2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ya benim de pazartesi tekrar kontrol var doktor hazırlıklı gel yatış yapabilirim dedi, pazartesiye kadar kendi gelmezse heralde bana suni sancı fln verecekler
Benim doktorum da haftaya cuma hazırlıklı gel dedi . Ssvd olucak diye bebeğin daha fazla durmasını istemiyor kilo fazla almasın diye . Şuan bebeğim 2900 .

Yaa ciddi misin bende talep ederim o zaman çok daha iyi olur
Onu bana bi arkadaşım da söyledi eğer sezaryen olursan söyle mutlaka sondayı uyuşturduktan sonra taksınlar dedi kendi öyle yaptırmış. Yapıyorlarmış yani ben de eğer sezaryen olursa öyle diyeceğim bakalım.

Canım peki süt parası denen olay nedir ?

Darısı başıma inşallah

Öğrendiğim iyi oldu ya bunu gerçekten. Bakalım bizde 6 sına kadar bekleyeceğiz eğer minnoş bey gelmezse yüksek ihtimalle sezeryan olacağım

Kızlar hem yürüyüş olsun hem de bebekle kendime çorap alayım diye avm ye geldim ki yürüyerek 15 dk. Şimdi avm nin ortasında oturmuş ışınlanmanın bulunmasını bekliyorum çok pişmanım
aynısını yaşadım, yazmıştım hatta, avm ye gitmeye korkuyorum ondan beri gözümde büyüyor

Canım sondayı ameliyat masasında uyuştuktan sonra takıyorlar doktorum takarken şimdi sondanı takıyorum diye söyledi ama uyuştuğun için hissetmiyorsun hiç

Ben de aynı senin gibiydim sezaryen benim ilk ameliyatımdı ama o kadar boşuna kendimi kasmışım ki doğuma kadar. Ameliyat nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile tabii bunda ameliyat ekibinin de payı var inşallah sen de çok rahat geçirirsin bu süreci

Şimdiye kadar normal doğum hakkında korkularım vardı şu an hem normal hen sezeryan korkusu başladı ikisinden birinin olma durumu oluştuğu için

Sadece banka hesabı tanımladım. Hastane zaten doğum belgesini yüklemiş e devlet e. Benim bişi yapmama gerek kalmadı
Teşekkürler canım ben de tanımladım, devlet memurlarına verilmiyor bakalım yatacak mı
Bu çok eski bir haber ama eşim sosyal hizmetlere gitti böyle bir şey yok demediler. Eşim ilçeye gitmişti il merkezinden başvuru yapın demişler canım.
Canım peki süt parası denen olay nedir ?
Canım süt parası ve emzirme ödeneği aynı şey. Bir defaya mahsus Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen N nail art ın bahsettiği.
Ama devlet memurlarına verilmiyor diye biliyorum, ben devlet memuruyum yine de şansımı denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…