- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.681
Valla geçmiş bizden. Ben yaptım bi hata siz yapmayınaynısını yaşadım, yazmıştım hatta, avm ye gitmeye korkuyorum ondan beri gözümde büyüyor
Bana da içimden bi ses önce su gelecek sancı gelmeyecek suni verecekler baktılar olmuyor sezeryan yapacaklar gibi bi his geliyorAy inşallah kendiliğinden gelirler diyorum hayırlıca suni sancıya fln gerek kalmaz
Ebem aradı demin gel muayene edeyim diye bı heyecan bastı içimi gidemedimNasılsın canım
Olumluya odaklan korktuğun oluyor canım gelecek inşallah hiçbirine gerek kalmayacakBana da içimden bi ses önce su gelecek sancı gelmeyecek suni verecekler baktılar olmuyor sezeryan yapacaklar gibi bi his geliyorinşallah güzel güzel sancılar açılmalar olur
Benim de ağrım var bugün, akıntım da var, az kaldı gelir gibi benimki de artıkEbem aradı demin gel muayene edeyim diye bı heyecan bastı içimi gidemedimpazartesi aksilik çıkmazsa giderim inşaallah gobegimle vedalaşmak zor geliyor şimdi.
Dakika tutuyor musun canım? Girip çıkıyor mu sürekli ağrı mı?Baya ağrım var ya yokluyor
Ben de öyle ibanı güncelledim. İnternette devlet memurlaruna çalıştığı kurum tarafından ödeniyor tarzı bir şey gördüm amaTeşekkürler canım ben de tanımladım, devlet memurlarına verilmiyor bakalım yatacak mı
Bu çok eski bir haber ama eşim sosyal hizmetlere gitti böyle bir şey yok demediler. Eşim ilçeye gitmişti il merkezinden başvuru yapın demişler canım.
Canım süt parası ve emzirme ödeneği aynı şey. Bir defaya mahsus Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen @nail art ın bahsettiği.
Ama devlet memurlarına verilmiyor diye biliyorum, ben devlet memuruyum yine de şansımı denedim
Canım inşallah durur o zaman doktoruö ciğer geliştirici vurmak için 2 gün yatırdı 3. Gün kestik hapı sancı hala çıkınca artık alıyoruz durmak istemiyor demişti oğluşumaEvet kahverengi bi hapti 1 tane sabah 5 de 1 tanede saat 11 de verdiler kasilmalar azalinca devam etme geregi duymadilar sanirim. Valla inat etti doktorum dogurtmuyorgece bi ara artik vallahi korkumuyorum dogurmak istiyorum doktoru arayin falan diye agliyodum. Cok ani bebek dönüslerinde oluyormus boyle kasilmalar zaten aksam fark ettim karnimin icine bisey oldu sonra kasilmalar basladi umarim 1 hafta daha dururda tekrarlamaz
Düzenli değil ya bi yokladı şimdi daha iyiyim, bebek hareket etti o kadar şiddetli bi ağrı girdi vajina tarafına sonra yürüdüm ettim rahatladım şuanDakika tutuyor musun canım? Girip çıkıyor mu sürekli ağrı mı?
Ne kadar bekleyeceksin? Ben olsam dayanamaz sezeryan diye tuttururdumDüzenli değil ya bi yokladı şimdi daha iyiyim, bebek hareket etti o kadar şiddetli bi ağrı girdi vajina tarafına sonra yürüdüm ettim rahatladım şuanyalancı çoban gibi oldum ya niye anlamıyorum ben
Canim kasilma onleyici hapla durdurdular kasilmalari suan bi sorunum yok 2680 gr olmus benim minnos 3 kiloyu gorelim bi dedi doktor o yuzden bekletiyor beni
Beli olmaz önce düzensiz girer zaten takipte kal bol bol hareket et canım.Otur kalk egzersizi yap.Youtube da Zahide küçük sayfasında güzel egzersizler var.Düzenli değil ya bi yokladı şimdi daha iyiyim, bebek hareket etti o kadar şiddetli bi ağrı girdi vajina tarafına sonra yürüdüm ettim rahatladım şuanyalancı çoban gibi oldum ya niye anlamıyorum ben
Çok geçmiş olsun, panik yapmayın ama bence bir taksiye atlayıp doktora gidebilirsiniz?Kızlar ben günlerdir buraya sıkışıyorum nefes darlığı oluyor falan yazıyordum ya. Dün çok aşırı kötü oldum yine. Baya kıllandım bugün yaklaşık 1 saat önce yine oldum ve nabzımı ölçtük. Normalken 80 civarlarında ama o sıkıştığım zamanlarda 132 ye kadar çıktığını gördük. Dr arkadaşımı aradım normal değil kardiyolojiye git dedi. Kendi doğum doktorumu aradım acile gidin bidaha olursa dedi. Napcağımı bilemedim şuan eşim falan kimse de yok. Araba da onda. Kaldım böyle evde bi başıma. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? 36+2 deyim doğuma falan var yani aslında.
Normal canım sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyoruz kiDüzenli değil ya bi yokladı şimdi daha iyiyim, bebek hareket etti o kadar şiddetli bi ağrı girdi vajina tarafına sonra yürüdüm ettim rahatladım şuanyalancı çoban gibi oldum ya niye anlamıyorum ben
Bence o an onu yapanın keyfine bağlı ya bende devlette ameliyat oldum anestezi verildikten sonra sonda takılmıştı. Sizde rica edin kabul ederlerBana niye bu sondayi uyusmadan takmışlar acabadevlet hastanesi ozel hastane farki mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?