2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canim biz duzelmeyiz dogurana kadar bu böyle gider hareket edince dr niye etmedi ay az hareket etti diye gideriz
Sizin 2. Çocuktu değil mi, bende yazmisimdir ilk çocuğa tüp bebek demişlerdi rezerv azlığı var ama dediklerinden 6 ay sonra hamile kaldım, şimdiden 2. Ye dertleniyorum, hemen düşünmeli miyim ara mi vermeliyim diye, 2. Yi tüp bebek yaptıranlar özellikle nasıl karar verdiniz ne kadar süre beklediniz diye merak ediyorum.arkadaslarim zorluğunu bilmediğin için istiyorsun bi doğur sonra konuşalım diyorlar, bende rezerv az iyice azalır diye korkuyorum

Benimde 4.tup bebegim emzirirken tup bebek tedavisi yapılmıyor emzirmezsen dogumdan sonra yumurta toplama işlemi yaptırıp doldurabilirsin çünkü zamanla rezerv daha da azalıyor en azından belli aralıklarla toplama yaptırıp embriyo oluşup doldurabilirsiniz sonra cocuk 3 yaşına filan gelince denersiniz Allah izin verirse

Valla tam kan sayimimda yapıldı 12. Haftada canim, eksik bisey görmedi diye düşündüm açıkçası çok takılmadım dediğin gibi demire başlatır belki 16 da
Canım benim doktor 15-16 da demire başlatıcam dedi ve benim demirim yerlerde olmasına rağmen. çünkü o zamana kadar miğdemiz hala hassas olabiliyomuş ve miğde bulantıları devam eder dedi. Ama muhakkak multivitamin omega 3 olan bişey kullanmalıymışız hatta emzirirken bile devam edilmeliymiş bunu doktoruna danış istersen

iyi ki yazdın bunu.
Ben de çikolata yerim o zaman. Çünkü artık cinsiyeti söylemesini bekliyorum. vişne suyu da iyi diyorlar hareketlendiriyormuş bebeği.
Bu sefer gitmeden cikolata falan yiyecegim zorla durte durte hareket ettirdik ac gitmistim ondan mi bilmem
Eveeet aç karna gitmemek gerekiyomuş bende bunu yaptım hiç kıpraşmıyodu , çikolata yada meyve suyu içmek gerekiyomuş geçen öyle yaptım cinsiyeti 12 de öğrenmiş olduk yerinde durmuyodu hiç dışarda beklerken hemen için veya yiyin öyle girin kontrole

Merhabalar benim bebeğimin tüm vücudunda ödem vardı. Bir hafta sonraki muayenede perinatolog ödem kaybolmuş ama test gerekli dedi hastalığının olup olmadığını anlamak için. Şimdilik test vermedim yarın da 12. Hafta kontrolüm var . Çok gerginim ödem olur mu tekrar 2li test normal çıkar mi. Ne yapacağımı bilmiyorum

Yok canim hemen girmem zaten o işe ya çok zayıf yumurtan dediler 6 ay sonra normal yoldan hamile kaldım, direk korunmayıp 2. Olmazsa belki denerim ama dediğin gibi belki de gec kalırım öyle de ama neyse doğumdan sonra bi amh daha baktiricam, şimdiden bunu düşünmek tuhafıma gidiyor ama düşünüyorum elimde değil, diyorum 1 taneyi başardın 2.kaldi

Sorarim gidince kontrole canim sağol

Başıma gelmedi canim ama testini ver bence riskli derlerse ama amniyosentez kesin istiyorlar

Umarım sorun çıkmaz. Çıkarsa fetal dna veya %100 kesin sonuç için amniyosentez yapmanız istenir. Sonuç netleşmiş olur. İyi düşünmek lazım.

Allah gönlünüze göre versin

Yukarıda anlatıldığı gibi turp çiğ tüketildiğinde bazı sakıncaları olabiliyor. Zira her seferinde tam olarak temizleyememek gibi bir risk var. Normal sağlıklı bir yetişkinde bu durum çok sorun yaratmayabiliyorken gebelikte risk daha büyük olabilir. Bu bakımdan gebelikte turpu çiğ olarak tüketmek önerilmez.

Gebelikte çiğ turp tüketmek; sindirim hastalıklarına, enfeksiyonlara ve bulaşıcı hastalıklara sebep olabilmektedir. Zira çiğ turp, çok sayıda zararlı bakterilere sahip olabilen bir sebzedir. Gebelik dışındaki sağlıklı bir kişide bağışıklık sistemi yeterli şekilde çalıştığında turpta bulunan bakteriler fazla olumsuz etki yaratamaz

Ya kızlar böyle birsey okudum biraz önce turp yedim baya tedirgin oldum önce yıkadım soydum sirkeli suda beklettim ama içime korku girdi

Canim yok ya sanki kilo kilo mu yedin bisey olmaz takılma, valla herseyi duydum turpuda ilk duyuyom

Merhaba,sizin eski mesajinizda okumustum galiba bursada Bilge hanima gitmissiniz,ya da baskasi yazdi hatirlamiyorum siz gittiyseniz doktordan memnun kaldiniz mi? Pozitif ve isinin ehli olmasi cok onemli benim icin.
Merhaba ben Bilge hanıma gitmedim
Detaylı için Özgür beyi düşünüyorum Acıbadem de

Ben de devlet memuruym şükür dün doktor 5 gün rapor verdi de dinleneym diye yatıstayım hamile pilatesi de mi varmış hemen bi araştraym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…