2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aa nasi ziyaretci kabul etmiyorlarmii bu konuda hic kendi hastanemle konusmadim bende ikramlik hediyelik falan yaptirayim diyordum ziyaretci olmayacaksa anlami kalmiyor
Canim ben Maslak Acibadem'de dogum planliyorum.
Hastaneye gore degisebiliyor elbette durumlar.
Ama merak edenler icin maili ss olarak iletiyorum.

Aa nasi ziyaretci kabul etmiyorlarmii bu konuda hic kendi hastanemle konusmadim bende ikramlik hediyelik falan yaptirayim diyordum ziyaretci olmayacaksa anlami kalmiyor
Onu onumuzki hafta kontrole giderken soracagim canim.
Benim avikcasi canima minnet,insallah almazlar
Belki doguma girdikten sonra aliyorlardir.
Sanci evresinde kalabalik olmasini istemiyor olabilirler.
Ogrenince yazarim ama bence de mutlaka sorun hastanenize.

Allah allah ilginç acaba covid tedbirleri kapsamındaki döneme ait bir yazı mı bu? Eve gelecek ziyaretçileriniz olmadı o zaman dağıtırsınız

Neden ki canım erken doğum riskin mi var öyle bir şüphe varsa vurulmuyor mu

Neden ki canım erken doğum riskin mi var öyle bir şüphe varsa vurulmuyor mu
Hepsinde yaptılar benim.Ama gününden önce doğdular sadece prematüre değillerdi mesela bunda daha çok korkuyorum ağrılarım ve kasılmalarım çok önceden başladı.Bi sakıncası var mı acaba bu iğnenin.Pazatesi günü kontrolüm var ogun sorar belki.

Kizlar bisey soracagim hani bu valiz ici veya cekmece ici organizerler varya ben onlardan aldim baya bi ama bunlarin temizligi nasil yapilacak musamba kumas arasi bisey makinayami atiliyor eldemi yikanacak bilemedim kullanan varmi daha once aranizda
Ben valiz içi düzenleyicilerini hep seyehat dönüşü makinede yıkıyorum bir sıkıntı olmadı, sadece desenlerinin rengi soldu zamanla. fermuarlarını Kapalı atın yoksa fermuarları zor kapanmaya başlıyor. Çekmece içi organizerleri de bebek için ilk defa aldım, yıkadım onları da kumaşında bir bozulma olmadı, sadece bir tık çekmiş olabilir mi diye düşündüm beklediğimden küçük geldi gözüme, ama ilk aldığımda ayrıntılı incelememiştim o yüzden emin de olamadım.

Kizlar bisey soracagim hani bu valiz ici veya cekmece ici organizerler varya ben onlardan aldim baya bi ama bunlarin temizligi nasil yapilacak musamba kumas arasi bisey makinayami atiliyor eldemi yikanacak bilemedim kullanan varmi daha once aranizda
Aynılarından ben de aldım, makinede fermuarları kapalı olacak şekilde yıkadım hiçbir şey olmadı. Sıkma derecesini düşük seçmiştim.

Evet dediğim gibi bardağın diğer tarafına bakmamıştım hiç. Fikre bayılsam da vazgeçtim şu anda
Alternatiflere açığım
Yani insanların kullanabileceği bir şeyler olabilir ben de hâlâ düşünüyorum. Herkesin dolabı mantıklı mantıksız magnet süslerle dolu, artık çok sıradan geliyor. Kimisi değer vermiyor bile, atıyor.
Ben tam bir mum sevdalısıyım bana birisi mum hediye etse çok hoşuma gider mesela bazen de amaaan hiçbir şey yapma nasılsa kıymet bilinmiyor diyorum

Hediyelikler genelde atılıyor gerçekten de.
Ben nişanımda mum hediyelik yaptırmıştım herkes evinin bi köşesine koymuş. Şıktı çünkü.
mum bu anlamda çok daha mantıklı. Atmıyorlar onu bence.
Ama yapılacaksa da en fazla 20 tane falan isterim ben. Bazı yerler en az 50 tane yaptırılmasını istiyor öyle sipariş alıyorlar.
En yakınlara versem yeter. Gerisi eksik kalsın. Ama hiç yapılmasa da olur tabii. Kafama uyan bi şey bulsam yaptırırım ben.

Ben mesela verilen kolonyaları çantama atıyorum ve kullanıyorum. Küçük şişelerde oldukları için yer kaplamıyorlar ve iş görüyorlar. Ama işte herkes mum, kolonya falan dağıttığı için farklı ne olabilir diye düşünmüştüm ama herkes bunlatı dağıtıyorsa bir bildikleri de olmalı
Nikahımda da nikah şekeri dağıtmamıştım çünkü unutmuştum
Amaaan magnet artık out yaaa kim elalemin çocuğunun magnetini buzdolabına asıyor ki? Bende sadece yiğenimin magneti var. Gidip gelip sevmek için

Canım ben arkadaşlarımın düğün davetiyelerini bile saklıyorum değer veriyorum böyle şeylere. Magnet konusunda katılıyorum bir de çocuğun fotoğrafını koyanlar var anlayamıyorum açıkçası kolonya da çok mantıklı bak

Evet atılınca üzülüyorum ben. Yani ben hep saklıyorum böyle şeyleri, o kişi ona emek vermiş para harcamış bana da değer vermiş ki benimle paylaşmış. Ama herkes bir olmuyor ne yazık ki

B Birdurumvar beslenme konusunda katı kurallarım yok. Belli başlı şeyler var hergün mutlaka tüketmeye önem verdiğim. Yumurta, peynir, muz, kefir, ceviz, fındık. Mümkün olduğunca ekmek tüketmiyorum sadece kahvaltıda bir iki dilim. Günlük hangi yemek çıkarsa yiyorum ama pilav ve makarnadan uzak durmaya çalışıyorum. Paketli gıdalardan uzak duruyorum. Doktorum bezelye ve yeşil mercimeğin bebeğin beyin gelişimi için önemli olduğunu söylemişti. Bu kadar benimki

Bugün sabaha biraz boğaz ağrısı ile uyandım ama dün soğuk soğuk tek seferde içtiğim kefire yormuştum. Geçer diye umursamadım. Dışarı çıkıp balık alıp eve geldim ama maraton koşmuş gibi yorulmuştum. Biraz uzanayım ya dediğimde saatimden “yüksek kalp atımı” bildirimi geldi. Daha önce hiç olmamıştı. 3 defa ard arda “dinlenirken yükselen kalp atımı” bildirimi gelince doktoruma yazdım. Sonra ateşe de bakalım falan deyince ateşimin de 38,5 olduğunu gördüm
Şimdi bişiler yiyip duşa giricem ateşe iyi gelsin diye. Parol ve redoxon önerdi, onları içicem. Süregelen bir bel ağrım ve baş ağrım da var
Covid veya influenza olmaktan korkuyorum. Maskem hep ağzımda ama nereden ne geleceği belli olmuyor işte
Covid veya influenza olanların belirtileri neydi? Öksürüğüm yok. boğaz ağrısına ek olarak bel ve baş ağrım var

Merhaba ben sevibebe aldım, koku yok, annemlere giderken kullanırım orada diye aldım
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, isterseniz test verin, umarım kolayca atlatırsınız

Ben 4 aylık hamikeyken olmuştum. Sırt ve baş ağrısı, halsizlik biraz da boğaz ağrısı vardı. Öksürük, burun akıntısı falan yoktu. İnşallah covid değildir.

Gecmis olsun cnm test ver belki usutmedir korkma

Yeşil mercimek bugun tüketen ben bunu duyduğuma sevindim

Eklem kemik ağrısı ve 40 a yakın ateş 3 gün sürdü bir gün yüksek ateş bir hafta ağrılarım sonra kendime geldim elhamdülillah.Rabbim şifa versin canım bol c vitamini ve dinlenmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…