- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.541
Memeler daha hastanedeyken yara oldu zaten, hemen başladım lansinoh a. Hala kullanıyorum hala yaraKızlar lansinoh kremi ne zaman kullanmaya başladınız? Ben kızımda ne zaman başladım net hatırlamıyorum sanırım sezeryan sonrasında...bir de owli kundak alanınız var mı? Kızımın uykusu yıllarca çok bozuktu, kundak vs kullanmadım, karşıydım o zamanlar, şimdi baktım owlininki öyle çok sıkı da değil gibi..kollar açılabiliyor..öneren var mı?
Ayyy çok sevindimmmCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Ay siz artık 40'a gelmişsiniz. Kontrollerde nst'nizde sancı çıkıyor mu hiç? Kaçlar çıkıyor mesela ve ne zamandan beri?sapphire_silk hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım @virgovirgo sağlıkla al kucağına yavrularını canım benim
3 ay kesin gaz olacak dediler. Bazısı 6da ancak öğreniyormuş kendi kendine gaz çıkarmayı. Benim yeğenim 7 de öğrenmiştiBiraz geç olmadı mı uyarmak için bu saatten sonra durduramam ben bu kızı
Geçer geçer bunlar diyip seni avutmak isterim
Kolayca kavuşursun bebeklerine inşaallah bol sütlü günleriniz olsunCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Yaa hadi insallah saglikla hayirla gelsinlerKızlar benim suyum geldi sıraya kaynak yaptı oğluşlarım hastaneye geçiyoruz dua edin olur mu
Evet ya ben de düşünmüştüm o tarihi ama hem yoğunluk olabilir hem de bebeğini ilk kontrolü doğumun 5. gününde oluyormuş yani bayrama denk geliyor. Hiç içime sinmez bebeğimin ilk kontrolünü acilde filan nöbetçi doktorun yapmasınıKızlar bana da doktorum 17 veya 18 inde sezeryan olabilirsin dedi. Ama şimdi bakıyorum 17 si kadir gecesi.acaba o günü çok tercih eden olur mu ve hastanede yoğunluk olurmu ki sizce?
Insallah saglicakla hayirla gelsin oglun canimKızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…
Ayyy o kadar emekten sonra bu yazıyı görünce kendim doğurmuşum gibi çok sevindimHepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
Yaa gözün aydın. En kısa sürede yanına gelsinlerCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Sağlıkla büyüsün, gözünüz aydınHepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
İlk kontrolü 7. Gün yaptırmıştık önceden.... Yeni anne olanlar sizi hangi gün kontrole çağırdılar?Evet ya ben de düşünmüştüm o tarihi ama hem yoğunluk olabilir hem de bebeğini ilk kontrolü doğumun 5. gününde oluyormuş yani bayrama denk geliyor. Hiç içime sinmez bebeğimin ilk kontrolünü acilde filan nöbetçi doktorun yapmasını
Garmastan diye de bir pomad söylediler.lansinohtan daha etkiliymiş. Acaba ondan da mı deneseniz?Memeler daha hastanedeyken yara oldu zaten, hemen başladım lansinoh a. Hala kullanıyorum hala yara
Owli kundak arkadaşlarım kullanıyır çok memnunlar. Ben evde penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum
2020 yılında oğlumda 3. Gün de hastaneye 5. Günde sağlık ocağına çağırmışlardı. Eski anne olarakİlk kontrolü 7. Gün yaptırmıştık önceden.... Yeni anne olanlar sizi hangi gün kontrole çağırdılar?
O acıyı çok iyi biliyorumKızlar şimdi ben birde pompayı günlük aktif kullanıyorum ya iki memede de o ucu baya çıkarıp acıtıyor lansinoh ve gümüş kapağı hiç ayırmıyorum göğsümden. Yoksa kalkan aldım ama nasıl kullanacağımıda bilmiyorumgümüş kapağı çıkarırsam acır diye korkuyorum çıkaramıyorum. Çünkü oğlan memeyi aldığında bi ayy diyorum yani ama bunada şükür. Bak sabah taktığım emzirme sütyeni sağ meme sırılsıklam oldu yine kokucak neyse kalkanı bi deneyeyim. Vallahi bn rexona kullandım günde 1 kere ne yapayım zararlı mıdır düşünemedimm
Geçen çarşamba kontrolümde doktor iyice yerleşmiş dedi. Pazartesiden beri benimki de öyleAyakta yada otururken karnıni yumuşamayan varmı sürekli kasılmış halde.
10 gündür lansinoh sürüyorum göğsüme 1 gram kuruması geçmedi dogum öncesi başladım valla akşam ayva çekirdeğin yaptım sürdüm simdi lansinoh degismi bence ben oğlumda kullanmistim iş görmüştü
Bebekler ilk doğduğunda kendini anne karnında hissetmeye devam ederler onun için sürekli uyurlar. Emerken uyumaları da çok normal, 2.5 - 3 saat üstü uyutmamaya çalışabilirsin. Bu çok zor biliyorumÇok teşekkür ederim bunu deniycem. Birde benim bebeğim uyanmıyor sıklıkla bekleyemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum her ac kaldığında kafayi yiycek gibi oluyorum. Sürekli uyuyor Sürekli yani uyandığında da az besleniyor gelişmez demi böyle ya ben iyi bi anne olamadim bebeğime bakamıyorum
Ya ben korkmaya başladım acaba küçük mu doktor yanlış mı gördü yanlış mı ölçtü diye niye kuruntu yapıyorum onuda bilmiyorum.Nisanin 1 inde muayeneye gitmek istiyorum nasip.Geçen çarşamba kontrolümde doktor iyice yerleşmiş dedi. Pazartesiden beri benimki de öylebebek değil taş var gibi hissediyorum bazen.
Düzensiz sancılar da var ama sancılar düzenli değilse ya da su, nişan gelmediyse doktor böyle devam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?