2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de ayni senin gbiyim canim paketli gida vs de yiyorum valla napayim gun icinde peynir yogurt ceviz gibi bisiler yemek onemli sadece.Proteinde alirsan yeter bana gore

Aa nasi ziyaretci kabul etmiyorlarmii bu konuda hic kendi hastanemle konusmadim bende ikramlik hediyelik falan yaptirayim diyordum ziyaretci olmayacaksa anlami kalmiyor
Canim gece sene covidin en cafcafli oldugu donemde bile kabul ediliyordu o sadece lafta yaziliyor oraya :))

Kizlar hastaneye gecelik mi goturmeli alt ust pijama takimi mi sizce?

Ben de merak ediyorum.
Sezeryan ve normal doğuma göre değişebilir mi bu durum acaba?
Geçenlerde biri gecelik çok daha rahat diyordu instagramda ama neye göre dedi bilmiyorum.
ikisi de bulunsa belki de en iyisi. Zaten bir takım yetmiyor diyorlar.

Çok geçmiş olsun canım bu süreçte böyle bir şey yaşamadım nimöyorum ama covidin ilk zamanları yoğun eklem ağrısı ve ateş vardı

Bana gore herturlu gecelik daha kullanisli ya sezeryanda olsan normalde sonucta normalse alttan muayene icin,sezeryanda ise alt pijama giyersen dikise degip can yakabilir gibi

Merhaba ben sevibebe aldım, koku yok, annemlere giderken kullanırım orada diye aldım

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, isterseniz test verin, umarım kolayca atlatırsınız
Gecmis olsun cnm test ver belki usutmedir korkma
Eklem kemik ağrısı ve 40 a yakın ateş 3 gün sürdü bir gün yüksek ateş bir hafta ağrılarım sonra kendime geldim elhamdülillah.Rabbim şifa versin canım bol c vitamini ve dinlenmeni tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim
Ben de üşütmedir diye düşünmek istiyorum
Parol içtim, beklemedeyim. Umarım düşer ateşim
Yarın zaten dahiliye randevum var, tiroid için. Oraya gidince doktora söyleyip orada test veririm dedim. Geceyi ve sabahı göreyim de

Ben 4 aylık hamikeyken olmuştum. Sırt ve baş ağrısı, halsizlik biraz da boğaz ağrısı vardı. Öksürük, burun akıntısı falan yoktu. İnşallah covid değildir.
Birebir böyleyim herhangi bir ilaç kullandınız mı? Bana parol ve redoxon iç dedi doktorum

Çok geçmiş olsun canım bu süreçte böyle bir şey yaşamadım nimöyorum ama covidin ilk zamanları yoğun eklem ağrısı ve ateş vardı
Ateşim 38,5 ti. Hatta 38,8 i gördüm hemen duşa girdim. Parol un etki etmesini bekliyorum şimdi. 6 saatte 1 parol alabilirsin dedi doktorum

Anladım canım o zaman erken doğum riskine karlı vuruluyor demek ki

Eee benim de öyle işte geçen gün yazmıştım zaten ben prediyabitiğim unlu gıdalar ve pirinç/patates bir iki lokma ile şekerimi fırlatırken bal/pekmez/tatlılar vs aynı etkiyi yapmıyor yani sende bir anormallik yok, durumun istisnai değil, ha ben yine de bebişi tehlikeye atmamak için önlem amaçlı tüketmiyorum. Geçen de bunu anlatmaya çalışmıştım :) Şeker hastası demiyor kimse sana, gebelikte ortaya çıkan da muhtemelen prediyabet tarzı bir şey gebelikten sonra kalır ya da devam eder henüz ortak bir fikir yok, fazla takıldın nedense sanki biz sana ısrarla şeker hastasısın diyormuşuz gibi Makarna ile ayran tüketmişsin ayran/yoğurt şekeri dengeler, sadece ekmek yediğindeyse epey fırlamış şekerin, mesela tanı konmuş olmasına rağmen ben asla o değerleri görmedim toklukta, diyetisyen nasıl bir liste verdi sana bilmiyorum belki durumuna çok dikkat etmeden hazırlamıştır. Bence bu konuyu doktorun ile görüşmelisin tekrar.

Ben sevşbebenşnkiisni aldım ve tavsiye etmiyorum, henüz 43 günlğk bebeğim reflüsü var ve yatağın ortası çöktü. Reflü için kesinlikle bu yataklar uygun değil. Bne de daha iyi birşey kullanan var mı diye siteye bakmaya girmiştim.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bebeğinize çok geçmiş olsun umarım işinize yarar güzel bir ürün bulabilirsiniz.
Ben de almak için acele etmiyorum araştırıyorum hâlâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…