2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bi kaç gündür göğüs kafes kısmının alt tarafı göbeğimin birleştiği yer sağ sola yattığımda böyle acıyor batıyor gibi değişik bir ağrı sola yatıyorum sağa yatıyorum donup duruyorum yatakta Canım acıyor böyle bir acı çeken var mı acaba karnım büyüdüğü için rahim genişlediği için baskı mı oluyor merak ediyorum
Bu bennn 1 haftadır yaşıyorum bunu sol göğsümun altında göğüs kafesim kırılmış gibi çok acıyor dayanılmiyor bazen oturunca bile rahatsız ediyor. 😭😭😭

Hemde insanların tonlarca para harcadığı görüntü 😁😁😁 İnan hiç o kadar özgüvenli ve güzel hissetmemiştim o zamana kadar🤣
Ben niye öyle hissetmiyorum ya 🙈 Büyük görüntüden hiç memnun değilim göğüslerim sarkık oldu göbeğimle birleşti diyorum, eşim diyor ki göğüslerin sarkmadı göbeğin onlara doğru büyüdü 😂

Benim ilk gebeliğimde göğüslerim hiç büyümedi ve dediğin gibi küçüklerde Canım Doğumdan sonra süt gelince büyüdü , süt gelince büyüyecek merak etme benim öyle oldu.ikinci gebelikte durumlar değişti küçük ama bu ikinci gebelikte büyüdü mesela
Süt gelince de ayrı bi büyüme mi oluyor 🙊🙈🤣 benimkiler baya büyüdü o zaman büyüse düşünemiyorum Amann Yarabbimm🥺😱😱

Aman ya keşke hayırlı olsun deyip kenara çekilseler. Kendi çocuklarına istedikleri isimleri koymuşlar işte torunlara karışmasınlar 🙄

Aynen öyle hayırlı olsun de geç nedir yani isim ona olan sevgilerini mi değiştirecek sanki. Çok abartılıyor
Kayinvalidem yapsa derim kaynana öz anne yapınca soğuk duş etkisi 🤣

MelodiminEsi MelodiminEsi ben yenidoğanda penye battaniye kullanmıştım ama 3-6 aylık tulum da almışım kışa doğru. Bu sefer yarım kundak yapmayı düşünüyorum hem hava da ısınacak gerek olmaz diye düşünüyorum kendimce. Demir ilacı gynoferon kullanıyordum arada çarpıntım oluyordu, aile hekimim yanlışlıkla gyno ferro sanol yazmış çarpıntıma iyi geldi ama kabızlık yaptı 🤷🏼‍♀️

Ya kizlar ben 27. Haftamdayim benim goguslerim miniciklerdi zaten cok hafif bi dolgunluk disinda hic buyumedi bu beni dusunduruyo normal mi
Tesekkur ederim canim simdiden acaba benim sutum mu olmucak diye dusunmeye baslamistim 😂
Benim de göğüslerim küçücük 75 ti belki 80 olmuştur şimdi biraz dolgunlaştı, kızımda süt de gelince biraz daha dolgunlaşmıştı ama öyle aman aman bi şişlik yoktu hatta kayınvalideciiiim uzun yoldan gelince ilk memelerime bakıp “ dolmamış göğüslerin sütün mü yok kızım” demişti sağolsun nasıl moral olmuştu 😌 sütüm olmuştu, taşıp sızacak kadar değil ama çok uzun süre emzirdim çok şükür. Belki ben tam boşaltamadım o zaman bilmiyorum bebek emdikçe iniyor ama süt kimi küçük memeler nasıl büyütüyor bebişleri.

Şuan 95 takıyorum 🥺🙈 o zamana 100 olur 😂😂 80 85 iyi yaa 😁
Benim ama yok gibi Canım ben normal değildim zaten normale sütle ulaştım
MelodiminEsi MelodiminEsi ben yenidoğanda penye battaniye kullanmıştım ama 3-6 aylık tulum da almışım kışa doğru. Bu sefer yarım kundak yapmayı düşünüyorum hem hava da ısınacak gerek olmaz diye düşünüyorum kendimce. Demir ilacı gynoferon kullanıyordum arada çarpıntım oluyordu, aile hekimim yanlışlıkla gyno ferro sanol yazmış çarpıntıma iyi geldi ama kabızlık yaptı 🤷🏼‍♀️

Benim de göğüslerim küçücük 75 ti belki 80 olmuştur şimdi biraz dolgunlaştı, kızımda süt de gelince biraz daha dolgunlaşmıştı ama öyle aman aman bi şişlik yoktu hatta kayınvalideciiiim uzun yoldan gelince ilk memelerime bakıp “ dolmamış göğüslerin sütün mü yok kızım” demişti sağolsun nasıl moral olmuştu 😌 sütüm olmuştu, taşıp sızacak kadar değil ama çok uzun süre emzirdim çok şükür. Belki ben tam boşaltamadım o zaman bilmiyorum bebek emdikçe iniyor ama süt kimi küçük memeler nasıl büyütüyor bebişleri.
bana da böyle saçma sapan bir düşünceyi eşimin teyzesi söylemişti göğüslerinde büyümemiş hiç sütün var mı tarzında bende sinir olmustum sanki sütün işlevi değil memenin büyüklüğü belirliyordu bende kuzumu emzirdim çok şükür küçük mücük iş görmedi mi gördü sanki bünyemiz belli ben olacak acaba

95 neee :confused: nasıl yaşıyorsun, sırtın ağrımıyor mu?
Ben ve onlar gayette mutluyuz 🤪 şaka şaka hiç de mutlu değilim 85lik olduğu zamanlar çok seviyordum ama büyümesinin önüne geçemedim 🙈🥺 gebe kaldığımdan beri ağırlaştı sırtım ağrıyor tabi bide yani bazen kendilerini taşımak zor geliyor
Benim ama yok gibi Canım ben normal değildim zaten normale sütle ulaştım 😃
Ayy yok olmaması güzel.
Süt bitince faln eski haline döner mi peki. Ama o zaman da pörsümüş olur çirkin görünür dimi

Ben ve onlar gayette mutluyuz 🤪 şaka şaka hiç de mutlu değilim 85lik olduğu zamanlar çok seviyordum ama büyümesinin önüne geçemedim 🙈🥺 gebe kaldığımdan beri ağırlaştı sırtım ağrıyor tabi bide yani bazen kendilerini taşımak zor geliyor

Ayy yok olmaması güzel.
Süt bitince faln eski haline döner mi peki. Ama o zaman da pörsümüş olur çirkin görünür dimi
Boşver Canım hiç olumsuz düşünme genetik bu işler belki bozulmaz düzelir iyi düşün iyi olsun çaresi olan şeyler bunlar bebişler cuk cuk emsin tek duamız o olsun 😃😃 İnan’ın çok güzel bi duygu ve rahatlık benim büyük sıpam bi yaşına kadar emdi ona bile doyamadım 😂🤪

Boşver Canım hiç olumsuz düşünme genetik bu işler belki bozulmaz düzelir iyi düşün iyi olsun çaresi olan şeyler bunlar bebişler cuk cuk emsin tek duamız o olsun 😃😃 İnan’ın çok güzel bi duygu ve rahatlık benim büyük sıpam bi yaşına kadar emdi ona bile doyamadım 😂🤪
Maşallah ya Haklısınız amannn olsunlar birşey olmaz bebemin işi bitince kocam faydalanırlar olumlu bakmak lazm 🤣

Benim kayınvalidem de hiç açıkça erkek istediğini söylememişti ama hep hissettim, doğuma kadar kızımın da erkek olduğunu sanmıştı zaten neyse. Şu an ikiz erkek diye çok mutlu, birinin adını da kayınpederimin adını vermemi de çok istiyor ama bişey diyemiyor eşim çok kızar çünkü. ben çok gocunuyorum ama tek bir tırnağını yaratamayacağımız evlatlarımıza şükretmek yerine siparişi beğenmemiş gibi konusmak bizi geç Allahın zoruna gider.

Benim kayınvalidem de hiç açıkça erkek istediğini söylememişti ama hep hissettim, doğuma kadar kızımın da erkek olduğunu sanmıştı zaten neyse. Şu an ikiz erkek diye çok mutlu, birinin adını da kayınpederimin adını vermemi de çok istiyor ama bişey diyemiyor eşim çok kızar çünkü. ben çok gocunuyorum ama tek bir tırnağını yaratamayacağımız evlatlarımıza şükretmek yerine siparişi beğenmemiş gibi konusmak bizi geç Allahın zoruna gider.
Koca tarafının erkek takıntısı beni bitiriyor zaten 😒 en güzeli duymamak.

Back
X