2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Bu ana kucağını kaçıncı aydan itibaren ve kaçıncı aya kadar kullanabiliyoruz?
Bebek onda sadece uyanıkken mi kalmalı, uyur pozisyonda bebeğin vücut yapısına olumsuz etki eder mi?
Yani acaba babynest yerine alsam kullanışlı olur mu diye düşünüyorum

Gecmis olsun canim tavuk suyu corba cok iyi geliyor eger halin varsa yap ufak bir tencere umarim atlatirsin hemencecik
Akşam için balık salata menüm vardı. Öğleden sonra kemik suyu ile yapılmış tarhana içmiştim o fena gelmedi.
Şimdi eve girebildim. Hastanedeydim. 1. Parol ve akşam yemeğinden sonra iyi gibiydim. Bi içim geçmiş koltukta. Kalktım ateşim yine 38. Bebek hareketleri de azalır gibi olunca panik yaptım, doktorum da hemen eve yakın bir kadın doğumcu görsün istedi. Alel acele geldim hastaneye. Kadın doğum baktı herhangi bir sorun görmedi ama tansiyonum ve nabzım çok yüksek olunca dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye baktı faranjit olmuşum ateş de var. Taşikardi de var. Ateşin taşikardi yapabileceğini düşündüler parol içeren serum aldım hemen düştü ateş. Baş ağrım da geçti. Kan verdim; crp 9,1 çıktı. Antibiyotik yazdı ama şimdi kullanmayacağım. O hastanenin cihazlarına güvenemiyorum malesef. Yarın sabah acıbadem de tiroid için randevum var. Aynı testleri orada da yaptırıp sonuca göre antibiyotik kullanacağım.
Bu arada augumentin yazdı ama eczanelerde yok. Muadili klamoks veya amoklavin veriyorlar. Augumentin yokmuş hiçbir yerde

Biz sizinle aynı gidiyoruz. Beklenen doğum tarihimiz de aynı zaten 7 kg aldım ben de tam.
Paketli şeyleri yememeye çalışıyorum. Yemekleri evde yapmaya çalışıyorum. Ara öğün ve öğle yemeği hiç bana göre değildi ama alıştım artık. Aklım dışarıdaki yemeklerde ama iradem çok iyi şimdiye kadar
mammamia44 sizin mesajlara çok gülüyorum

Bu çok güzelmiş. Ben chakra ya baktım da hep sert olanlardan var. Nereden acaba? Rengi de hoşmuş

Deneyimli olarak değil de bebek alışverişi danışmanına sormuş birisi olarak yazıyorum; geçen hafta bir doğuma hazırlık kursuna gittim, orada bu soruyu sordum. Benim evim dubleks. Bebek odası ve benim yatak odam yukarıda, gün içinde in çık yapamam sıklıkla. O yüzden salona da bir şey gerekir mi dedim. Bu ana kucaklarından önerdiler. Bunların da 0-36 kg olanları varmış. Doğumdan hemen sonra kullanılabiliyormuş yani. 4moms gibi elektrikli olanlar. Bana ondan önerdiler. Henüz fiyat muadil araştırmasına başlamadım. Ama en önemlisi yüksek kilolara çıkan modeller daha sağlam dediler

Çoğu gitti azı kaldı inşAllah bundan sonrası da kolaylıkla geçer
Ama ben baktım birçoğunda zaten doğumdan itibaren kullanılabilir yazıyor. Yorumlara bakıyorum bazısı bebeğin kıkırdak yapısı için uygun değil, bunun içinde uyumayın sakın diyor bilemedim o nedenle

Doktora görünmen çok iyi olmuş en azından soru işaretleri gitti. Bazı ilaçlar gerçekten bulunmuyor. Kan ilacımı iki hafta aradık da bulamadık muadil almak zorunda kaldım

Ben de ayrı kirli sepeti almayı düşünüyorum bu şekilde. Henüz çok bakamadım ama baktıklarım çok iyi değildi, güzel bir şey bulmak lazım, bu modellerin çoğu boşken hamur gibi yığılıyor

Doktora gitmeniz iyi olmuş, çok geçmiş olsun tekrar, maalesef tüm ilaçlarda sıkıntı var ülkede..kendinize iyi bakın

Birçok olasılık var okuduğum yorumlara göre. Ama en fenası da bebeğim sevmedi hiç yatmadı diyenler.
En pahalı yurt dışı ürünlerde bile bu yorum var. bence benim bebeğim sevecek. Buna inanıyorum ben

Birçok olasılık var okuduğum yorumlara göre. Ama en fenası da bebeğim sevmedi hiç yatmadı diyenler.
En pahalı yurt dışı ürünlerde bile bu yorum var. bence benim bebeğim sevecek. Buna inanıyorum ben
Bende 4moms aldim esim ya yatmazsa bunda onca para verdik falan diyor bende kendimi boyle kandiriyorum yok canim benim oglum yatacak ben biliyorum

Bu tür şeyleri doğumdan sonraki çocuk doktoruyla konuşarak almayı planlıyorum ben. O al derse alırım. Alma derse yedek planım da hazır; reflü yatağında yatıracağım salonda. Yiğenim onda büyüdü çünkü.
Ana kucaklarını çoğunlukla çocuk içinde kendi kendine uyusun diye almıyorlar mı? Ben öyle biliyorum, hatalı olabilirim tabi ama amacından sapmış olur eğer kıkırdak yapısına uygun değilse

Doktora görünmen çok iyi olmuş en azından soru işaretleri gitti. Bazı ilaçlar gerçekten bulunmuyor. Kan ilacımı iki hafta aradık da bulamadık muadil almak zorunda kaldım
Evet ben çoğunlukla tanıdık eczane vesilesiyle ilaçlarımı bulduruyorum ama gece gece tanıdık bulma şansı yok bir de bu augumentin konusu bir süredir gündemde. Mecburen muadile yönlendim. Henüz içmedim ama. Bugün acıbadem de de kan vereyim, orada da crp yüksekliğini göreyim öyle içicem. Bu sektörde olduğum için acıbadem, amerikan ve bir kaç özel lab harici sonuçlara güvenemiyorum maalesef

Bende 4moms aldim esim ya yatmazsa bunda onca para verdik falan diyor bende kendimi boyle kandiriyorum yok canim benim oglum yatacak ben biliyorum
Kullanmazsa da üzülmeyin ya. Yurtdışına taşınınca gidecek 1 adet büyük eşyadan kurtulmuş olursunuz selam ben pollyanna

Evet işin bir de o boyutu var bakalım sevecek mü sevmeyecek mi
Reflü yatağı olarak hangi marka aldın peki?
Hep devlette yapılıyor testlerim, birkaç hastanede benzer sonuçlar çıktığı için böyle bir sorun yaşamadım. Çok yazık valla tahlil sonucunu da doğru çıkaramıyorlarsa niye varlar

Hangi acıbademde yapcaksınız doğumu acaba fiyat ne verdiler
Atakent henuz fiyat almadim ama bir sonraki kontrolumde sorucam :)
bebis icin endiselenme canim etkilenmiyor onlar gayet korunakli sen kendini iyilestirmeye bak :) malesef bu seneki bu iller hastalik antibiyotiksiz gecmiyor.Bol corba vitaminli seyler yemeye calis iiylesme surecini hizlandirir.Gecmis olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…