- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.321
Ben de kasımda çok aldım. Bu ay pek almadım. Ama yine eksiklerim var tabii.Aynını aldım canım senin yazdığını görmeden, bu ay ben maaş da yatınca baya bişe aldım bakalım
Canım ben şunu aldım bi sitede 650 idi 450 ye buldum başka sitede 0 ay 50 cm biraz küçüğüme geldi bide yenidoğan için bio organic in 5 li setini ve takım battaniyesini aldım, daha giyim çok aldım da hastane çantasına koymayı planladıklarım bunlar
Chicco yu kaça aldınız. Eşimde bunu attı bana çlıştığı bir firmada varmıs uyguna alırım alalımmı diye. Denediniz mi hareketi falan nasıl sallanma modu acabaAnakucağı chicco rhytm sound aldım ben. Halı da bundan aldım ama 560 a düşmüştü Amazon’da. 19 unda tekrar Amazon indirimleri olacakmış, bekle istersen. Hatta geçen yine düşmüştü 500 lere.
İndirim zamanı Amazon’dan 1700 e almıştım. Kurup denedik güzel geldi bize. Sallarken müziği de var, bir kaç modda. Ama sallanma modlarını hatırlamıyorum açıkçası.Chicco yu kaça aldınız. Eşimde bunu attı bana çlıştığı bir firmada varmıs uyguna alırım alalımmı diye. Denediniz mi hareketi falan nasıl sallanma modu acaba
Çok güzeelCanım ben şunu aldım bi sitede 650 idi 450 ye buldum başka sitede 0 ay 50 cm biraz küçüğüme geldi bide yenidoğan için bio organic in 5 li setini ve takım battaniyesini aldım, daha giyim çok aldım da hastane çantasına koymayı planladıklarım bunlar
Nasıl alışveriş yapıyorsun tam olarak?Ben ingilterede next diye bir marka var ordan siparis verdim harika urunler var 450 tl uzeri ucretsiz kargo gonderiyorlar.Sadece mail geliyor %30 gumruk vergisi onu gonderiyorsunuz ibanla.lc waikikiden 2li atlet takimi 80 liraya almistim burdan 7li paket 160 tl geldi hemde kumaslari bin basar kalite olarak :)) carterstan da cok aldiklarim oldu onlardan bile daha kaliteli bence pisman oldum daha once almadigima
Aminn Aminn canım inşAllah hiç eksilmeden sağlıkla kavuşalımHadi gözün aydın canımmmm ne güzel hepimizz sağlıklı haberlerini alıp sevinçle dönüyoruz çok şükür bin şükür Allahıma Elhamdülillah
Ay bu çok iyi oldu bekliyorum o zamanAnakucağı chicco rhytm sound aldım ben. Halı da bundan aldım ama 560 a düşmüştü Amazon’da. 19 unda tekrar Amazon indirimleri olacakmış, bekle istersen. Hatta geçen yine düşmüştü 500 lere.
Canım instagramda mert baby diye bir sayfada beğenip bebeler Sarayı diye bi siteden bulup aldımÇok güzeelgüzel günlerde sağlıklı günlerde giysin kuzum
Böyle hastane çıkışı iyi oluyor ama alt üst takımda ben bir türlü beğendiğim bir şey bulamadım. Bunu nereden almıştın bir de oraya bakayım
Nasıl alışveriş yapıyorsun tam olarak?
Aminn Aminn canım inşAllah hiç eksilmeden sağlıkla kavuşalım
Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mıBen de kasımda çok aldım. Bu ay pek almadım. Ama yine eksiklerim var tabii.
Onları tamamlamam lazım. Banyo havlusu almadım mesela. Banyo ile ilgili hiçbir şey almadım gerçi. Alınacaklar listesine bi göz atmam gerek. Çünkü ocak zamları gelmeden bu ay bitmeden bir şeyler eklemem şart.
Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı
Küvet ve üstünde filesi ile yıkıyorlar. Yakın zamanda şahit oldum. Çok rahat oluyor gibi geldi bana. Ama onları son aylarda alırım herhalde. Şimdi sadece havlu bakmak istiyorum. Bir de tarak.
Kucakta yıkayabilen var mı acabadüşüncesi bile ürpertici. İmkansız gibi geliyor
Bende hiç giymedimAy ben hayatımda leopar giymiş bi insan değilim ama ben de kızıma almıştım çok minnoşlar siz geldiniz aklımaahahahaha Zerrin ya tanınmaz mı
Ayy ben de bi sürü şey favoriledim ordan bi türlü alışveriş yapamadım ama. Kalıpları nasıl acaba? Bir de üst limit var mıdır acaba gümrükte takılıp kalmasın? Fiyatlar o kadar saçma ki biorganik babyden de 320 liraya tulum var carterstan daBen ingilterede next diye bir marka var ordan siparis verdim harika urunler var 450 tl uzeri ucretsiz kargo gonderiyorlar.Sadece mail geliyor %30 gumruk vergisi onu gonderiyorsunuz ibanla.lc waikikiden 2li atlet takimi 80 liraya almistim burdan 7li paket 160 tl geldi hemde kumaslari bin basar kalite olarak :)) carterstan da cok aldiklarim oldu onlardan bile daha kaliteli bence pisman oldum daha once almadigima
Iyiki almisim kiz o zamanAy şuan 5000
Yok direkt kendi sitesinden siparis veriyosunuz 1 haftada geldiNext i biliyorum çok övüyorlar...kaç günde geldi sipariş bir de Amazon üzerinden mi sipariş etmiştiniz?
Merhaba, sizin siparişleriniz geldi mi acaba? Ben de nexte çok bakındım ama müşteri hizmetleri vergilendirme konusunda bilgilerinin olmadığını söyledi. Gümrükte sorun çıkmasından endişe ettiğim için cesaret edemedim. Gümrük vergisini nexte mi ödemiştiniz acaba süreç hakkında bilgi verebilir misiniz geldiyse siparişleriniz
Kizlar kendi sitesinden siparisinizi yapin normal uyelik olusturup sonra size bir mail gelicek vergi odemeyi kabul ediyor musunuz diye.Ona yes i do deseniz yeter tarzancaMerhaba, sizin siparişleriniz geldi mi acaba? Ben de nexte çok bakındım ama müşteri hizmetleri vergilendirme konusunda bilgilerinin olmadığını söyledi. Gümrükte sorun çıkmasından endişe ettiğim için cesaret edemedim. Gümrük vergisini nexte mi ödemiştiniz acaba süreç hakkında bilgi verebilir misiniz geldiyse siparişle
Wok güzeelgüzel günlerde sağlıklı günlerde giysin kuzum
Böyle hastane çıkışı iyi oluyor ama alt üst takımda ben bir türlü beğendiğim bir şey bulamadım. Bunu nereden almıştın bir de oraya bakayım
Nasıl alışveriş yapıyorsun tam olarak?
A
Kesinlikle , şubat indirimleri beklemek sanki mantıklı olmadıIyiki almisim kiz o zaman( nasilsa yilbasinda zamlanir niyetim varken aliyim demistim umarim sever bebis
150 euroyu gecmedigi surece bir sikinti olmuyor canim.Kaliplar bence normal ne cok buyuk ne kucukAyy ben de bi sürü şey favoriledim ordan bi türlü alışveriş yapamadım ama. Kalıpları nasıl acaba? Bir de üst limit var mıdır acaba gümrükte takılıp kalmasın? Fiyatlar o kadar saçma ki biorganik babyden de 320 liraya tulum var carterstan dalcw de kafasına göre valla kim ne tutturabilirse ona satıyor anladığım kadarıyla.
Ben artik turkiyedeki hic bir indirime guvenmiyorum malesefKesinlikle , şubat indirimleri beklemek sanki mantıklı olmadı
yer kaplar o küvet diye alasım yok
Ben de cam almıştım inanılmaz sağlam camı bizimki 3 yılda bin kere düşmeye anca kırılmıştıBende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyor
İlk bebekte öyle oluyor bugün biz bile baya bocaladık eşimle son 1 saatte atağa geçtik aldık bişilerEşime diyorum iki cahil biz niye alışverişe çıktık ki yanımızda bir bilen olsaydı
Benim yiğenime kullanıyorlar hala 16 aylık onda uyutuyorlar. Gayet memnunlar. Biz de düşünüyoruz bugün eşim baktı baktı yav hiç bi mekanizması da yok en ufak alengiri olsa alcam ama diyoBi yanım da diyor babyjörn mü alsam kumaşı fln hiç terletmiyor diyorlar ana kucağı için ama değer mi o kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?