2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dün bundan 2 tane sipariş ettim.hem annemin evine hem kendime. Zaten görmeyen kalmamıştır. Anneler sürekli paylaşım yapıyor
Evde iyi bir toparlayıcı olur bebeğin bakım malzemeleri için.
Dışarda da anne bebek çantası kullanırım.

Evet o. Trendyolda çok daha uygunmuş. Favorime ekledim şimdi.
İsveç ürünü alınır. Benim gördüğüm yurt dışı ürünleri çin malıydı.
Chicco da var aslında o da nispeten uygun. 2 bin küsur. Ama bebeğimin sevip sevmeyeceğini bile bilmiyorum. O yüzden muadil bakınıyorum.

Bende aldim canim bundan cok ovuyolar ama kullanisli olur bencede

30 hafta en son artı 13, son bir kaç gündür tartılmıyorum, yarışırız tontiklikle, ayağımda şişmeye başladı ve çok acıkıyorum

Bende kulllandım fakat kullandığım modeli artık üretilmiyor sanırım. 2019 da almıştım ortası oyuktu yanında verilen kiraz çekirdeği torbasını yerleştirmek için . Acaba o oyuntudan mı bahsediyorsunuz? Bir de benim kullandığımın baya pofuduk kılıfı vardı çıkıp yıkanabilen.

29.haftadayım 7 kg aldım. Her aya bir kilo demişti şimdiye kadar dediği gibi ilerledi bakalım bundan sonra ne olur. Menülerim minik ama yediğim yarıyor demek ki Ben de sıkıntı etmiyorum bebek sağlıklı olsun, aldığım kilolar sağlıksız beslenme ile alınmış olmasın benim için kâfi

Kizlar simdilik oylesine deneme yaptim isim belli olunca etikette ekliycem sizce hangisi daha iyi
İkisi de çok güzel karar veremedim Karışık yapabilirsin isteyen istediğini alsın. Bu arada malzemeleri nereden temin ettin acaba? Kendin yapınca daha mı uyguna geldi? Sanırım ben de mum yaptıracağım

Canım çok iyi yani mankenler bile doğuma 15 kilo alıyor yani fazla değil asla

Eklentiler

• 4F15C52D-87C2-405C-8A8B-E9941EB7AA97.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 80
İkisi de çok güzel karar veremedim Karışık yapabilirsin isteyen istediğini alsın. Bu arada malzemeleri nereden temin ettin acaba? Kendin yapınca daha mı uyguna geldi? Sanırım ben de mum yaptıracağım
Karisik yapabilirim bende karar veremedim eger coklu yapmayi planliyosan trendyol baya uygun ama ben yalnizca 25 tane yapicam hastaneye gelen olursa diye o yuzden carsidan aldim. Hazir suslenmisleri tanesi 14 15 diyolar. 50 li 100 lu falan yaparsan trendyol uygun canim

Canım çok iyi yani mankenler bile doğuma 15 kilo alıyor yani fazla değil asla
Valla kim kaç kilo almış hiç bakmıyorum canım sizler de takmayın her gebelik ve her bebek kendine özel Ha doğum kolay olur vs o açıdan düşünecek olursak elbette kararında almakta fayda var ama bunun için kendinizi strese sokup üzmeyin Sadece beslenme konusunda gün içerisinde mutlaka tüketmeye çalıştığım besinler var o kadar. Biz bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım geri kalan her şey hallolur

Şu tatili fırsat bilip bir bakayım eğer güzel bir şeyler bulabilirsem kendim yaparım neden olmasın Trendyola da baktım akşam üzeri, fiyatlar gayet makul dediğin gibi. Sen yine karışık yap karar vermek zor

Bende böyle düşünüyorum sadece sağlıklı olmak istiyorum ama kilo sağlıklı birşey değil ama hamilelikte yapısal olarak kilo alımı değişiyor, kimisi doğumdan sonra çok kilo alıyor yada doğumda 10 kilo verip çıkan var, en önemlisi dediğin gibi bebişlerin gelişimi ve sağlıklı olması ve tabi ki bizlerin, amiin

Bence vaktin varsa kendin yap gercekten zevkli oluyo kendin yaptiginda Mesela ben carsida en ucuz kutusunu 3 mumunu 3 bucuk liraya buldum. Ama trendyolda kutunun da mumun da tanesinin 2 bucuk liraya denk geldigi oldu indirimle

Kızlar belki almışsınızdır ama almak isteyenler olur diye söylemek isterim. Bebeğiniz için kirli sepeti. Ben oğlumda h&m den büzgülü kumaş kirli sepeti ya da oyuncak saklama olarak kullanılabilecek bir şey almıştım. Kirlilerini kendi kirlilirimizden ayrı koydum ve ayrı yıkadım. Şöyle bişeyler bakmak isterseniz var. Fikir olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum.

Eklentiler

• A1697746-B393-4FBB-A9C0-37B2D3FA0DF5.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 77
Aminn canım Aminn bir bakmışsın hepimizden kolay vermişsin kiloları
Bence vaktin varsa kendin yap gercekten zevkli oluyo kendin yaptiginda Mesela ben carsida en ucuz kutusunu 3 mumunu 3 bucuk liraya buldum. Ama trendyolda kutunun da mumun da tanesinin 2 bucuk liraya denk geldigi oldu indirimle
Küçük şehirdeyim pek seçeneğim yok ama mutlaka bakacağım canım

Hastanenin dogum paketinde oda susleme var benim sanirim acaba onlar mi yapcaklar yoksa benkm mi yaptirmam lazim ya Acibadem de daha once dogum yapan var mi kizlar nasil oluyor daha kontrolume 2-3 hafta var anca o zaman sorablcem cunku
Hangi acıbademde yapcaksınız doğumu acaba fiyat ne verdiler

Hiç aklıma gelmemişti, gayet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…