- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.521
Yaaa çok teşekkür ederim. Lahusallik herhalde hep kendimi yetersiz hissediyorum
Biraz geç olmadı mı uyarmak için bu saatten sonra durduramam ben bu kızıGazlar başladı. Tünelin ucu bombok! Gelmeyin
Teşekkür ederim kabul etmezse diye düşünmedim hiç, ben bu konuyu biraz daha düşüneyim :)Ben başlamadım henüz ama artık 37. haftaya giriyorum başlayacağım. Kundak için de normal müslinle ya da tülbent tarzı bişeyle deneyeceğim ayrı almayı düşünmedim açıkçası belki kundak kabul etmez bebek diye
Gözünüz aydınCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Nasıl yaa e ben daha yeni gördümdüCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Ayy gözünüz aydınHepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
Bana da çok sıkı geliyor bu kundaklar ben de kullanmadım daha önce.yine almadım ama battaniye ile kundaklarım sanırım. lansinoh 36 da başlamayı düşünüyorum.yani haftaya...Kızlar lansinoh kremi ne zaman kullanmaya başladınız? Ben kızımda ne zaman başladım net hatırlamıyorum sanırım sezeryan sonrasında...bir de owli kundak alanınız var mı? Kızımın uykusu yıllarca çok bozuktu, kundak vs kullanmadım, karşıydım o zamanlar, şimdi baktım owlininki öyle çok sıkı da değil gibi..kollar açılabiliyor..öneren var mı?
Gözünüz aydınHepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun ..maşallah ...Canlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Teşekkür ederim hocam, ben de sanırım öyle yapacağım, kaç kere sürmek lazım acaba? Sabah akşam yeter gibi??Bana da çok sıkı geliyor bu kundaklar ben de kullanmadım daha önce.yine almadım ama battaniye ile kundaklarım sanırım. lansinoh 36 da başlamayı düşünüyorum.yani haftaya...
Hayırlı olsun maşallah çok güzel gözünüz aydın canımHepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
Kuru hissettikçe süreriz günde 1 veya 2 yeter bence. Gümüş kapağa da başlarım sanırım...Teşekkür ederim hocam, ben de sanırım öyle yapacağım, kaç kere sürmek lazım acaba? Sabah akşam yeter gibi??
Göz aydınlığı olsun canım, maşallahHepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
Oy maşallah, öbürüde gelir annesi merak etme ikizlerde o kadarcık normal, maşallah, göz aydınlığı olsunCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Hayırlısıyla kavuşun oğlusunuza inşallahKızlar öğle saatlerinde sezaryenle dünyaya gelecek inşallah oğlum bize de dua edin olur mu? Sağlıkla atlatalım inşallah…
36 dan sonra sürülebilir kuru hissettikçe bir iki kez. Bende e bebekte bunun daha bol versiyonunu aldım deneyeceğim çok sıkı değil zaten çok sıkmadıkca öneriyorlar kundağı bakalımKızlar lansinoh kremi ne zaman kullanmaya başladınız? Ben kızımda ne zaman başladım net hatırlamıyorum sanırım sezeryan sonrasında...bir de owli kundak alanınız var mı? Kızımın uykusu yıllarca çok bozuktu, kundak vs kullanmadım, karşıydım o zamanlar, şimdi baktım owlininki öyle çok sıkı da değil gibi..kollar açılabiliyor..öneren var mı?
Maşallah Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün herşeyin güzel gitmesine çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah kuzucuklarda hemen toparlanır annesi genelde minikler yetişmek için koşuyor sen tecrübeli bi anne olarak biliyorsun zatenCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Ben de Owli’den aldım. Benim ilk annelik tecrübesi olacak bildiğimden değil ama okuduklarımdan yola çıkarak aldım. Aldığım model uyku gurusu olarak geçiyor bir bakın isterseniz, önce kundak olarak sonrasında uyku tulumu olarak kullanılabiliyor. Zaten mevsim olarak da Nisanda doğacağını varsayarsak 0.5 tog yeterli olur diye düşündüm.Kızlar lansinoh kremi ne zaman kullanmaya başladınız? Ben kızımda ne zaman başladım net hatırlamıyorum sanırım sezeryan sonrasında...bir de owli kundak alanınız var mı? Kızımın uykusu yıllarca çok bozuktu, kundak vs kullanmadım, karşıydım o zamanlar, şimdi baktım owlininki öyle çok sıkı da değil gibi..kollar açılabiliyor..öneren var mı?
Yaa çok sevindim, hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün minişler. Diğer bebeğiniz de hemencecik koynunuza gelsin inşallah.Canlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Masallah. Hayırlı evlat olsun. Güle güle büyütün bebeğinizi.Hepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
Çok çok geçmiş olsunCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Hayırlı uğurlu olsun canımcığım güzel ömrü olsun. Maşallah bebeğin gayet iyi bir haftada doğmuş neden yoğun bakımda olsun ki zaten ben 37 yi görebilirsem göbek atacağım :)Hepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?