2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aynını aldım canım senin yazdığını görmeden, bu ay ben maaş da yatınca baya bişe aldım bakalım
Ben de kasımda çok aldım. Bu ay pek almadım. Ama yine eksiklerim var tabii.
Onları tamamlamam lazım. Banyo havlusu almadım mesela. Banyo ile ilgili hiçbir şey almadım gerçi. Alınacaklar listesine bi göz atmam gerek. Çünkü ocak zamları gelmeden bu ay bitmeden bir şeyler eklemem şart.

Çok güzelmiş markası ne bunun? Kız için ürünler de vardır herhalde

Anakucağı chicco rhytm sound aldım ben. Halı da bundan aldım ama 560 a düşmüştü Amazon’da. 19 unda tekrar Amazon indirimleri olacakmış, bekle istersen. Hatta geçen yine düşmüştü 500 lere.
Chicco yu kaça aldınız. Eşimde bunu attı bana çlıştığı bir firmada varmıs uyguna alırım alalımmı diye. Denediniz mi hareketi falan nasıl sallanma modu acaba

Chicco yu kaça aldınız. Eşimde bunu attı bana çlıştığı bir firmada varmıs uyguna alırım alalımmı diye. Denediniz mi hareketi falan nasıl sallanma modu acaba
İndirim zamanı Amazon’dan 1700 e almıştım. Kurup denedik güzel geldi bize. Sallarken müziği de var, bir kaç modda. Ama sallanma modlarını hatırlamıyorum açıkçası.

Çok güzeel güzel günlerde sağlıklı günlerde giysin kuzum
Böyle hastane çıkışı iyi oluyor ama alt üst takımda ben bir türlü beğendiğim bir şey bulamadım. Bunu nereden almıştın bir de oraya bakayım
Nasıl alışveriş yapıyorsun tam olarak?
Hadi gözün aydın canımmmm ne güzel hepimizz sağlıklı haberlerini alıp sevinçle dönüyoruz çok şükür bin şükür Allahıma Elhamdülillah
Aminn Aminn canım inşAllah hiç eksilmeden sağlıkla kavuşalım

Canım instagramda mert baby diye bir sayfada beğenip bebeler Sarayı diye bi siteden bulup aldım

Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı

Onları ben de almadım, ya o küvet fln gerekli mi kucağımızda yıkasak olmaz mı

Küvet ve üstünde filesi ile yıkıyorlar. Yakın zamanda şahit oldum. Çok rahat oluyor gibi geldi bana. Ama onları son aylarda alırım herhalde. Şimdi sadece havlu bakmak istiyorum. Bir de tarak.
Kucakta yıkayabilen var mı acaba düşüncesi bile ürpertici. İmkansız gibi geliyor

yer kaplar o küvet diye alasım yok

Ayy ben de bi sürü şey favoriledim ordan bi türlü alışveriş yapamadım ama. Kalıpları nasıl acaba? Bir de üst limit var mıdır acaba gümrükte takılıp kalmasın? Fiyatlar o kadar saçma ki biorganik babyden de 320 liraya tulum var carterstan da lcw de kafasına göre valla kim ne tutturabilirse ona satıyor anladığım kadarıyla.

Cani
Kizlar kendi sitesinden siparisinizi yapin normal uyelik olusturup sonra size bir mail gelicek vergi odemeyi kabul ediyor musunuz diye.Ona yes i do deseniz yeter tarzanca sizinle kargo firmasi iletisime geciyor zaten o mesajdan sonra turkce olarak bir mail gelicek vergi su kadar iban bu buna gonderip dekontu mail atin bize diye.Bu kadar vergi odendikten sonra geliyor 1 hafta 10 gun icinde

150 euroyu gecmedigi surece bir sikinti olmuyor canim.Kaliplar bence normal ne cok buyuk ne kucuk

yer kaplar o küvet diye alasım yok

benim de anakucağını boşuna yer kaplıyor diye alasım gelmiyor. işe yaramaz gibi geliyor hiç de araştırmadım gerçi. Evim küçük.
Ama banyo yaptırmak o küvet ve file olmadan tehlikeli olur. O yüzden mecburiyet hissediyorum.

Bende yenidoğan cam aldım bakalım tecrübesizlikle bu kadar oluyor
Ben de cam almıştım inanılmaz sağlam camı bizimki 3 yılda bin kere düşmeye anca kırılmıştı
Eşime diyorum iki cahil biz niye alışverişe çıktık ki yanımızda bir bilen olsaydı
İlk bebekte öyle oluyor bugün biz bile baya bocaladık eşimle son 1 saatte atağa geçtik aldık bişiler mesela bebek arabası bakmaya gittik satıcı en son oto koltuğu satıyodu bi ara bize
Bi yanım da diyor babyjörn mü alsam kumaşı fln hiç terletmiyor diyorlar ana kucağı için ama değer mi o kadar bilmiyorum
Benim yiğenime kullanıyorlar hala 16 aylık onda uyutuyorlar. Gayet memnunlar. Biz de düşünüyoruz bugün eşim baktı baktı yav hiç bi mekanizması da yok en ufak alengiri olsa alcam ama diyo bizim 2 bebek olunca daha fazla düşünmek zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…