2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de öyle ibanı güncelledim. İnternette devlet memurlaruna çalıştığı kurum tarafından ödeniyor tarzı bir şey gördüm ama Şöyle yazıyor " kamu görevlisi olan sigortalılara 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince kendi kurumlarınca ödeme yapılmakta olup bu kişilere emzirme ödeneği ödenmez "

Canım inşallah durur o zaman doktoruö ciğer geliştirici vurmak için 2 gün yatırdı 3. Gün kestik hapı sancı hala çıkınca artık alıyoruz durmak istemiyor demişti oğluşuma gönlünden nasıl geçiyorsa ikiniz için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun

Kızlarr dünkü gaz olayımızdan sonra bugün doktorla görüştüm ve hastaneye gittik. Dediki bu bebiş gazlı değil arada ağlar kasar kendini ve 2. Haftadan itibaren bebeklerde gaz olur bu kadarı normal dedi. Yinede damla yazdı ama kullanma çok kötü olmadan dedi. Sarılık 12 hala bu normal gidecek kendi dedi kilo almış çok güzel beslenmesi dedi sen panik yapma annesi üzülme bebeklerin bacakları kurbağa gibi katlanır zaten düz durmaz o gaz anlamına gelmez dedi. Sürekli ağlayan susmayan bebekler var onlara ilaç veriyoruz biz dedi eğer böyle sorunsuz olursa sizi 40 ında göreyim tamam mı annesi dedi kibarca ağlama sapıtma bebeği getirme bi daha dedi bana heralde gahshshhabirde ben ince giydiriyormuşum sanırım ev 23-24 derece ben tek kat giydiriyordum 2 kat giydirmen daha iyi olur dedi annem dünden beri öyle giydiriyordu doğrusu oymuş. ay çok şükür ilk kez anne olunca o ağlayınca oturdum dün bende ağladım anam lohusa kafası bana kötü vurdu kızlar 40 ı çıkınca biticek bu bunalım diyorlar doğru mu herşeye duygulanıp ağlıyorum

Dakika tutuyor musun canım? Girip çıkıyor mu sürekli ağrı mı?
Düzenli değil ya bi yokladı şimdi daha iyiyim, bebek hareket etti o kadar şiddetli bi ağrı girdi vajina tarafına sonra yürüdüm ettim rahatladım şuanyalancı çoban gibi oldum ya niye anlamıyorum ben

Kızlar ben günlerdir buraya sıkışıyorum nefes darlığı oluyor falan yazıyordum ya. Dün çok aşırı kötü oldum yine. Baya kıllandım bugün yaklaşık 1 saat önce yine oldum ve nabzımı ölçtük. Normalken 80 civarlarında ama o sıkıştığım zamanlarda 132 ye kadar çıktığını gördük. Dr arkadaşımı aradım normal değil kardiyolojiye git dedi. Kendi doğum doktorumu aradım acile gidin bidaha olursa dedi. Napcağımı bilemedim şuan eşim falan kimse de yok. Araba da onda. Kaldım böyle evde bi başıma. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? 36+2 deyim doğuma falan var yani aslında.

Düzenli değil ya bi yokladı şimdi daha iyiyim, bebek hareket etti o kadar şiddetli bi ağrı girdi vajina tarafına sonra yürüdüm ettim rahatladım şuanyalancı çoban gibi oldum ya niye anlamıyorum ben
Beli olmaz önce düzensiz girer zaten takipte kal bol bol hareket et canım.Otur kalk egzersizi yap.Youtube da Zahide küçük sayfasında güzel egzersizler var.

Çok geçmiş olsun, panik yapmayın ama bence bir taksiye atlayıp doktora gidebilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…