2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
İkizler erken gelir canım. Zatencok güzel dayandılar bile, hadi güzel habeelerini bekliyoruz duamız seninle
Kızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…
Canım maşallah hadisenden de güEl haberler gelsin inşallah , sağlıkla al kucağına, kendne gelince yaz bize

Kızlar lansinoh kremi ne zaman kullanmaya başladınız? Ben kızımda ne zaman başladım net hatırlamıyorum sanırım sezeryan sonrasında...bir de owli kundak alanınız var mı? Kızımın uykusu yıllarca çok bozuktu, kundak vs kullanmadım, karşıydım o zamanlar, şimdi baktım owlininki öyle çok sıkı da değil gibi..kollar açılabiliyor..öneren var mı?

Eklentiler

• images (3).webp
    6 KB · Görüntüleme: 32
Ben başlamadım henüz ama artık 37. haftaya giriyorum başlayacağım. Kundak için de normal müslinle ya da tülbent tarzı bişeyle deneyeceğim ayrı almayı düşünmedim açıkçası belki kundak kabul etmez bebek diye

Canlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.

Yaaa çok teşekkür ederim. Lahusallik herhalde hep kendimi yetersiz hissediyorum

Kızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Yaaa
Kızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…

Rabbim yardımcın olsun.
Ben görene kadar gelmişler bile dünyaya hayırlı olsun. Sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…