2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
4 kilo ve üstü doğurcaksan küçük
Hiiiç sanmıyorum minyon bir bebiş dedi doktorum
Paylaş canım sana zahmet, ben işin içinden çıkamadım
Yok ya e bebekte ne nerde onu bile bulamıyorum ben, pazar standı gibi karıştırıp karıştırıp bulmak lazım
Oyyy maşAllah

Bende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyor

Aynını aldım canım senin yazdığını görmeden, bu ay ben maaş da yatınca baya bişe aldım bakalım

Canım ben şunu aldım bi sitede 650 idi 450 ye buldum başka sitede 0 ay 50 cm biraz küçüğüme geldi bide yenidoğan için bio organic in 5 li setini ve takım battaniyesini aldım, daha giyim çok aldım da hastane çantasına koymayı planladıklarım bunlar

Eklentiler

• FD19780E-6884-4BAC-9B28-14289FE52180.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 7BB2731A-B61D-401B-96BA-68B942D34107.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 74
Ben ingilterede next diye bir marka var ordan siparis verdim harika urunler var 450 tl uzeri ucretsiz kargo gonderiyorlar.Sadece mail geliyor %30 gumruk vergisi onu gonderiyorsunuz ibanla.lc waikikiden 2li atlet takimi 80 liraya almistim burdan 7li paket 160 tl geldi hemde kumaslari bin basar kalite olarak :)) carterstan da cok aldiklarim oldu onlardan bile daha kaliteli bence pisman oldum daha once almadigima

Çok güzel... Bu takımın tulumunu aldım bende ...gayet kaliteli

Ana kucağı şunu düşünüyorum bide bu fisher ın halısını çok övüyorlar, sizce gereksiz pahalı mı
Canim hepsiburadada daha uygun. Ana kucagi olarak ben daha uygun bi muadili aldim. Ben aldigimda 700 liraya dusmustu

Eklentiler

• Screenshot_20221216-182325.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20221216-182452.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 46
Next i biliyorum çok övüyorlar...kaç günde geldi sipariş bir de Amazon üzerinden mi sipariş etmiştiniz?

Merhaba, sizin siparişleriniz geldi mi acaba? Ben de nexte çok bakındım ama müşteri hizmetleri vergilendirme konusunda bilgilerinin olmadığını söyledi. Gümrükte sorun çıkmasından endişe ettiğim için cesaret edemedim. Gümrük vergisini nexte mi ödemiştiniz acaba süreç hakkında bilgi verebilir misiniz geldiyse siparişleriniz

Bende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyor
Ben de tecrübeli değilim, biraz kafama göre biraz ablama sorarak aldım Hastanede süt gelmezse diye yenidoğan aldım. Antikolik de süt mama vermek gerekir diye almıştım. Bir de mama için olmazsa bile ablama doktoru yaz bebeğine su vermek gerekir demiş. Öyle bir durumda su vermek için bile lazım olur kafasıyla aldım

Ana kucağı şunu düşünüyorum bide bu fisher ın halısını çok övüyorlar, sizce gereksiz pahalı mı
Anakucağı chicco rhytm sound aldım ben. Halı da bundan aldım ama 560 a düşmüştü Amazon’da. 19 unda tekrar Amazon indirimleri olacakmış, bekle istersen. Hatta geçen yine düşmüştü 500 lere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…