- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.961
Ben de ayni senin gbiyim canim paketli gida vs de yiyorum valla napayimGünaydın. Ben kahvaltı da zeytin peynir haşlanmış yumurta bazen yeşillik tüketiyorum. Öğle ve akşamda doğaçlama açıkçası. Çok şunu yemeliyim bunu yemeliyim yapmadım hiç. Su içmeye gayret ediyorum. İlk zamanlar daha temkinli ve hassastım sanırım ama şu an organları herseyi oluştu bebeğe kilo aldıracak besinleri almaya çalışıyorum onun dışında özellikle şunu yerim diyemem. Ben mi çok rahatım bilemedim
Canim gece sene covidin en cafcafli oldugu donemde bile kabul ediliyordu o sadece lafta yaziliyor oraya :))Aa nasi ziyaretci kabul etmiyorlarmii bu konuda hic kendi hastanemle konusmadim bende ikramlik hediyelik falan yaptirayim diyordum ziyaretci olmayacaksa anlami kalmiyor
Kac gundur yapasim vardi bana da motivasyon olduYeşil mercimek bugun tüketen ben bunu duyduğuma sevindim
Kizlar hastaneye gecelik mi goturmeli alt ust pijama takimi mi sizce?
Çok geçmiş olsun canım bu süreçte böyle bir şey yaşamadım nimöyorum ama covidin ilk zamanları yoğun eklem ağrısı ve ateş vardıBugün sabaha biraz boğaz ağrısı ile uyandım ama dün soğuk soğuk tek seferde içtiğim kefire yormuştum. Geçer diye umursamadım. Dışarı çıkıp balık alıp eve geldim ama maraton koşmuş gibi yorulmuştum. Biraz uzanayım ya dediğimde saatimden “yüksek kalp atımı” bildirimi geldi. Daha önce hiç olmamıştı. 3 defa ard arda “dinlenirken yükselen kalp atımı” bildirimi gelince doktoruma yazdım. Sonra ateşe de bakalım falan deyince ateşimin de 38,5 olduğunu gördüm
Şimdi bişiler yiyip duşa giricem ateşe iyi gelsin diye. Parol ve redoxon önerdi, onları içicem. Süregelen bir bel ağrım ve baş ağrım da var
Covid veya influenza olmaktan korkuyorum. Maskem hep ağzımda ama nereden ne geleceği belli olmuyor işte
Covid veya influenza olanların belirtileri neydi? Öksürüğüm yok. boğaz ağrısına ek olarak bel ve baş ağrım var
Bana gore herturlu gecelik daha kullanisli ya sezeryanda olsan normalde sonucta normalse alttan muayene icin,sezeryanda ise alt pijama giyersen dikise degip can yakabilir gibiBen de merak ediyorum.
Sezeryan ve normal doğuma göre değişebilir mi bu durum acaba?
Geçenlerde biri gecelik çok daha rahat diyordu instagramda ama neye göre dedi bilmiyorum.
ikisi de bulunsa belki de en iyisi. Zaten bir takım yetmiyor diyorlar.
Merhaba ben sevibebe aldım, koku yok, annemlere giderken kullanırım orada diye aldım
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, isterseniz test verin, umarım kolayca atlatırsınız
Gecmis olsun cnm test ver belki usutmedir korkma
Çok teşekkür ederimEklem kemik ağrısı ve 40 a yakın ateş 3 gün sürdü bir gün yüksek ateş bir hafta ağrılarım sonra kendime geldim elhamdülillah.Rabbim şifa versin canım bol c vitamini ve dinlenmeni tavsiye ederim.
Birebir böyleyimBen 4 aylık hamikeyken olmuştum. Sırt ve baş ağrısı, halsizlik biraz da boğaz ağrısı vardı. Öksürük, burun akıntısı falan yoktu. İnşallah covid değildir.
Ateşim 38,5 ti. Hatta 38,8 i gördüm hemen duşa girdim. Parol un etki etmesini bekliyorum şimdi. 6 saatte 1 parol alabilirsin dedi doktorumÇok geçmiş olsun canım bu süreçte böyle bir şey yaşamadım nimöyorum ama covidin ilk zamanları yoğun eklem ağrısı ve ateş vardı
Yap kiz bak faydaliymisKac gundur yapasim vardi bana da motivasyon oldu
Parol ateşimi düşürmüştü benim inşAllah çabucak toparlarsınAteşim 38,5 ti. Hatta 38,8 i gördüm hemen duşa girdim. Parol un etki etmesini bekliyorum şimdi. 6 saatte 1 parol alabilirsin dedi doktorum
Anladım canım o zaman erken doğum riskine karlı vuruluyor demek kiHepsinde yaptılar benim.Ama gününden önce doğdular sadece prematüre değillerdi mesela bunda daha çok korkuyorum ağrılarım ve kasılmalarım çok önceden başladı.Bi sakıncası var mı acaba bu iğnenin.Pazatesi günü kontrolüm var ogun sorar belki.
bende bugun çorbasını yapıp içtim aradığım bi lezzet değil ama artık güzel geliyor:))Kac gundur yapasim vardi bana da motivasyon oldu
Yeşil mercimek nohut gibi baklagiller bende çok fena gaz yapıyor. Fitik asidini çıkarmama rağmen. Bundan sonra bir gün yersem bir gün ara vericem. İki gün üst üste yemek mahvediyor.Yap kiz bak faydaliymis
Kirmizi mercimektense yesil mercimek oneriliyo yemegini yap kiymali eristeli mis gibibende bugun çorbasını yapıp içtim aradığım bi lezzet değil ama artık güzel geliyor:))
Eee benim de öyle işte geçen gün yazmıştım zaten ben prediyabitiğim unlu gıdalar ve pirinç/patates bir iki lokma ile şekerimi fırlatırken bal/pekmez/tatlılar vs aynı etkiyi yapmıyor yani sende bir anormallik yok, durumun istisnai değil, ha ben yine de bebişi tehlikeye atmamak için önlem amaçlı tüketmiyorum. Geçen de bunu anlatmaya çalışmıştım :) Şeker hastası demiyor kimse sana, gebelikte ortaya çıkan da muhtemelen prediyabet tarzı bir şey gebelikten sonra kalır ya da devam eder henüz ortak bir fikir yok, fazla takıldın nedense sanki biz sana ısrarla şeker hastasısın diyormuşuz gibiŞekerim hep düşük demiyorum. Şeker yemeyince bana iyi gelmiyor demek istedim. diyabetlilere uygun bir liste bana uymuyor.
Alette sıkıntı olsa daha sonra da aynı şekilde düşük ölçebilirdi sapmalar olurdu. fakat bir daha hiç olmadı. Zaten 2 kez ölçtüm o gün o sayıyı görünce. Hata oldu sanıp. Ama değilmiş.
normal yediğimde 85-90 çıkıyor sürekli. Sapmıyor hiç.
geçen gün poğaça yemiştim deneme amaçlı. Onda 170 çıktı.
Ayran ve biraz Makarna yediğimde 105.
Beyaz un kötü etkiliyor en çok.
Tatlıyı çıkardığımdaysa olmuyor. Bana yaramıyor. Çok düşüyor ölçümde o zaman.
Benim ailemde de şeker yok zaten. Kendimde olan da düzensiz. doktorumun dediği gibi tamamen gebelikle ilgili bi mesele. Şeker hastası değilim. Diyetisyen listesiyle yürüyecek bir iş değil belli ki.
İstisna bi durum bendeki.
Sabah tam buğday ekmeğiyle tost ve ve yine aynı ekmekle bir dilim bal kaymak yedim mesela. 84 çıktı.
Ama beyaz ekmek yesem böyle olmuyor.
Yani Sadece belli şeylerde yükseliyor şeker.
yoksa hiç sorun yok. Böyle bir durum yaşayan da görmedim. Varsa paylaşsın lütfen.
Gecmis olsun canim tavuk suyu corba cok iyi geliyor eger halin varsa yap ufak bir tencereAteşim 38,5 ti. Hatta 38,8 i gördüm hemen duşa girdim. Parol un etki etmesini bekliyorum şimdi. 6 saatte 1 parol alabilirsin dedi doktorum
Ben sevşbebenşnkiisni aldım ve tavsiye etmiyorum, henüz 43 günlğk bebeğim reflüsü var ve yatağın ortası çöktü. Reflü için kesinlikle bu yataklar uygun değil. Bne de daha iyi birşey kullanan var mı diye siteye bakmaya girmiştim.Kızlar günaydınbu ürünü kullanan oldu mu aranızda? Reflü yatağı almayı düşünüyordum sizce sevi bebenin reflü yatağı mı bu ürün mü? İkisinin fiyatı hemen hemen aynı ama bu çok fonksiyonlu Eki Görüntüle 3182332
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bebeğinize çok geçmiş olsun umarım işinize yarar güzel bir ürün bulabilirsiniz.Ben sevşbebenşnkiisni aldım ve tavsiye etmiyorum, henüz 43 günlğk bebeğim reflüsü var ve yatağın ortası çöktü. Reflü için kesinlikle bu yataklar uygun değil. Bne de daha iyi birşey kullanan var mı diye siteye bakmaya girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?