- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.001
Evet olur aslinda oyle de dimi karar veremedim cunkuBence bu şekilde karışık da yapabilirsin. İkisi de güzel
Ohyo,ronababy,mamma smile var trendyolda mamma premium senin bahsettigin sanırım oda 1400 civariymis bazı renkleri indirime giriyor onlarda.Babybjorn soft balance olanı da Almanya'dan getirtmistim İsveç ürünüydü çok memnun kaldık oyuzden yurtdışı bakıyorum aslında.
Bende aldim canim bundan cok ovuyolar ama kullanisli olur bencedeDün bundan 2 tane sipariş ettim.hem annemin evine hem kendime. Zaten görmeyen kalmamıştır. Anneler sürekli paylaşım yapıyor
Evde iyi bir toparlayıcı olur bebeğin bakım malzemeleri için.
Dışarda da anne bebek çantası kullanırım.
Eki Görüntüle 3194920
Kullanmadım. Kan sulandırıcı kullan dedi acildeki doktor. Zaten hamileliğin başından beri kullanıyorum.Birebir böyleyimherhangi bir ilaç kullandınız mı? Bana parol ve redoxon iç dedi doktorum
30 hafta en son artı 13, son bir kaç gündür tartılmıyorum, yarışırız tontiklikle, ayağımda şişmeye başladı ve çok acıkıyorumBen şu an 26+3 üm 14 kilo aldım yaNisan annelerinin rekortmeni olucam (asla faydalı şeylerde rekortmen olmam sjhdhd) , hafta içi unutmazsam bi foto atayım size Ama ben çok takılmıyordum kilolara, şimdi böyle bi düzene sokmaya çalışmak beni biraz gerdi açıkçası. Sanırım ben öğle yemeği tüketmeyi sevmediğimi söylediğim için kuruyemişi fazla verdi. Eğer işe yararsa menüm buraları update ederim mutlaka. Siz kaç kilo aldınız eğer menüleriniz minik minikse haftanıza göre iyi gidiyorsunuzdur maşallah darısı başıma, amin.
Bende kulllandım fakat kullandığım modeli artık üretilmiyor sanırım. 2019 da almıştım ortası oyuktu yanında verilen kiraz çekirdeği torbasını yerleştirmek için . Acaba o oyuntudan mı bahsediyorsunuz? Bir de benim kullandığımın baya pofuduk kılıfı vardı çıkıp yıkanabilen.Ben sevşbebenşnkiisni aldım ve tavsiye etmiyorum, henüz 43 günlğk bebeğim reflüsü var ve yatağın ortası çöktü. Reflü için kesinlikle bu yataklar uygun değil. Bne de daha iyi birşey kullanan var mı diye siteye bakmaya girmiştim.
29.haftadayım 7 kg aldım. Her aya bir kilo demişti şimdiye kadar dediği gibi ilerledi bakalım bundan sonra ne olur. Menülerim minik ama yediğim yarıyor demek kiBen şu an 26+3 üm 14 kilo aldım yaNisan annelerinin rekortmeni olucam (asla faydalı şeylerde rekortmen olmam sjhdhd) , hafta içi unutmazsam bi foto atayım size Ama ben çok takılmıyordum kilolara, şimdi böyle bi düzene sokmaya çalışmak beni biraz gerdi açıkçası. Sanırım ben öğle yemeği tüketmeyi sevmediğimi söylediğim için kuruyemişi fazla verdi. Eğer işe yararsa menüm buraları update ederim mutlaka. Siz kaç kilo aldınız eğer menüleriniz minik minikse haftanıza göre iyi gidiyorsunuzdur maşallah darısı başıma, amin.
İkisi de çok güzel karar veremedimKizlar simdilik oylesine deneme yaptim isim belli olunca etikette ekliycem sizce hangisi daha iyi
Benim ayaklar da çok fena ya yeti ayağı gibi30 hafta en son artı 13, son bir kaç gündür tartılmıyorum, yarışırız tontiklikle, ayağımda şişmeye başladı ve çok acıkıyorum
Canım çok iyi yani mankenler bile doğuma 15 kilo alıyor yani fazla değil asla29.haftadayım 7 kg aldım. Her aya bir kilo demişti şimdiye kadar dediği gibi ilerledi bakalım bundan sonra ne olur. Menülerim minik ama yediğim yarıyor demek kiBen de sıkıntı etmiyorum bebek sağlıklı olsun, aldığım kilolar sağlıksız beslenme ile alınmış olmasın benim için kâfi
Karisik yapabilirim bende karar veremedimİkisi de çok güzel karar veremedimKarışık yapabilirsin isteyen istediğini alsın. Bu arada malzemeleri nereden temin ettin acaba? Kendin yapınca daha mı uyguna geldi? Sanırım ben de mum yaptıracağım
Valla kim kaç kilo almış hiç bakmıyorum canımCanım çok iyi yani mankenler bile doğuma 15 kilo alıyor yani fazla değil asla
Şu tatili fırsat bilip bir bakayım eğer güzel bir şeyler bulabilirsem kendim yaparım neden olmasınKarisik yapabilirim bende karar veremedimeger coklu yapmayi planliyosan trendyol baya uygun ama ben yalnizca 25 tane yapicam hastaneye gelen olursa diye o yuzden carsidan aldim. Hazir suslenmisleri tanesi 14 15 diyolar. 50 li 100 lu falan yaparsan trendyol uygun canim
Bende böyle düşünüyorum sadece sağlıklı olmak istiyorum ama kilo sağlıklı birşey değil ama hamilelikte yapısal olarak kilo alımı değişiyor, kimisi doğumdan sonra çok kilo alıyor yada doğumda 10 kilo verip çıkan var, en önemlisi dediğin gibi bebişlerin gelişimi ve sağlıklı olması ve tabi ki bizlerin, amiinValla kim kaç kilo almış hiç bakmıyorum canımsizler de takmayın her gebelik ve her bebek kendine özel Ha doğum kolay olur vs o açıdan düşünecek olursak elbette kararında almakta fayda var ama bunun için kendinizi strese sokup üzmeyin Sadece beslenme konusunda gün içerisinde mutlaka tüketmeye çalıştığım besinler var o kadar. Biz bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım geri kalan her şey hallolur
Bence vaktin varsa kendin yap gercekten zevkli oluyo kendin yaptigindaŞu tatili fırsat bilip bir bakayım eğer güzel bir şeyler bulabilirsem kendim yaparım neden olmasınTrendyola da baktım akşam üzeri, fiyatlar gayet makul dediğin gibi. Sen yine karışık yap karar vermek zor
Aminn canım AminnBende böyle düşünüyorum sadece sağlıklı olmak istiyorum ama kilo sağlıklı birşey değil ama hamilelikte yapısal olarak kilo alımı değişiyor, kimisi doğumdan sonra çok kilo alıyor yada doğumda 10 kilo verip çıkan var, en önemlisi dediğin gibi bebişlerin gelişimi ve sağlıklı olması ve tabi ki bizlerin, amiin
Küçük şehirdeyim pek seçeneğim yok ama mutlaka bakacağım canımBence vaktin varsa kendin yap gercekten zevkli oluyo kendin yaptigindaMesela ben carsida en ucuz kutusunu 3 mumunu 3 bucuk liraya buldum. Ama trendyolda kutunun da mumun da tanesinin 2 bucuk liraya denk geldigi oldu indirimle
Hangi acıbademde yapcaksınız doğumu acaba fiyat ne verdilerHastanenin dogum paketinde oda susleme var benim sanirim acaba onlar mi yapcaklar yoksa benkm mi yaptirmam lazim yaAcibadem de daha once dogum yapan var mi kizlar nasil oluyor daha kontrolume 2-3 hafta var anca o zaman sorablcem cunku
Hiç aklıma gelmemişti, gayet mantıklıKızlar belki almışsınızdır ama almak isteyenler olur diye söylemek isterim. Bebeğiniz için kirli sepeti. Ben oğlumda h&m den büzgülü kumaş kirli sepeti ya da oyuncak saklama olarak kullanılabilecek bir şey almıştım. Kirlilerini kendi kirlilirimizden ayrı koydum ve ayrı yıkadım. Şöyle bişeyler bakmak isterseniz var. Fikir olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?