- 24 Kasım 2021
- 5.224
- 6.428
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.661
Yaa ciddi misin bende talep ederim o zaman çok daha iyi olurBen de ilk doğumda epidural sezeryan oldum, sonda uyuşunca takıldı, bunda da rica edeceğim, siz de söyleyin bence sanırım dikkate alırlar
İnşallah öyle yaparlar yaBana sondayı uyuşturduktan sonra taktılar canım. Hiç bir şey hissetmedim
Benim doktorum da haftaya cuma hazırlıklı gel dedi . Ssvd olucak diye bebeğin daha fazla durmasını istemiyor kilo fazla almasın diye . Şuan bebeğim 2900 .Ya benim de pazartesi tekrar kontrol var doktor hazırlıklı gel yatış yapabilirim dedi, pazartesiye kadar kendi gelmezse heralde bana suni sancı fln verecekler
Ay inşallah kendiliğinden gelirler diyorum hayırlıca suni sancıya fln gerek kalmazBenim doktorum da haftaya cuma hazırlıklı gel dedi . Ssvd olucak diye bebeğin daha fazla durmasını istemiyor kilo fazla almasın diye . Şuan bebeğim 2900 .
Onu bana bi arkadaşım da söyledi eğer sezaryen olursan söyle mutlaka sondayı uyuşturduktan sonra taksınlar dedi kendi öyle yaptırmış. Yapıyorlarmış yani ben de eğer sezaryen olursa öyle diyeceğim bakalım.Yaa ciddi misin bende talep ederim o zaman çok daha iyi olur
Darısı başıma inşallahDün bı ssvd ile tanıştım hani yapan arkadaşları duyuyordum ama birebir olunca tüm merak ettiklerimi sordum.Bi kahve ictik.Aralarinda birkaç yil varmis kardeşlerin sezeryan dikişlerin de hiç sıkıntı olmamış ilk vajinal doğum tecrübesi yaşamış.
Bol bol skuat yap canım çok iyi oluyor .Ay inşallah kendiliğinden gelirler diyorum hayırlıca suni sancıya fln gerek kalmaz
Öğrendiğim iyi oldu ya bunu gerçekten. Bakalım bizde 6 sına kadar bekleyeceğiz eğer minnoş bey gelmezse yüksek ihtimalle sezeryan olacağımOnu bana bi arkadaşım da söyledi eğer sezaryen olursan söyle mutlaka sondayı uyuşturduktan sonra taksınlar dedi kendi öyle yaptırmış. Yapıyorlarmış yani ben de eğer sezaryen olursa öyle diyeceğim bakalım.
Kızlar hem yürüyüş olsun hem de bebekle kendime çorap alayım diye avm ye geldim ki yürüyerek 15 dk. Şimdi avm nin ortasında oturmuş ışınlanmanın bulunmasını bekliyorumçok pişmanım
Canım sondayı ameliyat masasında uyuştuktan sonra takıyorlar doktorum takarken şimdi sondanı takıyorum diye söyledi ama uyuştuğun için hissetmiyorsun hiçÇok teşekkür ederim anlattığınız için. Bu sonda takımı falan aşırı geriyor beni ne olduğunu nasıl bi acı olduğunu bilmediğim için. Bunları düşünüyorum sürekli nolcak nasıl olcak çok acıycak mı falan diye
Bana niye bu sondayi uyusmadan takmışlar acabaCanım sondayı ameliyat masasında uyuştuktan sonra takıyorlar doktorum takarken şimdi sondanı takıyorum diye söyledi ama uyuştuğun için hissetmiyorsun hiç
Ben de aynı senin gibiydim sezaryen benim ilk ameliyatımdı ama o kadar boşuna kendimi kasmışım ki doğuma kadar. Ameliyat nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile tabii bunda ameliyat ekibinin de payı var inşallah sen de çok rahat geçirirsin bu süreciYa
Ya beni sezeryan öncesi yapılanlar bile çok geriyorşimdiye kadar hiç bir operasyon hiç bir şey geçirmedim serum bile hayatımda en fazla 2 ya da 3 kere takılmıştır. Kan aldırmak en çok korktuğum şeylerdendi şimdi düşünüyorum iğneler anestezi sonda falan aşırı geriliyorum. Sezeryan olanlar süreci anlatabilir mi acaba doğum öncesinde neler yapıldı acı verici olanlar nelerdi falan
Tamam bunu öğrendiğim çok çok iyi oldu aksi halde hemen derim böyle yapın diyeCanım sondayı ameliyat masasında uyuştuktan sonra takıyorlar doktorum takarken şimdi sondanı takıyorum diye söyledi ama uyuştuğun için hissetmiyorsun hiç
Şimdiye kadar normal doğum hakkında korkularım vardı şu an hem normal hen sezeryan korkusu başladı ikisinden birinin olma durumu oluştuğu içinBen de aynı senin gibiydim sezaryen benim ilk ameliyatımdı ama o kadar boşuna kendimi kasmışım ki doğuma kadar. Ameliyat nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile tabii bunda ameliyat ekibinin de payı var inşallah sen de çok rahat geçirirsin bu süreci
Ondan olabilir yaBana niye bu sondayi uyusmadan takmışlar acabadevlet hastanesi ozel hastane farki mi acaba
Teşekkürler canım ben de tanımladım, devlet memurlarına verilmiyor bakalım yatacak mıSadece banka hesabı tanımladım. Hastane zaten doğum belgesini yüklemiş e devlet e. Benim bişi yapmama gerek kalmadı
Bu çok eski bir haber ama eşim sosyal hizmetlere gitti böyle bir şey yok demediler. Eşim ilçeye gitmişti il merkezinden başvuru yapın demişler canım.Bu mu acaba
Canım süt parası ve emzirme ödeneği aynı şey. Bir defaya mahsus Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen N nail art ın bahsettiği.Canım peki süt parası denen olay nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?