslari bin basar kalite olarak :)) carterstan da cok aldiklarim oldu onlardan bile daha kaliteli bence pisman oldum daha once almadigimaAy ben hayatımda leopar giymiş bi insan değilim ama ben de kızıma almıştım çok minnoşlar siz geldiniz aklımaahahahaha Zerrin ya tanınmaz mı
Ben bu akşama paylaşayım bişeyler aldım. E bebekte ben de pek beğenemedim babymallden aldık uyguna da geldi sevindim. Dün gece internetten bakmıştım bişeyler moralim bozulmuştu bu ne arkadas 200 tl altına mendil alamayacak mıyız diye. Lcw desen beğendiklerimde beden yoktu. Evde giymelikler uyguna geldi ama daha alınacak cok x2 olduğundan.sıra gezmeliklerde orda batırcam kocamı kısmetsebüyük bile geliyor kıyafetler iri bebek değilse, benim kızım küçüktü hastane çıkışını 2 ay falan giydi bunlar ikiz daha minyon olur muhtemelen diye yenidoğan aldık.
Hadi gözün aydın canımmmm ne güzel hepimizz sağlıklı haberlerini alıp sevinçle dönüyoruz çok şükür bin şükür Allahıma ElhamdülillahKızlar kontrolüm güzel geçti, hamdolsun her şey yolunda
Göğüs ucundaki çatlaklar için lansinosh balm kullanabileceğimi söyledi
Ben babybjorn aldim canim herkes cok ovdu sever umarim indirimde 3500 e almistim gecen ayBi yanım da diyor babyjörn mü alsam kumaşı fln hiç terletmiyor diyorlar ana kucağı için ama değer mi o kadar bilmiyorum
Ay şuan 5000Ben babybjorn aldim canim herkes cok ovdu sever umarim indirimde 3500 e almistim gecen ay
Çok güzel... Bu takımın tulumunu aldım bende ...gayet kaliteliCanım ben şunu aldım bi sitede 650 idi 450 ye buldum başka sitede 0 ay 50 cm biraz küçüğüme geldi bide yenidoğan için bio organic in 5 li setini ve takım battaniyesini aldım, daha giyim çok aldım da hastane çantasına koymayı planladıklarım bunlar
Canim hepsiburadada daha uygun. Ana kucagi olarak ben daha uygun bi muadili aldim. Ben aldigimda 700 liraya dusmustuAna kucağı şunu düşünüyorum bide bu fisher ın halısını çok övüyorlar, sizce gereksiz pahalı mı
Next i biliyorum çok övüyorlar...kaç günde geldi sipariş bir de Amazon üzerinden mi sipariş etmiştiniz?Ben ingilterede next diye bir marka var ordan siparis verdim harika urunler var 450 tl uzeri ucretsiz kargo gonderiyorlar.Sadece mail geliyor %30 gumruk vergisi onu gonderiyorsunuz ibanla.lc waikikiden 2li atlet takimi 80 liraya almistim burdan 7li paket 160 tl geldi hemde kumaslari bin basar kalite olarak :)) carterstan da cok aldiklarim oldu onlardan bile daha kaliteli bence pisman oldum daha once almadigima
Her bebek anakucagi sevmiyor bence o kadar para vermeAna kucağı şunu düşünüyorum bide bu fisher ın halısını çok övüyorlar, sizce gereksiz pahalı mı
Merhaba, sizin siparişleriniz geldi mi acaba? Ben de nexte çok bakındım ama müşteri hizmetleri vergilendirme konusunda bilgilerinin olmadığını söyledi. Gümrükte sorun çıkmasından endişe ettiğim için cesaret edemedim. Gümrük vergisini nexte mi ödemiştiniz acaba süreç hakkında bilgi verebilir misiniz geldiyse siparişlerinizBen ingilterede next diye bir marka var ordan siparis verdim harika urunler var 450 tl uzeri ucretsiz kargo gonderiyorlar.Sadece mail geliyor %30 gumruk vergisi onu gonderiyorsunuz ibanla.lc waikikiden 2li atlet takimi 80 liraya almistim burdan 7li paket 160 tl geldi hemde kumaslari bin basar kalite olarak :)) carterstan da cok aldiklarim oldu onlardan bile daha kaliteli bence pisman oldum daha once almadigima
Ben de tecrübeli değilim, biraz kafama göre biraz ablama sorarak aldımBende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyor
Anakucağı chicco rhytm sound aldım ben. Halı da bundan aldım ama 560 a düşmüştü Amazon’da. 19 unda tekrar Amazon indirimleri olacakmış, bekle istersen. Hatta geçen yine düşmüştü 500 lere.Ana kucağı şunu düşünüyorum bide bu fisher ın halısını çok övüyorlar, sizce gereksiz pahalı mı
32.haftadaKızlar çalışma izni kaçıncı haftada alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?