2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Memeler daha hastanedeyken yara oldu zaten, hemen başladım lansinoh a. Hala kullanıyorum hala yara

Owli kundak arkadaşlarım kullanıyır çok memnunlar. Ben evde penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum

Ayyy çok sevindimmm sağlıkla büyüsünler inşallah çok geçmiş olsun

Biraz geç olmadı mı uyarmak için bu saatten sonra durduramam ben bu kızı
Geçer geçer bunlar diyip seni avutmak isterim
3 ay kesin gaz olacak dediler. Bazısı 6da ancak öğreniyormuş kendi kendine gaz çıkarmayı. Benim yeğenim 7 de öğrenmişti

Gece kötü yaa. Gündüz bi şekilde hallediyorum, evdekilere iteliyorum falan da gece uykudan kalkıp gazını çıkarttırmak zor oluyor çünkü benim de uykum var

Sen ne zaman doğuracaksın ya? Bak sapphire_silk falan araya kaynak yaptı

Kolayca kavuşursun bebeklerine inşaallah bol sütlü günleriniz olsun Dualarım sizlerle kızlar

Kızlar bana da doktorum 17 veya 18 inde sezeryan olabilirsin dedi. Ama şimdi bakıyorum 17 si kadir gecesi.acaba o günü çok tercih eden olur mu ve hastanede yoğunluk olurmu ki sizce?
Evet ya ben de düşünmüştüm o tarihi ama hem yoğunluk olabilir hem de bebeğini ilk kontrolü doğumun 5. gününde oluyormuş yani bayrama denk geliyor. Hiç içime sinmez bebeğimin ilk kontrolünü acilde filan nöbetçi doktorun yapmasını

Ayyy o kadar emekten sonra bu yazıyı görünce kendim doğurmuşum gibi çok sevindim sağlıkla büyüsün minik

Yaa gözün aydın. En kısa sürede yanına gelsinler korkularının yersiz çıkması da ayrı güzel, bize cesaret oluyor
Sağlıkla büyüsün, gözünüz aydın

İlk kontrolü 7. Gün yaptırmıştık önceden.... Yeni anne olanlar sizi hangi gün kontrole çağırdılar?

Memeler daha hastanedeyken yara oldu zaten, hemen başladım lansinoh a. Hala kullanıyorum hala yara

Owli kundak arkadaşlarım kullanıyır çok memnunlar. Ben evde penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum
Garmastan diye de bir pomad söylediler.lansinohtan daha etkiliymiş. Acaba ondan da mı deneseniz?

O acıyı çok iyi biliyorum ben ilk doğumumda gümüş kapak falan bilmediğinden -cahillik işte emzirmeden önce göğüs pedi takıyordum süt akarsa koku olmasın diye çok engellemiyordu ama iş görüyordu. Küçük bebeler emmeyi beceremiyorlar diye oluyormuş. Ben de her emzirmeden sonra yumuşak peçeteye doğal zeytinyağı damlatıp bi parça da streçle göğsümde bekletiyordum. Ayva çekirdeği mevsimi değildi onu bilmiyorum. Emzirmeden önce de ılık suyla siliyordum. O yaraları çok hızlı iyileştirmişti. Sonrasında da devam edince yara olmamıştı benimki. Belki faydası olur sana da.
Diğer göğüsten süt akma mevzusu için de bir meme bebeğin ağzındayken diğerinin ucunu süt akmasını engelleyecek şekilde biraz güçlü bastırabilirsin. Ara ara kontrol edersen bir süre sonra gelmiyor.
Bebişler acıkınca göğsün sızlar, süt geldiyse acıkmıştır derler ya

Ayakta yada otururken karnıni yumuşamayan varmı sürekli kasılmış halde.
Geçen çarşamba kontrolümde doktor iyice yerleşmiş dedi. Pazartesiden beri benimki de öyle bebek değil taş var gibi hissediyorum bazen.
Düzensiz sancılar da var ama sancılar düzenli değilse ya da su, nişan gelmediyse doktor böyle devam diyor.

N nail art canımcım ayva çekirdeği jeli yapıp denedin mi yaralarına?
10 gündür lansinoh sürüyorum göğsüme 1 gram kuruması geçmedi dogum öncesi başladım valla akşam ayva çekirdeğin yaptım sürdüm simdi lansinoh degismi bence ben oğlumda kullanmistim iş görmüştü

Bebekler ilk doğduğunda kendini anne karnında hissetmeye devam ederler onun için sürekli uyurlar. Emerken uyumaları da çok normal, 2.5 - 3 saat üstü uyutmamaya çalışabilirsin. Bu çok zor biliyorum Çorap çıkarma, bezini açma taktiklerini deneyebilirsin. Tüm anneler bebekleri için en iyisidir. Gebelikte ruh verilirken bebekler annelerini seçer derler. Seni seçtiğine göre O'nun için en iyisi sensin rahat ol
Şu an hormon değişiminden bunları düşünmen de çok normal, için rahat olsun yeni doğum yapmış her anne böyle hissediyor. Ne kadar güçlü olursak olalım. Zamanla çok daha iyi hissedeceksin
Yanında olup sana sarılmak isterdim.

Ya ben korkmaya başladım acaba küçük mu doktor yanlış mı gördü yanlış mı ölçtü diye niye kuruntu yapıyorum onuda bilmiyorum.Nisanin 1 inde muayeneye gitmek istiyorum nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…